Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Για ανοιχτο μπατζετ ακουμε καθε χρονο,αφου ηξερες και το εγραφες κιολας και εγω συμφωνουσα και ο μανιακ τα ιδια και καποιοι αλλοι γιατι ολη αυτη η απογοητευση;
Θελω να πω οτι ηταν κατι που περιμεναμε,αυτο θα αλλαξει αν ερθουν λεφτα απο πωλησεις και αυτο το γραφαμε.
Γεμιζουμε το ροστερ με παιχτες 28+ ναι; το δηλωσαν για εμπειρια που λειπει;
Παιρνουμε παιχτες σε θεσεις που εχουμε προβλημα;
Εχουμε εναν προπονητη που γνωριζει το κλαμπ και την ελλαδα,με πολυ ορεξη για δουλεια αλλα και θετικα αποτελεσματα μεχρι τωρα;
Παμε με πολλες επιλογες στο ροστερ στον πρωτο προκριματικο;
Δειχνει να τελειωνει το βοθρολιμανο;
Ολα αυτα δεν σας δινουν μια νοτα αισοδοξιας;
Τελειωσαν οι μεταγραφες μηπως;
Δηλαδη η μη αποκτηση του Βαρελα και αντι αυτου ο Κρεσπο ηταν ικανη να βυθισει το φορουμ στο πενθος;
Ο ολλανδος μια χαρα φαινεται,εμενα δεν μου αρεσουν οι δυτικοευρωπαιοι γιατι θεωρω οτι δεν ταιριαζουμε και δυσκολα προσαρμοζονται,αυτος ομως χει κανει 4 χρονια Τουρκια οποτε η προσαρμογη θα ειναι ευκολη,η αξια του δε νομιζω οτι αμφισβητειται,κανω λαθος;
Ο Σκαριονε γραφετε οτι ειναι ο μοναδικος ελευθερος παιχταρας στη θεση 10,αν το θελουμε μονο εμεις τον θελουμε,και γιατι να προτιμησει εμας δηλαδη;
Οκ
Θελω να πω οτι ηταν κατι που περιμεναμε,αυτο θα αλλαξει αν ερθουν λεφτα απο πωλησεις και αυτο το γραφαμε.
Γεμιζουμε το ροστερ με παιχτες 28+ ναι; το δηλωσαν για εμπειρια που λειπει;
Παιρνουμε παιχτες σε θεσεις που εχουμε προβλημα;
Εχουμε εναν προπονητη που γνωριζει το κλαμπ και την ελλαδα,με πολυ ορεξη για δουλεια αλλα και θετικα αποτελεσματα μεχρι τωρα;
Παμε με πολλες επιλογες στο ροστερ στον πρωτο προκριματικο;
Δειχνει να τελειωνει το βοθρολιμανο;
Ολα αυτα δεν σας δινουν μια νοτα αισοδοξιας;
Τελειωσαν οι μεταγραφες μηπως;
Δηλαδη η μη αποκτηση του Βαρελα και αντι αυτου ο Κρεσπο ηταν ικανη να βυθισει το φορουμ στο πενθος;
Ο ολλανδος μια χαρα φαινεται,εμενα δεν μου αρεσουν οι δυτικοευρωπαιοι γιατι θεωρω οτι δεν ταιριαζουμε και δυσκολα προσαρμοζονται,αυτος ομως χει κανει 4 χρονια Τουρκια οποτε η προσαρμογη θα ειναι ευκολη,η αξια του δε νομιζω οτι αμφισβητειται,κανω λαθος;
Ο Σκαριονε γραφετε οτι ειναι ο μοναδικος ελευθερος παιχταρας στη θεση 10,αν το θελουμε μονο εμεις τον θελουμε,και γιατι να προτιμησει εμας δηλαδη;
Οκ
- SePuLtUrA_4_
Πραγματικά κάποιοι συνοπαδοι μου είναι λες και ζούνε εκτός πραγματικότητας...δεν έχουν καταλάβει η δεν θέλουν να καταλάβουν ότι παιχταράδες για να σε πάνε τσου Λου δεν μπορείς να φέρεις στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους επικεφαλείς της εγκληματικής οργάνωσης να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι...κάθε πέρσι και καλύτερα...ποιος σοβαρός παικταράς και γιατί να έρθει να παίξει μπάλα εδώ? Πείτε μου έναν λόγο....
