Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Προσπαθώ να καταλάβω τι σόι μεταγραφικός σχεδιασμός είναι αυτός φέτος στον ΠΑΟΚ και δεν βγάζω άκρη. Μιλούσαν από την αρχή ότι θα χρειαστούμε εναν καλό τερματοφύλακα και τερματοφύλακα δεν βλέπω. Εφυγε ο Μπερμπάτοφ και αντικαταστάτης ακόμα δεν υπάρχει. Είπαμε θέλουμε έμπειρο αμυντικό τελικά διώξανε Βίτορ για να φέρουν Κρέσπο που έχω τεράστιες αμφιβολίες αν είναι καλύτερος. Φέρνεις δεύτερο αριστερό μπακ ( Μάτος ) για να τον βάλεις να παίξει δεξια τελικά; Φέρνεις δεύτερο δεξί εξτρέμ όταν έχεις ήδη Ροντρίγκεζ-Μυστακίδη και ένα δεκάρι που θυμίζει Πέλκα.
Ψάχνεις να πουλήσεις τον Μακ χωρίς να έχεις φέρει αντικαταστάτη. Και φερνεις έναν ακόμα κεντρικό μέσο να προσθέσεις με αποτέλεσμα να "τελειώνεις" δύο περσινές επιλογές που ακόμα δεν ξέρεις τι μπορείς να πάρεις από αυτές.
Δηλαδη μιλάμε για ένα απίστευτο σχεδιασμό αχταρμά και πραγματικά θέλω να διαβάσω - τώρα που μπήκαμε στις αρχές Ιούλη - πως περιμένετε να δέσει όλο αυτό το πράγμα. Υποψιάζομαι ότι απλά φέραμε παίκτες για να φέρουμε, ότι παίρνουμε δηλαδή από ομάδες που διαλύονται όπως η Ντινιπρο που έρχονται και τις θέσεις θα τις δούμε αργότερα; Μ αρέσει όμως η αισιοδοξία σας. Προς το παρόν είμαστε στα ΘΑ για άλλη μια χρονιά...

Και η μόνη λογική που βλέπω σε όλο αυτό τον συρφετό είναι όταν τώρα θέλουμε εμπειρους γυρω στα 28-30 :roll:
Ή μπορεί και να είναι απλή σύμπτωση,
Φαντάζομαι ότι έτσι νομίζεις πως μας γλεντάς, όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ε αδερφέ??? :) :D :P :P :P

Εμείς να δεις πως το γλεντάμε πλέον μ αυτά που γράφεις προκαλώντας μας μόνο φαγούρα πρωινιάτικα... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: ........ :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :lol: :lol: :lol: :lol: ........ :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :lol: :lol: :lol: :lol: ........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Ρε παιδιά, ακούτε πια την "λογική" και μην είστε άλλο αισιόδοξοι, τι πράγμα είναι αυτό με σας??? :? :?

:idea: :idea: :idea: Λέτε σε λίγο να μας προτείνει και καμιά ομαδική αυτοκτονία λόγω ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ &....... BREXIT??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 04 Ιούλ 2016, 10:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

χαλαρώστε ρε σεις
τις μεταγραφές δεν τις κάνουμε μεταξύ μας και δεν αξίζει να τρωγόμαστε

προσωπική μου φιλοδοξία είναι κάθε χρόνο να είμαι ακόμα καλύτερος
θα τη βρούμε την άκρη, πού θα πάει

η μίρλα δεν βοηθάει όμως .....
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ποιος άλλος θα είχε βάλει οργανική κολλώδη ουσία στο πληκτρολόγιο; Πρόσεξε μην πάθεις καμμιά αγκύλωση goran μου.
Με τα μαυράκια β' διαλογής που πήραμε ομάδα για να χτυπήσει ομίλους δεν έχουμε. Θα το καταλάβετε όλοι σύντομα.
Και να μην περιμένεις άλλες μεταγραφές αν δεν γίνουν γενναίες πωλήσεις. Γκέγκε;
Με άλλα λόγια τι χα Γιάννη τι χες πάντα.

Ο βαζελος παιρνει Ιμπάρμπο κι εμείς τον Γουίλλιαν γιαλαντζί από τον Λεβαδειακό της Τουρκίας...και το λες και μεταγραφικό σχεδιασμό.
Για να δούμε λοιπόν, στο χορτάρι θα φανούν ολα goran μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 04 Ιούλ 2016, 10:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

GoMaRoS έγραψε:6αρι παίζει και ο Τσιμιροτ
Ναι προφανως και μπορεις να βαλεις εκει οποιοδηποτε απο τα 8αρια η 6αρο8αρια. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ειναι ΑΜΥΝΤΙΚΑ χαφ (και ποσο μαλλον ΚΑΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ χαφ)

Και τον Κατσε "αμυντικο" χαφ τον λενε αλλα ουτε πως γραφεται η λεξη αμυνα δε ξερει.

