Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Όταν διαβάζω τοποθετήσεις και σχόλια τα οποία επικαλούνται την ποδοσφαιρική "γνώση" όπως κάνουν ο Αλέφαντος και ο Ραπτόπουλος, μονο με τον ανάλογο τροπο μπορώ σχολιάσω και εγώ ρε συ τζιπετσο.
Ο ΠΑΟΚ του γιουροπα στην ελλαδιτσα είσαι, εκει φτάνει η μαγκιά σου μέχρι στιγμής.
Δεν κάναμε τον Γάλλο πανπαικτη, αλλα σαν ενα μπακαπ και ελεύθερο έμπειρο 6αρι ειναι μια χαρά.
Στα εξηγώ ωραία;
Ο μοτσινιτς ενδιαφέρει Μπουντεσλίγκα, αλλα σκέφτεται και τον ΠΑΟΚ γιατί εχει καλό καιρό στην Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Παρ 01 Ιούλ 2016, 00:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

johnys999 έγραψε: Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να εξαρτιώμαστε από τις προτάσεις του κάθε μανατζερ και δεν έχουμε φροντίσει να βελτιώσουμε το σκάουτιγκ. Ας κάψουν 500χιλ από τα 2 μύρια που πάνε στις ακαδημίες που δεν παράγουν και τίποτα πολύ ποιοτικό τελευταία και να έχουν 5-6 σοβαρούς σκάουτς με έμφαση σε σχετικά φτηνές αγορές που βγάζουν παίχτες, πχ Βαλκάνια, Πολωνία, Λατ. Αμερική, Κεντρ. Ευρώπη, Σκανδιναβία.
Η μόνη περίπτωση που αξίζει κατά τη γνώμη μου να εξεταστεί από αυτές που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες είναι του Μόσινιτς. Και η ομάδα του η Ριέκα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες της Ευρώπης σε επίπεδο ταλέντων.
++++++++++
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

BigBaby έγραψε:.φανταζομαι απλα τα χαφ με Σισοκο-Τσιμιροτ και μπροστα Μπισεβαρ και ψαχνω να βρω ομαδα που θα μας παρει το κεντρο....
Κολοκύθια.
Ακόμα και αν παίρναμε Ναιγκολαν, Πογκμπα και Οζιλ, πάλι θα ψάχναμε ποιος θα κάτσει πάγκο για να παίξει ο Τζιολης.
Άβαταρ μέλους
Lazlo4

Δημοσίευση από Lazlo4 »

ο μαλεζας λογιζεται ως 6ος κατα σειρα στοπερ? [εφοσον παρουμε κρεσπο+ μετρααγραφη]
Εγω πιστευω οτι θα παμε προκριματικα με Τζαβελινιο και μετα θα μας αποχαιρετησει κιολας ..
Ας παρουμε τον Σααρς που γραφεται απο δω κ απο κει ... :D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

johnys999 έγραψε:Καλώς παιδιά. Έφερα ένα παράδειγμα και απαντάτε με ειρωνεία. Με την ανοχή των κατά τ άλλα ευαίσθητων μοντς. Να το κάνω κι εγώ τότε. Αφού δεν έχετε το στοιχειώδες μυαλό οι περισσότεροι εδώ μέσα να καταλάβετε ότι στα 3 χρόνια κάποιος σαν το Ντιγκάρ θα μας χρεώσει περίπου τα ίδια με κάποιον σαν τον Μόσινιτς, εφόσον δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τον δεύτερο μπορεί κάποια στιγμή να τον πουλήσεις και να κονομήσεις ενώ τον πρώτο είναι πιο πιθανό να τον αποζημιώσεις σαν τον Ρατς και άλλους, εφόσον δε μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά του καυλωμένου, φιλόδοξου ποδοσφαιριστή από τον κορεσμένο που δεν θα βρει κανένα κίνητρο να παίξει καλά στην Ελλαδίτσα, εγώ δεν έχω κάτι να προσφέρω στο φόρουμ ούτε να πάρω. Μια ζωή θα διαφωνώ και θα τσακώνομαι με την πλειοψηφία. Και δεν το θέλω.
Χαιρετώ κι ελπίζω κάποια στιγμή να μάθετε να σκέφτεστε ποδοσφαιρικά.

