Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

spyretto έγραψε:
PaokP έγραψε:
spyretto έγραψε:Ωραιο σουτ έχει, είναι γρήγορος, καθετη δεν βλέπω να έχει...ίδιος ο Πέλκας στο πιο έμπειρό του.
Μάλλον θα βοηθήσει στον στόχο να μειωθεί η ψαλίδα από τον γκέι.
Έχει ο πελκας καλό σουτ;

Στάλθηκε από το iQ8123C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απλά τα σουτ είναι πολύ τεχνικά γι'αυτό δεν του βγαίνοιυν συνήθως.
ειναι σαν τις τεχνικες σεντρες του Κιτσιου :mrgreen:
φερτε Σισοκο για αμυντικο χαφ, θηριο
Kostaras78

Δημοσίευση από Kostaras78 »

che4 έγραψε:
Perestroika_G4 έγραψε:biseswar 2015-16 Kayserispor: 36 match / 2,886 mins / 5 goals / 6 assists / 577 mins per goal
πελκας 2015-16 Π.Α.Ο.Κ.: 49 match / 3.505 mins / 9 goals / 7 assists/ 389 mins per goal

Και είναι και απο τις καλες χρονιες του ολλανδου, του Πελκα η 1η σε τετοιο επίπεδο!

Κατα τα άλλα οι ιδιοι που κραζατε με αισχρο τρόπο όλη τη χρονιά το Πέλκα, τώρα αποθεώνετε το μεταγραφικο σχεδιασμό, και ξανά μανά απο Σεπτέμβρη

Καλα κουραγια

Αδερφε αν ο πελκας έπαιζε σε ομαδα που παλεύει να σωθεί θα είχε τα νούμερα του μπισεσβαρ
Και το ανάποδο θα το δουμε φέτος τα νούμερα του μπισες σε ομαδα που πρωταγωνιστεί

Αυτο δεν ειναι αντιγκρινια ειναι επιχείρημα

Όταν γκρινιάζω εγω γιατι δε μου απαντά κανεις η μαλλον σχεδόν κανεις ποδοσφαιρικά
Τα τζούφια σουτ του Πελκα μονο εγω τα θυμάμαι, πονούσαν τα ματάκια μου
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Perestroika_G4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Συγχαρητηρια στο παιδι που παρεθεσε τα στατιστικα στοιχεια του πελκα και του Μπισεσβαρ,
Τωρα νιωθω σοφοτερος.
Για βαλε και του βιερινια της πρωτης χρονιας.
Οτι να ναι.

Ευχαριστώ, χαίρομαι που βοηθάω..

Σοβαρα τωρα για τους υπολοιπους, εγω δε τρελαίνομαι γιατί πιστεύω στο Πέλκα γενικά, εσας να δω :lol:

Πανε να φτιάξουνε εργατική ομάδα με πολλές λύσεις από τι φαίνεται, ελπίζουμε σε κανα 2-3 κινήσεις με πραγματικά ανώτερους παικτες απο αυτους που έχουμε.

μέχρι τώρα έχουμε + απο περσι σε Δ.Μπακ (Ματος) και 8αρι (Σακχοφ)
Ο Τζαλμα δεν ειναι συν? Ο Μακ δεν εχει φυγει ακομα, και μπορει και να μην φυγει. Αλλα ακομα κι αν φυγει τα στατιστικα του τζαλμα ειναι 2 φορες ανωτερα του Μακ που ειχε 6 γκολ και μια ασιστ σε 24 παιχνιδια και με 1 γκολ ανα 8-9 τελικες.
Και του Μπισεσβαρ ειναι καλυτερα τα στατιστικα απο του Πελκα γιατι η καισερι εβαλε 25 γκολ και ο ΠΑΟΚ 70 αλλα ακομα κι αν υποθεσουμε οτι ο Πελκας ειναι καλυτερος τωρα που εχεις δυο παικτες δεν εισαι στο συν και εκει?

