Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Καλα ρε Ντεσπε,τι σκατα ηθελες και ειπες τον Μυστα για φορ?
Οσι τιποτε αλλο,αλλά λειπει η παπαδια και την εχω πεσει κατω απο τα δεντρα
και το 'χω ριξει στο "νεκταρ",μπαινοντας που και που στο φορουμ και χαζευα.
Τωρα εβαλες δυσκολα,αλλά δε γ@μεις καλυτερα να συνεχισω....................τα τσιπουρα.
Οσι τιποτε αλλο,αλλά λειπει η παπαδια και την εχω πεσει κατω απο τα δεντρα
και το 'χω ριξει στο "νεκταρ",μπαινοντας που και που στο φορουμ και χαζευα.
Τωρα εβαλες δυσκολα,αλλά δε γ@μεις καλυτερα να συνεχισω....................τα τσιπουρα.
Αν ανατρέξετε σε γραπτά, πολύ πιο μπροστά, θα διαπιστώσετε ότι τον εχω παρομοιάσει με τον Χρήστο τον Δημόπουλο.che4 έγραψε:Che4desperando έγραψε:Μου εχει καρφωθεί στο μυαλο οτι αυτο που μας λειπει απο την επιθεση το εχουμε μπροστα μας και δεν το βλεπουμε
Ολοι μας ζηταμε ενα διαφορετικο φορ ...ενα τζιμπουροιδες.
Μηπως..λεω μηπως αυτος ειναι ο μυστακιδης?
Το παιδι βλεπω οτι χει ολα εκεινα τα στοιχεία για να γινει ενα μεγαλο φορ.
Καταρχας εχει πολυ καλη επαφη με τα δίχτυα,χρεισθμοποιει πολυ καλα και τα δυο ποδια
Ξερει να κινείται πολυ καλα στους χωρους χωρις την μπαλα
Για την ηλικια του ειναι πολυ δυνατος με πολυ καλη σωματοδομη.
Μπορει να τραβηχτεί στα ακρα αλλα να παιξει και με πλατη
Γρηγορος ειναι
Κοντο δεν τον λες μιας και ειναι 1.80
Τι του λειπει για να γινει ενα φορ υψηλου επιπεδου?
- Μπαρκαρούτσος
makispaspartou έγραψε:Για Μυστακιδη υπαρχει το αναλογο θεμα...
Ευχαριστώ!
Το φιλικό με τη Steaua δεν είναι τυχαία υπόθεση...
Ζέσταμα Varela με κοκκινομπλέ, και πριν τον αγώνα θα "μπερδέψει τα αποδυτήρια" και θα βγει με ασπρόμαυρα να παίξει!
Ο Μπεκάλι μυστηριωδώς θα σιωπήσει, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί και ύστερα όλος ο Π.Α.Ο.Κ., με τον Varela, θα πετάξουν για Θεσσαλονίκη.
ΑΥΤΟ είναι αρπαγή μέσα από τα χέρια του αντιπάλου, όχι ο Contreras που τον ήθελε ο γαύρος..
MANIAKOS έγραψε:Αν δεν μας αρεσει στο φιλικό ;

τον αγοράζουμε κοψοχρονιά κ τον αφήνουμε 6 μήνες στον Μπακάλη να ψηθεί
O τρόπος που κινείται στα γκολ που πέτυχε ο Μύστα φέτος δείχνει παίκτη που νιώθει ωραια σε ρόλο πλάγιου που γεμίζει έξυπνα την περιοχή ως επιπλέον δεύτερος φορ. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να τον δω να χαραμίζεται παίζοντας ξύλο με τα ταγάρια CB της superlegue σε ρόλο κολονάτου 9αριου και δεν είναι τυχαίο ότι κανείς προπονητής εως τώρα δεν τον έχει δοκιμάσει σε αυτήν την θέση. Και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι βάση χαρακτηριστικών νιώθει καλύτερα δεξια και αριστερά στα πλάγια ή πίσω από τον φορ και νομίζω ότι παλιότερα είχε πει ότι τον ποδοσφαιριστή τις κινήσεις του οποίου προσπαθεί να μιμηθεί ως παίκτη-πρότυπο είναι ο Thomas Muller.Εύχομαι ο Ιβιτς να τον αξιοποιήσει μια ώρα αρχίτερα στον ρόλο για τον οποίο προοριζε τον Ματέους.
Μπαινω να διαβασω για μεταγραφες η κανα σεναριο για παικτη. 2 σελιδες για τον φορ μυστακιδη.
Dimg4,
http://www.paokmania.gr/, στο μεσο της σελιδας και δεξια μια στηλη που ονομαζεται "Τι γραφουν τα ΜΜΕ"
http://www.paokmania.gr/, στο μεσο της σελιδας και δεξια μια στηλη που ονομαζεται "Τι γραφουν τα ΜΜΕ"

