Ασπρόμαυρα έντυπα
- 11121969solitario
Επίσης στην τελική η εφημερίδες είναι όπως όλα τα μέσα.Δεν σου αρέσουν δεν ασχολείσαι.
όχι δε γίνετε αυτό. αυτή είναι η αιώνια δικαιολογία radiofoefimeridotzidon για να αποφύγουν κριτική που δε τους βολεύει.
όταν κάτι τρίτο (δεν αναφέρομαι στο δικέφαλο τώρα, ελπίζω να γίνομαι κατανοητός ότι αναφέρομαι για οποιοδήποτε ΜΜΕ) ασχολείται με αυτό που αγαπάω εγώ δηλαδή το ΠΑΟΚ, τότε όταν αυτό το τρίτο γραφει κάτι για το ΠΑΟΚ δε μπορώ εγώ να μην ασχοληθώ γιατί επηρεάζει κάποια πράγματα σε αυτό που αγαπάω εγώ
- 11121969solitario
Εγω στο πρωτοσελιδο εχω τον Μουσλιμοβιτς και σε ενα μερος γραφει οτι ο ΠΑΟΚ νικησε Πανιωνιο και Παμποριδη...
Να πω στους κυριους της συμπαθους εφημεριδας,να μην ακολουθησουν τα χναρια οπαδικων εφημεριδων Αθηνας και Πειραια οπως πρωταθλητες και πρασινες και κιτρινες....αυτα εμεις τα κοροιδευουμε και τα κατακρινουμε..μην μας παρετε για προβατα και κανετε το ασπρο μαυρο...κατα τα αλλα καλη συνεχεια και θα σας υποστηριζουμε μιας και γραφετε για την καψουρα μας...
Οπως ολα τα αδερφια,οταν τυχει και ευννοηθει ο ΠΑΟΚ απο σφυριγμα,γουσταρω που το παραδεχομαστε και δεν κρυβομαστε σε κατι αλλους...αλλιως κατανταμε γραφικοι...
Να πω στους κυριους της συμπαθους εφημεριδας,να μην ακολουθησουν τα χναρια οπαδικων εφημεριδων Αθηνας και Πειραια οπως πρωταθλητες και πρασινες και κιτρινες....αυτα εμεις τα κοροιδευουμε και τα κατακρινουμε..μην μας παρετε για προβατα και κανετε το ασπρο μαυρο...κατα τα αλλα καλη συνεχεια και θα σας υποστηριζουμε μιας και γραφετε για την καψουρα μας...
Οπως ολα τα αδερφια,οταν τυχει και ευννοηθει ο ΠΑΟΚ απο σφυριγμα,γουσταρω που το παραδεχομαστε και δεν κρυβομαστε σε κατι αλλους...αλλιως κατανταμε γραφικοι...
Kos και Kareena τι εγινε ρε αδερφια? γιατι σταματησατε να γραφετε επι προσωπικου? θεμα το καναμε
πλακα κανω 
μου αρεσει οταν σε διαφωνιες μπορουν ατομα να διαφωνουν αξιοπρεπως και χωρις μπινελικια (για τα οποια ξερω οτι ο Kareena δεν ειναι τετοιος τυπος..) και υβρεις...
ΠΑΟΚ ειστε και κατα βαθος συμφωνειτε νομιζω...

μου αρεσει οταν σε διαφωνιες μπορουν ατομα να διαφωνουν αξιοπρεπως και χωρις μπινελικια (για τα οποια ξερω οτι ο Kareena δεν ειναι τετοιος τυπος..) και υβρεις...
ΠΑΟΚ ειστε και κατα βαθος συμφωνειτε νομιζω...
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
- 11121969solitario
- 11121969solitario
- maikopoulos
Είδα μια διαφήμιση της συγκεκριμένης εφημερίδας. Είναι πολιτική με εκτεταμένο όμως αθλητικό ρεπορτάζ (20 σελ.) όπου γράφουν Γρηγοριάδης, Βραζιλιάνος κ.α. Στη διαφήμιση είδα ότι έχει δώρο "συλλεκτική φανέλλα του Άρη". Να την πάρουν τα σκουλίκια και να τη βάλουν εκεί που ξέρουν. Κάτι άλλο δεν ξέρω. Αν τη βρω κάποια στιγμή στα μέρη μου θα την πάρω να δω που κινείται.
ελπιζω να ειναι πανελληνιας εμβελειας.
αυτο το πρασινο-κοκκινο-κιτρινο καρναβαλι προπαγανδας καθημερινα στα περιπτερα της υπολοιπης χωρας δεν ειναι ανεκτο πλεον.
ο ΠΑΟΚτσης καθε πολης της ελλαδος θελει να εχει και αυτος φωνη.να διαβαζει και να ακουει τα νεα του ΠΑΟΚ,χωρις ''φιλτραρισμα'' απο καθε λογης αντιΠΑΟΚτση.
θελουμε να εχει και ο ΠΑΟΚ μας τη δικη του ανεξαρτητη φωνη!για τους βορειους ειδικα,ισως φανει δεδομενο και αυτονοητο να εχουν καθημερινα τα νεα της ομαδας,να αναπνεουν.για τους υπολοιπους ομως,πρεπει να κανουμε αγωνα για να εχουμε τα στοιχειωδη δυστυχως.
ευχομαι καθε ασπρομαυρη προσπαθεια να ευοδωθει και να πανε ολα καλα!καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια.περιμενουμε νεοτερα.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!
αυτο το πρασινο-κοκκινο-κιτρινο καρναβαλι προπαγανδας καθημερινα στα περιπτερα της υπολοιπης χωρας δεν ειναι ανεκτο πλεον.
ο ΠΑΟΚτσης καθε πολης της ελλαδος θελει να εχει και αυτος φωνη.να διαβαζει και να ακουει τα νεα του ΠΑΟΚ,χωρις ''φιλτραρισμα'' απο καθε λογης αντιΠΑΟΚτση.
θελουμε να εχει και ο ΠΑΟΚ μας τη δικη του ανεξαρτητη φωνη!για τους βορειους ειδικα,ισως φανει δεδομενο και αυτονοητο να εχουν καθημερινα τα νεα της ομαδας,να αναπνεουν.για τους υπολοιπους ομως,πρεπει να κανουμε αγωνα για να εχουμε τα στοιχειωδη δυστυχως.
ευχομαι καθε ασπρομαυρη προσπαθεια να ευοδωθει και να πανε ολα καλα!καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια.περιμενουμε νεοτερα.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!

Προφανώς για να μην έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, κάτι σοβαρό θα συμβαίνει...
Ομως, εμένα συνεχίζουν να με τσαντίζουν αφόρητα τα διπλά εξώφυλλα των ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ!
ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΟΚσιδιλίκι εδώ στον Βορρά, και στον ΝΌΤΟ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΤΟΝ ΟΣΦΠ...
Οσο για τα ΣΠΟΡ, παρατηρώ πως πάνε να γίνουν εντελώς ασπρόμαυρα... αλλά εμένα με κουράζουν...
Ισως να κάνω και λάθος, δεν ξέρω