Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

Ρε λες

Μια φορα που θελω να εχει δίκιο ο κολκας και σωστό ρεπορταζ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:@PAOKI
Θαρρω πως υπαρχει κ η βαση κ το παντεσπανι, και αυτο π θελαμε (κ ο Βλαντο) στις θεσεις αυτες ηταν το γλασο και το κερασακι..
Πιστεψε δεν το βλεπω τοσο απλο το ποδοσφαιρο, απλα στο 90% των περιπτωσεων, σε τετοιες ηλικιες, το βιογραφικο ειναι καθρεφτης..

(Κ πίστεψε με για κανενα βιερινια (ταλενταρα) κ κανενα απτους παμπλους (παραστάσεις, ηγετες) δεν τολμησα να σκεφτω να τσινησω.. Ασε π μιλαμε για τελείως διαφορετικά δεδομενα, τωρα λεφτα κ ευμαρεια τοτε πρωτοδικείο κ κόσμος αιμοδοτης)

Και στην τελικη μαμα τα νουμερα..Αν υπηρχε κατι π επρεπε να προβληματισει καποιον ειναι αυτο π ανεφερα (κ.θα πω για τελευταία φορά), οι 0 παραστάσεις απο υψηλο επιπεδο, πιεση και ομαδα π αντιμετωπιζει κλειστούς χωρους οπως και οι μη γεματες συμμετοχες ακομα και στο λεβαδειακο της Τουρκίας (συγνωμη Γιανναρε Κομποτη, ξερω ο λεβαδειακος δν πεφτει ποτε :mrgreen: )

Αυτα, για να μη μας κατηγορουν οτι λεμε τα ιδια :mrgreen: (βλέπεις καποιοι οπως εσυ κ ο ρον θελετε το διαλογο κ δεν ξερετε μονο ειρωνειες-επιθεσεις, οποτε αναγκαζεσαι να πεις κ καποια ιδια)

Υ.Γ. τζος σορρυ, μακαρι να παω για ρενο ρομποπουλος..
Για κάποιον που ήθελε το γατάκι τον σκαριονε δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοια αντίδραση για παίκτη που γι αυτά που ζητάμε είναι καλύτερος
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ρε μετεγγραφές λέγεται το νήμα, τι διαβάζουμε θα μου πείτε;
Και επειδή σημεία αναφοράς των επιλογών , παίκτες, είναι οι επικεφαλής , παρακαλώ να μας χαρακτηρίσεται αυτούς πρώτα.
Τι είναι δλδ ο Σαββίδης , ο Μίχελ και ο Ίβιτς.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχετε γαμήσει το topic και το έχετε κάνει δυσανάγνωστο. Γι'αυτό οι αναφορές βοηθάνε. Εγώ αυτό με τις μύξες (10 ΧΡΟΝΩΝ) το είδα από παράθεση του Odi.

Εικόνα

Και ζητώ συγγνώμη που δεν έγιναν τα σβου + ban που υποσχεθήκαμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θα ήθελα τους Κρεσπο και Ντιγκαρ ως δανεικους με οψιον.
Όχι αγορές.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
spyretto έγραψε:Ακόμα και ο Ντιέγκο στην συνέντευξη μιλησε για βασικό στόχο κύπελλο Ελλάδας, δεύτεη θέση και τελευταίο στόχο ίσως - αμα τυχόν κάτσει - το CL.
μάλλον ο Σαββίδης έχει βάλει και πάλι σαν προτεραιότητα το κύπελλο όπως κάθε χρόνο.
Καλα κανει. Τιτλοι σε ποσοτητα μας λειπουν
Να χαμε να λεγαμε. Βρειτε μου μια σοβαρη ομαδα του επιπεδου μας που θα ειχε προτεραιοτητα το κυπελλο. Ουδεμια. Ολες θελουν να παιξουν τσουλου και αυτη πρεπει να ειναι η μια και μοναδικη προτεραιοτητα σου καθε χρονο.
Ποιο ειναι το επιπεδο μας ακριβως?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Κωστη εσυ δεν εισαι παλτο για τους αλλους λεω. :mrgreen:

Καλο πλτο φαινεται αυτος...για πες περισσοτερα...στην Μπετις δεν επαιξε παντως.
Ειχε τραυματισμους;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

οντι θα αστειευεσαι μαλλον. ειπα εγω "αν εχει προτεραιοτητα το κυπελλο"? ποτε το ειπα αυτο? εγω απαντησα σε συνομιλητη οτι το κυπελλο δεν ειναι προτεραιοτητα σε καμια σοβαρη ομαδα εν ετει 2016. ειναι στοχος αν και εφοσον.