Dimg4 είναι αυτό που λένε οι αρδ μεταγραφή εκ των έσω
ψάχνω τα ξένα σάιτ για καμιά είδηση αλλά τίποτα. Γενικά αν δεν τελειώσει το ευρωπαϊκό, για να γίνουν τα μπαμ μπουμ στους μεγάλους της ευρώπης δεν προχωράνε υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν (πώληση Λούκας, Μακ, Κάτσε)

ψάχνω τα ξένα σάιτ για καμιά είδηση αλλά τίποτα. Γενικά αν δεν τελειώσει το ευρωπαϊκό, για να γίνουν τα μπαμ μπουμ στους μεγάλους της ευρώπης δεν προχωράνε υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν (πώληση Λούκας, Μακ, Κάτσε)
Σε ενοχλει φιλε που γινεται ποδοσφαιρικη συζητηση για το αν χρειαζομαστε μεταγγραφη φορ ή αν πιστευουμε οτι η θεση μπορει να καλυφθει εκ των εσω και ειπες να μπεις να κραξεις μπας και τσιμπησει κανεις και γεμισουν ακομη 5-6 σελιδες σε αυτο το τοπικ με spam, σκουπιδιλα και προσωπικες αντιπαραθεσεις?????
κάποιος να στείλει ένα μήνυμα να φέρει και τον Douglas στον ΠΑΟΚ
https://www.instagram.com/shablii_vadim/

https://www.instagram.com/shablii_vadim/
Για τις μεταγραφες που λετε
, χθες μιλησα με τον υπευθυνο του DEPOR SEMPRE στο fb (απο περσι ειχαμε επικοινωνια για Λουκας και εχει βγαλει αρκετα αποκλειστικα οπως για Οριολ Ριερα κλπ).
Τον ρωτησα για Λουκας, αν υπαρχουν νεες επαφες ή φημες, αν ο προεδρος ειναι ανενδοτος για τα 20 σε σημειο να αρνηθει προτασεις ακομα και 15 μυριων, αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για κατι τετοιο και του ζητησα να μου δωσει τις δικες του εκτιμησεις..
Αυτα!

Τον ρωτησα για Λουκας, αν υπαρχουν νεες επαφες ή φημες, αν ο προεδρος ειναι ανενδοτος για τα 20 σε σημειο να αρνηθει προτασεις ακομα και 15 μυριων, αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για κατι τετοιο και του ζητησα να μου δωσει τις δικες του εκτιμησεις..
Δακρυσαμε AlexandreΕιλικρινα, ο προεδρος θελει ο Λουκας να γινει το icon του κλαμπ και γι'αυτο πιστευω οτι δε θα πραγματοποιηθει η πωληση. Πιστευω οτι θα υπογραψει ανανεωση συμβολαιου 5 ετων με αυξηση ρητρας, καταληγοντας ναναι ο πιο ακριβοπληρωμενος στην ομαδα (μαζι με τον Μοσκερα)
Η Ντεπορ θα επαιρνε μονο 10 μυρια απο μια πωληση στα 20 μυρια (dafuq? ), κατι που δε σου εγγυαται οτι θα βρεις εναν goleador που θα προσφερει οσα ο Λουκας...
Ειναι το ειδωλο της πολης, μια αξια για τους νεους, τα παιδια μιλανε για το Λουκας, ουτε για το Μεσι ουτε για τον Κριστιανο, θελουν να γινουν LUCAS PEREZ !!

Αυτα!
Κοντά σε ορφανιδη λέει το γκαζεττα ότι είμαστε.....όσες φορές τον είδα με άρεσε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- efthimis_paok
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Προβάρει τα... ΠΑΟΚτσήδικα ο Ορφανίδης!
από Gazzetta team
Οι μεταγραφικές αγορές του ΠΑΟΚ θα έχουν και... Ελληνική πινελιά με τον Πέτρο Ορφανίδη να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr προ των πυλών της Τούμπας!
Μια ολόκληρη μέρα χωρίς παπά δεν έλεγε πάντως...
από Gazzetta team
Οι μεταγραφικές αγορές του ΠΑΟΚ θα έχουν και... Ελληνική πινελιά με τον Πέτρο Ορφανίδη να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr προ των πυλών της Τούμπας!
Μια ολόκληρη μέρα χωρίς παπά δεν έλεγε πάντως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.