Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sporos123
Δημοσιεύσεις: 2417
Εγγραφή: Σάβ 15 Ιαν 2011, 00:52

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από sporos123 »

Προσωπικα ενας φορ που πιστευω θα ταιριαζε σε εμας και παικτικα αλλα και λογω DNA ειναι ο Λαφερτυ. :opaokara: Για Μυστακιδη απλα να αναφερω οως οτο εχει δειξει το εχει δειξει μπαινοντας ως αλλαγη.Βεβαια ειναι μικρος και υπαρχει πολυ καλη Α υλη.
Άβαταρ μέλους
aoratos
Δημοσιεύσεις: 1416
Εγγραφή: Παρ 06 Δεκ 2013, 00:36

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:Δεν ρχω καθολου στονγκ αποψη
Προβληματισμους σκεψεις και ιδεες εκθετω

Γιατι λενε καμια φορα αυτο που δεν μπορεις να αγορασεις προσπαθησε βα το δημιουργησεις μονος σου.

Και οταν υπαρχει το παραδειγμα του μακ που εβαλε 20 γκολ,πιυ για μενα ειναι πολυ χειροτερος και στην εκτελεση και στο κεφαλι απο τον μυστα...τοτε γιατι να μην το σκεφτω το παιδι για εκει.

Και να σου πω και το αλλο
Περισσοτερες ελλειψεις εχει για εξτρεμ και για δεκαρι απ οτι για επιθετικος.

Δεν εχει την τοση μεγαλη ταχυτητα και ντρθπλα για εξτρεμ και για δεκαρι δεν εχει τοσο οργανωτικές ικανοτητες
despe καλά έκανες, η σκέψη σου έχει ενδιαφερον.

Πιστεύω ότι στις ελληνικές συνθήκες με τις κλεισμένες άμυνες και τα υπερφορτωμένα κέντρα όταν θέλεις να θιάξεις ομάδα αποτελέσματος (Σάντος, Πογιετ) είναι πιο safe να αναπτυχθείς ακουμπωντας πολύ την μπάλα στα πλάγια γεμίζωντας παράληλα την περιοχή με παίκτες που λειτουργούν ως επιπλέον φορ.

Αν ο γάτος ο Πογιετ πήρε 11γκολ έτσι από κάποιον Βάργκας (ποσα απο τα παραπάνω έχει ως εξτρεμ?) μόνο και μόνο από την ικανότητα του παίκτη να καλύπτει κενούς χώρους ερχομενος από τα πλάγια ως κρυφός φορ και να τελειώνει γεμίσματα του μπακ ή χαφ από την απέναντι πλευρά σκέψου ποσα γκολ θα έπαιρνε με τον ίδιο τρόπο ανάπτυξης ο Ιβιτς από τον Ματέους. Μπορεί αυτόν τον ρόλο να τον υπηρετήσει πολύ αποτελεσματικά ο Μυστακίδης? Εγω λέω ναι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
Δημοσιεύσεις: 4817
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ενδιαφερον για Σεσενιον λεει σημερα ο μουστακιας.Παντα ειχε γεματες χρονιες,ειτε στην Πρεμιερ Λιγκ,ειτε στη Λιγκ 1 της Γαλλιας,με την φανελα της Παρι.Ελευθερος εινα,αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο που ψαχνουμε.Δεν ειναι τοσο γκολτζης,πιο πολυ περιφεριακο φορ ειναι,ενω μπορει να παιξει και στα πλαγια.