Είναι τόσες πολλές οι παράμετροι του αθλήματος, που τέτοιες αφοριστικές ή ενθερμες τοποθετήσεις για τον όποιο παίχτη δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα. Οπότε ας διατηρούμε τη χαλαρότητα, που καλό είναι να υπάρχει, προσεγγίζοντας ένα τέτοιο θέμα και ας έχουμε υπομονή ώστε να κρίνουμε, αφού δούμε έναν παίχτη στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Σίγουρα κάποιοι και από εδώ μέσα ενδέχεται όντως ή να πιστεύουν πως κατέχουν το άθλημα πιο σε βάθος, δεκτό. Αλλά μέχρις εκεί. Τα εύκολα συμπεράσματα και οι απόλυτες δηλώσεις δημιουργούν αχρείαστη ένταση πολλές φορές.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Γελαω μονος μου!!!! Εισαι τεραστιος ρε ανεκφραστε!!!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Ρε μαγκες εναμισυ μηνα ειμαι ολο κι ολο στο φορουμ και απο μεσα δειχνει τελειως διαφορετικο απ οτι απ εξω!!! Τι τρικυμια ειναι αυτη, λεμε οτι μοιαζει ανταγωνιστικη η φαση!!! Θα ηταν ενδιαφερον να μπορουσαμε να μαθουμε τον μεσο ορο ηλικιας των ενεργων μελων του. Τωρα κι αν ακομη καποιοι ειρωνευονται, ε και;;; Χεστηκαμε στην τελικη, ας μην δινουμε σημασια σε αυτους που νομιζουμε οτι ειναι αγενεις, ειρωνες, ισχυρογνωμονες κλπ. Η αδιαφορια ειναι το πιο αποτρεπτικο οπλο. Αν ο Ιβιτς θελει τον Γαλλο αμυντικο χαφ που ακουστηκε αποψε, ο κοσμος να χαλασει θα τον παρει!!! Οτι και να λεμε εμεις απο εδω. Κι οποιανου δεν του αρεσει τελικα, ας μην ανανεωσει το διαρκειας του, ας μην παει στο γηπεδο, υπαρχουν πολλοι και καλυτεροι τροποι για να δειξει καποιος την διαφωνια του απ το να ειρωνευεται, υποβιβαζει, ή και προσβαλλει ακομη καμμια φορα τα υπολοιπα μελη του φορουμ. Με την ΠΑΕ τα βαζεις και με τις επιλογες της, οχι με τους οπαδους, δεν αποφασιζουν αυτοι για το υψος και την ποιοτητα των μεταγραφων. Μπορουν να εχουν γνωμη οσοι συμφωνουν με τις ως τωρα μεταγραφικες κινησεις, ενας απ αυτους ειμαι κι εγω, όμως και αυτοι που διαφωνουν εχουν το ιδιο δικαιωμα. Διαβαζοντας τα ποσταρισματα του συγκεκριμενου τοπικ, καταληγω στο συμπερασμα οτι ειναι καμποσοι οι προκλητικοι και απ τις δυο πλευρες, αλλα με καπως πιο εντονη την αγενη συμπεριφορα απο αυτους που αντιδρουν στον ως τωρα μεταγραφικο σχεδιασμο. Τωρα στα αμιγως μεταγραφικα, ειμαι πολυ ικανοποιημενος, οπως εγραψα και πιο πριν, αυτη τη στιγμη πιο αναγκαια δειχνει η ενισχυση στα σεντερμπακ με εναν ακομη παιχτη, υψηλοσωμο και δυνατο, ο Παπα πως τον λενε απ την Ρωσσια για παραδειγμα, κατοπιν ενα 6άρι ποιοτικο ασχετα με το αν θα μεινει ή θα φυγει ο Κατσε και ενα σεντερφορ με αλλα χαρακτηριστικα, πιο τεχνιτη απ τον Κλαους. Στο τερμα θεωρω οτι με Γλυκο και Βελλιδη καλα θα ειμαστε, λαμβανοντας υπ οψη οτι η αμυνα μας θα ειναι δυνατοτερη απο περυσι, ειδικα αν ερθει και το υψηλοσωμο, δυναμικο στοπερ. Εννοειται οτι πιστευω πως ο Κρεσπο ειναι αρκετα καλυτερος απο τον Βιτορ. Αν φυγει ο Μακ, θα χρειαστουμε κι εναν ακομη πρωτης γραμμης, εξτρεμ ή δεκαρι, αναλογα με το πως θα χρησιμοποιησουν τον Μπισεσβαρ, ο οποιος π οτι φαινεται μπορει να τα καταφερει εξ ισου καλα και στις δυο θεσεις. Απ οτι φαινεται αρχιζουμε και φορτωνουμε παιχτες "πολυεργαλεία" και με φτιαχνει αυτο!!! Ο μονος απ οσους αποκτησαμε ως τωρα, που κατα την γνωμη μου θα χρειαστει "βοηθειες" και δεν εννοω απο τους ηδη υπαρχοντες, ειναι ο Κρεσπο. Μπισεσβαρ, Τζαλμα, Ματος, Σαχοφ, ειναι ικανοτατοι παιχτες και σιγουρα θα αναλαβουν πρωταγωνιστικο ρολο με τη μια!!!
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

