Edit:josh ετοιμασου για το τοπικ!!!!!

Αυτό ισχύει γενικά για τους Aφρικανούς που λες αλλα ο Sissoko έχει γεννηθεί Γαλλία οποτε λογικά αφού λέει ότι είναι γεννημένος το 1985 τότε είναι γεννημένος το 1985.Magpies4 έγραψε:Ο Ντιγκαρ ειναι ακριβώς 30 χρονών. Περυσι είχε πολλούς μυικούς τραυματιστμούς.
Ο Σισσοκό παίζει να είναι και 40 (στα χαρτιά είναι 31). Για τον συγκεκριμένο εγώ μόνο αυτό φοβάμαι (ότι είναι πλέον ηλικιακά μεγάλος)
Ρε λες???PaokPatraG4 έγραψε:Παντως στο transfermarkt τον εχει ακομα στην Αστον Βιλα...εαν εχουν πεσει οι υπογραφες δεν θα επρεπε να τον εχουν περασει τουλαχιστον οπως τον Biseswar αφου το χαρτι απο την Βιλα το εχουν παρει εγραψαν οι ΑΡΔ....λεω εγω τωρα....!!!
![]()
![]()
Με τις ευχες μου κατ,αν ανακοινωθει μετα τις 17:00 στον παραχωρω.kataramenos5 έγραψε:Εγω?obanebane έγραψε:Μετα τις 17:00 θα λειπω,αν ανακοινωθει το απογευμα να δω ποιος θα τολμησει να το ανοιξει;Θα γινει πουλεν
Είχε όμως και έναν από Ισπανία ή που ασχολείται με το Ισπανικό ποδόσφαιρο, ( δεν το άκουσα από την αρχή ) που θεωρεί ότι ο Κρέσπο θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα και μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω.CCCP έγραψε:Λεω να ανοιξω ραδιοφωνο και το πρωτο πραγμα που ακουω ειναι τον σακιζλογλου να λεει "κατα την αποψη μου ο ΠΑΟΚ ειναι γεματος στα αμυντικα χαφ" θα τρελαθουμε.
Ο ΠΑΟΚ εχει ΕΝΑ μονο 6αρι. Ο Κατσε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αμυντικο χαφ.
Έλα ρε συ φίλε που κάθεσαι να απαντήσεις κ σοβαράSePuLtUrA_4_ έγραψε:Απλά εκεί δινουν αν όχι τα τριπλάσια λεφτά τουλάχιστον τα διπλασια....ποια είναι η δικαιολογία αδερφέ? Ότι έχουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης?? Η ότι γελάει όλη η Ευρώπη που ο φαταουλ επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης και τα μπουμπούκια της ΕΠΟ κυκλοφορούν ελεύθεροι??? Γιατί καλοί παίχτες για την Ελλάδα που είναι απλά μέτριοι για τα τοπ πρωταθλήματα (βλέπε Μακ, ρομπερτο) θέλουν όπου φύγει φύγει....spyretto έγραψε:Η δικαιολογία ότι δεν έρχονται στην Ελλάδα λόγω κακού πρωταθλήματος καλή είναι, δεν λέω...Βέβαια πάνε μια χαρά σε κάτι Αραβίες και Κινες...εκεί θα έχει καλύτερα πρωτάθληματα φαίνεται...
Όλα αυτά και τόσα άλλα ακόμη δεν είναι δικαιολογίες αλλά η πραγματικότητα..αν εσύ πιστεύεις ότι σε αυτό το πρωτάθλημα ειδικά μετά τα όσα έγιναν φέτος μπορείς να φέρεις πολύ καλούς παίχτες σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!
και In στεφενς we trust λεγαμε κ.ο.κgoran 64 έγραψε:In Vlado we trust...