http://www.transfermarkt.com/stephane-s ... eler/37157
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
Δημοσιεύσεις: 4817
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eπισης ο Ρατς ειναι στην Θεσσαλονικη.Τωρα το τι ακριβως κανει δεν το ξερω.Ισως ηρθε για διακοπες στην Χαλκιδικη.Εγραψε μαλιστα στο instagram του ''Ηappy to be back to Thessaloniki'' και ανεβασε μια φωτογραφια του που ειναι στο αεροδρομιο Μακεδονια
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7780
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχει γουστο...
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5485
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ενδιαφερον για Σεσενιον λεει σημερα ο μουστακιας.Παντα ειχε γεματες χρονιες,ειτε στην Πρεμιερ Λιγκ,ειτε στη Λιγκ 1 της Γαλλιας,με την φανελα της Παρι.Ελευθερος εινα,αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο που ψαχνουμε.Δεν ειναι τοσο γκολτζης,πιο πολυ περιφεριακο φορ ειναι,ενω μπορει να παιξει και στα πλαγια.

http://www.transfermarkt.com/stephane-s ... eler/37157
Παιχτάρα στα καλά του. Πολύ γρήγορος και τεχνίτης. Τον έχω δει πολλές φορές στο νησί. Δεν είναι γκολτζής αλλά πραγματικά αν είναι στο 60% αυτού που ήταν παλιά, θα βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
spyretto
Δημοσιεύσεις: 4144
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 03:21

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από spyretto »

Προσπαθώ να καταλάβω τι σόι μεταγραφικός σχεδιασμός είναι αυτός φέτος στον ΠΑΟΚ και δεν βγάζω άκρη. Μιλούσαν από την αρχή ότι θα χρειαστούμε εναν καλό τερματοφύλακα και τερματοφύλακα δεν βλέπω. Εφυγε ο Μπερμπάτοφ και αντικαταστάτης ακόμα δεν υπάρχει. Είπαμε θέλουμε έμπειρο αμυντικό τελικά διώξανε Βίτορ για να φέρουν Κρέσπο που έχω τεράστιες αμφιβολίες αν είναι καλύτερος. Φέρνεις δεύτερο αριστερό μπακ ( Μάτος ) για να τον βάλεις να παίξει δεξια τελικά; Φέρνεις δεύτερο δεξί εξτρέμ όταν έχεις ήδη Ροντρίγκεζ-Μυστακίδη και ένα δεκάρι που θυμίζει Πέλκα.
Ψάχνεις να πουλήσεις τον Μακ χωρίς να έχεις φέρει αντικαταστάτη. Και φερνεις έναν ακόμα κεντρικό μέσο να προσθέσεις με αποτέλεσμα να "τελειώνεις" δύο περσινές επιλογές που ακόμα δεν ξέρεις τι μπορείς να πάρεις από αυτές.
Δηλαδη μιλάμε για ένα απίστευτο σχεδιασμό-αχταρμά και πραγματικά θέλω να διαβάσω - τώρα που μπήκαμε στις αρχές Ιούλη - πως περιμένετε να δέσει όλο αυτό το πράγμα. Υποψιάζομαι ότι απλά φέραμε παίκτες για να φέρουμε, ότι παίρνουμε δηλαδή από ομάδες που διαλύονται όπως η Ντινιπρο που έρχονται και τις θέσεις θα τις δούμε αργότερα; Μ'αρ'εσει όμως η αισιοδοξία σας. Προς το παρόν είμαστε στα ΘΑ για άλλη μια χρονιά...

Και η μόνη λογική που βλέπω σε όλο αυτό τον συρφετό είναι όταν τώρα θέλουμε εμπειρους γυρω στα 28-30 :roll:
Ή μπορεί και να είναι απλή σύμπτωση,
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7780
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από DimitrisS »

Spyretto μπορει να ειναι οπως τα λες. Εχω θα σου πω γιατι πιστευω οτι δεν ειναι οπως τα λες.

1.Ειμαστε στις 4 Ιουλη. Η ομαδα σημερα φευγει για το βασικο σταδιο προετοιμασιας και εχει καλυψει τα περισσοτερα κενα του ροστερ της.

2. Για Μπερμπατοφ. Αυτη την στιγμη εχεις τρια σεντερ φορ. Κλαους, Περειρα, Κουλουρης. Εγω πιστευω πρεπει να δουμε τι θα συμβει με τους δυο τελευταιους και βλεπουμε τι θα συμβει. Προσωπικα δεν με χαλαει καθολου ο Περειρα.

