Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- trelopaoki444
Καποιος λιγο παραπανω εγραφε...'' Κάποιοι μου δίνουν την εντύπωση ότι με το παραμικρό στραβοπάτημα που θα κάνουμε(γιατί δυστυχώς θα γίνουν κι αυτά)περιμένουν στην γωνία για να κράξουν''
Εγω λεω οτι το κακο με αυτους ειναι οτι ρε γαμωτο δεν τους καθονται αυτα τα αποτελεσματα για να κραξουν. Και φυσικα συνεχιζουν να μας σπανε τα @@@δια μεχρι να τους κατσει.
Σταματηστε ρε ξερολες να μιλατε. Εχουμε την καλυτερη πορεια εδω και μια 20ετια, ειμαστε σε τροχια τσαμπιονς λιγκ εχουμε μια ηττα σε 12 ματς, κοιταμε παομετοχικο - αεκτσουλα με κυαλια και σεις το χαβα σας.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μαθετε να αναγνωριζετε σε καποιους ανθρωπους την αξια που τους πρεπει.
Δειτε που ειμασταν και που ειμαστε τωρα και βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει αλλα κυριως την καρδια σας και θα δειτε οτι θα σας δειξει που παμε...
Σταματηστε επιτελους και αφηστε μας να απολαυσουμε τον πιο αποτελεσματικο ΠΑΟΚ που ειδαν τα ματια μας εδω και χροοοοοοονια.
Θελω και γω θεαμα θελω και γω μπαλαρα και τακουνακια αλλα το πρωταθλημα ειναι η Κ@ΥΛ@ μου...για αυτο σκασμος
Γιατι ΞΕΡΩ οτι αν φετος δε τα καταφερω του χρονου θα ειμαι στα φαβορι!!!
ΚΡΑΧΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ
Εγω λεω οτι το κακο με αυτους ειναι οτι ρε γαμωτο δεν τους καθονται αυτα τα αποτελεσματα για να κραξουν. Και φυσικα συνεχιζουν να μας σπανε τα @@@δια μεχρι να τους κατσει.
Σταματηστε ρε ξερολες να μιλατε. Εχουμε την καλυτερη πορεια εδω και μια 20ετια, ειμαστε σε τροχια τσαμπιονς λιγκ εχουμε μια ηττα σε 12 ματς, κοιταμε παομετοχικο - αεκτσουλα με κυαλια και σεις το χαβα σας.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μαθετε να αναγνωριζετε σε καποιους ανθρωπους την αξια που τους πρεπει.
Δειτε που ειμασταν και που ειμαστε τωρα και βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει αλλα κυριως την καρδια σας και θα δειτε οτι θα σας δειξει που παμε...
Σταματηστε επιτελους και αφηστε μας να απολαυσουμε τον πιο αποτελεσματικο ΠΑΟΚ που ειδαν τα ματια μας εδω και χροοοοοοονια.
Θελω και γω θεαμα θελω και γω μπαλαρα και τακουνακια αλλα το πρωταθλημα ειναι η Κ@ΥΛ@ μου...για αυτο σκασμος
Γιατι ΞΕΡΩ οτι αν φετος δε τα καταφερω του χρονου θα ειμαι στα φαβορι!!!
ΚΡΑΧΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ
...........
Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σε πορτογαλική εφημερίδα ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε την επιθυμία του να αναλάβει προπονητής της Eθνικής Ελλάδας όταν αποχωρήσει ο Ότο Ρεχάγκελ! Τι είπε για την επιθυμία του να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ίβηρας τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε στην εφημερίδα «A Bola» επισημαίνοντας σχετικά:
«Θα ήθελα να αναλάβω την Eθνική Ελλάδας, όταν όμως θα αποφασίσει ο Ότο Ρεχάγκελ να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας», είπε αρχικά και εν συνεχεία σχολίασε το τριετές πλάνο για το οποίο έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη.
«Τον πρώτο χρόνο είχαμε αποφασίσει να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, και να διορθώσουμε την κατάσταση. Ο φετινός μας στόχος είναι να καπαρώσουμε ένα εισιτήριο που θα μας οδηγήσει στη διοργάνωση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ενώ του χρόνου θα διεκδικήσουμε και την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο Ίβηρας τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε στην εφημερίδα «A Bola» επισημαίνοντας σχετικά:
«Θα ήθελα να αναλάβω την Eθνική Ελλάδας, όταν όμως θα αποφασίσει ο Ότο Ρεχάγκελ να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας», είπε αρχικά και εν συνεχεία σχολίασε το τριετές πλάνο για το οποίο έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη.
«Τον πρώτο χρόνο είχαμε αποφασίσει να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, και να διορθώσουμε την κατάσταση. Ο φετινός μας στόχος είναι να καπαρώσουμε ένα εισιτήριο που θα μας οδηγήσει στη διοργάνωση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ενώ του χρόνου θα διεκδικήσουμε και την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».
