Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

Perestroika_G4 έγραψε:biseswar 2015-16 Kayserispor: 36 match / 2,886 mins / 5 goals / 6 assists / 577 mins per goal
πελκας 2015-16 Π.Α.Ο.Κ.: 49 match / 3.505 mins / 9 goals / 7 assists/ 389 mins per goal

Και είναι και απο τις καλες χρονιες του ολλανδου, του Πελκα η 1η σε τετοιο επίπεδο!

Κατα τα άλλα οι ιδιοι που κραζατε με αισχρο τρόπο όλη τη χρονιά το Πέλκα, τώρα αποθεώνετε το μεταγραφικο σχεδιασμό, και ξανά μανά απο Σεπτέμβρη

Καλα κουραγια

Αδερφε αν ο πελκας έπαιζε σε ομαδα που παλεύει να σωθεί θα είχε τα νούμερα του μπισεσβαρ
Και το ανάποδο θα το δουμε φέτος τα νούμερα του μπισες σε ομαδα που πρωταγωνιστεί

Αυτο δεν ειναι αντιγκρινια ειναι επιχείρημα

Όταν γκρινιάζω εγω γιατι δε μου απαντά κανεις η μαλλον σχεδόν κανεις ποδοσφαιρικά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Σισοκο ειναι παικταρα,δεν ξερω σε τι κατασταση αλλα λογικα εχει κασε πανω απο μυριο αρα τον ξεχναμε.Αυτος ο Ντιγκαρντ που λετε οτι ειναι τοσο καλος γιατι τα τελευταια 2 χρονια τοσο χαλια; Τι λεει το σκαουτινγκ του φορουμ;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

το να διαφωνεις με μεταγραφη που δεν ολοκληρωθηκε το δεχομαι... αλομη και να τον ειρωνευεσαι το δεχομαι...
αλλα το να ειρωνευεσαι τους παιχτες που εχουμε στην ομαδα παει πολυ ρε φιλε!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
και 1 επισκέπτης έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Να ρωτησω κατι.
Ο Κρεσπο γιατι δεν ανακοινωνεται?
επειδη πρεπει να ληξει ο δανεισμος του στη Rayo σημερα και μετα... επομενως αυριο!
Παιδια εμενα αυτο μου φανηκε παμφτηνη δικαιολογια.Εδω ανακοινωνονται παικτες που υποθετικα εχουν ακομα συμβολαιο(βλεπε Ντιεγο που τελειωνε το συμβολαιο του σημερα),δεν μπορεις να ανακοινωσεις παικτη που τον αγοραζεις.Προσωπικη μου αποψη,το εχω ξαναγραψει κι ολας,οτι ο Κρεσπο ειναι μορφη πιεσης προς τον Βαρελα.Δεν λεω οτι ο Ισπανος δεν θα υπογραψει,αλλα οντως πιστευω πως ετσι πιεζουμε παρα πολυ τον Μπεκαλι.Αν ειδατε το αρθρο που ανεβηκε πριν απο λιγο ο Ρουμανος ειναι σε πληρης συγχυση....
Παίκτη που αγοράζεις δεν μπορείς να ανακοινώσεις; Αυτό ισχύει για την Ελλάδα μόνο;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

PaokP έγραψε:
spyretto έγραψε:Ωραιο σουτ έχει, είναι γρήγορος, καθετη δεν βλέπω να έχει...ίδιος ο Πέλκας στο πιο έμπειρό του.
Μάλλον θα βοηθήσει στον στόχο να μειωθεί η ψαλίδα από τον γκέι.
Έχει ο πελκας καλό σουτ;

Στάλθηκε από το iQ8123C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απλά τα σουτ είναι πολύ τεχνικά γι'αυτό δεν του βγαίνοιυν συνήθως.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

joshua έγραψε:Ο Σισοκο ειναι παικταρα,δεν ξερω σε τι κατασταση αλλα λογικα εχει κασε πανω απο μυριο αρα τον ξεχναμε.Αυτος ο Ντιγκαρντ που λετε οτι ειναι τοσο καλος γιατι τα τελευταια 2 χρονια τοσο χαλια; Τι λεει το σκαουτινγκ του φορουμ;
Τραυματισμοι
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ θα ΕΠΙΜΕΊΝΩ στο ffp, και ότι αν δε γίνουν πωλήσεις που περιμένουμε σε λεφτά που περιμένουμε και δεν περάσουμε τον πρώτο προκριματικό (που είναι διπλά λεφτά από το να αποκλειστούμε και περάσουμε μετά) θα έχουμε ΣΊΓΟΥΡΑ θέμα έτσι και γίνουν οι μεγάλες μεταγραφές που κάποιοι ονειρεύονται

