Νομίζω είναι η Μαντσεστερ Σιτι, Βιγιαρεαλ, Πόρτο,Γκλαντμπαχsourmenetes έγραψε:Οι ομαδες στον δευτερο προκ.γυρο ποιες ειναι;;;
Η αποστολη θα δειξει πολλα σημερα.παντως τον κουλουρη ξερω οτι τον υπολογιζει ο ιβιτς οπως και τον πελκα.να ξερετε οτι τα παιδια που τον ειχαν προπονητη στην κ20 θα δειξουν αλλο προσωπο.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- painkiller4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Εσυ μπορει να θελεις κατι καλυτερο,αλλα το παιδι αυτο παιζει τρια χρονια επαγγελματικα,δε πιστευεις οτι καποια στιγμη πρεπει να του δωθει η ευκαιρια να μας δειξει αν μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ;BlackBlockAttack έγραψε:Το να θελω κατι καλυτερο ειναι εγκλημα?sourmenetes έγραψε:Συγγνωμη κιολας αλλα τι περιμενετε με τα 25' που επαιρνε ο κουλουρης..;;;
Εδω ηρθανε ονοματαρες και με τα χαλια που ειχε η ομαδα δε βλεποντουσαν και λεγαμε θελουν χρονο,προσαρμογη κτλ κτλ..
Οταν εισαι ταλεντο κατι δειχνεις....
Αν εισαι ευχαριστημενος εσυ με κουλουρη οκ...
Ενταξει μην τρελαινεστε αλιμονο αν δεν μπορουμε να δωσουμε την τριτη θεση επιθετικου σε εναν ελληνα απο τις ακαδημιες.Δεν ειναι ο Κουλουρης το ερωτημα,ο Περειρα ειναι.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο ειπα εγω;;;ημαρτον ρε παιδια,διαβαστε λιγο..BlackBlockAttack έγραψε:Το να θελω κατι καλυτερο ειναι εγκλημα?sourmenetes έγραψε:Συγγνωμη κιολας αλλα τι περιμενετε με τα 25' που επαιρνε ο κουλουρης..;;;
Εδω ηρθανε ονοματαρες και με τα χαλια που ειχε η ομαδα δε βλεποντουσαν και λεγαμε θελουν χρονο,προσαρμογη κτλ κτλ..
Και γω θελω σουπερ φορ,εννοειται.
Για μενα ολη η υποθεση ειναι το 6αρι μακαρι να παρουμε τον γαλλο αν καταφερουμε κ παρουμε τον γαλλο κ προλαβει κ προετοιμασια ειμαι πολυ αισιοδοξος για τν χρονια Καλημερα καλο μηνα!!!!!

- BlackBlockAttack
@ Magpies4obanebane έγραψε:Εσυ μπορει να θελεις κατι καλυτερο,αλλα το παιδι αυτο παιζει τρια χρονια επαγγελματικα,δε πιστευεις οτι καποια στιγμη πρεπει να του δωθει η ευκαιρια να μας δειξει αν μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ;BlackBlockAttack έγραψε:Το να θελω κατι καλυτερο ειναι εγκλημα?sourmenetes έγραψε:Συγγνωμη κιολας αλλα τι περιμενετε με τα 25' που επαιρνε ο κουλουρης..;;;
Αν δε παρουμε παικτη στη θεση 9 να εχει το ενας με εναν και περιμενουμε τα εξτρεμ να φορτωνουν συνεχεια τον Αθανασιαδη θα ειμαστε μονοδιαστατοι στο παιχνιδι μας
Μπανε και σουρμε νομιζω οτι ο παικτης εχει παρει ευκαιριες...
Εμένα ο κουκουρης με πειραζει αν δεν παρθεί φορ με προσωπική ενέργεια γιατι θα μαστε άμπαλοι παλι κ με ιδια χαρακτηριστικά....
Ο φανουρης καλος ειναι αλλα θα θελα κ κατι αλλο... Βεβαια μετα μαζεύονται πολλοι ...
Για Μπακ δεν ξερω πως τα εχει σκεφτεί ο Ίβιτς στο μυαλό του για φετος έως τωρα ... Ο βιτορ με Τζαβέλλα ήταν βασικοί αλλα ο κρεσπο νου φαινεται ναι μεν πιο γρήγορος αλλα κ πιο αδύναμος ...
Για τς λου προσωπικά ξεγραμμένο το εχω αν ημασταν βαζελος βεβαια θαβτυχαιναμε μ τον πιο εύκολο
Εγω θα θελα να δω καλη προσπάθεια συμπαγή ομαδα που να πείθει
Σημερα θα ναι ημέρα ειδήσεων λογικα με τη λίστα αν κ να θελει να κόψει Μπακ τωρα δε μπορει ...
Ο φανουρης καλος ειναι αλλα θα θελα κ κατι αλλο... Βεβαια μετα μαζεύονται πολλοι ...
Για Μπακ δεν ξερω πως τα εχει σκεφτεί ο Ίβιτς στο μυαλό του για φετος έως τωρα ... Ο βιτορ με Τζαβέλλα ήταν βασικοί αλλα ο κρεσπο νου φαινεται ναι μεν πιο γρήγορος αλλα κ πιο αδύναμος ...
Για τς λου προσωπικά ξεγραμμένο το εχω αν ημασταν βαζελος βεβαια θαβτυχαιναμε μ τον πιο εύκολο
Εγω θα θελα να δω καλη προσπάθεια συμπαγή ομαδα που να πείθει
Σημερα θα ναι ημέρα ειδήσεων λογικα με τη λίστα αν κ να θελει να κόψει Μπακ τωρα δε μπορει ...
Αν περασει η Σαχταρ απο τον πρωτο προκριματικο θα παρει τη θεση της Γκλαντμπαχ στους πιθανους μας αντιπαλους στον επομενο γυρο.painkiller4 έγραψε: Νομίζω είναι η Μαντσεστερ Σιτι, Βιγιαρεαλ, Πόρτο,Γκλαντμπαχ
obanebane έγραψε: Νομίζω είναι η Μαντσεστερ Σιτι, Βιγιαρεαλ, Πόρτο,Γκλαντμπαχ ή Σαχταρ.
5 θαρρω ειναι οι ομαδες...αλλα ειμαστε οφτοπικ...με τον Αντρε τι γινετε; 

