Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

Φέρε οσβαλντο και το μαυροθανατο νGladiator Σισόκο και μετα άμα θελει ας ερθει διαιτητής να σε σφάξει

Τωρα ποιον να φοβηθούν τον Κιτσιου η τον πελκα χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

simba έγραψε:Σ'αυτο θα σε διαφωτησουν οι ψαραδες του φορουμ :mrgreen: , ο Περαια και τα αλλα παιδια..
Αλλα θυμαμαι οτι ποσταραν αγγλικο δημοσιευμα για 500κ.
Αν ΤΔ εδεινε για αγορα παιχτη, το ιδιο ποσο που ξοδεψε η ομαδα που θελει να τον ξεφορτωθει για να τον αγορασει ,καθως απετυχε και σε αυτη και στην ομαδα που τον δανεισε ,θα επρεπε να απολυθει την ιδια μερα.Απλοι κανονες αγορας.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ρε simba στοπερ δεν γινεται να μην παρεις.Διδυμο Κρεσπο,Τζαβελα δεν υπαρχει
Αφου ειπαμε, καμια σημασια δεν εχει τι λεμε εμεις..
Ο,τι αποφασιζουν οι υπευθυνοι, ο,τι κρινουν οι "καλοπροαιρετοι" και ολα στο χορτο..

Εγω ρωτησα απο που βγαινει η εκτιμηση οτι θα παρουμε δεκαρι και στοπερ?

Σιγουρα οχι απ'το να δινεις 500Κ σε αγορα για βαθος παγκου, τη στιγμη που τοσα περιπου δινεις για συμβολαιο στο δεκαρι που εφερες..

Panpan77, σορυ ρε μαν, δε με καλυψες..
"περνας" 1ο προκριματικο, παρνεις 5 μυρια και παιρνεις αλλο ενα στοπερ και αλλο ενα δεκαρι?
Αυτο εκτιμηση ή ευχη ειναι?

Δλδ αν περασεις ομιλους και ερθουν και πωλησεις, ή θα πουλησεις τη μια ομαδα και παρεις αλλη, ή θα καταληξεις με 45 παικτες..[/quote]

Περνας το προκριματικο και παιρνεις εναν απο την θέση που νομιζεις οτι λειπει απο την ομάδα ,αφου την εχεις δει εναν μηνα.
Περνας δευτερο προκριματικο και εισαι στους ομιλους ,τα οικονομικα εχουν αλλαξει και οι στοχοι ,τοτε θα παρεις απο πολυ υψηλο ραφι αναλογα σεντερ φορ και τερμα.
Στα στοπερ η ομάδα θα καλυφτει πριν το πρωτο προκριματικο φίλε . Δεν θα εχει 45 παικτες ερχονται αποδεσμευσεις και πιστευω σε 2 με 3 πωλήσεις.
Εγω πιστευω πως Τζαβελλας και Μακ Θα πουληθουν .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

che4 έγραψε:Φέρε οσβαλντο και το μαυροθανατο νGladiator Σισόκο και μετα άμα θελει ας ερθει διαιτητής να σε σφάξει

Τωρα ποιον να φοβηθούν τον Κιτσιου η τον πελκα χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποιος είναι αυτός ο Σκαριόνε που γίνεται και τόσος ντόρος;Σιγά τα αυγά.Ελβετικό πρωτάθλημα και τρίχες κατσαρές.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