Κούρασε πια αυτή η μιλά.....όλα φταίνε...όλοι είναι αμπαλοι και μέτριοι....ένας λαός γεμάτος απαιτήσεις χωρίς να μπορεί πλέον να κάνει πάνω από 2 sold out στην τουμπα....μια τουμπα παιδικη χαρα πλεον και ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ στο πλεον πιο σαπιο πρωταθλημα της ευρωπης....
Κλείστε τα γαμωραδια και αγκαλιάστε την ομάδα....μια τελευταια μαμημενη φορά να αγκαλιάσουμε την ομάδα να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε προπονητές αλλά οπαδοί και να δώσουμε στους παίχτες μας αυτή την καυλα που δεν τους μεταδωσαμε ποτέ έως τώρα....
ΣΤΥΡΙΞΗ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
Κούρασε πια αυτή η μιλά.....όλα φταίνε...όλοι είναι αμπαλοι και μέτριοι....ένας λαός γεμάτος απαιτήσεις χωρίς να μπορεί πλέον να κάνει πάνω από 2 sold out στην τουμπα....μια τουμπα παιδικη χαρα πλεον και ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ στο πλεον πιο σαπιο πρωταθλημα της ευρωπης....
Κλείστε τα γαμωραδια και αγκαλιάστε την ομάδα....μια τελευταια μαμημενη φορά να αγκαλιάσουμε την ομάδα να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε προπονητές αλλά οπαδοί και να δώσουμε στους παίχτες μας αυτή την καυλα που δεν τους μεταδωσαμε ποτέ έως τώρα....
ΣΤΥΡΙΞΗ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
Γιατί ρε καλά μου άνθρωπε δεν περιμένουμε να τελειώσουν οι μεταγραφές και να δουμε τι ρολο θα χει ο καθένας στην ομάδα;che4 έγραψε:κατσε λιγο ρε νοθου εγω γκρινιαζω για τον κρεσπο παρολα αυτα πιστευω οτι με τα πραγματα οπως τα βλεπω και αν δεν ηταν οι μειον τρεις θα ειναι ο ΠΑΟΚ το πρωτο φαβορι για πρωταθλημαnothu έγραψε:Το χάος άλλοι το προκαλούν που επειδή πήραμε τον Κρέσπο φέρανε την καταστροφή. Έχει δυο μέρες μονο αφορισμούς βλέπουμε. 28 Ιουνίου κι εμείς κάνουμε λες και χάθηκε η χρόνια.
αλλα δε θελω κρεσπο...δηλ δεν κανει να μην θελω εναν παιχτη αλλα παρολα αυτα να ειμαι αισιοδοξος
εσυ γουσταρεις ολο το ροστερ μας και να στο πω αλλιως ολη την εντεκαδα γαιτι αυτη τη στιγμη ο κρεσπο ειναι βασικος
Γιατί δεν περιμένουμε να τους δουμε στο χόρτο και να τους κρίνουμε; Κι αν δεν κανει κι εγώ μαζί σου θα τα χωσω.
Επισης οτι εχει αλλάξει η φορολογία απο εποχή Κοντρέρας σημαντικο αν κ δεν το μετράμε
Εμεις κ κακώς
Τεσπα ....
Ο μπισβεσβαρ ειναι μαλλον ο δεύτερος καλυτερος λευτερος μετα τον σκαριονε....
Κ σε καλη ηλικια κ γιατι οχι μεταπώληση
Εμενα λιγο μου θύμισε Επαλέ σε κπ σημεία αλλα πιο αργος τεσπα θα τον δουμε
Κρεσπο με ερωτηματικο για τυχόν αποδεσμεύσεις που δεν ξέρουμε αλλα κατι υποψιαζόμαστε
Νομιζω οτι μονο ο τέρματας θα ερθει νε μετεγγραφη προς το τελος κ αν παρουμε λεφτα απο κπ λογικα θα ρθει για να τελειώνουμε με αυτήν την πικρή ιστορια
Ηδη το Νο 1 θα ταν η ανανεωση τσιμι.....ελπίζω δλδ γιατι του χρονου θα ναι αργα...
