Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ο μοτσινιτς μαζι με τον πιατσα ειναι τα πιο χοτ κροατικα ονοματα εντος συνορων.
Και αν ο πιατσα εχει να κανει με τη μαφια των αδερφων μαμιτς ο μοτσινιτς ανηκει στη ριεκα με την οποια λογω λεοβατς εχεις ενα διαυλο επικοινωνιας.
Ισως για το βραχυπροθεσμο μελλον ειναι κλασεις πανω ο ντιγκαρ με τακτικη παιδεια απο γαλλια (οι καλυτεροι στον κοσμο στον τομεα αυτο) απο τον μοτσινιτς ομως μπορεις να βγαλεις τουλαχιστον 3 φορες πανω τα λεφτα της συνολικης σου επενδυσης. Διαλεγεις τι θες και παιρνεις. Και οι δυο θα κοστισουν.
Και αν ο πιατσα εχει να κανει με τη μαφια των αδερφων μαμιτς ο μοτσινιτς ανηκει στη ριεκα με την οποια λογω λεοβατς εχεις ενα διαυλο επικοινωνιας.
Ισως για το βραχυπροθεσμο μελλον ειναι κλασεις πανω ο ντιγκαρ με τακτικη παιδεια απο γαλλια (οι καλυτεροι στον κοσμο στον τομεα αυτο) απο τον μοτσινιτς ομως μπορεις να βγαλεις τουλαχιστον 3 φορες πανω τα λεφτα της συνολικης σου επενδυσης. Διαλεγεις τι θες και παιρνεις. Και οι δυο θα κοστισουν.
- paokovios1974
Εχουμε καμια φωτογραφια του Κρεσπο απο την προπονηση που...εκανε χθες?
- buffalobill4
Οχι αλλα μπορω να σου παραθεσω φωτο απο τα βουντου που κανω εγω ο σιμπα ο τσε και διαφοροι αλλοι για να μην κλεισειpaokovios1974 έγραψε:Εχουμε καμια φωτογραφια του Κρεσπο απο την προπονηση που...εκανε χθες?
- paokovios1974
Βουντου βουντου, βουντου βουντου...buffalobill4 έγραψε:Οχι αλλα μπορω να σου παραθεσω φωτο απο τα βουντου που κανω εγω ο σιμπα ο τσε και διαφοροι αλλοι για να μην κλεισειpaokovios1974 έγραψε:Εχουμε καμια φωτογραφια του Κρεσπο απο την προπονηση που...εκανε χθες?

buffalobill4 έγραψε:Ο μοτσινιτς μαζι με τον πιατσα ειναι τα πιο χοτ κροατικα ονοματα εντος συνορων.
Και αν ο πιατσα εχει να κανει με τη μαφια των αδερφων μαμιτς ο μοτσινιτς ανηκει στη ριεκα με την οποια λογω λεοβατς εχεις ενα διαυλο επικοινωνιας...
Φρρραααααανκ...Ακοοοοοοοοοούύύύύύύύς???

Υ.Γ. Γιατί νιώθω ότι "δεν σε έδιωξε" ποτέ ο Ιβάν???

Θα βάλετε ένα χεράκι όμως, γιατί το παλικάρι κουβάλησε ένα τόνο βαλίτσες.. 

- paokovios1974
Ελα ρε αγγελε δε βαρεθηκες να περιμενεις
Εγω στη θεση σου θα εφευγα απ το να καθομαι να με κοροιδευουν καποιοι γραφικοι ελληνες

Και επειδη εθμαι μαζι σου στον πονο σου τις βαλιτσες εγω μην κουρασρεις κιολας
Εγω στη θεση σου θα εφευγα απ το να καθομαι να με κοροιδευουν καποιοι γραφικοι ελληνες

- buffalobill4
Τιυς ξερουμε τους ισπανους μετροσεξουαλ.paok87 έγραψε:Θα βάλετε ένα χεράκι όμως, γιατί το παλικάρι κουβάλησε ένα τόνο βαλίτσες..
Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεει φερτε βασκους πολεμιστες και οχι ισπανους χλεχλεδες
obanebane έγραψε:Για 20 λεπτα θα εχω προσβαση ακομα,ακουτε εκει στη ΠΑΕ;
Που πας μπανε εδω περιμενουμε πως και πως τον επιτιμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 01 Ιούλ 2016, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Εχει και καπιταλ κοντρολ.Αστο καλυτεραche4 έγραψε:Ελα ρε αγγελε δε βαρεθηκες να περιμενεις
![]()
![]()
![]()

Μωρέ θαρρώ ότι σε κάνα δεκάλεπτο μαζεύετε μερικοί εδώ, εκτός απ τα αεροπορικά, ακόμα και τα έξοδα για να κάνει "ανάταξη ζυγωματικού" μετά την τράκα που έφαγε πέρυσι και "χύθηκε" η μούρη του...
Αρκεί να μην υπογράψει ο επίτιμος!!!!

Αρκεί να μην υπογράψει ο επίτιμος!!!!

- Chuck Norris