Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δικά μας παιδιά εννοώ τα ελληνόπουλα! Και εγω πιστεύω ότι τουλάχιστον 20 μπορεί να τα βγάλει βασικός αν βέβαια διορθώσει τα όσα μειονέκτηματα έχει. Υπομονή και όλα θα τα δούμε στο γήπεδο .
Μαλεζας - Τζαβελας λογικά θα είναι το αμυντικό μας δίδυμο για τα πρώτα παιχνίδια μας στα προκριματικά. Ο Ivic έχει μία συμπάθεια παραπάνω στον Μαλεζα .
Να ρωτησω κατι για Κρεσπο?
Παροτι αριστεροποδαρος πως και εχει παιξει 25 ματς δεξια και 15 αριστερα (απ'οσα υπαρχουν καταγεγραμμενα στο transfer φυσικα)?
Και ο δημοσιογραφος της AS λεει πως
"Για μένα, η καλύτερη του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο μπορεί να παίξει και στα δεξιά, μπορεί να καλύψει και αυτή τη θέση αν χρειαστεί. Eίναι αριστεροπόδαρος. "
simba έγραψε:Να ρωτησω κατι για Κρεσπο?
Παροτι αριστεροποδαρος πως και εχει παιξει 25 ματς δεξια και 15 αριστερα (απ'οσα υπαρχουν καταγεγραμμενα στο transfer φυσικα)?
Και ο δημοσιογραφος της AS λεει πως
"Για μένα, η καλύτερη του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο μπορεί να παίξει και στα δεξιά, μπορεί να καλύψει και αυτή τη θέση αν χρειαστεί. Eίναι αριστεροπόδαρος. "
O Inigo Lopez είπε για Κρέσπο σε συνέντευξη ότι έχει και τα δύο πόδια, οπότε και μπορεί να παίξει και στις 2 πλευρές (άκρα) και στις δύο θέσεις στα σεντερμπακ. Αυτό για έναν προπονητή είναι ... μπαλαντέρ. Φυσικά το θέμα είναι να μας βγεί ο παίκτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Παρ 01 Ιούλ 2016, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
simba έγραψε:Αλλο να (λες οτι) χεις και τα δυο ποδια οπως ο Ινιγο, και αλλο νασαι κυριως αριστεροποδαρος και να παιζεις δεξια..
(βλ σκονδρα στα αριστερα πχ)
John στα ματς που τον ειδα το αριστερο χρησιμοποιουσε..
Σου είπα επί λέξει τι είπε ο Λόπεζ. Γενικά είναι δύσκολο να παίξεις στην ανάποδη πλευρά εκτός και αν όντως μπορείς να παίξεις και με το ῾άλλο᾽ πόδι.
Καλησπερα παίδες!!! Νοιωθω μια τρομερη ικανοποιηση με οσα εχουν συμβει ως τωρα. Καλα καλα δεν εχει ξεκινησει επισημα η μεταγραφικη περιοδος κι εμεις κοντευουμε να τελειωσουμε με τις μεταγραφες. Πρωτη φορα βλεπω τετοια σοβαροτητα και αποφασιστικοτητα κι αυτο μαλλον οφειλεται στην καλη συνεννοηση που υπαρχει αναμεσα στον Ιβιτς και τον Μιχελ. Ηρθαν παιχτες σοβαροι, επαγγελματιες, ολοι ενα κλικ -ή και περισσοτερο- πανω απ αυτους που ηδη εχουμε. Οπως εξελισσονται τα πραγματα, μου φαινεται πως κι αν ακομη δεν αποκτησουμε σεντερ φορ και τερματοφυλακα, δεν θα τρεξει και τιποτα. Με αυτους τους αμυντικους ο Γλυκος θα δειχνει ενα επιπεδο πιο πανω απ οτι ηταν ως τωρα!!! Και ο Κλαους με Μπισεσβαρ, Τζαλμα, Σαχοφ, Ροντριγκεζ και ισως και Μακ, γυρω και πισω του, παιζει να μετρησει και πανω απο 20 τεμαχια φετος!!! Το απολυτως απαραιτητο αυτη τη στιγμη ειναι ενα καλο 6άρι. Ειμαι πολυ αισιοδοξος, αρχιζουν οι φαντασιωσεις στον ξυπνιο μου, οχι στον υπνο μου. Ολοι οι γνωστοι μου γαβροχανουμοβαζελοι, εχουν δαγκωσει το κ@βλι τους με τα νεα αποκτηματα μας, με την ταχυτητα που "χτυπησαμε". Παω στοιχημα οτι φετος θα εχουμε πολαπλους οργασμους στην Τουμπα, ή μπροστα στις τηλεορασεις!!! Στο χερι οσων μενουν στην Θεσσαλονικη και τριγυρω, ειναι να μεταμορφωσουν την γηπεδαρα μας στην παλια, καλη, γνωστη Τουμπα, να λυωνουν τα σιδερα ωστε οι παιχτες μας να μπαινουν με γκολ απο τα αποδυτηρια, να κ@βλωσουν κι αυτοι μαζι μας και ειμαι σιγουρος οτι θα μας αποζημιωσουν με το παραπανω. Μην ξεχνατε οτι ολοι, στις δηλωσεις τους, ειπαν αντε επιτελους να δουμε κι εμεις αυτον τον λαο του ΠΑΟΚ!!! Γιούρια αδερφια!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Παρ 01 Ιούλ 2016, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MANIAKOS έγραψε:Καλα μην ενθουσιάζεται κ τοςο πολυ για καλο κ για κακο...
Κατι καναμε ναι αλλα νωρις ειναι κ παικτες που αυτομάτως δε ανεβάζουν επιπεδο δεν ήρθανε
Ασε ρε αδερφακι μου να χαρω λιγακι!! Εστω κι αν ψιλο-υπερβαλω... Με κουρασε ρε Μανιακ η μυρλα εδω και δυο βδομαδες, κοντεψε να καταρακωθει το ηθικο μου!!!