Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Και να συμπληρώσω ότι παρότι πολύ aggressive, δεν είναι καρτάκιας. Παίζει καθαρά.
Βέβαια Ελλάδα είσαι, τα μισά τάκλιν θα δίνονται κάρτες.
Βέβαια Ελλάδα είσαι, τα μισά τάκλιν θα δίνονται κάρτες.
navigator11 έγραψε:Το κλείσιμο της ερωτηματικής πρότασης του γράφοντος με κάνει να σκεφτώ το "Ωωωω Μπάνε, Μπάνε" από μιαν άλλη, πιο ... τρυφερή οπτική σε σχέση με μέχρι και σήμερα. Ξεχειλίζει ... ευαισθησία και έρωτα το φόρουμ!obanebane έγραψε: ΠΑΟΚ ήμαστε όλοι και αν δεν σας αρέσει κάτι προσπεράστε το,πρέπει οπωσδήποτε δηλαδή να απαντήσετε η να ερωτευτείτε;
![]()
![]()
Σχωρα με, αδερφέ. Δεν είναι ειρωνικό το τοστάκι μου. Απλά, να γράψουμε και καμία μη ενοχλητική μαλ@κία σαν μεσήλικα παιδιά και εμείς!
Πλοηγε ερωτας ειναι η αιτια ρε.

- john4serres
Στο βιντεακι φαινεται να παιζει και ως κεντρικος αμυντικος.
Γρηγορος.Σκυλος.Μπαινει πολυ δυνατα.
Αυτα ομως πριν χροοονια.
Χωρις να ακουστει ρατσιστικο:
Φαινεται να εχει την καλη γαλλικη ποδοσφαιρικη παιδεια, οχι σαν τους μαυρουκους (πλειοψηφία) που παιζουν κουτουρού.
Γρηγορος.Σκυλος.Μπαινει πολυ δυνατα.
Αυτα ομως πριν χροοονια.
Χωρις να ακουστει ρατσιστικο:
Φαινεται να εχει την καλη γαλλικη ποδοσφαιρικη παιδεια, οχι σαν τους μαυρουκους (πλειοψηφία) που παιζουν κουτουρού.
Ο Ντιγκάρ έχει να παίξει 90λεπτο από τις 6-1. Έχει να παίξει γενικά από τις 12-1. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι τον θέλετε στην ομάδα? Φέτος έκανε 6 εμφανίσεις συνολικά στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι θέλετε αυτόν τον παίχτη?
Επαιξε μέχρι το 65 οταν το σκορ ήταν ακόμη στο 2-0. Παλι καλά.zarathustra79 έγραψε:Ήταν στη nice όταν έπαιξαν στην τούμπα, παλιό πουλέν στο FM.

Το έχω ξαναγραψει παίκτες που έμαθαν μπάλα στην Γαλλία μην τους φοβαστε, εχουν την ποδοσφαιρική παιδεία και μπορουν να παίξουν παντού.
Νομιζω οτι ολοι θυμουνται το ποοσ καλος παικτης ηταν ο Σορλενμ,ασχετα που οι περισσοτεροι ασχετοι εκραζαν γιατι γυρνουσε πισω την μπαλα.
Πιστευω ο Γαλλος ειναι αναλογου επιπεδου παικτης.. 

- Μπαρκαρούτσος
- paokmaniak
- buffalobill4
ντιμ δεκτο φιλε μου.
στοχευε εσυ στα κυπελλα. παρε και 15 συνεχομενα να μεγαλωσεις σαν κλαμπ.
εγω απο την αλλη πιστευω πως ολα αυτα θα γινουν με μια δυο τρεις συνεχομενες παρουσιες σε τσουλου σε διαδικασια fast track. απαξ και μπεις στην ελιτ της ποδοσφαιρικης ευρωπης παιζεις αλλη μπαλα.
εδιτ. οταν λεωπαρουσια δεν λεω να γινεις περιγελος. αν και ο ΠΑΟΚ κοντρα σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες δεν εγινε ποτε περιγελος
στοχευε εσυ στα κυπελλα. παρε και 15 συνεχομενα να μεγαλωσεις σαν κλαμπ.
εγω απο την αλλη πιστευω πως ολα αυτα θα γινουν με μια δυο τρεις συνεχομενες παρουσιες σε τσουλου σε διαδικασια fast track. απαξ και μπεις στην ελιτ της ποδοσφαιρικης ευρωπης παιζεις αλλη μπαλα.
εδιτ. οταν λεωπαρουσια δεν λεω να γινεις περιγελος. αν και ο ΠΑΟΚ κοντρα σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες δεν εγινε ποτε περιγελος
Σοβαροτατα,και μαλιστα μερικοι ανεφεραν και τα χαρακτηριστικα του.Εσυ που θελεις τον Μοσινιτς,που εχει αναφερθει απο επισημα χειλη,οτι η ρητρα του ειναι τα διπλασια που εδωσες για τον Λεοβατς,σοβαρα πιστευεις οτι μπορεις να τον παρεις?johnys999 έγραψε:Ο Ντιγκάρ έχει να παίξει 90λεπτο από τις 6-1. Έχει να παίξει γενικά από τις 12-1. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι τον θέλετε στην ομάδα? Φέτος έκανε 6 εμφανίσεις συνολικά στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι θέλετε αυτόν τον παίχτη?
johnys999 έγραψε:Ο Ντιγκάρ έχει να παίξει 90λεπτο από τις 6-1. Έχει να παίξει γενικά από τις 12-1. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι τον θέλετε στην ομάδα? Φέτος έκανε 6 εμφανίσεις συνολικά στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι θέλετε αυτόν τον παίχτη?
Ντεν το θελουμε το παλτο...κουβεντα κανουμε.
- efthimis_paok
Ρε ποιος ντιγκαρντ ρε, τον γυρολόγο, τον γυάλινο, τον ανακατωσούρα. Άκου τον τζονι.
Αδελφε δε χρειαζεται η ειρωνεια, μπορεις να απαντησεις πολυ καλυτερα πιστευω
O ευαισθητος pgetsos
Αδελφε δε χρειαζεται η ειρωνεια, μπορεις να απαντησεις πολυ καλυτερα πιστευω

O ευαισθητος pgetsos

Ε, ναι ρε φιλε μαζεψαμε παλι ολη την χειμερινη κολεξιον παλτων της Ευρωπης να πουμε.
- ace79grpaok
με έχετε σπάσει τα νεύρα με τις ανωριμοτητες σας ,1 μέρα μπαν σε όλο το φόρουμ εκτος απο όντι,κγεο και πγετσο και εμένα για να λεω ότι γουστάρω ,όσο για τον ντιγιαρ 5 συμμετοχες σε 2 χρονια εχει
εγω θεωρω να κραταμε μια πισινη στο θεμα του γαλλου. τον οποιο δεν τον ξερω.