Ποντιακό topic
- dreamwarrior
Ελέπωσεν ρίζαμ:::
Αδεφέ μίθριο ελέπωσεν νέπε.......
Απ' αδακά θα συντονίζουμεν την συνάντησην μας και θα εφτάωμεν άλλα παλαλά με τον πρόεδρον τον αδερφόν εμού ΠΛΑΤΩΝΙΚΑ!!!!!
ΜΕΡ ΕΣΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απ' αδακά θα συντονίζουμεν την συνάντησην μας και θα εφτάωμεν άλλα παλαλά με τον πρόεδρον τον αδερφόν εμού ΠΛΑΤΩΝΙΚΑ!!!!!
ΜΕΡ ΕΣΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- dreamwarrior
Καλά ρε μάγκες...τι τρέχει εδώ?
Όλοι Πόντιοι γίναμε????
Δημήτρη μου...στείλε σε παρακαλώ τα δικαιολογητικά σου για έλεγχο...κι ένα λίτρο λάδι και θα σε κάνουμε Πόντιο...αλλά θα περάσεις από εξετάσεις...
Τα θέματα σου:
1) Θα χορέψεις ένα διπάτ, ένα τικ κι ένα κοτσαρι
2) Θα μας μαγειρέψεις έναν τανωμένον σιρβάν.
3) Θα τραγουδήσεις τον ποντιακό εθνικό ύμνο τα Χριστούγεννα αντι για τα κάλαντα ή θα μας πεις τα ποντιακά κάλαντα...
Στην εξεταστική επιτροπή θα είναι ο Ντρημ, ο Μίθριο κι ο Γιάνκος...
Επιθεωρητής ο Φορεβερίνος Καρινίδης κι ο Vaggt !!!
Εγώ θα κάνω τον... mr. 8) man
Όλοι Πόντιοι γίναμε????
Δημήτρη μου...στείλε σε παρακαλώ τα δικαιολογητικά σου για έλεγχο...κι ένα λίτρο λάδι και θα σε κάνουμε Πόντιο...αλλά θα περάσεις από εξετάσεις...
Τα θέματα σου:
3) Θα τραγουδήσεις τον ποντιακό εθνικό ύμνο τα Χριστούγεννα αντι για τα κάλαντα ή θα μας πεις τα ποντιακά κάλαντα...
- dreamwarrior
Αιτήσεις.....
Πρόεδρε εγώ λέω να δημοσιεύσουμε και αιτήσεις με χαρτόσημο επάνω τις οποίες πρέπει να συμπληρώσει ο υποψήφιος (Εξαιρούνται οι αλλόθρησκοι)Platon έγραψε:Καλά ρε μάγκες...τι τρέχει εδώ?
Όλοι Πόντιοι γίναμε????
Τα θέματα σου:
- dreamwarrior
Re: Αιτήσεις.....
Μόνο να μπορούμε να συμπληρώνουμε τις αιτήσεις και στα...ΚΕΠ!!! Για να αποφύγουμε το συνωστισμό!!
[/quote]
Τις αιτήσεις θα μπορείτε να τις συμπληρώνετε στα Κ.Ε.Π.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Ποντίων Πολιτών!!!!!)
Για περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε στα άμεσσο μέλλον!!!!!!! (Το πότε είναι αυτό Ε.Θ.Ξ.)

Τις αιτήσεις θα μπορείτε να τις συμπληρώνετε στα Κ.Ε.Π.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Ποντίων Πολιτών!!!!!)
Για περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε στα άμεσσο μέλλον!!!!!!! (Το πότε είναι αυτό Ε.Θ.Ξ.)