Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Τι έγινε πουλήσατε και τον Τζαβέλα;
Όχι οτι ήταν ο περυσινός MVP Και δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να γίνει αυτό.
Όχι οτι ήταν ο περυσινός MVP Και δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να γίνει αυτό.
- thanos-xanthi
κι εγω τον βλεπω ν ανανεωνει
και γουσταρει, και καλη χρονια εκανε
και καλες σχεσεις με την οικογενεια εχει..
και γουσταρει, και καλη χρονια εκανε
και καλες σχεσεις με την οικογενεια εχει..
- Δημητρης17
Παροτι ο Τζαβελλας ηταν ο πιο σταθερος παιχτης μας την περασμενη σεζον.. παροτι ηταν ο -με διαφορά- καλυτερος αμυντικος μας.. παροτι δεν θελω να φυγει γιατι εγινε σημειο αναφορας στον ΠΑΟΚ.. παρολα αυτα, ειναι το μονο "σιγουρο" περιουσιακο μας στοιχειο, ουτε υπερεκτιμημενος, ουτε υποτιμημενος και τα λεφτα που αξιζει αν τον βγαλουμε στο σφυρι, σιγουρα θα τα πιασουμε. Αυτα τα ποσα που ακουγονται για Λουκας, Μακ, Κατσε, ειναι ονειρα θερινης νυκτος και πολυ μακρυα απο την πραγματικη αξια τους, οποτε ας βασταμε μικρο καλαθι σχετικα με την πωληση τους. Ολα καλα ως τωρα, μακαρι να υπογραψουν Μπισεσβαρ, Κρεσπο και Γκνιατιτς, γεμιζουμε το ροστερ με σοβαρους, αν οχι πολυ καλους παιχτες και παμε για μεγαλυτερα ονοματα σχετικα με τον επιθετικο, που θα ηθελα να ειναι ο Ζοζουλια οσο κι αν μου την σπαει η φημη του περι εθνικισμου κλπ, γιατι πιστευω οτι ειναι φορ παλιας κοπης, κοντος, δυνατος και πεισματαρης, κατι που λειπει πολυ απο την επιθετικη γραμμη μας και δεκαρι -αν ταιριαξει- γιατι μαλλον ο Μπισεσβαρ μπορει να ανταποκριθει και σ αυτον τον ρολο. Εναν εμπειρο, με γεματες σεζον τερματα, ισως κι εναν ακομη σεντερ μπακ, μεγαλυτερο ονομα... Συνολικα, ειμαι ικανοποιημενος με τις ως τωρα κινησεις μας.pgetsos έγραψε:Από την άμυνα θα φύγει ο καλύτερος πέρσι παίχτης σου
Και το λέτε τόσα άτομα και με τόση σιγουριά...
- zarathustra79
Δηλαδή πόσο πιστεύετε οτι μπορεί να πιάσει ο τζαβέλλας για να χουμε καλό ερώτημα;;
- pisakaipoupoula
- Δημητρης17
Πιστευω κατι λιγο παραπανω απο ενα εκατομμυριο, το δινει μια μεσαια Ιταλικη, Τουρκικη ομαδα.zarathustra79 έγραψε:Δηλαδή πόσο πιστεύετε οτι μπορεί να πιάσει ο τζαβέλλας για να χουμε καλό ερώτημα;;
- Δημητρης17
Ελα αδερφε, δεν εχει σχεση ο Ινιγο με την κατασταση, θα τον δουμε τον παιχτη... Ασε που δεν υπεγραψε ακομη...pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ εμπιστεύομαι Ινίγο πάντως, αμυντικάρα ο Κρέσπο....
- Kostas_Peraia4
PAOK24
Bρε τι σου ειναι το Champions League...«Συμφωνία τριετίας με τον ΠΑΟΚ»
Τι αναφέρουν οι Ολλανδοί για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον #PAOK #PAOK24
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν το νέο βήμα στην καριέρα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ οι συμπατριώτες του...