Εμεις κ κακώς
Τεσπα ....
Ο μπισβεσβαρ ειναι μαλλον ο δεύτερος καλυτερος λευτερος μετα τον σκαριονε....
Κ σε καλη ηλικια κ γιατι οχι μεταπώληση
Εμενα λιγο μου θύμισε Επαλέ σε κπ σημεία αλλα πιο αργος τεσπα θα τον δουμε
Κρεσπο με ερωτηματικο για τυχόν αποδεσμεύσεις που δεν ξέρουμε αλλα κατι υποψιαζόμαστε
Νομιζω οτι μονο ο τέρματας θα ερθει νε μετεγγραφη προς το τελος κ αν παρουμε λεφτα απο κπ λογικα θα ρθει για να τελειώνουμε με αυτήν την πικρή ιστορια
Ηδη το Νο 1 θα ταν η ανανεωση τσιμι.....ελπίζω δλδ γιατι του χρονου θα ναι αργα...
- sourmenetes
- Moderator
Να πω τον σκονδρα εγω..tzoker έγραψε:Λοιπον παιδια παραθετω πληροφοριες που εμαθα σημερα, ετυχε να ερθω σε επαφη με ατομο εντος παε, το οποιο δεν εχει βεβαια σχεση με τις μεταγραφες αλλα οσο να ναι το σημαντικο ποστο που εχει θεωρω οτι ξερει καποια πραγμτα/
Εμαθα λοιπον οτι στοχος ειναι να κλεισουν μεσα στη βδομαδα οι 2 εκκρεμοτητες και πολυ συντομα ακομα ενας παικτης στο κεντρο 6αρι ο οποιος θα ειναι πιο αθλητικος απο Τζιωλη.Η περιπτωση του παικτη του Πλατανια ειναι στα υποψην κολλαει ομως λογω του οτι ειναι βαρυ κορμι και εχουμε ηδη τζιωλη και οτι δν θεωρειται ετοιμος.Αυτες οι 3 μεταγραφες συν το υπαρχων ροστερ θα ειναι η ομαδα μας ενοψει προκριματιων.Μακ και κατσε λογικα δεν θα υπολογιζονται, στοχος ειναι να φυγουν και θα μεινουν μονο αν δεν ερθει προταση αλλιως φευγουν, μαλιστα ακουγεται οτι πεφτουν κια οι απαιτησεις μας.Οσον αφορα δεκαρι οπως το εννουμε μαλλον το ξεχναμε.Το 4-3-3 του ιβιτς δν εχει μεσα δεκαρι και για αυτο ψαχναμε παικτες στυλ ματεους-μπισεβαρ που μπορουν περιστασιακα να παιξουν εκει.Προθεση να παρουμε δεν υπαρχει, γτ θεωρειται φθορα στη ομαδα.Ολες οι μεγαλες ομαδες παιζουν με συγχρονα 8αρια.Επισης πιστευουμε και πελκα.
