Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλη επιτυχια κωστα!!!
Εγω αυριο τελειωνω επιτελους και μετα καλο σεπτεμβρη!!!
Εγω αυριο τελειωνω επιτελους και μετα καλο σεπτεμβρη!!!
Σκίστο κι αυτό όπως ακριβώς και τα άλλα Κωστήήήή!!!!

Υ.Γ. Με το καλό για αύριο και σε σένα Γιώργο, καλά αποτελέσματα να έχετε όλοι παιδιά!!!!

Υ.Γ. Με το καλό για αύριο και σε σένα Γιώργο, καλά αποτελέσματα να έχετε όλοι παιδιά!!!!

- ΑποστόληςΑ
ουφφφφφ
θα γεμίσει ο ΠΑΟΚ επιστήμονες! ... και ποιός θα φωνάζει μετά στην 4? οι γιάπηδες?
άντε βρε καλή επιτυχία!
θα γεμίσει ο ΠΑΟΚ επιστήμονες! ... και ποιός θα φωνάζει μετά στην 4? οι γιάπηδες?
άντε βρε καλή επιτυχία!
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- Kostomanolis
Καλησπερα παιδες! Επιτελους τελειωσα με την εξεταστικη επιτυχως και μενει να τελειωσω και την πτυχιακη για να κανω διακοπες και να παρακολουθησω την ΠΑΟΚαρα απερισπαστος...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
mike έγραψε:ουφφφφφ
άντε βρε καλή επιτυχία!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι ρε! Μετά τις διαδηλώσεις της γραβάτας και η Θύρα της γραβάτας.

Υ.Γ. Κι όμως, αν προσέξετε καλά στην φωτό του 1976 (απρόμαυρη) με τον Νέτο στα κάγκελα της 4 μετά από το γκολ-Πρωτάθλημα επί της Κούλας στο '89 λεπτό, τουλάχιστον οι μισοί οπαδοί μας, αν και από λαϊκότατα τότε στρώματα, φορούσαν.......... γραβάτα!!!!

Υ.Γ. 2...Και παρά τις γραβάτες, τέτοιο καμίνι (μονάχα με φωνή από φτυσμένα λαρύγγια στα τσιμέντα) σαν τότε, η Τουμπάρα λίγες μόνο φορές ξανάγινε, ειδικά την τελευταία 20αετία!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τωρα ειμαστε κατα των μνημονοων και δε βαζουμε για να στηριξουμε την κυβερνησαρα μας
Καλημέρα σε όλους. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
Κώστα, με το καλό και το τελευταίο.

Κώστα, με το καλό και το τελευταίο.

- Lacedaemonian
βουντου βουντου .......Kostas_Peraia4 έγραψε:Στις 7 δινω επιτελους το τελευταιο μαθημα.Δωστε την θετικη σας ενεργεια μπας και παρουμε το πτυχιο μαγκες

Καλη επιτυχια Κωστα(και σε οποιον αλλο δινει)
Mike, φυσικά και ήμουν μέσα αδερφέ!!!! Στην Θ5 εκείνη την Άγια μέρα, 11άχρονος και κάτι μηνών τότε και φορώντας πάνω απ τα ρούχα μου μία μεγάλη σατέν μπέρτα (μαύρη με ασημί) του Ζοrro, της οποίας η μάνα μου είχε ξηλώσει (κατά παραγγελία μου φυσικά) το "Ζ" και είχε κεντήσει με ολόλευκο μεταξωτό κεντίδι πάνω στην μαύρη της πλευρά...Π.Α.Ο.Κ. !!!! Πφφφφ...ανατρίχιασα και μόνο που το διηγήθηκα ρε σεις...mike έγραψε:Α ρε goran παλέουρα!!!
δεν μας είπες ότι είσουν κι εσύ μέσα στην Τούμπα

Υ.Γ. Στο συγκεκριμένο ματς δε, λόγω πολυκοσμίας και πάνω στο γκολ που άφησα το χέρι του, χάθηκα με τον μακαρίτη τον πατέρα μου και (επειδή το είχε πιθανολογήσει ο συχωρεμένος ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο και με είχε δασκαλέψει τι θα έκανα σ αυτήν την περίπτωση) βρεθήκαμε μετά τον αγώνα σε παράπλευρο καφενείο!!!!