Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Καλά, αν τελειώνουμε παίκτες επειδή δεν πήγαν στο γάμο του εργοδότη τους δεν θα κάνουμε ομάδα ούτε στα επόμενα χίλια χρόνια.
Για ποδοσφαιρικούς και μόνο λόγους ο Πέλκας έπρεπε να έχει τελειώσει την επομένη των πλειοφ.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ρε σεις οτι και να λεμε δεν γινεται να τελειωσεις ετσι απλα εναν 22χρονο δικο σου ποδοσφαιριστη που στην πρωτη του γεματη χρονια σου εκανε 9 γκολ και 7 ασσιστ μην λεμε και οτι θελουμε.
Ουτε εμενα μου αρεσει ποδοσφαιρικα ο Πελκας αυτη την στιγμη , αλλα πρεπει να δεις την εξελιξη του γιατι για μενα ακομα εξελισεται ποδοσφαιρικα. Το που θα φτασει δεν το ξερω μπορει να μεινει και στασιμος.
Ουτε εμενα μου αρεσει ποδοσφαιρικα ο Πελκας αυτη την στιγμη , αλλα πρεπει να δεις την εξελιξη του γιατι για μενα ακομα εξελισεται ποδοσφαιρικα. Το που θα φτασει δεν το ξερω μπορει να μεινει και στασιμος.
50 συμμετοχές με 3500 αγωνιστικά λεπτά, δεν μας αρέσει γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμος για τον ΠΑΟΚ, το έλεγε και ο Τούντορ, ότι θέλει 1-2 χρόνια ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο να καθαρίζει παιχνίδια μόνος του. Η μεταγραφή Μπίσεσβαρ θα τον βοηθήσει πάρα πολύ
ace79grpaok έγραψε:Το χάζεττα έχει να βγάλει μεταγραφή κάτι αιώνες άσε που είναι και το τελευταίο προπυργιο του φαταουλισμου στα λεγόμενα αντικειμενικά σαιτς
DimitrisS έγραψε:Ελα νταξ. Γραφει το gazzetta για Ορφανιδη; Θα τον κλεισει ο γαυρος φιλοι μου!
MANIAKOS έγραψε:Δεν εχει νοημα όρφανιδηα παντως οταν εχεις χοντρό , πελκα Δημητριάδη
Οποτε δε νομιζω
che4
- efthimis_paok
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω..ο ιβιτς τον "παει" τον πελκα..goran 64 έγραψε:Κάποιος είχε γράψει στο topic του Πέλκα, μετά τον γάμο του Γιώργου δύο λέξεις μονάχα: "Αυτός τελείωσε"...![]()
Οι καμπάνες πάντως χτυπάνε βαριά και πένθιμα ήδη...
simba έγραψε:Che με εκπλησσει η αυτοσυγκρατηση σου στους υμνους για Λουκας![]()
αφου επιτηδες τα βαλατε να φαω μπαν και να βγει ο εις να το ζητα επιμονα