Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
KOSTAS54

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δυστυχώς, στις δουλειές υπάρχουν κι αυτά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ασχετα με την ποδοσφαιρικη του αξια που σε αλλους μπορει να αρεσε και σε αλλους οχι ο Βιτορ απεδειξε μεχρι την τελευταια μερα οτι ειναι αριστος επαγγελματιας και οταν μπορει να προσφερει πολλα ακομα εστω και ως αναπληρωματικος ενα τετοιο παικτη δεν τον διωχνεις, και αν τον διωξεις δεν τον διωχνεις με αυτο τον τροπο. ειναι ασχημο να ακουγονται για την ομαδα τετοια πραγματα.
Ελπιζω η συνεχεια να δικαιωσει τον Μιχελ και να μας κανει να ξεχασουμε τον κακο χειρισμο του με τον Βιτορ
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Οσο δικιο και αν εχει ο παικτης,που κι εγω την μερια του υποστηριζω,οατν τα βγαζεις στη φορα,χανεις το δικιο σου.Τετοια πραγματα,ειδικα οταν εχουμε εξασφαλισει και το συμβολαιακι μας τα θεωρω κατινιες αι μικροπρεπειες.Τα εν οικω μη εν δημω,αλλα μαλλον αυτο δεν στο μαθανε στη Πορτογαλια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κρίμα μαλλον τον κρατούσε ζεστό ο μιχελ δεν μ αρεσε φυσικα σαν συμπεριφορά αλλα τέτοιος ειναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν ισχυει κατι τετοιο,για μενα ειναι λαθος του Μιχελ.Το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν ισχυει.

Διοτι εφοσον του προσφεραμε μικρο συμβολαιο,δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην ηθελε ο Μιχελ να τον κρατησουμε εστω για 3ο-4ο center back.Οταν εχεις αναπληρωματικο cb καποιον που παιζει 3 χρονια στην ομαδα σου και εχει προσαρμοσθει,ειναι μεγαλη βοηθεια,ποσο μαλλον οταν δεν σε ζημειωνει οικονομικα. Για αυτο κατι δεν μου κολλαει,εκτος αν ο Ιβιτς ειχε πει δεν τον θελω καθολου.

Παντως ισως για αυτο τον ειδαμε φορμαρισμενο στα πλευ οφ οσο επαιξε,ηξερε οτι επαιζε το κεφαλι του και ηθελε να κερδισει την ανανεωση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PaokPatraG4 έγραψε:Δεν μπορω να ξερω τι εχει παιχτει με την ολη υποθεση αλλα το ολο θεμα ειναι φαουλ ασχετα με το εαν εχει δικιο ο Βιτορ η οχι....πολυ πιθανο να εχει δικιο βεβαια...!!!! Οποτε μου φαινεται οτι εχουμε το πρωτο φαουλ επι εποχης Μιχελ στην ομαδα εαν οντως ειναι ετσι τα πραγματα....
Αδερφέ, αν το φάουλ είναι υπέρ της ομάδας, όπως σωστά δίνει μια ιδέα παραπάνω ο KOSTAS54, τότε είναι κερδισμένο "επιθετικό" που λέει ο λόγος και πιστώνεται στο δίδυμο Μίχελ-Ίβιτς προσωπικά από εμένα!!!!

Δεν είναι δυνατόν να τους χρεώσω λοιπόν με φάουλ εξ αιτίας των δηλώσεων ενός αποχωρήσαντος παίχτη απ την ομάδα μας, ο οποίος μπορεί τώρα να θυμήθηκε να βγάλει τις πικρίες του, ενώ μάλιστα όσο ήταν στην ομάδα δεν προσπάθησε-βελτιώθηκε αρκετά ώστε να τον είχαν ανανεώσει όταν έπρεπε, αλλά χρόνο με τον χρόνο (αν θυμάσαι την εντυπωσιακά καλή του πρώτη χρονιά) χειροτέρευε αποκτώντας νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, κάτι σαν "κολλητική ασθένεια" στα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και 4-5 χρόνια!!!!

Αυτιά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Θελω ο ΠΑΟΚ να είναι σωστος καθ καθαρος απεναντι στους υπαλλήλους του
Ιελω οταν φευγει καποιος απι την ομαδα να εχει να οει μονι καλα λογια
Συμπεριφορες οπως αυτην κάποτε στον μπολονι η τωρα στον βιτορ δεν ταιριάζουν με τα ιδανικα που προβαλει ο ΠΑΟΚ.
ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που ακουμε κατι τετοιο

Αλλα επειδή στο χωριο μου λενε οτι η ζωη ειναι ενας τροχος και αυτα πιυ κανεις τα βρισκεις μπροστα σου... Παρε την φαπα απο τον ματεους για ηθικό διδαγμα
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ρε Βίτορα πουρτουγκαλ βγήκες τώρα να βγάλεις χολή για κάποιον που τελικά σε έκανε πρόταση και δεν την αποδέχτηκες τελικά διότι ήταν λιγο το ποσο αλλα σαφώς ναι δεν κοιτάς εσύ τα χρήματα άσε μας ρε απάτη πουρτουγκαλ άσε μας..το 70% τον γκολ που φάγαμε και φέτος ήταν από τα μαρκαρίσματα σου και την αμπαλοσυνη σου..φάνηκε ποσο παιχτουρα είσαι..κατέληξε στο ισραηλ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Υπερβολικός ειδαι