3. Ο Ματος ειναι δεξι μπακ. Ξεκαθαρα. Θεση που πονουσαμε και την καλυψαμε με εναν πολυ καλο παικτη.

4. Στοπερ θα παρεις ακομα εναν λογικα. Θα το δουμε. Αν οχι συμφωνω οτι ηθελες πιο ποιοτικη προσθηκη, αλλα ας περιμενουμε να τον δουμε και στο χορτο τον Κρεσπο.

5. Στα εξτρεμ δεν υπαρχει ρε φιλε δεξι αριστερο. Ενα καθαρο εξτρεμ πλεον παιζει δεξια κι αριστερα ο Τζαλμα ειναι δεξιοποδαρος που παιζει στην αριστερη πλευρα κυριως συγκλινοντας προς τα μεσα, ας πουμε.

6. Κανεις δεν υπογραφει συμβολαιο οτι θα παιζει βασικος νομιζω. Ας δουλεψει ο Χατζι να παιζει βασικος, αν οπως λες φερουμε ακομα εναν στοπερ.
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από simba »

Ωραια συζητηση μαγκες (vs,aoratos,despe)..
Mariano,νασαι καλα για τις περαιτέρω πληροφορίες (γαλιθιανος? :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
spyretto
Δημοσιεύσεις: 4144
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 03:21

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από spyretto »

Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες, εγώ πάντως σοβαρό σχεδιασμό δεν βλέπω όταν μιλάμε για Περέιρα και Κουλούρη , δύο παίκτες που τους έδιωξες πέρσι και τωρα λέμε ποιος από τους δύο θα παίξει στην νευραλγική θέση του δεύτερου φορ. Και δεν υπάρχει καμμία σιγουρία ότι ένας από αυτούς είναι σε θέση να μπει μέσα και θα πάρει θέση βασικού. Δεν έχουμε καμμία ενδειξη ότι αυτοί οι παίκτες επέστρεψαν καλύτεροι στον ΠΑΟΚ. Για μένα ειναι καθαρό ρίσκο.Ο Περέιρα ήρθε και με παραπανήσια κιλά.
Συμφωνώ ότι είναι νωρίς ακόμα αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και απ'οτι φάνηκε στη περίπτωση του Βαρέλα η ΠΑΕ δεν είναι διαθετημένη να κάνει υπέρβαση.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7780
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε Spyr η διοικηση και ο καθε μεγαλομετοχος οταν θελει να αγορασει εναν ποδοσφαιριστη θα δωσει οσα αυτη πιστευει οτι πρεπει να δωσει. Εννοειται οτι θα προσπαθησει να δωσει οσο το λιγοτερα μπορει και αυτο θελει τον χρονο του και την τακτικη του. Προφανως θα ηταν ηλιθιο να παμε να πουμε ποσα θες, παρτα. Διαπραγματευση γινεται αν οντως συνεχιζεται να γινεται.

Τελος παντων για τον Περειρα ρε φιλε την ξερεις την αξια του ειναι καλο ποδοσφαιριστης. Για τα κιλα που λες παντα ετσι ηταν και λιγα παραπανω να εχει αυτα στην προετοιμασια εχουν φυγει. Ας κανουμε λιγη υπομονη εναν μηνα να βγαλουμε ενα τελικο συμπερασμα για το τι εγινε και τι δεν εγινε στον σχεδιασμο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras
Δημοσιεύσεις: 1257
Εγγραφή: Δευ 14 Ιούλ 2008, 23:44