Υ.Σ 1 Υπαρχει μονο μια περιπτωση για δεκαρι αν η ομαδα παρουσιασει τρομερο προβλημα στην αναπτυξη
Υ.Σ 2 Μια πληροφορια για τα εργοεμετρικα, Ο Σαχοφ ηταν με διαφορα ο καλυτερος απο ολους τανκς, και σας αφηνω να βρειτε το χειροτερο της ομαδας μας
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160629/1e07bbcdbc802634ac8ed95ebfac46f8.jpg[/img]
Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρηκες το προτελευταιο..Ο τελευταιος ηταν ο τοξοβολος με διαφοραsourmenetes έγραψε:Να πω τον σκονδρα εγω..tzoker έγραψε:Λοιπον παιδια παραθετω πληροφοριες που εμαθα σημερα, ετυχε να ερθω σε επαφη με ατομο εντος παε, το οποιο δεν εχει βεβαια σχεση με τις μεταγραφες αλλα οσο να ναι το σημαντικο ποστο που εχει θεωρω οτι ξερει καποια πραγμτα/
Εμαθα λοιπον οτι στοχος ειναι να κλεισουν μεσα στη βδομαδα οι 2 εκκρεμοτητες και πολυ συντομα ακομα ενας παικτης στο κεντρο 6αρι ο οποιος θα ειναι πιο αθλητικος απο Τζιωλη.Η περιπτωση του παικτη του Πλατανια ειναι στα υποψην κολλαει ομως λογω του οτι ειναι βαρυ κορμι και εχουμε ηδη τζιωλη και οτι δν θεωρειται ετοιμος.Αυτες οι 3 μεταγραφες συν το υπαρχων ροστερ θα ειναι η ομαδα μας ενοψει προκριματιων.Μακ και κατσε λογικα δεν θα υπολογιζονται, στοχος ειναι να φυγουν και θα μεινουν μονο αν δεν ερθει προταση αλλιως φευγουν, μαλιστα ακουγεται οτι πεφτουν κια οι απαιτησεις μας.Οσον αφορα δεκαρι οπως το εννουμε μαλλον το ξεχναμε.Το 4-3-3 του ιβιτς δν εχει μεσα δεκαρι και για αυτο ψαχναμε παικτες στυλ ματεους-μπισεβαρ που μπορουν περιστασιακα να παιξουν εκει.Προθεση να παρουμε δεν υπαρχει, γτ θεωρειται φθορα στη ομαδα.Ολες οι μεγαλες ομαδες παιζουν με συγχρονα 8αρια.Επισης πιστευουμε και πελκα.
Υ.Σ 1 Υπαρχει μονο μια περιπτωση για δεκαρι αν η ομαδα παρουσιασει τρομερο προβλημα στην αναπτυξη
Υ.Σ 2 Μια πληροφορια για τα εργοεμετρικα, Ο Σαχοφ ηταν με διαφορα ο καλυτερος απο ολους τανκς, και σας αφηνω να βρειτε το χειροτερο της ομαδας μας
Γελαω οταν ακουω απαιτησεις για ανοιχτο μπατζετ.. Ξερετε ποσες ομαδες υπαρχουν με ανοιχτο μπατζετ? Σας βαζα καμια 25αρια στην ευρωπη. Οταν εχεις μεσο ορο συμβολαιων 3-4-5 κατοσταρικα και φερνεις 1-2 παιχτες με 1.5 το πιο πιθανο ειναι στο πρωτο κακο ματς ολοι οι ''κακοπληρωμενοι'' να αρχισουν να μουρμουρανε στα αποδητηρια. Αλλαζει και το ταβανι που πληρωνεις για να ανανεωσεις καποιον(Αν ειναι ο καλυτερος της ομαδας θα ζηταει περισσοτερα απο τους ''καλοπληρωμενους'' ). Υπαρχουν τοσες πολλες παραμετροι να υπολογισεις για να κανεις μεταγραφες, που υπαρχουν ανθρωποι που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για αυτο και μαλλον ξερουν καλυτερα. Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει παικτης με 1.5 εκατομμυριο τον χρονο εκτος και αν ειναι αναλογης εμβελειας και καθολικης αναγνωρισης ονομα οπως ο Mπερμπα. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι παιρνω εναν παικτη γρηγορο με καλα τελειωματα και μου βαζει 20 γκολ. Ειναι ενα μωσαικο προσωπικοτητων και το ποιος, ποτε και ποσο καλα παιζει εξαρταται απο πολλους παράγοντες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Τετ 29 Ιουν 2016, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tzoker έγραψε:Υ.Σ 2 Μια πληροφορια για τα εργοεμετρικα, Ο Σαχοφ ηταν με διαφορα ο καλυτερος απο ολους τανκς, και σας αφηνω να βρειτε το χειροτερο της ομαδας μας
Eυκολακι,Περευρα.