O Sissoko ήταν κάποτε ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ. Τρεξιματα, δύναμη, καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά τίποτα παραπάνω. Μετά την Γιουβεντους έχασα τα ίχνη του αλλά ένα πράγμα θυμάμαι σίγουρα: γυάλινος!!!
Πολλούς τραυματισμούς βγάζει κάθε χρονια, ψαξτε και τα τελευταία χρόνια.
Οσβαλντο παιχταρας αλλά προβληματικός χαρακτήρας, τέτοιο παίχτη όμως δεν έχουμε.
Ραμιρεζ, παιχταρας και ηγέτης της Μπουλόνια μαζί με Ντιαμαντι πριν λίγα χρόνια. Το ότι δεν πολύ έπιασε στην Αγγλια δεν μου λέει τίποτα. Τζάμπα βέβαια το συζητάμε, καμία Τουρκια ή στην γειτονική Μπουλόνια τον βλέπω να καταλήγει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

simba έγραψε:
KOSTAS κανε καμια μπουρμπουληθρα με τις μυξες σου ρε φιλε..
Η εγώ δεν έχω διαβάσει κάποιο σχόλιο μες τα δεκάδες και κάτι έχω χάσει, η αυτό δεν είναι ειρωνεία σε κάποιο παράλληλο σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Mpoujr, σε καποια συμφωνω ρε φιλε και εχεις δικιο (ελβετια vs ολλανδια), σε αλλα οχι (πχ σταθεροτητα παικτη και οχι σκαμπανεβασματα, γεματες συμμετοχες και παντα βασικος/αρχηγος, παραστασεις σε καλυτερη ομαδα, ιδιες ασιστ Μπισεσβαρ και Σκαριονε στην 1η τουρκιας)

Αιντε να δουμε ρε μαν, μακαρι, fingers crossed!

Panpan77, καταλαβαινω αυτο που λες αλλα θεωρω πως ειναι μη ρεαλιστικο..
Δλδ μεσα σ'αυτο το μηνα θα δουνε οτι πχ δεν καλυπτονται στα στοπερ και στο δεκαρι και θα παρουν αλλο ενα?
Δε γινονται ευκολα αυτα.

Πιο πιθανο θεωρω το περι μπισεσβαρ ως αντι-μακ, οποτε θεση δεκαριου κενη..

@ pgetsos
διαβασε τοτε το ακριβως απο κατω αυτου (edit ητανε με το που ειδα το ποστ του)..Οπως και τα υπολοιπα 20 τελευταια του ποστ..
Εκτος και ολοι οι συμφορουμιτες απεκτησαν μια ουρα-ειρωνιας a.k.a KOSTAS,eorptol κλπ κλπ με απιστευτη ασυλια, και δεν το πηραμε χαμπαρι..
Βλεπω οι κεραιες αμεσως τεντωθηκαν στην περιπτωση αυτη ε?

Και μετα μου λες οτι εγω εχω θεμα μαζι σου :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 30 Ιουν 2016, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καμία κεραία, αλλά συνέχισε το παραμύθι σου.

Επειδή δε βλέπω τίποτα που να δικαιολογεί τέτοια χυδαία απάντηση λοιπόν στο από κάτω μήνυμα, ούτε στα χθεσινά του μηνύματα βλέπω κάτι, ούτε κάποια αναφορά σε παλιότερο μήνυμα του, θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις ΆΜΕΣΑ

Ευχαριστώ :)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τι κόλλημα είναι αυτό με τα βιογραφικά;Τι βιογραφικό είχε ο Βιερίνια,ο Γκαρυ,ο Τσίμιροτ,ο Λίνο,ο Βιτόλο,ο Σορλέν,ο Μακ;

Αν είναι δυνατόν δηλαδή.Πολλή ανάλυση για το τίποτα ειλκρινά. Ανούσια μακρυνάρια χωρίς λόγο.Δεν είναι μαθηματικά το ποδόσφαιρο.

Απόδειξη: Βιερίνια στον ΠΑΟΚ: 89 συμμετοχές,19 γκολ.
Biseswar στην Τουρκία:116 συμμετοχές,18 γκολ.

