Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Και εγω δεν θα ειχα προβλημα να πωληθει ο Τζαβελας αν μου ελεγε καποιος οτι την επομενη μερα θα κλεισεις Βαρελα και ΠαπαΓκουε αλλα ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να αποκτηθουν 3 στοπερ?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Δεν οιστευω οτι θα παει πουθενα,ειδικα μετα τη περσινη χρονια καθιερωσης.Ισως να αξιζει να ειναι μεσα στη 3δα αρχηγων.Επισης πιστευω οτι ειναι πολυ καλα εδω και δεν θελει κι ο ιδιος να φυγει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

john4serres έγραψε:Θα γραψουν για Καραμπουκσπορ, θα γραψουν για ιταλικες, θα ζητησουν παραπανω φρα?
γκα και θα ανανεωσουν στο τελος. Εχουν προγραμμα.

Π+Γ
Και τι νομίζεις ότι είναι ο ΠΑΟΚ και ενημερώνεται για τις προτάσεις στους παίκτες του από τα μίντια
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πάει ο κουτσολιακος και να πει θέλουμε τόσα γιατί έχουμε τις Χ προτάσεις από Ιταλία πχ?
Και όταν το ρωτήσει η διοίκηση που είναι αυτές οι προτάσεις να τις συζητήσουμε ,τι θα πει ο Πολ ... ανοίξτε την γκςζετα ντε λοσπορ και Δείτε?

Αστεία πραγματα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προσωπικά δεν θέλω να φύγει κανένας Έλληνας που μπορεί να παίξει ως βασικός, ή πρώτη αλλαγή στον ΠΑΟΚ. Πόσω μάλλον ένας διεθνής στόπερ 28,5 ετών που έχει μπροστά του τουλάχιστον 5 γεμάτες σεζόν.
Αλλά ακόμη και να έφευγε, όχι κάτω από 3 μύρια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εμεινε ελευθερος ο Τόρρες.

(ενταξει γραφουμε και καμια μλκια να περασει η ωρα)
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

joshua έγραψε:Ο Κρεσπο ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καλυτερος η ισαξιος του Τζαβελα και ειμαστε τοσο large στο να τον δωσουμε?
ABALAEA2 έγραψε:Με τίποτα πώληση Τζαβέλα. Εκτός του ότι έχει βρει τη θέση του και αποδίδει super, είναι και έμπειρος, έλληνας και ηγετική μορφή στα αποδυτήρια. Δεν γίνεται να παίζουμε με 11 ξένους και να μη νιώθουν τις συνθήκες κάθε παιχνιδιού...
desperando έγραψε:Για μένα θα είναι έγκλημα η παραχώρηση του Τζαβέλα ειδικά με κάτι αστεία νούμερα 1-1,5 εκατομμύριο

Ο Τζαβέλας πρέπει να ανανεώσει και να μείνει στην Τούμπα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
θέλουν δεν θέλουν κάποιοι είναι από τους ελάχιστους παίκτες που γυαλίζει το μάτι τους και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.

Επιπλέον έχει και την προσωπικότητα που τόσο πολύ ψάχνουμε σε ξένους μισθοφόρους από δω και από κει.

Αν τελικά ο κρεσπο αποκτήθηκε ως αντιτζαβελλας λυπάμαι αλλά είμαστε πολλά κλικ κάτω σε αυτό το τρειντ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπικά δεν θέλω να φύγει κανένας Έλληνας που μπορεί να παίξει ως βασικός, ή πρώτη αλλαγή στον ΠΑΟΚ. Πόσω μάλλον ένας διεθνής στόπερ 28,5 ετών που έχει μπροστά του τουλάχιστον 5 γεμάτες σεζόν.
Αλλά ακόμη και να έφευγε, όχι κάτω από 3 μύρια.
Αυτά, συν το γεγονός ότι δε διώχνεις τη φάτσα που εκνευρίζει περισσότερο τους αντιπάλους σου.
Tzave + PAOK = love for ever
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Παιδια ο Τζαβέλας πρεπει δε πρεπει να φυγει! Απλα τα πραγματα. Ειναι ο παικτης που θα καυλωσει και τους υπολοιπους να δωσουν το κατι παραπανω.

edit: ακομα και απο τον παγκο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

desperando έγραψε:Για μένα θα είναι έγκλημα η παραχώρηση του Τζαβέλα ειδικά με κάτι αστεία νούμερα 1-1,5 εκατομμύριο

Ο Τζαβέλας πρέπει να ανανεώσει και να μείνει στην Τούμπα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
θέλουν δεν θέλουν κάποιοι είναι από τους ελάχιστους παίκτες που γυαλίζει το μάτι τους και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.

Επιπλέον έχει και την προσωπικότητα που τόσο πολύ ψάχνουμε σε ξένους μισθοφόρους από δω και από κει.