simba έγραψε: Τελος, δε μιλαω για κανενα ξηλωμα αλα βγενοπουλου περα απ'τα ορια του ffp.
Μιλησα τουλαχιστον για διατηρηση ιδιου υψους μπατζετ (με σοφοτερες επιλογες), αν οχι για 5-10% αυξηση..

Το ffp υπολογιζεται ανα τριετιες. αυτοι ειναι οι ισολογισμοι της τριετιας και το 15-16 που εληξε σημερα πρεπει να ειμαστε στο -10 περιπου
14-15 15.726.243,13
13-14 9.175.491,02
12-13 4.784.265,35

ειμαστε ακριβως στο οριο, για την τριετια 2013-2016. Και αν δεν μπουμε τουλαχιστον στους ομιλους του γιουροπα τοτε πρεπει να πουληθουν εστω και κοψοχρονια καποιοι γιατι την τριετια 2014-2017 που θα ληγει τον ιουνιο θα το εχουμε περασουμε το οριο και θα πεσει καμπανα. οποτε οχι αυξηση αλλα μεχρι και 5 εκ μειωση επιβαλλεται να εχει το μπατζετ φετος αν δεν μπεις στους ομιλους του γιουροπα
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Γελαω με την μεταγραφικη "καταντια" του υπερπαικτη Λουκας, αυτουνου για χαρη του οποιου μπορει να εδινε κι η Μπάρτσα του εικοσαρικο!!! Δεν τον πιστεψα ποτε αυτον τον παιχτη... Παντως επειδη πανω απ ολα η ομαδαρα μας, μακαρι να διαψευσθω και να τον παρει καποιος σε οσο μεγαλυτερη τιμη, για να ριξουμε κι εμεις κανα ψιλο στο ταμειο, μπας και βαλουμε τον Μπισεσβαρ αριστερο εξτρεμ και ερθει επιτελους για δεκαρι αυτος ο Σκαριονε!!! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Παρ 01 Ιούλ 2016, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δεν βγαίνει άκρη με το google translate αλλά εδώ νομίζω ότι πρέπει να λέει ότι με το 1 μυριο που θα πάρει ο Μπεκαλι για τον Βαρελα θέλει να κάνει άλλη μεταγραφή ή κάτι τέτοιο....