Το μοναδικο καθαρο 6αρι ειναι ο Τζιολης (κι εκεινος ακομα δεν ειναι το φοβερο αυντικο σκυλι...)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Βασικά δεν ξέρω αν ο Τσίμιροτ μπορεί να είναι ο αντι-τζιολης στο 6 με Χαρίση/Σάκχοφ οχτάρια ώστε να μην χάνουμε σε ύψος.

Τέρμα ναι εννοείται θέλουμε,το ξέχασα πριν.

Για φορ δεν ξέρω..Έχουμε Κλάους,έχουμε και Κουλούρη που είναι κλασικά σέντερ φορ. Θα ήθελα καλύτερο.

Αλλά έχουμε και Περέυρα,Μυστακίδη,Μακ που μπορούν να παίξουν φορ,οπότε αν δεν φύγει ο Μακ δεν νομίζω να πάρουμε κάποιον.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

spyretto έγραψε:Ποιος άλλος θα είχε βάλει οργανική κολλώδη ουσία στο πληκτρολόγιο; Πρόσεξε μην πάθεις καμμιά αγκύλωση goran μου.
Με τα μαυράκια β' διαλογής που πήραμε ομάδα για να χτυπήσει ομίλους δεν έχουμε. Θα το καταλάβετε όλοι σύντομα.
Ο βαζελος παιρνει Ιμπάρμπο κι εμείς τον Γουίλλιαν γιαλαντζί από τον Λεβαδειακό της ...και το λες και μεταγραφικό σχεδιασμό.
Πρώτον,τα μαυράκια β διαλογής έχουν κάνει τρεις φορές την καριέρα του επαγγελματία δανεικού Ιμπάρμπο του ενός εκατομμυρίου.Πολύ θα ήθελε ο συγκεκριμένος να έχει την καριέρα και τα νούμερα του Κάμπος και του Μπίσεσβαρ.

Και δεύτερον ήρεμα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Τα ξαναλέμε τέλος Ιούλη όπου θα έχουμε τις τελευταίες πινελιές στον "νέο" ΠΑΟΚ. Γιατί ακόμα έχουμε καιρό να κρίνουμε, έτσι δεν είναι;

Στόπερ, επιθετικό, τερματοφύλακα, αμυντικό χαφ για να μην βγει και πάλι η χρονιά με τον Τζιώλη και μετα βλέπουμε. Να δούμε ποιοι απ'όλους αυτούς θα έρθουν τελικά.
Για τους ομίλους του champions league υποτίθεται ότι φτιάχνεις ομάδα, όχι για το Βαλκανικό κύπελλο. :mrgreen:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

