Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

simba έγραψε:Το δικο μου τι εφταιξε ωρε? :mrgreen:

Για να το χαλαρώσουμε, che ace προτεινω couples counseling :mrgreen: :opaokara:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το κακο ειναι δεν ξερουμε τα δίδυμα της άμυνας και τα τρίδυμα στο κεντρο

--------- γλυκος

Ματος-----;--------τζαβ;------λεο

---------- τσιμι --------
´´´´σα οφ------
-------------- φατ ας
Τζαλμα------------------γκαρι
---------κλαους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

DimitrisS έγραψε:Για αυτο θα παρουμε Παπα (Γκουευ), να μας κανει καλυτερα ευχελαια. :lol:

Τζος τι θεμα ειναι αυτο ρε με το υψος; 8-)
Μα προφανως πασχουμε σε δυναμη και υψος.Ας ειχα διδυμο Νταγκλας,Βαρελα στην αμυνα και ας επαιζα και με νανο στο 6,αλλα αυτη τη στιγμη ειμαστε απο τις πιο σοφτ ομαδες.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:Δυστυχώς αυτοί που είναι να γκρινιάζουν και να την πουν στην οικογένεια σαββιδη θα το κάνουν ότι και να γίνει.

Είμαι σίγουρος ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν ειέ τίποτα ο Γιώργης οι ίδιοι πάλι θα έβγαιναν και θα την έλεγαν στο σαββιδη γιατί δεν μιλάει κτλ κτλ κτλ
Υπάρχουν καλό οι που η ζωή τους είναι συνωμοσίες και ιστορίες πίσω από την κουρτίνα, αυτοί είναι που δεν μπορούν τα ξεκάθαρα λόγια και τις σταρατεςκουβέντες.
Πώς θα δημιουργήσουν τώρα θέμα Βιεϊρίνια όταν μέσα σε λίγες ώρες το ξεκοψε ο ίδιος ο Σαββίδης
καλα ρε ντεσπε ειπαμε να μη το συνεχισουμε αλλα με ξερεις να κρυβομαι η να κρυβω την αποψη μου ποτε

και τι θα πει γκρινιαζουν στην οικογενειεα τι θες τακη τσουκαλα να λεει παντα μπραβο στο μαρινακη

το θεμα το εκλεισε ο οντι διεγραψε τα παντα ακομα και αυτα που αποδεικνυουν οτι εχω δικιο και εσυ το συνεχιζεις
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Παίδες για σέντερ μπακ περιμένουμε Βαρέλα. Σίγουρα υπάρχει μπακαπ επιλογή και ίσως είναι ένας απο αυτούς της Ντίπρο. Σε κάποια φάση θα πρέπει να κάνουμε κίνηση.

Για το εξάρι, ο Μοτσινιτς είναι πολύ καλή επένδυση αλλά χρειάζεται αγορά. Αν είναι τόσο καλός όσο ακούγεται (Τσιμιροειδές δηλαδή), αξίζει να τον φέρει ο Ιβάν και ας τον πουλήσει σε 2 χρονια. Φυσικά δεν είναι έμπειρος αλλά είναι αρχηγός της Ριέκα στα 23, γεγονός που κάτι λέει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε::lol:
simba έγραψε:Το δικο μου τι εφταιξε ωρε? :mrgreen:

Για να το χαλαρώσουμε, che ace προτεινω couples counseling :mrgreen: :opaokara:
Σιμπα ωραίο αστείο ευτυχώς γιατί δεν έχει και ερκοντίσιον έδω που ειμαι .
ρε εις να ζητας επιμονα να μπαναρισουν εμενα δεν το περιμενα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

στις μεταγραφες εγω ειμαι της αποψης του περαια ας δουμε πρωτα την αποστολη και μετα αρχιζουμε παλι τα σεναρια
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μανι, για τριδυμα εδω

Αποστολη ποτε βγαινει τλκ?
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Παραθέτω το σημερινό άρθρο για τον Μοτσινιτς και το σκάουτ που υποτίθεται κάναμε...
Νομίζω River=Ριεκα.

http://novilist.hr/
In the match between River and "Skenderbeu" was former striker series of Croatian clubs Dario Zahora, which is printed in the management of water. In the company of two foreigners watched the first half of the match, and then happily left the stadium. Due to the press interested in the composition of the "river", it is clear that it is not together with their guests watched players "Skenderbeu".