Αν τελικά ο κρεσπο αποκτήθηκε ως αντιτζαβελλας λυπάμαι αλλά είμαστε πολλά κλικ κάτω σε αυτό το τρειντ
1+3=4, είδες που συμφωνούμε απολύτως. Εγώ, τ ουλάχιστον, στα περισσότερα και δεν διστάζω να το κοινοποιώ . Έχω, βεβαίως, το δικαίωμα να κοινοποιώ και τις διαφωνίες μου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω για Τζαβελλα οτι δεν πρεπε να φυγει,ομως δινω μεγαλες πιθανοτητες να αποχωρησει.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τζαβέλλας δεν πάει πουθενά!
Παθιάζεται, έκανε πολύ καλή χρονιά, και θα είναι από τους ελάχιστους Έλληνες που μπορουν να να ψυχώσουν την ομάδα.

Συν οτι αυτό το πιάσιμο από το σβέρκο που δίνει την εντύπωση στον άλλο οτι θα του σκάσει κουτουλίδι και μετα τον χαιδολογά με το που φτάνει ο ρεφερι, είναι trademark!

Στα των άλλων μεταγραφών, στα @@ μου ποιος θα έρθει και ποιος όχι, εγώ την ΠΑΟΚΑΡΑ έχω κ@υλα να δω, ας μαμεί και σπέρνει και ας παίζει και ο Κουκουβίτσκας.

ΥΓ. Ορισμένοι έχετε καταφέρει με τα κόμπλεξ, το attention whore mentality σας, και την ξερολίαση ή παθολογική μίρλα και εγγενή γκρίνια να μαμήσετε το πιο ενδιαφέρον τόπικ μιας ολόκληρης χρονιάς. Οι εν αγνοία σας κρίμα, γιατί το κάνετε επειδή είστε αρρωστάκια. Αλλά διορθώνεται. Οι βαλτοί και τα troll on payrol, ας όψονται οι υπεύθυνοι και δόξα τω ignore!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Δεν συμφωνώ να φύγει και για έναν πρόσθετο λόγο. Θα μας τα πρήξει ο Πετρουλάκης ότι δήθεν επιβεβαιώθηκε για το διώξιμό του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

john4serres έγραψε:Εμεινε ελευθερος ο Τόρρες.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

KOSTAS54 έγραψε:

1+3=4, είδες που συμφωνούμε απολύτως. Εγώ, τ ουλάχιστον, στα περισσότερα και δεν διστάζω να το κοινοποιώ . Έχω, βεβαίως, το δικαίωμα να κοινοποιώ και τις διαφωνίες μου.
Θα συμφωνήσουμε,θα διαφωνήσουμε ... Έτσι είναι αυτά.
Κανένα πρόβλημα.Θέλω να πιστεύω ότι το είχα ξεκαθαρίσει και την προηγούμενη φορά.
όλους εδώ μέσα μας καίει ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι που μας ενώνει στα τόσα άλλα που μας χωρίζουν.
οι διαφωνίες είναι φυσιολογικές και θεμιτές αρκεί να γίνονται χωρίς να μειώνουν τον άλλον.

Και πρώτα πρώτα αυτά τα γράφω για τον εαυτό μου γιατί αρκετές φορές μίλησα άσχημα σε άτομα με τα οποία διαφωνούσα.

Υγ πάμε όλοι με θετική ενέργεια.
Κάτι που λείπει τα τελευται χρόνια.
λίγο με ιβιτς στα πλέι οφ είχαμε και είδατε τι έκανε η ομαδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στα "ασπρόμαυρα" ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ24 - 01-07-2016, 09:47

Στα "ασπρόμαυρα" ο Κρέσπο

Η χθεσινή ημέρα άνηκε στον Ντιέγκο Μπίεσβαρ, ο οποίος παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες και τον Δικέφαλο στο στήθος. Η σημερινή, ανήκει στον Άνχελ Κρέσπο.

Από χθες τα μεσάνυχτα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη Ράγιο Βαγιεκάνο μιας και ολοκληρώθηκε και... ημερολογιακά ο δανεισμός του από την Άστον Βίλα και έτσι σε λίγη ώρα θα γνωστοποιηθεί και επίσημα η "μετακόμισή" του στην Τούμπα.

Όπως και όλοι οι προηγούμενοι (Λέο Μάτος, Σάκχοφ, Τζάλμα Κάμπος και Μπίεσβαρ), έτσι και ο Κρέσπο έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, με τον ίδιο να έχει ήδη υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να ενσωματώνεται από σήμερα στην "ασπρόμαυρη" προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μόνο ως ελεύθερος ο Ντιγκάρ

png - Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 29χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο, Ντιγκάρ, που μπορεί να δώσει λύσεις κι ως στόπερ. Πρέπει όμως να συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να φορέσει τα ασπρόμαυρα. Η βασικότερη να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Μπέτις, χωρίς εμπλοκή με του Δικεφάλου. Η δεύτερη να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να τα βρει με τον Δικέφαλο. Η τρίτη τα ιατρικά τεστ, καθώς πέρυσι έβγαλε δύο πολύ σοβαρές θλάσεις. Μία στον δικέφαλο και μία στον τετρακέφαλο. Επομένως όσο δεσμεύεται με συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ βλέπει κι αλλού ...
στις 12:12 π.μ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”