http://m.fanatik.ro/steaua-anuntul-lui- ... ase-753001
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Φερτον να ξεχασουμε τον Pablo.To λεω υπευθυνα.Μεγαλη ηγετικη μορφη
συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

anekfrastos έγραψε:
BigBaby έγραψε:.φανταζομαι απλα τα χαφ με Σισοκο-Τσιμιροτ και μπροστα Μπισεβαρ και ψαχνω να βρω ομαδα που θα μας παρει το κεντρο....
Κολοκύθια.
Ακόμα και αν παίρναμε Ναιγκολαν, Πογκμπα και Οζιλ, πάλι θα ψάχναμε ποιος θα κάτσει πάγκο για να παίξει ο Τζιολης.
:lol: :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

PaokPatraG4 έγραψε:Δεν βγαίνει άκρη με το google translate αλλά εδώ νομίζω ότι πρέπει να λέει ότι με το 1 μυριο που θα πάρει ο Μπεκαλι για τον Βαρελα θέλει να κάνει άλλη μεταγραφή ή κάτι τέτοιο....

αυτό λένε, ότι θα πάρει τον http://www.transfermarkt.com/florin-tan ... ler/314329 δίνει ο Μπεκάλι μισό εκατομμύριο για αυτόν και του ζητάνε 2εκ.

Όλοι οι Ρουμάνοι το ίδιο είναι τελικά στις διαπραγματεύσεις :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

GoMaRoS έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Δεν βγαίνει άκρη με το google translate αλλά εδώ νομίζω ότι πρέπει να λέει ότι με το 1 μυριο που θα πάρει ο Μπεκαλι για τον Βαρελα θέλει να κάνει άλλη μεταγραφή ή κάτι τέτοιο....

αυτό λένε, ότι θα πάρει τον http://www.transfermarkt.com/florin-tan ... ler/314329 δίνει ο Μπεκάλι μισό εκατομμύριο για αυτόν και του ζητάνε 2εκ.

Όλοι οι Ρουμάνοι το ίδιο είναι τελικά στις διαπραγματεύσεις :D :D :D :D
Αν ο μπακαλης δινει 500 για 23χρονο επιθετικο τοτε εμεις για τον βαρελα που ειναι και 30αρης και αμυντικος μεχρι 300 πρεπει να του δωσουμε και ειναι και πολλα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ρόστερ σεζόν ΠΑΟΚ 2016/17, Πέμπτη 30/06/2016:
Είδα το τρανσφερμαρκετ και κάνω ένα ξασκαρτάρισμα του πραγματικού υλικού και αξιών που αυτό ορίζει:

GK: Glykos, Vellidis, Melissas
DC: Tzavellas, Malezas, Xatziisaias, Poungouras
DR: Matos*(DL), Kitsiou, Kostadinidis
DL: Leovac, Giannoulis
DMC: Tziolis, Katse*(6-8)
MC: Harisis, Cimirot*(6-8), Shakhov*(8-10)
AMC: Biseswar*(AML), Pelkas
AMR: D.Campos, Jairo, Mystakidis*(secondary striker)
AML: R.Mak*, Rodrigues*(right wingers)
SC: Klaous, Koulouris, Pereyra*(secondary striker)

*Με αστεράκι η 2η θέση τους.

Αριθμός παικτών: 27
Συνολική Αξιά παικτών: 36,15Μ
Μ.Ο αξίας παικτών: 1,34Μ
(το πιο σημαντικό)

Μεταγραφές που άμεσα - σίγουρα αναμένονται: 1χDC
Μεταγραφές που θα γίνουν σε περίπτωση πωλήσεων/δανεισμών:
1. Tzavellas ----> DC
2. Kace----------> DMC
3. Mak-----------> Winger
4. Pereyra------> SC/SS

**Οποιαδήποτε άλλη προσθήκη μπορεί να γίνει στην πορεία. Αριθμητικά πάντως με 27-28 παίκτες είμαστε καλυμμένοι. Ίσως 1 ακόμη Κ.Αμυντικός και μπορεί ο Πούγγουρας να πάει δανεικός, ώστε η 5άδα των DC να είναι πιο ανταγωνιστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 01 Ιούλ 2016, 01:56, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”