Α, και επίσης μέχρι και σήμερα μπορούσαμε να έχουμε 5 εκατομμύρια άνοιγμα

Αν, λέω αν, κρατάνε τις μεγάλες μεταγραφές για ΑΎΡΙΟ και μετά που είναι νέο οικονομικό έτος και έχουμε δικαίωμα έως και 10 (ΔΈΚΑ) εκατομμύρια, θα ζητήσει κανείς γκρινιάρης συγγνώμη;

Αν περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον πρώτο προκριματικό, γιατί δε ξέρεις και με ποιον θα πέσεις και αν γίνει μλκια και δεν περάσεις τον ήπιες οικονομικά, το σκέφτηκε κανείς;

Καλώς Ή κακώς Δεν ξοδεύουμε όσα θέλουμε πλέον
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

καμιά είδηση και όχι φήμη θα συζητήσουμε?

γέμισε το φόρουμ ανούσια ποστ, ανούσια κείμενα από μέτρο/αρένα, ανούσια θεματολογία (έκλασε/ρεύτηκε/βγήκε φώτο στο μακ.παλάς), ανούσιες αρνητικές γνώμες, ανούσιους τσακωμούς σε υποθετικές συζητήσεις περί ρόστερ και μπάτζετ...

Κύριοι..
τα έχουμε ξαναπεί.. η γνώμη σας δεν μετράει, και κάποιων (ευτυχώς λίγων) δεν μας ενδιαφέρει κιόλας..διότι δεν κατέχετε κάποιον τίτλο/δεν έχετε κάποια επαγγελματική εμπειρία... η γνώμη σας είναι ίδιας βαρύτητας με την δική μου που λέω ότι ο βελλίδης πρέπει να παίζει εξτρέμ, και ο γκάρυ κεντρικός αμυντικός..

συγνώμη λοιπόν αν τα χώνω, απλά η κολώνια τραβάει εδώ και ένα μήνα σχεδόν... ανά δέκα σελίδες, η μία το πολύ να είναι καθαρή ενημέρωση/σχετικό σχόλιο.. Ήδη αρκετοί άρχισαν να παραπονιούνται..

βασικά ρε σεις υπεύθυνοι, κάντε ένα δεύτερο τόπικ, σχολιασμός ρόστερ/μεταγραφών.. να σχολιάζουν εκεί, να ξεδίνουν λιγο, και μην μπαίνουμε και εμείς εκεί, και όλα καλά..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paokovios1974 έγραψε:Συγχαρητηρια στο παιδι που παρεθεσε τα στατιστικα στοιχεια του πελκα και του Μπισεσβαρ,
Τωρα νιωθω σοφοτερος.
Για βαλε και του βιερινια της πρωτης χρονιας.
Οτι να ναι.

Δες λιγο την απαντηση μου πανω σαυτο

Καθαρά ποδοσφαιρικά ουτε Μίρκα ουτε μλκιες περίοδο κτλ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια εδω μπορεις να ανκοινωσεις παικτη που ληγει το συμβολαιο του σε 6 μηνες,δεν θα μπορεις για καποιο που ληγει σε μια μερα; Κατι αλλο παιζει αλλα νομιζω και παλυ διαδικαστικο.Παντως με διδυμο Κρεσπο,Τζεβελα δεν θα παμε στα προκριματικα,απλα δεν γινεται.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Perestroika_G4 έγραψε:biseswar 2015-16 Kayserispor: 36 match / 2,886 mins / 5 goals / 6 assists / 577 mins per goal
πελκας 2015-16 Π.Α.Ο.Κ.: 49 match / 3.505 mins / 9 goals / 7 assists/ 389 mins per goal

Και είναι και απο τις καλες χρονιες του ολλανδου, του Πελκα η 1η σε τετοιο επίπεδο!