στην Σαράγεβο 6αρι έπαιζε

[youtube]00fh_SvPOPw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Spyrreto εγώ δεν θα σε ειρωνευτώ όπως κάποιο άλλοι και θα προσπαθήσω να σε απαντήσω ποδοσφαιρικά,για τον τέρματα έχεις δίκιο εγώ θα έφερνα τον μποικο έστω δανεικό ,δεν είναι κακό να κανεις ενέσεις ποιότητας με δανεικούς,για τον ντιεγκο θα σε ζητήσω να κανεις υπομονή μέχρι να δούμε τι ψάρια πιάνει όσο για κρεσπο έχεις και εκεί δίκιο απλα εκεί πιστεύω ότι θα έρθει ο βαρελας στο τέλος μέχρι τώρα έχεις και για κρεσπο δίκιο απλα είσαι λίγο υπερβολικός για τον αχταρμά ο ματος δεξί Μπακ είναι και έπαιζε αριστερά επειδή δεν είχαν άλλον ,όσο για φορ θα πάει απο Αύγουστο και αναλόγως τι θα έχεις κάνει στην Ευρώπη για να πάρεις κάτι σούπερ γιατί δεν κλείνουν απο Ιούλιο Ελλάδα οι τοπ παίκτες ,ειμαι και εγώ ποιο αισιόδοξος φέτος γιατί η ομαδα θα δουλευτεί χωρίς μεγάλα κενά στην προετοιμασία έχεις και φακ στα φορ απλα να κάνω μια πρόβλεψη ότι θα κλείσει βαρελας ,αφού μας τα κάνει πλανήτες ο Μπακάλης και ένα αμ χαφ σκυλί του πολεμου ,μακάρι να είναι ο σισσοκο η ο ντιγκαρ και η Παρ ολιγο συμφωνία με τον παίκτη του πλατάνια σημαίνει ότι θα κινηθούν άμεσα και για αμ χαφ
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Βασικά η τελευταία ομάδα που έπαιξε ο ibarbo ήταν ο λεβαδειακός της κολομβίας και μην ξεχνάς οτι ο βάζελος τον πήρε δανεικό με όψιον αγοράς 6Μ πληρώνοντας όλο το μισθό του παίκτη συν ενα ποσό κοντά στο εκατομμύριο ως ενοίκιο. Δεν ξέρω τι θα δείξει μέσα στο γήπεδο, αυτό που ξέρω είναι οτι αν είχε κάνει ο Michel τέτοιο deal για να φέρει αυτόν τον παίκτη στην τούμπα, θα τον είχαν πάρει ήδη με τις πέτρες...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εμένα προσωπικά αυτή την στιγμή δεν με χαλάει ο Sissokoς... αρκεί να παρθεί τώρα ώστε να κάνει προετοιμασία και να πάρει στα πόδια του προπονήσεις και παιχνίδια -έστω φιλικά-. Τραυματισμούς δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, νταμάρι είναι, μπαλίτσα ξέρει, πολύπειρος σε βαθμό αηδίας και σε επίπεδο υπέρ-πανοραφίσιο και στην τελική δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια... 31 είναι. Το μόνο αρνητικό είναι ο μισός χρόνος απραξίας και ο μισός στην Κίνα (άσχετα που έπαιζε εκεί). Γι αυτό και λέω ότι πρέπει να παρθεί τώρα.
Μπορεί να σου εξελιχθεί σε νέο Garcia. Αυτή την στιγμή λείπει από την ομάδα η ηγετική αύρα... δύσκολο να την βρεις σε 25αρι-27αρι.

ΥΣ.1 Εννοείτε πως βασικό είναι να έχει όρεξη για μπάλα.

ΥΣ.2 Μεγάλο σόι αυτοί οι Sissokαδες... :lol:

ΥΣ.3 Νομίζω ότι είμαι από τους πρώτους εδώ μέσα που είχα πει -ως προσωπική εκτίμηση- ότι ο Τσιριμόκος μπορεί να αποτελέσει δίδυμο -ως 6αρι- με τον Shakhov -ως 8αρι- στο κέντρο. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 04 Ιούλ 2016, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

spyretto έγραψε:Τα ξαναλέμε τέλος Ιούλη όπου θα έχουμε τις τελευταίες πινελιές στον "νέο" ΠΑΟΚ. Γιατί ακόμα έχουμε καιρό να κρίνουμε, έτσι δεν είναι;

Στόπερ, επιθετικό, τερματοφύλακα, αμυντικό χαφ για να μην βγει και πάλι η χρονιά με τον Τζιώλη και μετα βλέπουμε. Να δούμε ποιοι απ'όλους αυτούς θα έρθουν τελικά.
Για τους ομίλους του champions league υποτίθεται ότι φτιάχνεις ομάδα, όχι για το Βαλκανικό κύπελλο. :mrgreen:
Αντε τα ξαναλεμε ιουλη..

Και κοψε το ειρωνικο αου υφος σε καθε ποστ.εχει καταντησει γραφικο.γραψε αυτο που θες και σταματα την ειρωνεια.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