Goran, την αναφορα στη Ροστοφ την εκανα για να φερω ενα παραδειγμα με τι μεταγραφες ανεβαινει καποιος επιπεδο και να το αντιπαραβαλλω με μας που τη μοναδική φορα π αρχίσαμε να μπαινουμε καπως σε σωστο δρόμο (βλεπε τσιμι,λεοβατς) και επρεπε να συνεχισουμε ετσι φετος για παίκτες με παραστάσεις απο πρωταθλητισμο, ηρθαν οι απολυσεις και ο εξορθολογισμος με Κρεσπο κ Μπισεβαρ..
Παλι καλα π βρεθηκε η αγια Ντνιπρο (κερακι ναναψουμε) κ πηραμε ματος,σαχοφ, και ηταν ελευθερος ο Τζαλμας αντι να ζητάει χρηματα η ομαδα του..
Paokovie, ανεφερα τα νουμερα ως ενδεικτικα της φετινης φιλοσοφιας κ των προθεσεων..
Οκ, θα δωσουμε 2 για μπουκο, 1 για φορ και 1 για 6αρι μπας και καταφερουμε να φτασουμε το μπάτζετ στα περσινα επίπεδα ? Χλωμουτσικο..
Ξενιτεμενε, αλλο να φερουν αυτον π θελουν (βασει δηλωσεων) και αλλο αυτον π αναγκαζονται..Εχει καποια διαφορα, να το ξες..Ειδες κανα σεντονι για τις μεχρι χθες κινησεις ή για τη διαθεση να φέρουν Βαρελα πχ?
Επειδη δν κατανοεις δλδ τα επιχειρηματα περι πρωταθλητισμου και αναγκης αλλαγης επιπεδου, σου φταιω εγω π αντιδραω στους χαρακτηρισμους κ στη νοοτροπία του συμβιβασμου στο μετριο?
Κανε σεντονι κ συ για τη μετριότητα της ενδεκάδας π προτεινα, εσυ θα εκτεθεις..
Τα υπολοιπα, δε χρηζουν σχολιασμου..
Bane μου, τα δέχομαι ολα οσα λες και δε διαφωνω, αλλα αν διαβασεις οσα ειπα σημερα (κ ο σερα) θ καταλαβεις που βασίζεται ο κυριος προβληματισμος μου..Δν ειναι αποκλειστικα το θεμα ο Κρεσπο (βσκ ειναι αν προορίζεται για βασικος
) κ ο μπισεβαρ, ειναι αυτο π συμβολιζουν.. Το να κανεις αλλη μια καλη ομαδα, σιγουρα λιγο καλύτερη της περσινής, δε φτανει, οταν θες απεγνωσμένα αυτες τις μαμημενες τις ποιοτικες προσθηκες με παραστασεις κ ηγετικοτητα στον αξονα..
Χεχε, και γω σκονδρα λεω
Εδιτ τοξοβολος? Ελα ρε συ, αφου ειναι εξαιρετικα δύσκολο να βρεθει κατι καλυτερο η εστω διαφορετικο, δε διαβαζεις τον omerta?
Υ.Γ. σε καποιους το ενα (μαμησι) βοηθα το αλλο (χεσιμο).. κατι ειναι κ αυτο..
Παλι καλα π βρεθηκε η αγια Ντνιπρο (κερακι ναναψουμε) κ πηραμε ματος,σαχοφ, και ηταν ελευθερος ο Τζαλμας αντι να ζητάει χρηματα η ομαδα του..
Paokovie, ανεφερα τα νουμερα ως ενδεικτικα της φετινης φιλοσοφιας κ των προθεσεων..
Οκ, θα δωσουμε 2 για μπουκο, 1 για φορ και 1 για 6αρι μπας και καταφερουμε να φτασουμε το μπάτζετ στα περσινα επίπεδα ? Χλωμουτσικο..
