Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Απλα η γκλαντμπαχ εχει πολλες πιθανοτητες να ειναι στους αδυναμους,γιατι ειναι πισω και απο αγιαξ και απο σαχταρ.
Ιδανικες κληρωσεις;
Σπαρτα πραγας ή αντερλεχτ στον πρωτο γυρο και αγιαξ στον δευτερο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Με ολλανδος δε μπορούμε ομως όπως κ να ναι

Δεν ξερω αν περάσαμε ποτε
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Παίρνεις το θηρίο (Douglas) τον Μοχαμεντ Σισσοκο και ένα τερματα κέρβερο (Μπόικο) και μετά άντε να δεχτείς γκολ
Άβαταρ μέλους
obanebane

giliopoulos έγραψε:
obanebane έγραψε:
Εσυ μπορει να θελεις κατι καλυτερο,αλλα το παιδι αυτο παιζει τρια χρονια επαγγελματικα,δε πιστευεις οτι καποια στιγμη πρεπει να του δωθει η ευκαιρια να μας δειξει αν μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ;
Εδω ρε συ μπανε δεν μπορεσε να δειξει στο αστειο κυπριακο πρωταθλημα θα περιμενουμε να δειξει στον ΠΑΟΚ?
Παγκιτης ηταν σε μια μετρια ομαδα σε ενα ημιερασιτεχνικο πρωταθλημα.
Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει ο ΠΑΟΚ να δουλευει για τα παιδια του. Τα παιδια του πρεπει να δουλευουν γι αυτον. Αμα δεν κανεις εξω. Ποιος κουλουρης τωρα για τον ΠΑΟΚ που θελουμε και chl. Ή τεταρτος επιθετικος και ευκαιρια σε κανα κυπελλο ή ελευθερος να παει οπου θελει. Και λεω τεταρτος γιατι χρειαζεσαι σιγουρα τρεις που να ξερεις οτι μπορουν να αποδωσουν. πχ κλαους περειρα και εναν μεγαλο παικταρα.

Εσυ ησουν ξεκαθαρος,δεν εχω προβλημα οταν καποιος λεει ανοιχτα την αποψη του,θεωρεις οτι δεν κανει και πρεπει να φυγει,αρα αν ισχυει η προταση που απορριψαμε απο Κυπρο για πωληση του παιχτη τοτε θα χαλαστηκες πολυ.
Εγω θεωρω οτι ενας παιχτης με αυτα τα νουμερα στις μικρες ηλικιες πρεπει να παρει περισσοτερες ευκαιριες αποτι δωσαμε εμεις στον Κουλουρη,αν γινει κατι τετοιο και ο παιχτης δεν το εκμεταλευτει τοτε να χαιρετησει,δε μπορουμε να κραταμε στο ροστερ παιχτες που δεν προσφερουν.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

giliopoulos έγραψε:
obanebane έγραψε:
Εσυ μπορει να θελεις κατι καλυτερο,αλλα το παιδι αυτο παιζει τρια χρονια επαγγελματικα,δε πιστευεις οτι καποια στιγμη πρεπει να του δωθει η ευκαιρια να μας δειξει αν μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ;
Εδω ρε συ μπανε δεν μπορεσε να δειξει στο αστειο κυπριακο πρωταθλημα θα περιμενουμε να δειξει στον ΠΑΟΚ?
Παγκιτης ηταν σε μια μετρια ομαδα σε ενα ημιερασιτεχνικο πρωταθλημα.
Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει ο ΠΑΟΚ να δουλευει για τα παιδια του. Τα παιδια του πρεπει να δουλευουν γι αυτον. Αμα δεν κανεις εξω. Ποιος κουλουρης τωρα για τον ΠΑΟΚ που θελουμε και chl. Ή τεταρτος επιθετικος και ευκαιρια σε κανα κυπελλο ή ελευθερος να παει οπου θελει. Και λεω τεταρτος γιατι χρειαζεσαι σιγουρα τρεις που να ξερεις οτι μπορουν να αποδωσουν. πχ κλαους περειρα και εναν μεγαλο παικταρα.
Αυτο και τελος απο εμενα γιατι ειμαστε οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
obanebane

MANIAKOS έγραψε:Με ολλανδος δε μπορούμε ομως όπως κ να ναι

Καιρος δεν ειναι;
Μπροστα στους υπολοιπους τεσσερις οταν με το καλο φτασουμε εκει,ο αγιαξ ειναι της πλακας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Με ολλανδος δε μπορούμε ομως όπως κ να ναι

ΠΟ-ΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Μέχρι κι απ τις "καρδούλες" αποκλειστήκαμε επί καρπουζά!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :x

Ευκαιρία είναι να σπάσουμε αυτήν την στοιχειωμένη παράδοση... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μακάρι μπανε κ τοτε ο Ίβιτς ήταν ταυτόχρονα εξαιρετικός κ μοιραίος οποτε ιςως ειναι ωρα εκδίκησης

Κ ο Μπαστος ελεύθερος ειναι απο ροστοφ για πισω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το αστειο της φασης με τους ολλανδους ειναι οτι θεωρουμε το ολλανδικο πρωταθλημα της πλακας (και εγω μεσα) με την εννοια οτι και η κουτση Μαρια μπορει να γραψει καλα νουμερα λογω του ποδοσφαιρου που παιζεται,απο την αλλη εχω την αισθηση οτι οχι μονο δεν εχουμε περασει ποτε ολλανδους αλλα ουτε σε φιλικο δεν εχουμε κερδισει ολλανδικη ομαδα. :o
Για το τελευταιο το πιθανοτερο ειναι να κανω λαθος,απλα δε μου ερχετε καποια νικη στο μυαλο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

MANIAKOS έγραψε:Μακάρι μπανε κ τοτε ο Ίβιτς ήταν ταυτόχρονα εξαιρετικός κ μοιραίος οποτε ιςως ειναι ωρα εκδίκησης

Κ ο Μπαστος ελεύθερος ειναι απο ροστοφ για πισω

Το εχω ξαναγραψει,δε μου αρεσε αυτος ο παιχτης,τον ειδα σε 2-3 παιχνιδια φετος και θεωρω οτι ειναι πολυ υπερτιμημενος.
Δεν εχω και νεοτερα απο το μετωπο Γκουεγ,η πηγη μου σιγησε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Νομιζω θυμάμαι ενα με PSV φιλικό που ήταν κα το τελευταίο γκολ οικοδομού με ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δεν τον εχω δει ποτε εγω αυτον οποτε πάσο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μαλακια ειπα,το 3-2 με την αιντχοβεν στην τουμπα,ημουν μεσα με τη γκολαρα του ουντεζε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σωστός ...
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Kαλοκαίρι του 99 φιλικό. ΠΑΟΚ-αιντχοβεν 3-0.Δυο γκολ ο Φρούσος κι ενα ο Μαραγκός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”