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από soflodoras »

spyretto έγραψε:Προσπαθώ να καταλάβω τι σόι μεταγραφικός σχεδιασμός είναι αυτός φέτος στον ΠΑΟΚ και δεν βγάζω άκρη. Μιλούσαν από την αρχή ότι θα χρειαστούμε εναν καλό τερματοφύλακα και τερματοφύλακα δεν βλέπω. Εφυγε ο Μπερμπάτοφ και αντικαταστάτης ακόμα δεν υπάρχει. Είπαμε θέλουμε έμπειρο αμυντικό τελικά διώξανε Βίτορ για να φέρουν Κρέσπο που έχω τεράστιες αμφιβολίες αν είναι καλύτερος. Φέρνεις δεύτερο αριστερό μπακ ( Μάτος ) για να τον βάλεις να παίξει δεξια τελικά; Φέρνεις δεύτερο δεξί εξτρέμ όταν έχεις ήδη Ροντρίγκεζ-Μυστακίδη και ένα δεκάρι που θυμίζει Πέλκα.
Ψάχνεις να πουλήσεις τον Μακ χωρίς να έχεις φέρει αντικαταστάτη. Και φερνεις έναν ακόμα κεντρικό μέσο να προσθέσεις με αποτέλεσμα να "τελειώνεις" δύο περσινές επιλογές που ακόμα δεν ξέρεις τι μπορείς να πάρεις από αυτές.
Δηλάδη μιλάμε για ένα απίστευτο σχεδιασμό αχταρμά και πραγματικά θέλω να διαβάσω - τώρα που μπήκαμε στις αρχές Ιούλη - πως περιμένετε να δέσει όλο αυτό το πράγμα. Υποψιάζομαι ότι απλά φέραμε παίκτες για να φέρουμε, ότι παίρνουμε δηλαδή από ομάδες που διαλύονται όπως η Ντινιπτο και τις θέσεις θα τις δούμε αργότερα; Μ'αρ'εσει όμως η αισιοδοξία σας. Προς το παρόν είμαστε στα ΘΑ για άλλη μια χρονιά...

Και η μόνη λογική που βλέπω σε όλο αυτό τον συρφετό είναι όταν τώρα θέλουμε εμπειρους γυρω στα 28-30 :roll:
Ή μπορεί και να είναι απλή σύμπτωση,
Βλεπεις αυτα που θες να δεις ή δεν κανεις τον να δεις παραπερα απο αυτα

α.στη θεση 1 εχεις 2 αξιοπιστους. τον Γλυκο και τον Βελιδη.Πιστευω πως με αυτους θα παμε και ετσι ειναι το σωστο. Εκτος αν φυγει δανεικος ο Βελιδης
β.Ο Ματος ηταν ειναι και θα ειναι δεξι μπακ. Μονο τελευταια του χρονια στην ντνιπρο αλλαξε θεση γιατι χρειαστηκε. Δεξιοποδαρος ειναι
γ.Ο Μπερμπατοφ εφυγε και αντικαταστατης δεν ηρθε. Θα ερθει ομως. Αλλα και να μην ερθει προσωπικα δεν με χαλαει και ο Κουλουρης σαν αλλαγη του Κλαους.Επισης εχεις και Μυστακιδη ως 4 φορ αν και μονο χρειαστει.Αλλα και ζαιρο.
δ.αριστεροποδαρο εξτρεμ δε θα παρουμε.Δε χρειαζεται. Αλλα πηρες εναν παικτη που μπορει να βοηθησει απειρα στο ροτεισον μιας και παιζει καλα και στις δυο μεριες. Οπως και ο Γκαρι
ε.Το οτι ο Bisewar θυμιζει Πελκα , γιατι να ειναι κακο δηλαδη? Δεν μπορει ο ενας να αντικαθιστα τον αλλο χωρις να χρειαζεται να αλλαξει ολοκληρη η αναπτυξη?
στ.Για τον Βιτορ τα ειπαμε. Ζητησε πολλα και αυτο δεν μας αρεσε,μιας και μεταπωλητικη αξια δυσκολα να αποκτησει. Παμε για αλλα. Τι ακριβως σου φαινεται περιεργο σε αυτο?
ζ.Για τον Μακ τι ακριβως σε προβληματιζει? Χωρις τον Μακ η ομαδα εχει 4 εξτρεμ. Και αν νιωθουν πως χρειαζεται και 5ος αν φυγει ο Μακ πιστευω θα παρουν

Και δε θα ασχοληθω με τον εριστικοτατο τροπο που γραφεις, αλλα με τις αποριες σου.