Ξενιτεμενε, αλλο να φερουν αυτον π θελουν (βασει δηλωσεων) και αλλο αυτον π αναγκαζονται..Εχει καποια διαφορα, να το ξες..Ειδες κανα σεντονι για τις μεχρι χθες κινησεις ή για τη διαθεση να φέρουν Βαρελα πχ?
Επειδη δν κατανοεις δλδ τα επιχειρηματα περι πρωταθλητισμου και αναγκης αλλαγης επιπεδου, σου φταιω εγω π αντιδραω στους χαρακτηρισμους κ στη νοοτροπία του συμβιβασμου στο μετριο?
Κανε σεντονι κ συ για τη μετριότητα της ενδεκάδας π προτεινα, εσυ θα εκτεθεις..
Τα υπολοιπα, δε χρηζουν σχολιασμου..
Bane μου, τα δέχομαι ολα οσα λες και δε διαφωνω, αλλα αν διαβασεις οσα ειπα σημερα (κ ο σερα) θ καταλαβεις που βασίζεται ο κυριος προβληματισμος μου..Δν ειναι αποκλειστικα το θεμα ο Κρεσπο (βσκ ειναι αν προορίζεται για βασικος

Χεχε, και γω σκονδρα λεω

Εδιτ τοξοβολος? Ελα ρε συ, αφου ειναι εξαιρετικα δύσκολο να βρεθει κατι καλυτερο η εστω διαφορετικο, δε διαβαζεις τον omerta?
Υ.Γ. σε καποιους το ενα (μαμησι) βοηθα το αλλο (χεσιμο).. κατι ειναι κ αυτο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 29 Ιουν 2016, 22:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπανε μη λες τετοια για το φορ μας που θα πετάει στις προπονήσεις
- buffalobill4
ο ανδαλουθιανος οταν με το καλο για καποιους, κακο για καποιους αλλους θα υπογραψει θα κριθει ως ο ηγετης της αμυνας. μεχρι να υπογραψει αποδεδειγμενα καλυτερος. οταν με το καλο (για ολους ελπιζω) υπογραψει καλυτερος θα παω πασο και οταν με το καλο ξεκινησει και η χρονια και αποδειχθουν οι θεσεις προτεραιοτητας που εχουν στο ροστερ οι παικτες θα κριθουν αναλογως.
επειτα στο τελος της χρονιας θα κριθει ο προπονητης για τη διαχειριση του υλικου και τι πετυχε αλλα κυριως, αναλογως με τα μεσα που διεθετε.
και τελος θα κριθει και ο προεδρος ελλειψει τεχνικου διευθυντη για το πως επενδυσε το διαθεσιμο ανοιχτο μπατζετ.
αν ολα γινουν με αυτη τη σειρα η θα πουμε μπραβο η θα δωσουμε ευθυνες στο σαββιδη για το λεγομενο "ανοιχτο διαθεσιμο μπατζετ".
αυτο για να ξερουμε που βρισκομαστε.
επειτα στο τελος της χρονιας θα κριθει ο προπονητης για τη διαχειριση του υλικου και τι πετυχε αλλα κυριως, αναλογως με τα μεσα που διεθετε.
και τελος θα κριθει και ο προεδρος ελλειψει τεχνικου διευθυντη για το πως επενδυσε το διαθεσιμο ανοιχτο μπατζετ.
αν ολα γινουν με αυτη τη σειρα η θα πουμε μπραβο η θα δωσουμε ευθυνες στο σαββιδη για το λεγομενο "ανοιχτο διαθεσιμο μπατζετ".
αυτο για να ξερουμε που βρισκομαστε.
