Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

zarathustra79 έγραψε:Θα θελα να ήξερα ποια θα ήταν η άποψη σας για τον becali εαν ήσασταν οπαδοί της steaua. Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, τι μου θυμίζει η υπόθεση varela, τι μου θυμίζει...

ας μας τον δωσει τον παιχτη με λιγα και να παρει δωρο ρητρα μεταπωλησης
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρητρα μεταπωλησης σε 28/29χρονο αμυντικο??λιγο δυσκολο...

καλα κανει ο μπεκαλι το συμφερον της ομαδος του κοιταει...και εμεις το δικο μας...αν υπαρχει θεληση και απο τους δυο τα συμφεροντα να γινουν κοινα, θα ερθει και ο γαμος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 05 Ιούλ 2016, 09:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Sick Bastard έγραψε:Ακόμα μία μέρα πέρασε και δεν αγοράστηκε το αμυντικό χαφ.
Και η τρύπα στο κέντρο χάσκει.
Δεν σταματάω να ελπίζω όμως.
Έχουμε όμως το σκυλί τον Μπίσεσβαρ, το χάσκι
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Che εγώ δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν πιστεύω στο ταλέντο τους και αξία τους μεταπωλητικα!
Ελάχιστοι μπορούν να σταθούν σε ομάδες εκτός Ρουμανίας σε αντίθεση με τους Κροάτες που έχουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και ενοοείται περισσότερο ταλέντο
Ενοοείται Μπόικο και όχι τον Ρουμάνο τερματα
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Έχω τη γνώμη ότι τερματοφύλακα πρέπει να πάρουμε από καλή ομάδα που παίζει επιθετικά κι όχι από ομάδα που στήνει λεωφορείο. Άρα, από προηγμένο πρωτάθλημα το ξεχνάμε γιατί είναι πολύ ακριβοί. Απ όσο έχω κοιτάξει, οι Κάλινιτς, Μπόικο, Λουγκ είναι οι 3 καλύτερες περιπτώσεις με αυτή τη σειρά. Το θέμα είναι ποιον μπορούμε να πλησιάσουμε οικονομικά. Κι αν υπάρχει διάθεση να ξοδευτούν χρήματα για τερματοφύλακα από τη στιγμή που υπάρχουν άλλες μεταγραφές που επείγουν περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

mbison έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ακόμα μία μέρα πέρασε και δεν αγοράστηκε το αμυντικό χαφ.
Και η τρύπα στο κέντρο χάσκει.
Δεν σταματάω να ελπίζω όμως.
Έχουμε όμως το σκυλί τον Μπίσεσβαρ, το χάσκι
Και το σκυλί των Μπάσκερβιλ να είχαμε, πάλι στην τρύπα που έχουμε στο κέντρο θα έπεφτε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πιστεύετε ότι αδικήθηκε ο Σάμπο? Μήπως στη 2η χρονιά (αφού προσαρμόστηκε) θα έδειχνε πράγματα?
Διαθέτει τρεξίματα, πνευμόνια, μπόι, δύναμη, σουτ
Όπως κ ο Άντωνης βεβαια, από Αυστραλία ηρθε, ήταν δυσκολα γι αυτον ο 1ος χρονος.
Υ.Γ.
Ωραίο μιθυστόρημα φαίνεται το σκυλι των Μπασκερβιλ, Sick
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ace79grpaok έγραψε:εγώ που δεν γουστάρω ρουμανους ειμαι ρατσιστής?
Ούτε εγώ.
Ούτε οι Κροάτες μ' αρέσουν. Δεν είναι κακοί παίκτες, είναι όμως υπερτιμημένοι.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

zarathustra79 έγραψε:Θα θελα να ήξερα ποια θα ήταν η άποψη σας για τον becali εαν ήσασταν οπαδοί της steaua. Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, τι μου θυμίζει η υπόθεση varela, τι μου θυμίζει...
Αποδεικνύεται ότι πέρυσι δεν είχαμε περιθώρια να κάνουμε κάτι διαφορετικό με το Λούκας. Συνήθως αυτές οι καταστάσεις είναι loose loose αν μπει στη μέση ο εγωισμός και το πείσμα. Σίγουρα πάντως επειδή είναι περιβόητος για το βίο και την πολιτεία του ο τύπος αν βρει ομάδα να δώσει τον παίχτη στα ίδια λεφτά που δίνουμε εμείς θα το κάνει. Ίσως και για λιγότερα.
Ιδανικό σουρεαλιστικό σενάριο θα ήταν να κλείσουμε άλλον αμυντικό άμεσα και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο φιλικό μεταξύ Μπεκάλι, Μίχελ και Βαρέλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

