Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Στο φίλικο θα υπογράψει κ θα παρει πλακέτα απο μπεκαλι για την προσφορά στο σύλλογο

Μήπως παίξει κι από ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα, όπως στα "προς τιμήν" ματς???

- Kostas_Peraia4
Che4desperando έγραψε:Μου εχει καρφωθεί στο μυαλο οτι αυτο που μας λειπει απο την επιθεση το εχουμε μπροστα μας και δεν το βλεπουμε
Ολοι μας ζηταμε ενα διαφορετικο φορ ...ενα τζιμπουροιδες.
Μηπως..λεω μηπως αυτος ειναι ο μυστακιδης?
Το παιδι βλεπω οτι χει ολα εκεινα τα στοιχεία για να γινει ενα μεγαλο φορ.
Καταρχας εχει πολυ καλη επαφη με τα δίχτυα,χρεισθμοποιει πολυ καλα και τα δυο ποδια
Ξερει να κινείται πολυ καλα στους χωρους χωρις την μπαλα
Για την ηλικια του ειναι πολυ δυνατος με πολυ καλη σωματοδομη.
Μπορει να τραβηχτεί στα ακρα αλλα να παιξει και με πλατη
Γρηγορος ειναι
Κοντο δεν τον λες μιας και ειναι 1.80
Τι του λειπει για να γινει ενα φορ υψηλου επιπεδου?
- Δημητρης17
Μυστακιδης, σεντερ φορ νομιζω κι εγω. Ισως και να ηταν η εκπληξη της δεκαετιας.
Όταν εκλείψει ο Κλάους, τότε ο Μυστακίδης μπορεί να γίνει το next big thing του Π.Α.Ο.Κ. στην θέση του φορ!!!
Μέχρι τότε δεν θα δοκιμαστεί ποτέ, εκτός καμιάς επείγουσας ανάγκης που και οι 3 φορ μας θα είναι off...

Προσωπική καθαρά εκτίμηση δίχως inside information...
Μέχρι τότε δεν θα δοκιμαστεί ποτέ, εκτός καμιάς επείγουσας ανάγκης που και οι 3 φορ μας θα είναι off...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 03 Ιούλ 2016, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
+μφωνω με την 'αποψη για τον Μυστακίδη..
Έχει όλα τα προσόντα σωματικά κ τεχνικά να γίνει πολύ καλός παίχτης.
Για εμένα προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν ΔΕΝ να δοθεί δανεικός ο Κουλούρης.
(που εντάξει πήγε στην ανόρθωση δεν πήγε κ σε καμία σούπερ ομάδα η να έκανε πράγματα κ θαύματα..)
3ος επιθετικός μετά όσα γράφονται για περέυρα παραμονή κ ότι δείχνει χαρακτήρα κ προσωπικότα κ ήταν (βλέπω να παραμένει) Ο Μυστακίδης να είναι το 3ο φορ. (Που ιστεύω οτι κ εξτρέμ ανταποδίδει κ μπροστά κ να έχει επαφη με τα δίχτυα),
Για εμένα να κάνουμε την υπερβαση εννοώ σε συμβόλαιο άνω τον 1,5χαρτιών σε επίθεση κ να μας βγεί Μπερμπάτοφ)
ΔΕΝ το θέλω. Προτιμώ τον Μυστακίδη.
Ο Αθανασιάδης ΔΕΝ ξέρω αλλά (προσωπική μου άποψη) πιστεύω φέτος πιστεύω με τον ίβιτς αναστήθηκε..
Καλύτερα να πάρουμε Τερματά/6άρι/Σέντερ Μπακ παρά επιθετικό και αν βγει..) κ να μην παρθουν οι υπόλοιπες θέσεις.
Έχει όλα τα προσόντα σωματικά κ τεχνικά να γίνει πολύ καλός παίχτης.
Για εμένα προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν ΔΕΝ να δοθεί δανεικός ο Κουλούρης.
(που εντάξει πήγε στην ανόρθωση δεν πήγε κ σε καμία σούπερ ομάδα η να έκανε πράγματα κ θαύματα..)
3ος επιθετικός μετά όσα γράφονται για περέυρα παραμονή κ ότι δείχνει χαρακτήρα κ προσωπικότα κ ήταν (βλέπω να παραμένει) Ο Μυστακίδης να είναι το 3ο φορ. (Που ιστεύω οτι κ εξτρέμ ανταποδίδει κ μπροστά κ να έχει επαφη με τα δίχτυα),
Για εμένα να κάνουμε την υπερβαση εννοώ σε συμβόλαιο άνω τον 1,5χαρτιών σε επίθεση κ να μας βγεί Μπερμπάτοφ)
ΔΕΝ το θέλω. Προτιμώ τον Μυστακίδη.
Ο Αθανασιάδης ΔΕΝ ξέρω αλλά (προσωπική μου άποψη) πιστεύω φέτος πιστεύω με τον ίβιτς αναστήθηκε..
Καλύτερα να πάρουμε Τερματά/6άρι/Σέντερ Μπακ παρά επιθετικό και αν βγει..) κ να μην παρθουν οι υπόλοιπες θέσεις.
- Petros1988
- Δημητρης17
Γκοραν αντιλαμβανομαι τι -εμμεσως- θες να πεις. Αν ειναι ετσι, που δεν το θεωρω και απιθανο, τοτε... εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας για να φτασουμε εκει που ονειρευομαστε εμεις οι οπαδοι.goran 64 έγραψε:Όταν εκλείψει ο Κλάους, τότε ο Μυστακίδης μπορεί να γίνει το next big thing του Π.Α.Ο.Κ. στην θέση του φορ!!!
Μέχρι τότε δεν θα δοκιμαστεί ποτέ, εκτός καμιάς επείγουσας ανάγκης που και οι 3 φορ μας θα είναι off...![]()
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί ο Χατζη έχει υποτιμηθεί. Προφανώς γιατί ο Ivic δεν τον έβαζε. Εγώ ξέρω ότι όσο έπαιζε ήτα ο καλύτερος στόπερ, αλλά μετά τον τραυματισμό του ο Σέρβος προτίμησε τον Μαλεζά. και δεν τον έβαζε, εκτός από λεπτά μέσα στον Πανιώνιο.
-
ε όχι ρε despe , οι ¨ρεπόρτερς¨ του ΠΑΟΚ την ιδρώνουν τη φανέλα, δεν κοιμούνται ποτέ,desperando έγραψε:Μακαρι
Ποτε δεν ημουν τοσο ενθουσιασμένος για εναν παικτη
Ποιος Ντάγκλας και ποιος παπα γκουε
Το κακό ειναι οτι δεν βφαινει και κανας παπας να περασει η μερα.
Κυριακες νεκρες μερες ολοι για μπανιο ειναι
24/7 είναι, πάντα στη τσίτα για ¨αντικειμενική ενημέρωση¨
νομίζω οτι πρέπει να ανακαλέσεις