Επισης να πω για τους παικτες Κοροβεση και Μυστακιδη. Κανενας απο τους δυο δεν ειναι οι ογκολιθοι της τεχνικης. Αλλα εχουν κατι που δε βρισκεις ευκολα και φετος το αποδειξανε σε αρκετα ματς. Οταν μπαινουν αλλαγη μπορουν με την κινηση τους στο χωρο να επηρεασουν τη ροη του ματς και αυτο να γυρισει. Μια ομαδα πρωταθλητισμου , χρειαζεται 3 τετοιους παικτες. Οσες δηλαδη και οι αλλαγες σε καθε ματς. Ο τριτος πιστευω θα ειναι ενας μεσοεπιθετικος εμπειρος και προχωρημενης ηλικιας (32-34) που θα μπορει να δινει το 100% της ποιοτητας του σε λιγο χρονικο διαστημα
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6092
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

spyreto, η ομάδα έκανε εξαιρετικές κινήσεις μέχρι τώρα, και αναμένονται και άλλες. Στην τελική ο Κρέσπο μπορεί να ήρθε για μπαλαντέρ (όλη η 4άδα) και να ψήνεται άλλη μεταγραφή. Ο Μπίσεσβαρ είναι εδώ και καιρό 10άρι. Έχει γίνει και λίγο θυριάκι και δεν είναι πλέον για εξτρέμ, αλλά φυσικά δίνει και αυτή την επιλογή. Πήραμε πολύ καλό δεξί μπακ και όσο για το φορ έλεος! Έχουμε το 2ο καλύτερο φορ του πρωταθλήματος μετά τον Μπεργκ. Ο Φακ, ήρθε και θα αξιολογηθεί από τον προπονητή. Πέρυσι δε έφυγε γιατί δεν είχε ποιότητα. Κατόπιν, ο Τζαλμά Κάμπος είναι φοβερό λαβράκι στα εξτρέμ. Ποια ομάδα έχει μεγαλύτερη ποιότητα εκεί? Τεράστια διαφορά από τον επόμενο. Οι μόνες θέσεις που θέλουν 2 ποιοτικές επιλογές είναι το 6 και ο Κ.Αμυντικός. Μετά έχουμε στο ρόστερ Χαρίση και Τσιμιροτ, που αναμένεται να έχουν τρομερή βελτίωση . Εγώ βάζω και τον Πέλκα. Για το Μακ, μεγαλώνουν οι πιθανότητες ανανέωσης, όσο δε σκάει προσφορά. Αν έρθει μεγάλη προσφορά, θα αντικατασταθεί, μιας που η αγορά είναι γεμάτη εξτρέμ φέτος αν έχεις ειδικά χρήμα. Μακάρι να ανανεώσει βέβαια :) .

Κατανοητό να θέλουμε ισχυρές μεταγραφές για να χτιστεί καλύτερη ομάδα αυτή την περίοδο, αλλά φέτος γίνανε κινήσεις ουσίας και δε θα αργήσει να φανεί στο χόρτο. Μη φοβασαι ρε μαν όλα καλά θα πάνε φέτος.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο
Δημοσιεύσεις: 1373
Εγγραφή: Δευ 19 Οκτ 2015, 17:00