Μονο στον κρεσπο εισαι μειον μεχρι στιγμης
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Kostaras78 έγραψε:
che4 έγραψε:
Perestroika_G4 έγραψε:biseswar 2015-16 Kayserispor: 36 match / 2,886 mins / 5 goals / 6 assists / 577 mins per goal
πελκας 2015-16 Π.Α.Ο.Κ.: 49 match / 3.505 mins / 9 goals / 7 assists/ 389 mins per goal

Και είναι και απο τις καλες χρονιες του ολλανδου, του Πελκα η 1η σε τετοιο επίπεδο!

Κατα τα άλλα οι ιδιοι που κραζατε με αισχρο τρόπο όλη τη χρονιά το Πέλκα, τώρα αποθεώνετε το μεταγραφικο σχεδιασμό, και ξανά μανά απο Σεπτέμβρη

Καλα κουραγια

Αδερφε αν ο πελκας έπαιζε σε ομαδα που παλεύει να σωθεί θα είχε τα νούμερα του μπισεσβαρ
Και το ανάποδο θα το δουμε φέτος τα νούμερα του μπισες σε ομαδα που πρωταγωνιστεί

Αυτο δεν ειναι αντιγκρινια ειναι επιχείρημα

Όταν γκρινιάζω εγω γιατι δε μου απαντά κανεις η μαλλον σχεδόν κανεις ποδοσφαιρικά
Τα τζούφια σουτ του Πελκα μονο εγω τα θυμάμαι, πονούσαν τα ματάκια μου
Αυτά που έφταναν δεν έφταναν εστία λες έ;

SM-G935F
Kostaras78

Τα εύκολα σαν πάσες στον τερματοφύλακα, στραβά πάντως δεν ήταν. Θυμάμαι πολλά ματς που παρακαλούσα να του πει κάποιος ότι δεν το εχει το αουτ, να δίνει πάσες. Το ίδιο και του Κιτσιου οι σέντρες
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ακόμα και ο Ντιέγκο στην συνέντευξη μιλησε για βασικό στόχο κύπελλο Ελλάδας, δεύτεη θέση και τελευταίο στόχο ίσως - αμα τυχόν κάτσει - το CL.
μάλλον ο Σαββίδης έχει βάλει και πάλι σαν προτεραιότητα το κύπελλο όπως κάθε χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 30 Ιουν 2016, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ετσι πως φαινεται πριν φυγουμε για προετοιμασια ,θα εχουμε κλεισει το ροστερ για τον πρωτο προκριματικο ,αγοραζοντας ενα αμυντικο χαφ και ενα στοπερ ακομα περα του Κρεσπο. Απο εκει και περα αν η ομάδα περάσει το πρωτο προκριματικο ,θα κλεισει δεκαρι ,σεντερ φορ και τέρμα .
Αν περάσει στους ομίλους αυτές οι τρεις μεταγραφές θα ειναι και οι πιο ακριβές .

Αν πουληθουν και Μακ,Λουκας πιστευω πως θα ειναι απο πολυ υψηλο ραφι αυτές οι μεταγραφές.

Το ροστερ που θα φτιαχτει μεχρι το πρωτο προκριματικο θα μπορει να διεκδικισει το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