Ελπίζω-εκτιμώ προσωπικά ότι με τον Βλάντο στο τιμόνι, αφ ενός θα αναγκαστεί να γίνει πιο επαγγελματίας και αφ ετέρου θα αποδώσει περίφημα στο 4-5-1 που του κάθεται γάντι, σκοράροντας κατά ριπάς, οπότε δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Δημητρης17 έγραψε:Γκοραν αντιλαμβανομαι τι -εμμεσως- θες να πεις. Αν ειναι ετσι, που δεν το θεωρω και απιθανο, τοτε... εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας για να φτασουμε εκει που ονειρευομαστε εμεις οι οπαδοι.goran 64 έγραψε:Όταν εκλείψει ο Κλάους, τότε ο Μυστακίδης μπορεί να γίνει το next big thing του Π.Α.Ο.Κ. στην θέση του φορ!!!
Μέχρι τότε δεν θα δοκιμαστεί ποτέ, εκτός καμιάς επείγουσας ανάγκης που και οι 3 φορ μας θα είναι off...![]()

Γι αυτό και είμαι σίγουρος σχεδόν για πώληση του Μακ που δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους λόγω υπέρμετρου ατομισμού του Σλοβάκου ως εξτρέμ...

Υ.Γ. Με τον Απόστολο για Χατζηψηλέα συμφωνούμε απόλυτα, αλλά στόπερ εκτιμώ ότι χρειαζόμαστε-θα πάρουμε έναν ακόμα που θα αποτελέσει ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΑ της άμυνας μας!!!

χωρίς παρεξήγηση αλλά αν έπρεπε να φτάσουμε 2016 για να θυμηθεί ή να αναγκαστει ο Κλάους να γίνει πιο επαγγελματίας, τι να πώ, εντάξει δικό μας παιδι είναι ,τον αγαπάμε ,αλλα κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ,goran 64 έγραψε:Ελπίζω-εκτιμώ προσωπικά ότι με τον Βλάντο στο τιμόνι, αφ ενός θα αναγκαστεί να γίνει πιο επαγγελματίας και αφ ετέρου θα αποδώσει περίφημα στο 4-5-1 που του κάθεται γάντι, σκοράροντας κατά ριπάς, οπότε δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Δημητρης17 έγραψε:Γκοραν αντιλαμβανομαι τι -εμμεσως- θες να πεις. Αν ειναι ετσι, που δεν το θεωρω και απιθανο, τοτε... εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας για να φτασουμε εκει που ονειρευομαστε εμεις οι οπαδοι.goran 64 έγραψε:Όταν εκλείψει ο Κλάους, τότε ο Μυστακίδης μπορεί να γίνει το next big thing του Π.Α.Ο.Κ. στην θέση του φορ!!!
Γι αυτό και είμαι σίγουρος σχεδόν για πώληση του Μακ που δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους λόγω υπέρμετρου ατομισμού του Σλοβάκου ως εξτρέμ...

για Μύστα η όλη συζητηση μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα
-
Για Μυστακιδη υπαρχει το αναλογο θεμα...
Πιστευω κι εγω οτι μπορει να αποδειχθει ο αξιοπιστος μπαλαντερ που ψαχναμε...
Ελπιζω να ανεβει ακομη περισσοτερο φετος...

Πιστευω κι εγω οτι μπορει να αποδειχθει ο αξιοπιστος μπαλαντερ που ψαχναμε...
Ελπιζω να ανεβει ακομη περισσοτερο φετος...