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

soflodoras έγραψε:
spyretto έγραψε:Προσπαθώ να καταλάβω τι σόι μεταγραφικός σχεδιασμός είναι αυτός φέτος στον ΠΑΟΚ και δεν βγάζω άκρη. Μιλούσαν από την αρχή ότι θα χρειαστούμε εναν καλό τερματοφύλακα και τερματοφύλακα δεν βλέπω. Εφυγε ο Μπερμπάτοφ και αντικαταστάτης ακόμα δεν υπάρχει. Είπαμε θέλουμε έμπειρο αμυντικό τελικά διώξανε Βίτορ για να φέρουν Κρέσπο που έχω τεράστιες αμφιβολίες αν είναι καλύτερος. Φέρνεις δεύτερο αριστερό μπακ ( Μάτος ) για να τον βάλεις να παίξει δεξια τελικά; Φέρνεις δεύτερο δεξί εξτρέμ όταν έχεις ήδη Ροντρίγκεζ-Μυστακίδη και ένα δεκάρι που θυμίζει Πέλκα.
Ψάχνεις να πουλήσεις τον Μακ χωρίς να έχεις φέρει αντικαταστάτη. Και φερνεις έναν ακόμα κεντρικό μέσο να προσθέσεις με αποτέλεσμα να "τελειώνεις" δύο περσινές επιλογές που ακόμα δεν ξέρεις τι μπορείς να πάρεις από αυτές.
Δηλάδη μιλάμε για ένα απίστευτο σχεδιασμό αχταρμά και πραγματικά θέλω να διαβάσω - τώρα που μπήκαμε στις αρχές Ιούλη - πως περιμένετε να δέσει όλο αυτό το πράγμα. Υποψιάζομαι ότι απλά φέραμε παίκτες για να φέρουμε, ότι παίρνουμε δηλαδή από ομάδες που διαλύονται όπως η Ντινιπτο και τις θέσεις θα τις δούμε αργότερα; Μ'αρ'εσει όμως η αισιοδοξία σας. Προς το παρόν είμαστε στα ΘΑ για άλλη μια χρονιά...

Και η μόνη λογική που βλέπω σε όλο αυτό τον συρφετό είναι όταν τώρα θέλουμε εμπειρους γυρω στα 28-30 :roll:
Ή μπορεί και να είναι απλή σύμπτωση,
Βλεπεις αυτα που θες να δεις ή δεν κανεις τον να δεις παραπερα απο αυτα

α.στη θεση 1 εχεις 2 αξιοπιστους. τον Γλυκο και τον Βελιδη.Πιστευω πως με αυτους θα παμε και ετσι ειναι το σωστο. Εκτος αν φυγει δανεικος ο Βελιδης
β.Ο Ματος ηταν ειναι και θα ειναι δεξι μπακ. Μονο τελευταια του χρονια στην ντνιπρο αλλαξε θεση γιατι χρειαστηκε. Δεξιοποδαρος ειναι
γ.Ο Μπερμπατοφ εφυγε και αντικαταστατης δεν ηρθε. Θα ερθει ομως. Αλλα και να μην ερθει προσωπικα δεν με χαλαει και ο Κουλουρης σαν αλλαγη του Κλαους.Επισης εχεις και Μυστακιδη ως 4 φορ αν και μονο χρειαστει.Αλλα και ζαιρο.
δ.αριστεροποδαρο εξτρεμ δε θα παρουμε.Δε χρειαζεται. Αλλα πηρες εναν παικτη που μπορει να βοηθησει απειρα στο ροτεισον μιας και παιζει καλα και στις δυο μεριες. Οπως και ο Γκαρι
ε.Το οτι ο Bisewar θυμιζει Πελκα , γιατι να ειναι κακο δηλαδη? Δεν μπορει ο ενας να αντικαθιστα τον αλλο χωρις να χρειαζεται να αλλαξει ολοκληρη η αναπτυξη?
στ.Για τον Βιτορ τα ειπαμε. Ζητησε πολλα και αυτο δεν μας αρεσε,μιας και μεταπωλητικη αξια δυσκολα να αποκτησει. Παμε για αλλα. Τι ακριβως σου φαινεται περιεργο σε αυτο?
ζ.Για τον Μακ τι ακριβως σε προβληματιζει? Χωρις τον Μακ η ομαδα εχει 4 εξτρεμ. Και αν νιωθουν πως χρειαζεται και 5ος αν φυγει ο Μακ πιστευω θα παρουν

Και δε θα ασχοληθω με τον εριστικοτατο τροπο που γραφεις, αλλα με τις αποριες σου.

