Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
καλημέρα σε όλουςOdi έγραψε:Καλημέρα με φρέντο εσπρέσο και φορολογικές δηλώσεις φουλ.
Odi λογιστής?
- ΑποστόληςΑ
Μ΄αρέσει η λογιστική, αλλά σπούδασα άλλο πράγμα. Βέβαια όταν σπούδαζα δεν γνώριζα από λογιστική, Την γνώρισα αργότερα από τη γυναίκα μου που ήταν λογίστρια, πριν μπει στο ΓΛΚ.
καλό κουράγιο
το έχω κάνει κι εγώ το επάγγελμα και σε καταλαβαίνω
το Σάββατο κατεβαίνω Αθήνα με την την οικογενεια και θα βοηθήσω όσο μπορώ κι ένα συμφοιτητή που ασχολείται με το άθλημα
καλές δροσιές σε όσους τις έχουν ανάγκη, λόγω επαγγέλματος
το έχω κάνει κι εγώ το επάγγελμα και σε καταλαβαίνω
το Σάββατο κατεβαίνω Αθήνα με την την οικογενεια και θα βοηθήσω όσο μπορώ κι ένα συμφοιτητή που ασχολείται με το άθλημα
καλές δροσιές σε όσους τις έχουν ανάγκη, λόγω επαγγέλματος
Αποστόλη,εγώ τη Σχολή των Οικονομικών του ΑΠΘ τελείωσα,αλλά είχα επιλέξει την κατεύθυνση οικονομικής των επιχειρήσεων που είχε μέσα μπόλικη λογιστική.Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή να δουλέψω ως λογιστής,αλλά είναι το μόνο σχετικό επάγγελμα που έχει ακόμη ψωμί στην Ελλάδα,οπότε συμβιβάστηκα μέχρι να κάνω κάτι άλλο.
Mike καλά θα κάνεις,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Πάντως ,παρότι δεν το περίμενα, το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον,αν και κουραστικό.Αν δεν είχα να κάνω τόσο πολύ με το δημόσιο θα ήταν εξαίρετη επιλογή.
Mike καλά θα κάνεις,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Πάντως ,παρότι δεν το περίμενα, το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον,αν και κουραστικό.Αν δεν είχα να κάνω τόσο πολύ με το δημόσιο θα ήταν εξαίρετη επιλογή.
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...
Έναν καφέ της παρηγοριάς για τον αξέχαστο Βασίλη Σεργιαννίδη παρακαλώ...Πριν καμιά ώρα ενημερώθηκα...
Ο Θεός να τον έχει κοντά του...δίπλα του...Μεγάλος άνθρωπος...μεγάλος Π.Α.Ο.Κ.τσής...Τιτάνας...R.I.P.!!!
Έναν καφέ της παρηγοριάς για τον αξέχαστο Βασίλη Σεργιαννίδη παρακαλώ...Πριν καμιά ώρα ενημερώθηκα...
Ο Θεός να τον έχει κοντά του...δίπλα του...Μεγάλος άνθρωπος...μεγάλος Π.Α.Ο.Κ.τσής...Τιτάνας...R.I.P.!!!
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!
Καφέ-ενημέρωση PAOKmania και το απόγευμα έχει αγώνα...Ολλανδία...έστω φιλικό...με τα................... γκαρσονάκια..............Μικρή μεν αλλά...........................δόση είναι κι αυτή!!!!!!

Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι έχουν κι αυτοί χοντροκώλη 10αρρρρ.................................τερματά όμως...
Καφέ-ενημέρωση PAOKmania και το απόγευμα έχει αγώνα...Ολλανδία...έστω φιλικό...με τα................... γκαρσονάκια..............Μικρή μεν αλλά...........................δόση είναι κι αυτή!!!!!!
Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι έχουν κι αυτοί χοντροκώλη 10αρρρρ.................................τερματά όμως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 06 Ιούλ 2016, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.