Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως οι ποιοτικοί παίκτες που περιμέναμε μετά την συνεντευξη στις θέσεις

1 , 5, 6, 9 (και ίσως 10 αν και δεν το βλέπω)

δεν αποκτήθηκαν ακόμη. Ολοι στον άξονα. Το ερώτημα είναι αν θα αποκτηθούν ή οι κινήσεις θα είναι επιπέδου Γκνιάτιτς. Δεν είναι ξεκάθαρο τι και πότε θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Παίκτη που να μοιράζει έτοιμα γκολ (άσχετα αν τα περισσότερα δεν τα αξιοποιούσαν οι συμπαίκτες του) μόνο τον Natcho θυμάμαι τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Για μένα καλύτερος του Chori, εκείνης της χρονιάς.

ο νατχο ειναι οτι πιο συγχρονο περασε σε χαφ απ την ελλαδα

μακαρι να μπορουσαμε να τον φερουμε ασχετα με το ξαναζεσταμενο φαγητο

απλα επειδη δεν πρεπει οι ακαδημιες να δουλευουν να βγαζουν τετοιους παιχτες γιατι ταλεντο υπαρχει ... απλα απ το ταλεντο του δημητριαδη μεχρι να γινι μεταγραφη απο ακαδημιες θελει πολυ δουλεια
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Εμενα γιατι μου εχει κολλησει απο χθες το βραδυ πως ο Biseswar,ο οποιος παιζει και στα αριστερα,ερχεται κυριως σαν αντι-Μακ,και πως θα παρουμε κι αλλον επιτελικο μεσο?
κι εγω αυτόν τον εχω για πλαγιο, απ'οτι θυμαμαι από παλια μανατζερ. δεν τον εχω δει κιολας αλλα δεν τον εχω για δεκαρι... το ιδιο ειπε κι ο Κλειτον..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Εμενα γιατι μου εχει κολλησει απο χθες το βραδυ πως ο Biseswar,ο οποιος παιζει και στα αριστερα,ερχεται κυριως σαν αντι-Μακ,και πως θα παρουμε κι αλλον επιτελικο μεσο?

Πολυ δυσκολα,εκτος αν πουληθει εκτος του Μακ και ο γκαρι.
Παντως στο μικρο δειγμα που ειδα απο τον Ολλανδο απεδωσε πολυ καλυτερα πισω απο το φορ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ο μπισεσβαρ ειναι καθαρο δεκαρι που κατ αναγκη παιζει εξτρεμ και μονο σε 433 σε 4231 ειναι παντα ο μεσαιος του 3
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Κι ο Πέλκας δεκαροεξτρέμ είναι. Αλλα αν ο Μπίσερβαρ ξαναφήσει άφρο θα φαίνεται πιο ψηλός.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Mε κ@υλωνει απιστευτα,το ποσο γρηγορη θα ειναι η φετινη μας ομαδα.Παντα ονειρευομουν εναν πυραυλοκινητο ΠΑΟΚ.Βεβαια χρειαζεσαι και το αναλογο φορ ;)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αντε Ιβάν φέρε και τον Ντρογκμπά σεντερ φορ να κλείσουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:

Πολυ δυσκολα,εκτος αν πουληθει εκτος του Μακ και ο γκαρι.
Παντως στο μικρο δειγμα που ειδα απο τον Ολλανδο απεδωσε πολυ καλυτερα πισω απο το φορ.
Θα κριθει και απο το ειδος του επιθετικου που θα αποκτηθει αν πχ μπορει και εκεινος να παιξει στα ακρα,δεν καταλαβαινω ομως γιατι σου μοιαζει απιθανη η περιπτωση αποκτησης παικτη αν φυγει ο Μακ.Προφανως πιστευεις στον Ζαιρο να υποθεσω.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τον Zαιρο τον εχουν για φευγιο με την μορφη δανεισμου.Πιανει και θεση ξενου
Άβαταρ μέλους
spyretto

38 χρονών και έχει 16 γκολ σε 19 ματς σε πρωτάθλημα με υψηλότερο επίπεδο από το ελληνικό.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Mε κ@υλωνει απιστευτα,το ποσο γρηγορη θα ειναι η φετινη μας ομαδα.Παντα ονειρευομουν εναν πυραυλοκινητο ΠΑΟΚ.Βεβαια χρειαζεσαι και το αναλογο φορ ;)
και γω χρόνια ονειρευόμουν πυραυλοκίνητο ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς σε λίγα ματς θα μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε..