καλημερα αδέρφια
ευτυχώς πλησιαζει η μερα για τα φιλικά να τους δουμε ολους μαζί να πάρουμε μια ιδέα
ας θυμησει καποιος οταν κάναν παρουσιαση του Ιβιτς ποσους και σε ποιες θεσεις ειχαν πει Ιβιτς-Μιχελ οτι θα κινηθει ο ΠΑΟΚ
απο ολες τις θεσεις μεχρι τωρα που νομίζετε οτι θελουμε ενίσχυση ποιοτική?
αποψη μου ειναι ο αξονας δηλαδη Τερματά Στοπερουκλα 6αρακλο και επιτελους Φορακλα
ολως περιεργως ενω στις αλλες θεσεις εχουμε δει αξιους παιχτες σε αυτες τις πολυ βασικές θεσεις ο Παοκ ποναει χρόνια
ποσα χρονια εχουμε να δουμε Τερματαρα με σταθερη αποδοση που εκατσε πολλα παιχνιδια ?
ποσα χρόνια εχουμε να δουμε στοπερακλα φοβητρο ? (οκ απο Κοντρερας)
ποσα χρονια εχουμε να δουμε αμυντικό χαφαρο ? (οκ τα πρωτα 2 χρονια του Παμπλο)
πόσα χρόνια εχουμε να δουμε Φορακλα που να παίζει με πλατη να ξερει λιγο τριπλα να ανοιγει τις αμυνες?
πρεπει να παρουμε χαμπαρι επιτελους οτι οσο ο φορ ειναι μυρωδιας θα στηνεται ολο το επιθετικο παιχνιδι στην λογικη να ανεβουν οι μπακ με οβερλοουπ να κανουν 800 σεντρες μπας και τη σπρωξει ο Κλαους .επειδη ειναι Παοκτσακι δε σημαινει οτι θα εξαντλήσουμε μια δεκαετια ακόμα με αμπαλο φορ..
εγώ θα προτιμουσα να παιζει μπροστά ο Μακ αν κάτσει βέβαια η να παρουμε ενα φορ με τριπλα με ταχυτητα να μπορει να παιξει ο Παοκ με κοντρα επιθεση..τι να το κάνω να παρω τον μπολτ εξω δεξια και τον κεντερη εξω αριστερά οταν ο φορ μου ειναι ο καραμανλης? δεν πρεπει η αγαπη μας σε καποιο παικτη να θολωνει την κριση μας ειτε αυτος ειναι ο Παμπλο ειτε ο Κλαους κτλ
ακουω τις γνώμες σας παιδες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

spyretto έγραψε:Ποιος άλλος θα είχε βάλει οργανική κολλώδη ουσία στο πληκτρολόγιο; Πρόσεξε μην πάθεις καμμιά αγκύλωση goran μου.

Ο βαζελος παιρνει Ιμπάρμπο κι εμείς τον Γουίλλιαν γιαλαντζί από τον Λεβαδειακό της Τουρκίας...και το λες και μεταγραφικό σχεδιασμό.
Αν είναι να φανούν στο χορτάρι αδελφέ, σημαίνει ότι δεν τους ξέρεις του παίκτες, οπότε δεν ξεφτιλίζεις τον σχεδιασμό με εκφράσεις του τύπου: "με τα μαυράκια β΄ διαλογής που πήραμε" ή "εμείς τον Γούλλιαν γιαλαντζί από τον Λεβαδιεακό της Τουρκίας. Εσύ ακούγεσαι βέβαιος ότι θα πάμε άσχημα.
Όσο για τον Ιμπάρμπο εδώ ταιριάζει η έκφραση θα φανεί στο χορτάρι γιατί εκ των προτέρων κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα του βγει.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Odi έγραψε:
Ο βαζελος παιρνει Ιμπάρμπο κι εμείς τον Γουίλλιαν γιαλαντζί από τον Λεβαδειακό της ...και το λες και μεταγραφικό σχεδιασμό.
Πρώτον,τα μαυράκια β διαλογής έχουν κάνει τρεις φορές την καριέρα του επαγγελματία δανεικού Ιμπάρμπο του ενός εκατομμυρίου.Πολύ θα ήθελε ο συγκεκριμένος να έχει την καριέρα και τα νούμερα του Κάμπος και του Μπίσεσβαρ.

Και δεύτερον ήρεμα.

Το "'ηρεμα" που κολλάει; Με προκαλεί με ειρωνία και του απαντάω με ειρωνία. Οσο για την καριέρα του Καμπος είναι σε Μαρίτιμο, Κασίμπασα, Κονυασπόρ, σε μικρομεσαίες ομάδες της Τουρκίας και της Πορτογαλίας. Οταν κάνεις καριέρα σε ομάδες β' διαλογής και δεν κάνει ποτέ το αλμα στην καριέρα του, να μου επιτρέψεις να τον θεωρώ β διαλογής. Και αυτός, αλλά και ο Ολλανδός έχουν να παίξουν σε ομάδα σε τοπ επίπεδο πάνω από πενταετία.
Να με συγχωρείς επίσης που δεν θεωρώ τα πρωταθληματα Τουρκίας και Ουκρανίας τα ιδανικά πρωταθήματα από τα οποία μπορείς να φέρνεις παίκτες, και ειδικά τώρα που ο ΠΑΟΚ υποτίθεται βάζει "πινελιες" και δεν χτίζει κάτι από την αρχή.
Εχουμε κλείσει την πόρτα στην δυτική Ευρώπη και φέρνουμε παίκτες συνέχεια από πρωταθληματα όπου η φιλοδοξία των παικτών που παιζουν εκεί ταυτίζεται με τις χρηματικές απολαβές τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”