Μήπως του Τζιμπούρ ισχυει ;

Για μένα πιο πολύ με δουλειά του χοντρού μοιάζει από την αρχή....για να λέει ότι αρπαξαμε και παίχτη από τον Σαββιδη και μετά να τον στείλει δανεικό σε καμία ...Νοτιγχαμpainkiller4 έγραψε:inpaokΕμπλοκή παρουσιάστηκε στην μετακίνηση του Όγκνιεν Γκνιάτιτς από τον ΠΑΟΚ στον Πλατανιά. Ενώ οι δυο ομάδες ήταν έτοιμες να επισημοποιήσουν την συμφωνία, προέκυψε οικονομική διαφορά που ίσως δεν επιτρέψει την μετακίνηση του Βόσνιου ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.
Το συμβόλαιο του 25χρονου μέσου με την ομάδα των Χανίων ολοκληρωνόταν τον επόμενο Ιούνιο και ο Δικέφαλος είχε προχωρήσει σε μια καταρχήν συμφωνία με τους Κρητικούς που όπως φαίνεται δεν θα ισχύσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς αύξησε τις απαιτήσεις του από 400.000 ευρώ που ήταν αρχικά σε 500.000 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε και την εμπλοκή στην υπόθεση.
Αν δεν υπάρξει αλλαγή δεδομένων στο επόμενο 48ωρο, ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες λύσεις για να προσθέσει παίκτη στο ρόστερ του για την μεσαία γραμμή.
Αγνοείς ηθελημένα αυτό που επαναλαμβάνουμε όσοι σας θεωρούμαι γκρινιάρηδες και μίζερους .simba έγραψε:Σουρμε, οταν καταφερετε να βαλετε ενα στοπ στις ειρωνιες κ τις επιθεσεις (απειρες απο χθες) μετα απο ποστ ανησυχιας,γκρινιας,προβληματισμου, οταν καταφερετε να κανετε πράξη το σεβασμο στην αλλη αποψη, πιστεψε με θα βελτιωθούν τα πραγματα..
Ρε μπαγασα, τοσα ειπωθηκαν απτο πρωι, ειρωνιες, βρισιες, αγαμητοι, γκομενες και ο,τι ανεφερες ως μπουρδολογία και ως προβλημα του φορουμ ηταν τα δικα μου λεγομενα..![]()
Και μαμω τη δικαιοσυνη! Κριμα, πραγματικα κριμα...
Οκ σας αφηνω!
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έναν Σέρβο θα πάρουμεbuffalobill4 έγραψε:ασε με θα παθω καταθλιψη. οποιον θελω δεν ερχεταιMANIAKOS έγραψε:Αυτος καλος ειναι για πεστε ;
και ακρογωνιαιο λιθο το βαρελα γκορανgoran 64 έγραψε:Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έναν Σέρβο θα πάρουμεbuffalobill4 έγραψε:ασε με θα παθω καταθλιψη. οποιον θελω δεν ερχεταιMANIAKOS έγραψε:Αυτος καλος ειναι για πεστε ;![]()
...Τώρα ποιον, δεν ξέρω...
![]()
Bill, για τον Ματέους και τον Γκνιάτιτς λες ε???![]()
![]()
Άσε ρε φίλε, τι να πω και του λόγου μου που τους έπαιξα στον ξερόλα???Σκέτη καταστροφή!!!
![]()
![]()
![]()
Φιλε Δημητρη εχουμε περασει δεκαδες μεταγραφ.περιοδους..αυτο το φετινο ειναι οτι να ναι..αμα βοηθησουμε ολοι θα βρεθει ακρη.Δημητρης17 έγραψε:Οχι ρε αδερφε, οχι και κλειδωμα, φρικαρουμε ολη τη μερα στο μπουρδελαδικο που δουλευουμε για να βρουμε εδω δυο ωρες ανακουφισης και επικοινωνιας. Οχι κλειδωμα, ειναι το πιο ενδιαφερον τοπικ... Μοντ εισαι, οτι δεν σου αρεσει σβηνε το, μπαναριζε κοσμο στην αναγκη, αλλα οχι κλειδωμα!!!sourmenetes έγραψε:Ειναι η τελευταια προειδοποιηση απο την ομαδα των mod.
Οποιος θελει συμβιβαζεται οποιος δε θελει θα βοηθησει στο να κλειδωσει το τοπικ.![]()
Ρε buffalo δε μιλησα για οριο ποστ..μιλησα για επαναλαμβανομενα ιδια ποστ με το ιδιο περιεχομενο νε αλλα λογια..buffalobill4 έγραψε:ενταξει ρε μαγκες. αφου κουβεντα γινεται πετιεται και ο καθε σιμπα (οπου σιμπα βαλτε μπιλ αν θελετε) και λεει την αποψη του η οποια τυγχανει να ειναι ιδια με χθες.
τι να κανουμε δηλαδη? να μπει οριο δημοσιευσεων ανα ωρα? δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν. ο καθε ανθρωπος ειτε ειναι σκασμενος ειτε πολυ χαρουμενος αν δεν το πει θα εκραγει. και εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες ειτε θα μαστε πολυ σκασμενοι ειτε πολυ χαρουμενοι. δεν υπαρχει μεση λυση.
για την ειρωνια συμφωνω πως πρεπει να κοπει εκατερωθεν
Ξαναδιαβασε...aquila έγραψε:Προσωπικα θεωρω την τελευταια παρατηρηση των mods εντελως αστοχη. Μια χαρα ειναι το τοπικ κ κανενα κλειδωμα δε χρειαζεται. Η λεγομενη "γκρινια" μια χαρα ον τοπικ ειναι αφου αναφερεται στις μεταγραφες. Αν θελετε να ειστε τυπολατρες θα μπορουσε ισως να παει σε αλλο τοπικ πχ στα προβληματα του φορουμ η γκρινια γι αυτους που γκρινιαζουν (προσωπικα ουτε αυτη μ ενοχλει). Εδω ειναι φορουμ και σ ενα φορουμ υπαρχουν αποψεις και γκρινιες και τα παντα, αν σε καποιον δεν αρεσουν οι γκρινιες μπορει να παει παρακατω δε χρειαζεται να τις διαβασει.
buffalobill4 έγραψε:και ακρογωνιαιο λιθο το βαρελα γκορανgoran 64 έγραψε:Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έναν Σέρβο θα πάρουμεbuffalobill4 έγραψε: ασε με θα παθω καταθλιψη. οποιον θελω δεν ερχεται![]()
...Τώρα ποιον, δεν ξέρω...
![]()
Bill, για τον Ματέους και τον Γκνιάτιτς λες ε???![]()
![]()
Άσε ρε φίλε, τι να πω και του λόγου μου που τους έπαιξα στον ξερόλα???Σκέτη καταστροφή!!!
![]()
![]()
![]()