όλοι θα παίζουν κλειστοί πίσω... περισσότερο θα χρειαστούμε τεχνίτες με πάσα και 1vs1 παίχτες, παρά γρήγορους
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Bane*2 δεν μου αρεσε καθολου αυτο που ειπες οτι δε μαρκαρει :( . Μαλιστα ηταν ενα θεμα που το σκεφτομουν/με προβληματιζε :? Σκεφτομαι και κατι που διαβασα απο εναν προπονητη του οτι αρκετες φορες "ειναι...ανετος"(το γραφω οπως το διαβασα)και οτι κανει και καταχρηση της ντιπλας... :?(και μαλιστα ελεγε οτι αυτα δεν μπορουσε να τα ξεπερασει...) Βεβαια ελεγε οτι πρεπει να βρεις το κουμπι του και τοτε θα σου σου αποδωσει πολυ καλα.....
Περιεργο παντως (αλλα και απ την αλλη μερια λογικο αφου τους περισσοτερους τους κρινουμε απ το ακατανομαστο και τα "βιογραφικα" και οχι ιδιοις ομμασι)που μ αυτον ενθουσιαζομαστε τρελλα ενω με τον Κρεσπο "βυθιστηκαμε στη θλιψη".Και οι 2 αγνωστοι μας ειναι(θυμιζω οτι περυσι ειχαμε ενθουσιαστει με Ζαιρο ενω ο Γκαρυ ηταν-ελευθερος γαρ-δευτερατζα....)Τι θελω να πω?Το γνωστο.Ολοι στο χορταρι κρινονται.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Μ'αρέσει που για 2 βδομάδες συζητούσατε τι μπορεί να προσφέρει ο Ματέους και τώρα θα συζητάμε για τον Μπίσερβαρ που δεν τον είχε πάρει μυρωδιά κανένας...ο Ουκρανός σεντερ φορ έρχεται ή όχι τελικά;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

rou έγραψε:Ουυυυφ αργει το πρωτο ματς????....!!!

Ρε σεις χαλαρωστε λιγο , τι πραμα ειναι αυτο που σας πιανει?

Εγω θυμαμαι παλιοτερες μεταγραφικες περιδους (που εγραφα και γω , τωρα εχω ψιλο κουρατει/βαρεθει , παρολαυτα διαβασω τα ποστ) ειμασταν πιο ηρεμοι πιο χαρουμενοι... μην τρωγεστε με τα παντα. Απολαυστε το , αφου παλι εκει θα μαστε , η μπορστα στην τηλεοραση η μεσα στο γηπεδο!

Εγω σε λιγες μερες θα παω να ανανεωσω το διαρκειας μου (ξανα) και οποιος θελει ας ερθει.. Εδω εχουμε αντεξει νιμανι και γω δεν ξερω ποιο αλλο παλτο.. Παρτε το λιγο αλλιως και μην τα παιρνετε ολα τις μετρητοις..
Ειπε ο Ιβαν για τροπαια και ανοικτα μπατζετ και διαφορα.. Πεντε χρονια τωρα δεν εχετε μαθει? Απο την υπερβολικη χαρα και τον ενθουσιασμο του λεει διαφορα.. και ποιος δεν λεει αραγε?? Μηπως να μας ελεγε - ε ξερετε θα παλευουμε για 3 4 τη θεση να ξερετε , εε και αν βγουμε ευρωπη εχει καλως..-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”