Επισης να πω για τους παικτες Κοροβεση και Μυστακιδη. Κανενας απο τους δυο δεν ειναι οι ογκολιθοι της τεχνικης. Αλλα εχουν κατι που δε βρισκεις ευκολα και φετος το αποδειξανε σε αρκετα ματς. Οταν μπαινουν αλλαγη μπορουν με την κινηση τους στο χωρο να επηρεασουν τη ροη του ματς και αυτο να γυρισει. Μια ομαδα πρωταθλητισμου , χρειαζεται 3 τετοιους παικτες. Οσες δηλαδη και οι αλλαγες σε καθε ματς. Ο τριτος πιστευω θα ειναι ενας μεσοεπιθετικος εμπειρος και προχωρημενης ηλικιας (32-34) που θα μπορει να δινει το 100% της ποιοτητας του σε λιγο χρονικο διαστημα
Σε ολα τα αλλα συμφωνω απολυτα αλλα στο θεμα του στοπερ εκανε λαθος ο Μιχελ. Θα μπορουσε να εχει υπογραψει τον Βιτορ ως αναπληρωματικο και να ψαξει με την ανεση του καποιον καλυτερο για βασικο. Αλλα ηθελε μονο εναν κι επειδη ειχε προχωρημενες συζητησεις με 1-2 περιπτωσεις (πιθανοτατα Μπιγικ - Βαρελα) νομιζε οτι τον ειχε βρει. αλλα δεν του εκατσε κανενας και την πατησε ασχημα. και αναγκαστηκε να υπογραψει τον κρεσπο ο οποιος ουσιαστικα ειναι αντισκονδρας στο πολυ πιο ακριβο του και φυσικα ειναι πιο ακριβος και απο τον Βιτορ. και να συνεχιζουμε να ψαχνουμε για στοπερ
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5485
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κι εγώ θεωρώ ότι δεν έκανε καθόλου λάθος ο Μίχελ. Ο Μ.Β. έπρεπε *να πληρώνει* και όχι να τον πληρώνουν για να παίζει σε μας, και δεν το λέω για αστείο. Δεν ξέρω αν ο Κρέσπο θα πιάσει, δεν ξέρουμε ποτέ και για κανέναν, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που έχει αποκτηθεί ο παίκτης και έχουν αναλυθεί στο τόπικ. Εγώ δίνω έναν που ίσως δεν έχει γίνει κατανοητός. Ο Ιβιτς θέλει έναν σέντερ μπακ, σε συγκεκριμένα παιχνίδια πχ στη Τούμπα με Παναιτωλικούς κλπ, που να κατεβάζει την μπάλα κάθετα, γρήγορα και σωστά. Λυπάμαι που το λέω αλλά το πάσιν γκέιμ του Βίτορ ήταν για κλάματα, ο κάθε αντίπαλος του ΠΑΟΚ πρέσσαρε ακριβώς εκεί. Δεν ήταν μόνο ο Βίτορ, αλλά και άλλοι που είναι ακόμα στο ρόστερ και που ΚΑΙ αυτούς προσπαθεί να αλλάξει ο Μίχελ (βλεπε Κάτσε, Σάμπο κλπ).

Με τον Σπυρετο συμφωνώ, δεν έχουμε πάρει τους παίκτες στον άξονα που μας είπαν στην συνεντευξη θέσεις 1,5,6,9, ίσως και 10άρι. Αλλά πιστεύω ότι θα τους πάρουμε, τουλάχιστον τους τρεις: 1,5,6.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”