Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Οτι μαυρο κυκλοφορει θα το παρουμε. Για ποδοσφαιριστες μιλαμε παντα.
αυτος κι αν ειναι στοιχημα!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γρηγορος και αριστεροποδαρος...
μ αρεσει...
κοψια σικαμπαλα!
μ αρεσει...
κοψια σικαμπαλα!
Λογικα παπας, οταν εχεις τον Κουλουρη στην ιδια ηλικια και υποτιθεται οτι θα τον στηριξεις.
Der Abflug droht vielleicht auch bei Vieirinha (30), der mit Portugal das EM-Halbfinale erreicht hat. Beim VfL-Spaßvogel hält sich hartnäckig das Gerücht, er wolle den VfL verlassen, zu seinem Ex-Klub PAOK Saloniki zurückkehren. Nicht nur, weil seine Frau Vaso aus Saloniki stammt.
http://www.bild.de/sport/fussball/vfl-w ... .bild.html
- Kostas_Peraia4
The departure perhaps threatens even when Vieirinha (30), which has reached with Portugal the EM semifinals. When VfL Jester is a persistent rumor that he wanted to leave the VfL, return to his former club PAOK Saloniki. Not only because his wife Vaso comes from Salonika.Alekakius έγραψε:Der Abflug droht vielleicht auch bei Vieirinha (30), der mit Portugal das EM-Halbfinale erreicht hat. Beim VfL-Spaßvogel hält sich hartnäckig das Gerücht, er wolle den VfL verlassen, zu seinem Ex-Klub PAOK Saloniki zurückkehren. Nicht nur, weil seine Frau Vaso aus Saloniki stammt.
- denyparxeisalio
πήραμε δεξί μπακAlekakius έγραψε:Der Abflug droht vielleicht auch bei Vieirinha (30), der mit Portugal das EM-Halbfinale erreicht hat. Beim VfL-Spaßvogel hält sich hartnäckig das Gerücht, er wolle den VfL verlassen, zu seinem Ex-Klub PAOK Saloniki zurückkehren. Nicht nur, weil seine Frau Vaso aus Saloniki stammt.

αλλο στυλ ποδοσφαιριστη απο τον Κουλουρη...
οσο για το δημοσιευμα της bild...μαλλον δεν εχουν θεματα να ασχοληθουν και παιζουν μς τον πονο μας!
οσο για το δημοσιευμα της bild...μαλλον δεν εχουν θεματα να ασχοληθουν και παιζουν μς τον πονο μας!
Στην bild λέει ότι μιλάει ο Μιχελ με τον κλαυσ αλοφσ για ένα ποσό στα 2,5 εκατομμύρια .
Τι φωτιες ανεβετε τετοια ωρα ρε με απαγορευμενα ονοματα στο φορουμ. Αλητες. 

- thanos-xanthi
Vieirinha in Wolfsburg vorm Abflug
Die Zusammenarbeit zwischen Vieirinha (26) und Bundesligist VfL Wolfsburg steht vor dem Ende. Der im Dezember 2011 von PAOK Thessaloniki gekommene Vieirinha steht vor der Rückkehr zu den Griechen. Wolfsburgs Manager Klaus Allofs verhandelt mit PAOK-Sportdirektor Chistyakov. Ablöse: rund 2,5 Mio. Euro.
Die Zusammenarbeit zwischen Vieirinha (26) und Bundesligist VfL Wolfsburg steht vor dem Ende. Der im Dezember 2011 von PAOK Thessaloniki gekommene Vieirinha steht vor der Rückkehr zu den Griechen. Wolfsburgs Manager Klaus Allofs verhandelt mit PAOK-Sportdirektor Chistyakov. Ablöse: rund 2,5 Mio. Euro.
Με λίγα λόγια η μικρή αυτή αναφορά λέει ότι ο αντελινιο δν γουστάρει άλλο εκεί και ζητά να φύγει και να έρθει σε εμάς.
Κολό φυλλάδα η μπιλτ άλλα το αθλητικό της κομμάτι είναι Πολύ έγκριτο , στα άλλα είναι Πολύ για τον Π.......τσο.
Sent from my S55 using Tapatalk
Κολό φυλλάδα η μπιλτ άλλα το αθλητικό της κομμάτι είναι Πολύ έγκριτο , στα άλλα είναι Πολύ για τον Π.......τσο.
Sent from my S55 using Tapatalk