-
ο σαντος ειναι εξυπνος ανθρωπος δεν πιστετω πως ειπε κατι τετοιο,λογικα θελω ν πιστευω θα ρωτηθηκε αν το ενδεχομενο στο μελλον να αναλαβει την εθνικη πως το βλεπει,γιατι ξερω γω ξερει το ελληνικο πρωταθλημα κ τετοια,και ν πε θα με ενδιεφεραι...κ βαλαν σαλτσα κλασσικα...παντως δεν βλεπω θετικο ν φυγει σαντος
ο καθενας εχει τα καλα του κ τα καλα του,ν φυγει σαντος και ν ρθει ποιος αλλος?π ξερει μπαλα,στην πορτογαλια τν εχουν θεο,ηταν προπονητης σπορτινγκ,μπενφικα,πορτο,και εχε κοουτσαρει κ ελληνικες ομαδες μ κλα στοιχεια,δλδ ξερει την ελλ πραγματικοτητρα...ο καθενας σε βαθος χρονου φαινεται,μαρεσει γενικα το στυλ αγγλιας που κρατανε προπονητες χρονια καποιες ομαδες,και πιστευω πως ο σαντος ειναι βαρομετρο στον ΠΑΟΚ για ν ρθουν μεγαλοι παιχτες,ειτε δανεικοι ειτε πιο μεγαλοι βλ. σερτζιο...
θελω να μεινει...κ να συνεχισει το πλανο του,εκτος αν ειναι ανθρωπος που οταν τελιωνει το πλανο του βλ. 3ετια σταματαει και αλλαζει κυκλο...
θα δουμεεε
ο καθενας εχει τα καλα του κ τα καλα του,ν φυγει σαντος και ν ρθει ποιος αλλος?π ξερει μπαλα,στην πορτογαλια τν εχουν θεο,ηταν προπονητης σπορτινγκ,μπενφικα,πορτο,και εχε κοουτσαρει κ ελληνικες ομαδες μ κλα στοιχεια,δλδ ξερει την ελλ πραγματικοτητρα...ο καθενας σε βαθος χρονου φαινεται,μαρεσει γενικα το στυλ αγγλιας που κρατανε προπονητες χρονια καποιες ομαδες,και πιστευω πως ο σαντος ειναι βαρομετρο στον ΠΑΟΚ για ν ρθουν μεγαλοι παιχτες,ειτε δανεικοι ειτε πιο μεγαλοι βλ. σερτζιο...
θελω να μεινει...κ να συνεχισει το πλανο του,εκτος αν ειναι ανθρωπος που οταν τελιωνει το πλανο του βλ. 3ετια σταματαει και αλλαζει κυκλο...
θα δουμεεε
- abc_o_ karpouzas
- free_billi
- PABLO GARCIA2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Κυρ 31 Μάιος 2009, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαι απο αυτους που εκτιμουν απεριοριστα τον πορτογαλο με αποτελεσμα να τσακωθω πολλες φορες με φιλους που τον αμφισβητησαν...Τον θεωρω τον καλυτερο προπονητη στο πρωταθλημα....Ειμαι ομως εναντιον στις επευφημιες προπονητων γιατι η εμπειρια μου εδειξε οτι φερνουν τον διχασμο.....Ενα χειροκροτημα ειναι οτι καλυτερο για να επιβραβευσεις καποιον...Θυμησου εκεινο το "Ντουσαν Ντουσαν" ή εκεινο το "ειναι τρελος ο Αγγελος" και θα με καταλαβεις....
- PABLO GARCIA2
coolio4 έγραψε:Ειμαι απο αυτους που εκτιμουν απεριοριστα τον πορτογαλο με αποτελεσμα να τσακωθω πολλες φορες με φιλους που τον αμφισβητησαν...Τον θεωρω τον καλυτερο προπονητη στο πρωταθλημα....Ειμαι ομως εναντιον στις επευφημιες προπονητων γιατι η εμπειρια μου εδειξε οτι φερνουν τον διχασμο.....Ενα χειροκροτημα ειναι οτι καλυτερο για να επιβραβευσεις καποιον...Θυμησου εκεινο το "Ντουσαν Ντουσαν" ή εκεινο το "ειναι τρελος ο Αγγελος" και θα με καταλαβεις....
Noμίζω ότι είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.Εγώ μιλάω για αναγνώριση έργου και όχι προσωπολατρεία.Δεν νομίζω ότι αν φωνάξεις το όνομα ενός ανθρώπου 1-2 φορές είναι προσωπολατρεία.Σε έναν άνθρωπο που πέρυσι άκουσε αρκετά ενώ φέτος πιστεύω ότι δεν του έχουμε αναγνωρίσει τη συμβολή στην πορεία της ομάδας.
Αλλωστε ειδικά φέτος υπάρχουν αρκετά δείγματα προσωπολατρείας-με τα οποία εγώ είμαι αντίθετος.Νομίζω ότι ειδικά με τον Garcia έχει χαθεί το μέτρο..........και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε αυτές τις εκδηλώσεις ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Garcia θα χαθεί για τον ΠΑΟΚ-ποδοσφαιρικά.