All of this fits into the story that comes from Greece. Leadership "PAOK" allegedly preparing an offer for Ivana Močinić in order to strengthen the team for the upcoming qualifying for the Champions League. Rijeka midfielder in his contract has a fixed clause that regulated the conditions of a possible separation. This is an amount of three million euros, which will according to information close colleague "PAOK" Greeks difficult to isolate the midfielder "Rivers".

A lot more realistic to expect the amount close to that River earned from the sale of Marina Leovac "PAOK in" ten months ago. "White" are then earned EUR 1.7 million, can now expect a few hundred thousand more. All this means that only the "word" depend whether to implement the transfer, and the Rujevici below cost to sell a player you only web unfortunate circumstances once away from going to the World Cup.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:
desperando έγραψε:Δυστυχώς αυτοί που είναι να γκρινιάζουν και να την πουν στην οικογένεια σαββιδη θα το κάνουν ότι και να γίνει.

Είμαι σίγουρος ότι σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν ειέ τίποτα ο Γιώργης οι ίδιοι πάλι θα έβγαιναν και θα την έλεγαν στο σαββιδη γιατί δεν μιλάει κτλ κτλ κτλ
Υπάρχουν καλό οι που η ζωή τους είναι συνωμοσίες και ιστορίες πίσω από την κουρτίνα, αυτοί είναι που δεν μπορούν τα ξεκάθαρα λόγια και τις σταρατεςκουβέντες.
Πώς θα δημιουργήσουν τώρα θέμα Βιεϊρίνια όταν μέσα σε λίγες ώρες το ξεκοψε ο ίδιος ο Σαββίδης
καλα ρε ντεσπε ειπαμε να μη το συνεχισουμε αλλα με ξερεις να κρυβομαι η να κρυβω την αποψη μου ποτε

και τι θα πει γκρινιαζουν στην οικογενειεα τι θες τακη τσουκαλα να λεει παντα μπραβο στο μαρινακη

το θεμα το εκλεισε ο οντι διεγραψε τα παντα ακομα και αυτα που αποδεικνυουν οτι εχω δικιο και εσυ το συνεχιζεις
Στο θέμα βιερινια δεν έχεις καθόλου δίκαιο πέρα από τον άστοχο χαρακτηρισμό στον υιό Σαββίδη

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για λει λεει οτι δωσαμε 1,7 κ αυτος εχει ρήτρα τρια αλλα εμεις θα δώσουμε κπ χιλιάδες παραπανω απο όσα περσι

Εγω αυτον θα τον έπαιρνα αλλα μονο αν πουλούσαμε μακ φαντάζομαι μην πω τσιμεροτ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νεβεν Σουμποτιτς. Θηριο σεντερ μπακ μολις εμεινε ελευθερος απο Ντορτμουντ. Παμε για κινηση
Επισης ο Ροις ειναι δυσαρεστημενος αλλα δεν ξερουμε εαν θελουμε τετοιου ειδους φορ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

λογικά στα 2εκ θα είναι η προσφορά μας, και αν ζητήσουν παραπάνω να βάλουμε ποσοστό μεταπώλησης, ο παίχτης δεν πρέπει να χαθεί. Στα στόπερ μάλλον κυνηγάμε τον Ντάγκλας, αλλά από την στιγμή που είναι ελεύθερος δύσκολα τα πράγματα, ίσως παίξει κάποιο ρόλο ότι συμπαίχτες του ήρθαν εδώ και να ψηθεί στο τέλος. Για τον Βαρέλα δεν νομίζω να προσπαθούν ακόμα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πειτε μου ρε παιδια απο που αντλειται η αισιοδοξια για στοπερ να χαρω και εγω?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω πιστευω θα παρουμε Τζος γιατι θα φυγει κος ακιμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”