Παντως ολοι βασικο τον είχανε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε: Αλλα επειδή στο χωριο μου λενε οτι η ζωη ειναι ενας τροχος και αυτα πιυ κανεις τα βρισκεις μπροστα σου... Παρε την φαπα απο τον ματεους για ηθικό διδαγμα
αυτο ξαναπες το ντεσπε τελικα αργα ή γρηγορα ολα μπροστα σου τα βρισκεις :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

desperando έγραψε: Αλλα επειδή στο χωριο μου λενε οτι η ζωη ειναι ενας τροχος και αυτα πιυ κανεις τα βρισκεις μπροστα σου... Παρε την φαπα απο τον ματεους για ηθικό διδαγμα
Ποια φαπα? 200.000 τσεπώσαμε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

paokpantou έγραψε:Ρε Βίτορα πουρτουγκαλ βγήκες τώρα να βγάλεις χολή για κάποιον που τελικά σε έκανε πρόταση και δεν την αποδέχτηκες τελικά διότι ήταν λιγο το ποσο αλλα σαφώς ναι δεν κοιτάς εσύ τα χρήματα άσε μας ρε απάτη πουρτουγκαλ άσε μας..το 70% τον γκολ που φάγαμε και φέτος ήταν από τα μαρκαρίσματα σου και την αμπαλοσυνη σου..φάνηκε ποσο παιχτουρα είσαι..κατέληξε στο ισραηλ
Μαλλον κατι πρεπει να κανεις για την αναγνωση σου :)
Ισα ισα ειπε οτι την δεχτηκε την χαμηλή προσφορα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Sera4 έγραψε:
αυτο ξαναπες το ντεσπε τελικα αργα ή γρηγορα ολα μπροστα σου τα βρισκεις :ugeek:
Μονο οι σκατογαυροι ειναι η εξαιρεση στον κανονα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

desperando έγραψε:Θελω ο ΠΑΟΚ να είναι σωστος καθ καθαρος απεναντι στους υπαλλήλους του
Ιελω οταν φευγει καποιος απι την ομαδα να εχει να οει μονι καλα λογια
Συμπεριφορες οπως αυτην κάποτε στον μπολονι η τωρα στον βιτορ δεν ταιριάζουν με τα ιδανικα που προβαλει ο ΠΑΟΚ.
ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που ακουμε κατι τετοιο

Αλλα επειδή στο χωριο μου λενε οτι η ζωη ειναι ενας τροχος και αυτα πιυ κανεις τα βρισκεις μπροστα σου... Παρε την φαπα απο τον ματεους για ηθικό διδαγμα
+1

Μετά λέμε "πως γίνεται η φουρνιά των Πάμπλο, Μούσλι κτλ να είχε δεθεί τόσο με την ομάδα και τώρα δεν μπορούμε να το ξανακάνουμε;" Για να αγκαλιάσουν οι παίκτες τον ΠΑΟΚ πρέπει και ο ΠΑΟΚ να αγκαλιάσει τους παίκτες, και αυτό δεν είναι απλά θέμα μισθοδοσίας.

Επίσης, σημαντικό είναι πως όταν μια ομάδα κάνει κρούση σε έναν παίκτη ο παίκτης αυτός θα ψάξει συμπατριώτες/πρώην συμπαίκτες/γνωστούς που έχουν παίξει εκεί για να πάρει πληροφορίες. Θες να κυκλοφορεί στην πιάτσα πως σαν σωματείο συμπεριφέρεσαι σωστά στους ποδοσφαιριστές σου, όχι το αντίθετο.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

desperando έγραψε:
paokpantou έγραψε:Ρε Βίτορα πουρτουγκαλ βγήκες τώρα να βγάλεις χολή για κάποιον που τελικά σε έκανε πρόταση και δεν την αποδέχτηκες τελικά διότι ήταν λιγο το ποσο αλλα σαφώς ναι δεν κοιτάς εσύ τα χρήματα άσε μας ρε απάτη πουρτουγκαλ άσε μας..το 70% τον γκολ που φάγαμε και φέτος ήταν από τα μαρκαρίσματα σου και την αμπαλοσυνη σου..φάνηκε ποσο παιχτουρα είσαι..κατέληξε στο ισραηλ
Μαλλον κατι πρεπει να κανεις για την αναγνωση σου :)
Ισα ισα ειπε οτι την δεχτηκε την χαμηλή προσφορα
Άσε εγώ τι κάνω...εγω χάρηκα υπερχαρηκα που επιτέλους έφυγε αυτος ο μέτριος ποδοσφαιριστής από την ομάδα..και υπάρχουν και άλλοι βέβαια που είναι ακόμα άλλα θα ερθει η σειρά τους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”