mbison έγραψε:Πιστεύετε ότι αδικήθηκε ο Σάμπο? Μήπως στη 2η χρονιά (αφού προσαρμόστηκε) θα έδειχνε πράγματα?
Όπως κ ο Άντωνης βεβαια, από Αυστραλία ηρθε, ήταν δυσκολα γι αυτον ο 1ος χρονος.
Μην παίζεις με τον πόνο μου. Ο έγκυρος Γ. Μίνος είπε ότι ο Ivic δεν τον υπολογίζει.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Sport Ισπανική εφημερίδα, δεν ξέρω αν είναι έγκυρη, λέει πως η μπαρτσα θέλει Λούκας για backup των MSN. Στα 12 εκατομμύρια η μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

mbison έγραψε:Πιστεύετε ότι αδικήθηκε ο Σάμπο? Μήπως στη 2η χρονιά (αφού προσαρμόστηκε) θα έδειχνε πράγματα?
Υ.Γ.
Ωραίο μιθυστόρημα φαίνεται το σκυλι των Μπασκερβιλ, Sick
φιλε αν θελεις την αποψη μου ο Σαμπο δεν αδικήθηκε καθόλου...τουναντιον μαλιστα πηρε πολλες ευκαιριες σχετικα με το ροστερ μας στο κεντρο. Εδειξε αςχημα πραγματα που δεν ειναι θεμα προσαρμογής...ενω τα σωματικα του στοιχεια του ειναι για παιχτη κλασης...ο παιχτης ειναι ποδοσφαιρκά απαθής και νοχελικός, αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα και δυστυχως δεν αλλαζει...μακαρι να διαψευστω αλλα στον ΠΑΟΚ μαλλον δεν θα παιξει αλλη φορα...Με τον Αντωνη ειανι πιο πολυπλοκη υποθεση...δεν πηρε σχεδον καθολου ευκαιριες...αυτο σημαινει οτι κοβεται απο την προπονηση...πρεπει να εχει κατι τρανταχτο μειονεκτημα που δεν το λενε αλλα πιστευουν οτι με το καιρο θα στρωσει καθως εχει και αυτος δυνατα στοιχεια που δεν τα βρισκεις ευκολα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα ζητήσει παραπάνω η Deportivo, αλλά πιστεύω να κλείσει κάπου στα 15, ώστε να πάρουμε κι εμείς το κάτι τις μας (4,5 μύρια).
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ρε παιδιά αν ο Σάμπο αδικήθηκε που τον μισό χρόνο πονούσαν τα μάτια μας με τον Ζάιρο τι έγινε?
Πριν τραυματιστεί έμπαινε αλλαγή κανένα εικοσάλεπτο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Oλυμπιακός για Μπόικο!

ινπαοκ - 05. Ιουλίου 2016 10:21 Γιάννης Σωτηρίου

Το αντικαταστάτη του Ρομπέρτο που αποχώρησε από τον Πειραιά ψάχνουν στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ένα από τα ονόματα που «παίζουν» για το «ερυθρόλευκο» τέρμα είναι και ο Ντένις Μπόικο.

Ο τερματοφύλακας της Μπεσίκτας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους πρωταθλητές Τουρκίας, ωστόσο ετοιμάζει βαλίτσες καθώς η ομάδα του αναζητεί άλλον γκολκίπερ.

Ο Ουκρανός έχει ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Τούρκων.

Εκτός από τον Μπόικο, τον Ολυμπιακό ενδιαφέρουν οι Φεντερίκο Μαρκέτι της Λάτσιο, ο Νέτο της Γιουβέντους και ο Στεφάν Ρουφιέ της Σεντ Ετιέν.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”