- Δημητρης17
Η αληθεια ειναι οτι ο Σαββιδης πολλες φορες εχει πει λογια τα οποια κανεις εχων σωας τας φρενας δεν μπορει να λαβει σοβαρα υποψιν του. Απο το αξεχαστο τραπεζι στο Μακεδονια για να βαλουμε την κουπα του Τσ. Λ. μεχρι το φετινο ανοιχτο μπατζετ. Ιδιοκτητης ΠΑΕ ειναι, τη δουλια του κοιταζει να κανει οπως με καθε αλλη εταιρεια του και πολυ καλα κανει απ την πλευρα του. Για το οτι πληρωσε τα χρεη -αφου εχει την δυνατοτητα- τρελλος θα ηταν να μην υποστηριξει το μαγαζι του. Ποιημα δεν τρωω απο κανεναν, ουτε κι απ αυτον. Τωρα στα μεταγραφικα, γιατι αυτα με αφορουν περισσοτερο απο τα της ΠΑΕ, σαν οπαδος που ειμαι: Δηλωνω ευχαριστημενος μεχρι στιγμης, γιατι γεμιζουμε ομορφα το ροστερ με παιχτες που νομιζω οτι θα μας ικανοποιησουν με την αποδοση τους στο χορταρι και θα μας κανουν να ξεχασουμε την ομαδα του Σαντος που κοντευει να μας στοιχειωσει. Ολοι ξερουμε πως οι θεσεις που εξακολουθουν να θελουν ενισχυση, δηλαδη ο αξονας, πρεπει να καλυφθουν με μεγαλυτερα ονοματα, πιο ακριβους ποδοσφαιριστες, επιπεδου Σκαριονε, Παπα Γκουεγιε, Ντουγκλας κλπ. Ε, λοιπον υπομονη. Οι μεταγραφες απο μεθαυριο ανοιγουν κανονικα!!! Η ομαδα ακομη δεν εφυγε για Ολλανδια κι εμεις κανουμε σαν να τελειωσαν οι ακριβοι -στα μετρα μας παντα- παιχτες... Το θεμα ειναι αν θα αποφασισει ο ιδιοκτητης να βαλει το χερι καπως πιο βαθια στην τσεπη, αυτη ειναι η λυση στις αγωνιες μας. Πολυ σημαντικο επισης ειναι το να συνειδητοποιησουμε οτι ο Σαββιδης δεν ειναι Αμπραμοβιτς... Αν ηταν, θα αγοραζε την Τσελσι, οχι τον ΠΑΟΚ. Παρ ολα αυτα πιστευω οτι δυο τρεις παιχτες των τριων εκατομμυριων μπορει να τους φερει, σ αυτα τα ποσα ειναι θεμα βουλησης του, οχι δυνατοτητας ή αδυναμιας του.
Φιλε μου δυστυχως τον ηγετη δεν μπορει να τον κανει η ομαδα,η ομαδα μπορει να σ ανεβασει απο 7 να παιζεις 9,να σ ανεβασει την ψυχολογια να σε κανει δυνατο αλλα ο παιχτης ηγετης φαινεται ακομα και εξω απο το γηπεδο,το πως σκεφτεται το πως μιλαει τι λεει..δυστυχως εκτος Τζαβελα και ολιγον Τζιολη δεν εχει καποιος αλλος αυτα τα χαρακτηριστικα απο τους παλιους(γι αυτο δεν νομιζω να ειναι καλη μια αποχωρηση του Τζαβελα τωρα).obanebane έγραψε:Θα φτιαξει η ιδια η ΟΜΑΔΑ ηγετες,εχουμε παιχτες στο ροστερ που μπορουν να γινουν.
Αυτοι που αναφερομαι ειναι μικροι ακομα αλλα εχουν τα στοιχεια,ο Χαρισης θυμιζει τον Κατσουρανη ο Τσιμιροτ τον Νατχο ο Μυστακιδης τον Σαλπιγγιδη (αυτο το εγραψα επειδη ειναι και οι δυο ποντιοι) ολα θα γινουν αρκει να φτιαξουμε ομαδα και καθαρισει το ποδοσφαιρο για να γυρισει ο κοσμος στο γηπεδο.
Άιντε από δω κι εσύ βρε...............................φιλοΑποστολικέ!!!!MANIAKOS έγραψε:Μπανε μη λες τετοια για το φορ μας που θα πετάει στις προπονήσεις

Υ.Γ. Ξέρω, ξέρω, το κάνεις γιατί σε κάνα δεκάλεπτο εισερχόμαστε στην ημέρα της ονομαστικής του εορτής...