Κατα τα άλλα οι ιδιοι που κραζατε με αισχρο τρόπο όλη τη χρονιά το Πέλκα, τώρα αποθεώνετε το μεταγραφικο σχεδιασμό, και ξανά μανά απο Σεπτέμβρη

Καλα κουραγια
vierinha 2008–2009 → PAOK (loan) 21 match (1) goal
πελκας 2015-16 Π.Α.Ο.Κ.: 49 match / 3.505 mins / 9 goals / 7 assists/
Καλο κουραγιο και σε σενα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

che4 έγραψε:

Καλα κουραγια

Αδερφε αν ο πελκας έπαιζε σε ομαδα που παλεύει να σωθεί θα είχε τα νούμερα του μπισεσβαρ
Και το ανάποδο θα το δουμε φέτος τα νούμερα του μπισες σε ομαδα που πρωταγωνιστεί

Αυτο δεν ειναι αντιγκρινια ειναι επιχείρημα

Όταν γκρινιάζω εγω γιατι δε μου απαντά κανεις η μαλλον σχεδόν κανεις ποδοσφαιρικά
Μάλιστα, δηλαδή τα 11 γκολ σε 102 συμμετοχές με την Feyenoord σου δείχνουν αυτό ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ωραια αναλυση mpoujr!

Αυτο π θελω να σημειωσω ειναι το εξης.
Για σκαριονε
απ'το 10/11 στην ελβετια (χειροτερη της ολλανδιας)
Ma...Go...Ass...Mins
32...20... - ...2.837' (στη Β')
36...12...11...3.007' (5η στην Α')
34...18... - ...3.006' (μεταγραφη στη σεν γκαλεν στη Β')
39...22... 9...3.462' (3η στην Α')
====
141...72...20

απ'το 13/14 στην τουρκια
36...16...6...3.081' (6η)
33...14...5...2.486' (13η)
28...11...-...2.353' (7η)
=====
97...40...11... 7.756'

ενω ο Biseswar που ειναι πιο δεκαρι κατ'εσε (σε σχεση με το σκαριονε που δν εχει πολλες ασιστς)
απ'το 11/12 στην τουρκια
=====
85...13...10...5.558'

Οποτε για να καταλαβω, στο τελος παιρνουμε ισως τον πιο μετριο κ ασταθη απ'τους 3, με σαφως λιγοτερες παραστασεις και νουμερα, για ποιο λογο ακριβως?
Τιμη?

Υ.Γ.
Κύριοι..
τα έχουμε ξαναπεί.. η γνώμη σας δεν μετράει, και κάποιων (ευτυχώς λίγων) δεν μας ενδιαφέρει κιόλας..διότι δεν κατέχετε κάποιον τίτλο/δεν έχετε κάποια επαγγελματική εμπειρία... η γνώμη σας είναι ίδιας βαρύτητας με την δική μου που λέω ότι ο βελλίδης πρέπει να παίζει εξτρέμ, και ο γκάρυ κεντρικός αμυντικός..
Το λεει καθαρα ο ανθρωπος, μπαινει εδω μεσα να ενημερωθει για τις 6-7 μεταγραφες καθε καλοκαιριου (λες και δεν υπαρχει κεντρικη σελιδα γι'αυτο), που ζητημα μαζι με στατιστικα και κανα αρδοδημοσιευμα, να πιανουν συνολο 12 σελιδες..
Και αντι γι'αυτο, τον υποχρεωνετε να διαβαζει 700 σελιδες καθε καλοκαιρι?

Οποτε ας παρουμε ολοι δρομο και ας τον αφησουμε να διαβασει με ηρεμια τις 6-7 ανακοινωσεις της ΠΑΕ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 30 Ιουν 2016, 21:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

che4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Συγχαρητηρια στο παιδι που παρεθεσε τα στατιστικα στοιχεια του πελκα και του Μπισεσβαρ,
Τωρα νιωθω σοφοτερος.
Για βαλε και του βιερινια της πρωτης χρονιας.
Οτι να ναι.

Δες λιγο την απαντηση μου πανω σαυτο

Καθαρά ποδοσφαιρικά ουτε Μίρκα ουτε μλκιες περίοδο κτλ
Ειδα Τσε και συμφωνω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Ρε παιδια εδω μπορεις να ανκοινωσεις παικτη που ληγει το συμβολαιο του σε 6 μηνες,δεν θα μπορεις για καποιο που ληγει σε μια μερα; Κατι αλλο παιζει αλλα νομιζω και παλυ διαδικαστικο.Παντως με διδυμο Κρεσπο,Τζεβελα δεν θα παμε στα προκριματικα,απλα δεν γινεται.
Δεν ληγει σημερα του Κρεσπο. Ληγει το 2018.
Σημερα ληγει ο δανεισμος και ισχυει ο δανεισμος στην Βαγιεκανο (πχ σημερα αν επαιζε αγωνα θα ειχε δικαιωμα)
Αν εσπαγε ο δανεισμος θα το ειχαμε μαθει.
Απλα ο Κρεσπο πηρε την αδεια απο Βιλα και Βαγιεκανο να ερθει για συζητησεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”