Όπως αναφέρει ολλανδική ιστοσελίδα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη τριετία με τους "ασπρόμαυρους" να δίνουν μάχη για την απόκτησή του και τελικά να την κερδίζουν, όπως όλα δείχνουν.
Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μπίσερβαρ μετά την αποχώρηση του από την Καισέρισπορ, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από την Τουρκία (Τράμπζονσπορ, Αντάνασπορ) όσο και από την Ολλανδία (Φέγενορντ).
Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως πέρα από τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ... δελέασε περισσότερο τον ποδοσφαιριστή.
- zarathustra79
Kαι δηλαδή αξίζει να δώσεις τον καλύτερο σου παίκτη για την περασμένη χρονιά για κάτι λίγο παραπάνω από ενα εκατομμύριο (που εμένα βέβαια μου φαίνονται πολλά αν βάλεις ηλικία, συμβόλαιο κλπ);;
- Δημητρης17
Ειδες;;;;;;;Kostas_Peraia4 έγραψε:PAOK24
Bρε τι σου ειναι το Champions League...«Συμφωνία τριετίας με τον ΠΑΟΚ»
Τι αναφέρουν οι Ολλανδοί για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον #PAOK #PAOK24
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν το νέο βήμα στην καριέρα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ οι συμπατριώτες του...
Όπως αναφέρει ολλανδική ιστοσελίδα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη τριετία με τους "ασπρόμαυρους" να δίνουν μάχη για την απόκτησή του και τελικά να την κερδίζουν, όπως όλα δείχνουν.
Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μπίσερβαρ μετά την αποχώρηση του από την Καισέρισπορ, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από την Τουρκία (Τράμπζονσπορ, Αντάνασπορ) όσο και από την Ολλανδία (Φέγενορντ).
Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως πέρα από τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ... δελέασε περισσότερο τον ποδοσφαιριστή.

- Δημητρης17
Οχι Ζαρατούστρα ουτε και θελω να φυγει!!! Απλα νομιζω οτι μαζι με τον Μακ, πανω κατω γυρω στο εναμισυ εκατομμυριο, ειναι οι μονες σιγουρες πωλησεις αν αποφασισουμε κατι τετοιο. Θα ηθελα και ο Μακ να παραμεινει. Για τον Κατσε, δεν με πειραζει αν φυγει, ισως και καλυτερα!!!zarathustra79 έγραψε:Kαι δηλαδή αξίζει να δώσεις τον καλύτερο σου παίκτη για την περασμένη χρονιά για κάτι λίγο παραπάνω από ενα εκατομμύριο (που εμένα βέβαια μου φαίνονται πολλά αν βάλεις ηλικία, συμβόλαιο κλπ);;
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αξίζει,αξίζει!!zarathustra79 έγραψε:Kαι δηλαδή αξίζει να δώσεις τον καλύτερο σου παίκτη για την περασμένη χρονιά για κάτι λίγο παραπάνω από ενα εκατομμύριο (που εμένα βέβαια μου φαίνονται πολλά αν βάλεις ηλικία, συμβόλαιο κλπ);;

- ace79grpaok
Όταν έλεγα ότι μόνο το Τσου λου σε ανεβαζει επίπεδο κάποιοι έλεγαν ότι πρέπει,πρώτα να φάμε τον χοντρό θα καταλάβαιτε την,διαφορα όταν θα πακέτο Καμπ νου και στο εμιρειτς φέτος.Σας εχω κι τον όμιλο
Μπαρτσελόνα
Αρσεναλ
Σαχταρ
ΠΑΟΚ
Δε τσαμπιονςςςςςςς δε μαιστερρρρρρρρρρρρρρρρ
Μπαρτσελόνα
Αρσεναλ
Σαχταρ
ΠΑΟΚ
Δε τσαμπιονςςςςςςς δε μαιστερρρρρρρρρρρρρρρρ