Άρα βάσει επιπέδου πρωταθλημάτων και στατιστικών πήραμε έναν δεύτερο Βιερίνια.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Offtopic:
Μιλάμε για την προπαγάνδα και την μιρλα των ΑΡΔ. Συμφωνούμε όλοι. Υπάρχει όμως και χειρότερος , τον όνομα αυτού; Ένα προφίλ στο Facebook που λέγετε ουλτρας αετός . Παιδιά για το τι αρνητική ενεργεί μιρλα παραπληροφόρηση και προπαγάνδα βγάζει αυτό το "ατομο" δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κράζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι και καλα δεν είχε υπογράψει μέχρι το μεσημέρι τον Diego Biseswar και καλα επειδή θέλει να τον δοκιμάσει πριν υπογράψει ... Μόλις υπέγραψε (χωρίς να τον δοκιμάσει βέβαια η ΠΑΕ) τσουπ το έσβησε το αρθρο. Ευτυχώς οι περισσότεροι δεν τον παίρνουν στα σοβαρά και τον κράζουν στα σχόλια!! Χειρότερος από τα ραδιόφωνα έχει γίνει.

Ontopic
Φέρτε μας αμυντικό και τερματοφύλακα ρεεεε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

pgetsos έγραψε:Καμία κεραία, αλλά συνέχισε το παραμύθι σου.

Επειδή δε βλέπω τίποτα που να δικαιολογεί τέτοια χυδαία απάντηση λοιπόν στο από κάτω μήνυμα, ούτε στα χθεσινά του μηνύματα βλέπω κάτι, ούτε κάποια αναφορά σε παλιότερο μήνυμα του, θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις ΆΜΕΣΑ

Σίμπα, πως να σε καλύψει αφού δεν διαβάζεις αυτά που γράφει? Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφει.

Δηλαδη αυτο το εκτός αν δεν καταλαβαίνεις τι ειναι

Δε λεω και ο σιμπα μλκια αλλα ποιος ξεκινάει κύριε μοντ και πες τα ολα οχι μονο του σιμπα

Άκου τωρα σχόλιο εκτός αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ναι ρε μαν πες τον και αγράμματο μαζι με μένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Αυτός ο Ντιγκαρ λεει τιποτα;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pgetsos έγραψε:Καμία κεραία, αλλά συνέχισε το παραμύθι σου.

Σε συζητηση που εχω μ'ενα φιλο, ερχεται μια "ουρα" και μου λεει (οπως σε τοσες φουστικες ειρωνειες τους τελευταιους μηνες)
Σίμπα, πως να σε καλύψει αφού δεν διαβάζεις αυτά που γράφει? Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφει.
και λες οτι δεν καταλαβαινεις..
Διαβαζεις τα μηνυματα της τελευταιας βδομαδας, που το 80% ειναι μονολεκτικες ειρωνιες-επιθεσεις σε αποψεις φιλων, και ΠΑΛΙ δε βλεπεις κατι..
Και μαλιστα ζητας να ανακαλεσω.

Οπως νομιζω ζητησατε να ανακαλεσει και καποιος αλλος, με τους χυδαιους χαρακτηρισμους να υπαρχουν ακομα σ'ενα νημα και να μην εχουν διαγραφει....

Χθες γινοταν χαμος εδω περα απο χαρακτηρισμους (αγαμητους, γκομενες, περιοδοι, ξερολες, μιρλες κλπ),
και ο συναδελφος Σουρμε, εκανε 2 φορες παρατηρηση στον john4serres για ειρωνια :!: :!: , σφυριζοντας αδιαφορα για ολα τ'αλλα και στο τελος οταν ηρθαν οι αντιδρασεις, παρεθεσε σχεδον ο,τι ειπα για να καταδειξει το προβλημα του φορουμ..

Μεγαλο προβλημα εχεις φιλε μου και δεν ειμαστε μικρα παιδια για να μας εμπαιζετε ετσι στα μουτρα μας και να μιλατε μαλιστα και για παραμυθια..
Ευχαριστω! (αντε θα το πετυχεις το μπαν μου, ευκαιρια εψαχνες και τη βρηκες ;) )
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ω ρε κατινες γαμω τις "μεταγραφες καλοκαιριου"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”