στη συνεχεια μαλιστα ειπα οτι πιστευω πως ουτε ο ιδιος ο σαββιδης δεν το χει σαν προτεραιοτητα.

γενικα παρατηρειται περιχαρακωση και συγκρουσιακη ρητορικη εδω μεσα ανευ λογου και αιτιας.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ενα ποστ οντοπικ ακολουθειται απο 5 οφτοπικ...δεν ειστε απλα παλτα...Γουνες χουνταλας ειστε...χαχααχαχχαχα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Έχουν γραφτεί Όχι ένα, αλλά δέκα κάρα με μλκιες από το πρωί, και δε βάζω καν τις άλλες μέρες, το Αν δε καταλαβαίνεις ήταν το μεγάλο πρόβλημα; Δεν είδα τσε ίδια ευαισθησία σε άλλα ποστ παρόμοια που άλλαξα η έσβησα αυτές τις μέρες

Παρ'όλα αυτά, Εγώ σαν Πέτρος, με τα θεματάκια μου, δε το θεωρώ ίδιο με μύξες και αηδίες 5χρονου

Όπως Δεν βλέπω πολλούς να λένε τίποτα για τον πορτοφολακια Ιβάν που δε βάζει λεφτά να μας αλλάξει επίπεδο και κοιτάει μόνο ελεύθερους. Θα μου πει κάποιος επιτέλους αν λέω τόσες μαλακιες για το ffp? Να ξέρω να κράζω Και γω ρε παλικάρια τον Ιβάν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Dimg4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Καλα κανει. Τιτλοι σε ποσοτητα μας λειπουν
Να χαμε να λεγαμε. Βρειτε μου μια σοβαρη ομαδα του επιπεδου μας που θα ειχε προτεραιοτητα το κυπελλο. Ουδεμια. Ολες θελουν να παιξουν τσουλου και αυτη πρεπει να ειναι η μια και μοναδικη προτεραιοτητα σου καθε χρονο.
Ποιο ειναι το επιπεδο μας ακριβως?
το επιπεδο μας ειναι ακριβως μιας ομαδας που δεν εχει παιξει ποτε τσαμπιον λιγκ. τι στοχο να εχει μια τετοια ομαδα?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Στην Betis δεν ειχε,απλα δεν τον υπολογιζαν φαινεται

Ειναι ακριβως το ειδος 6αριου που περιεγραψε ο Vladan στην συνεντευξη

Γρηγορος,Aggresive,με καλη πασα

[dailymotion]xr7h92_didier-digard_sport[/dailymotion]

Επειδη μαλλον δεν παιζει το video,δειτε το απο εδω http://www.dailymotion.com/video/xr7h92 ... gard_sport

Εdit : Nα τος και στο FM

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
joshua έγραψε:Ο Σισοκο ειναι παικταρα,δεν ξερω σε τι κατασταση αλλα λογικα εχει κασε πανω απο μυριο αρα τον ξεχναμε.Αυτος ο Ντιγκαρντ που λετε οτι ειναι τοσο καλος γιατι τα τελευταια 2 χρονια τοσο χαλια; Τι λεει το σκαουτινγκ του φορουμ;
Τραυματισμοι

Πάντως στο τρανφερμαρτκ δεν αναφέρει ούτε ενα τραυματισμό πέρυσι για τον ντιγκαρντ στη Μπέτις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Πέμ 30 Ιουν 2016, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ειναι και ολιγον διεθνης...ξερω εγω...ας ερθει. Παλτο θα βγει,αλλα ας ερθει... :D
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παιδια μακαρι να ισχυει,ειναι πολυ καλος παικτης,αν βρει ρυθμο,θα εχουμε και πολυ δυνατο κεντρο.. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”