Κι αυτο της Ουαλιας εξτρεμ ελεύθερος ειναι .... Ειχε καλα εξτρεμ ελεύθερα φετος ... Περσι δε θυμάμαι να χε τοσα
Τερματας αγορά δε μπορει να κενό Ίβιτς ξεκινάει η ομαδα απο το νον1 κ να μη παρουμε ....
Κ αμ χαφ μαλλον ο γάλλος αν μεινει λευτερος αν κ ο Κροάτης φαινεται επένδυση προοπτικής
Κατσε δε βλεπω να πωλείται ....
Λουκας επειδή ειναι άφραγκοι πιστευω να πωληθεί αλλα δυσκολα στα ποσα που θελαμε ... Αδικία που δεν τον πηρε στο ευρο ..
Τερματας αγορά δε μπορει να κενό Ίβιτς ξεκινάει η ομαδα απο το νον1 κ να μη παρουμε ....
Κ αμ χαφ μαλλον ο γάλλος αν μεινει λευτερος αν κ ο Κροάτης φαινεται επένδυση προοπτικής
Κατσε δε βλεπω να πωλείται ....
Λουκας επειδή ειναι άφραγκοι πιστευω να πωληθεί αλλα δυσκολα στα ποσα που θελαμε ... Αδικία που δεν τον πηρε στο ευρο ..
-
Εδω ρε συ μπανε δεν μπορεσε να δειξει στο αστειο κυπριακο πρωταθλημα θα περιμενουμε να δειξει στον ΠΑΟΚ?obanebane έγραψε:
Εσυ μπορει να θελεις κατι καλυτερο,αλλα το παιδι αυτο παιζει τρια χρονια επαγγελματικα,δε πιστευεις οτι καποια στιγμη πρεπει να του δωθει η ευκαιρια να μας δειξει αν μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ;
Παγκιτης ηταν σε μια μετρια ομαδα σε ενα ημιερασιτεχνικο πρωταθλημα.
Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει ο ΠΑΟΚ να δουλευει για τα παιδια του. Τα παιδια του πρεπει να δουλευουν γι αυτον. Αμα δεν κανεις εξω. Ποιος κουλουρης τωρα για τον ΠΑΟΚ που θελουμε και chl. Ή τεταρτος επιθετικος και ευκαιρια σε κανα κυπελλο ή ελευθερος να παει οπου θελει. Και λεω τεταρτος γιατι χρειαζεσαι σιγουρα τρεις που να ξερεις οτι μπορουν να αποδωσουν. πχ κλαους περειρα και εναν μεγαλο παικταρα.
Στα πεναλτι?che4 έγραψε:Φαντάζομαι μπροστά
Τζαλμα μπισεσβαρ βιερινια
Και μπροστά τους το μαύρο τριπαπαρ
Κρεσπο πισω ολα τα ματς 5-3

Εχω την εντυπωση αυτη,δεν βαζω το χερι μου στην φωτια...5 στα προκριματικα και 5 στα πλειοφ ειναι.
- thanos-xanthi

αυτος ο δρομος για το σεντονι, αν και οφτοπικ
στα ον, πλεον οποιον παρουμε παει αμεσως Ολλανδια
εκτος αν ειναι ηδη κανενας Θεσσαλονικη και δε το πηραν πρεφα