panpangr77 έγραψε:Ετσι πως φαινεται πριν φυγουμε για προετοιμασια ,θα εχουμε κλεισει το ροστερ για τον πρωτο προκριματικο ,αγοραζοντας ενα αμυντικο χαφ και ενα στοπερ ακομα περα του Κρεσπο. Απο εκει και περα αν η ομάδα περάσει το πρωτο προκριματικο ,θα κλεισει δεκαρι ,σεντερ φορ και τέρμα .
Αν περάσει στους ομίλους αυτές οι τρεις μεταγραφές θα ειναι και οι πιο ακριβές .
Θα'θελες να αιτιολογησεις απο που βγαινει αυτη η εκτιμηση?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δηλαδή ο Μπίσερβαρ ήρθε για εξτρέμ;
Να δώσεις ένα κάρο λεφτά να πάρεις ποιοτικούς παίκτες για τα playoff του Cl για ποιο λόγο ; Αφού μέχρι να προσαρμοστούν εσύ θα έχεις αποκλειστεί.
Δεν γίνονται έτσι οι στόχοι. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σας κάνει να βλέπετε πράγματα που δεν υπάρχουν, σαν το Β/Grexit ενα πράμα.
Συγγνώμη φίλε αν σου χάλασα το σενάριο.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Kostaras78 και εγώ μαζί σου είμαι!Μάλλον δεν τρώει πολύ το παιδί!
Βλέπω η κουβέντα στο φορουμ έχει γίνει πολύ ποδοσφαιρική!
Εγώ μάλλον μόνο θα βλέπω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε simba στοπερ δεν γινεται να μην παρεις.Διδυμο Κρεσπο,Τζαβελα δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

spyretto έγραψε:Ακόμα και ο Ντιέγκο στην συνέντευξη μιλησε για βασικό στόχο κύπελλο Ελλάδας, δεύτεη θέση και τελευταίο στόχο ίσως - αμα τυχόν κάτσει - το CL.
μάλλον ο Σαββίδης έχει βάλει και πάλι σαν προτεραιότητα το κύπελλο όπως κάθε χρόνο.
μια απο τις πρώτες δύο είπε. αλλά αν δεν το έλεγε, δεν θα βόλευε τα επόμενα σου.

https://youtu.be/nT0HP36guGI?t=134

Επίσης, υπάρχει δίκαιο. αν θέλει κανείς συζήτηση για τον μπισεβαρ μπορεί να το κάνει στο τόπικ του, όντας παίχτης του ΠΑΟΚ πια. επίσης για το ποιους θα θελατε στην ΠΑΟΚΑΡΑ υπαρχει τοπικ, όπως και ξερόλλας μεταγραφών που ποιος ξέρει τι μπορεί να ξημερώνει;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
και 1 επισκέπτης έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Να ρωτησω κατι.
Ο Κρεσπο γιατι δεν ανακοινωνεται?
επειδη πρεπει να ληξει ο δανεισμος του στη Rayo σημερα και μετα... επομενως αυριο!
Παιδια εμενα αυτο μου φανηκε παμφτηνη δικαιολογια.Εδω ανακοινωνονται παικτες που υποθετικα εχουν ακομα συμβολαιο(βλεπε Ντιεγο που τελειωνε το συμβολαιο του σημερα),δεν μπορεις να ανακοινωσεις παικτη που τον αγοραζεις?Προσωπικη μου αποψη,το εχω ξαναγραψει κι ολας,οτι ο Κρεσπο ειναι μορφη πιεσης προς τον Βαρελα.Δεν λεω οτι ο Ισπανος δεν θα υπογραψει,αλλα οντως πιστευω πως ετσι πιεζουμε παρα πολυ τον Μπεκαλι.Αν ειδατε το αρθρο που ανεβηκε πριν απο λιγο ο Ρουμανος ειναι σε πληρης συγχυση....

Σορρυ αλλα εδω εισαι λαθος

Η ομαδα που εχει δανεικό εχει ρήτρα που μπορεί να την ενεργοποιήσει έως σημερα το βραδυ και να τον παρει οποτε δε γινεται να ανακοινωθεί πριν

Βεβαια ποιος θα πλήρωνε ρήτρα για Κρεσπο χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Che συμφωνα με το transfermarkt δεν ειχε ρητρα αγορας ;)

http://www.transfermarkt.co.uk/jose-ang ... eler/37397
Kostaras78

ilovegame27 έγραψε:Kostaras78 και εγώ μαζί σου είμαι!Μάλλον δεν τρώει πολύ το παιδί!
Βλέπω η κουβέντα στο φορουμ έχει γίνει πολύ ποδοσφαιρική!
Εγώ μάλλον μόνο θα βλέπω
Ένα πόδι αγελάδας άμα τρώει κάθε μέρα...χαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”