σε καρεκλακη ?>>??????? χαχααχααχαJeremy4 έγραψε:Τραγική εμφάνιση, συνθήματα τύπου "ΠΑΟΚ, γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχή" και τέτοια, γκολ του Μιλάνο στο τέλος και ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1.
Λαικό δικαστήριο έξω από το γήπεδο, "είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο, διώξε πια, διώξε πια τον Πορτογάλο", ο Σάντος να δηλώνει "no problem" ...
ΑΥΤΑ ΠΕΡΣΙ!!!
ΦΕΤΟ, sold out, 30.000 κόσμος, Τούμπα καμίνι, άσσος εύκολα ή δύσκολα, ΠΑΟΚ μόνος δεύτερος... και ο Γκαρσία κόκκινη κάρτα από τον παρατηρητή γιατί καθόταν στη Θύρα 1 σε καρεκλάκι κατόχου διαρκείας...![]()
![]()
Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 07/12 16:45 Προβλέψεις & σχόλια
-
ακουω μερικους που λενε ερχεται ο αστερας φουριοζος.. ε και τι εγινε θα μας κλασει τα πα@@ρια...εδω ειναι ΤΟΥΜΠΑ και θα προσκυνησει κι αυτος..ακου εκει φουριοζος και εγω ειμαι δευτερος και παιζω ναο με 30000 απο εξω..το ματς ειναι ασσος,δυσκολο μεν αλλα ασσος και μαλιστα με 1-0...με το ζορι..ναι γιατι οχι με 1-0 να ποναει περισσοτερο,αλλωστε αυτη η ομαδα ειναι φτιαγμενη ετσι ωστε να κερδιζει ακομα και οταν δεν ειναι στα καλυτερα της...και κατι αλλο στατιστικο ομαδα που εχει δυο συνεχομενα ματς εκτος δεν πηρε ποντους και στα δυο..οποτε οτι πηρε απο λαγο πηρε..στο ναο θα προσκυνησει και ας παιζω με μιση ομαδα...ο ΠΑΟΚ φετος εχει μαθει να νικα και στα δυσκολα...αντε ΠΑΟΚΑΡΑ γερα για το τριποντο...

+1000j.t.r έγραψε:Με την ενδεκαδα εκτακτης αναγκης που θα κατεβασει ο Σαντος θεωρω το παιχνιδι ως ματς που πρεπει να κερδιθει απο το λαο.Χρειαζεται ασφυκτικη ηχητικη και ψυχολογικη πιεση σε ολη τη διαρκεια απο τους 30000 προς τους παικτες του αστερα με στοχο να αποσυντονιστουν γιατι υπο κανονικες συνθηκες θα εχουμε προβληματα .Το υλικο τους ειναι πολυ καλο και ειναι γενικα σφιχτη ομαδα

Να πω κι εγώ την π@π@ργιά μου για το ποιός θα παίξει.
Η άμυνα δεν αλλάζει με τίποτα.
Στο κέντρο θα βάλει μπαλάφα γιατί κατά βάθος τον πιστεύει, θα βάλει και Ιβιτς γιατί κι αυτόν τον πιστεύει (δεν ξέρω γιατί αλλά αυτός ξέρει σίγουρα καλύτερα). Δεξια θα βάλει Σέρτζιο γιατί μόνο εκεί παίζει πραγματικά καλά, αριστερά δεν κάνει τόσα πολλά (όχι ότι είναι και κακός). Αριστερά ήρθε η ώρα του Γεωργίου (Λάκης και Παντελής δεν...) Μποστά Κλάους και Μπάκα. Για να σπάσεις την άμυνα του αστερία θες ταχύτητα και ο Αναστασάκος περπατάει.
Νομίζω ότι με τον αστερία πιο πολύ ανησυχεί πως θα βάλει γκολ παρά στην άμυνα.
Καλός ο αστερίας αλλά όχι και να τρελαθούμε κιόλας.
Η άμυνα δεν αλλάζει με τίποτα.
Στο κέντρο θα βάλει μπαλάφα γιατί κατά βάθος τον πιστεύει, θα βάλει και Ιβιτς γιατί κι αυτόν τον πιστεύει (δεν ξέρω γιατί αλλά αυτός ξέρει σίγουρα καλύτερα). Δεξια θα βάλει Σέρτζιο γιατί μόνο εκεί παίζει πραγματικά καλά, αριστερά δεν κάνει τόσα πολλά (όχι ότι είναι και κακός). Αριστερά ήρθε η ώρα του Γεωργίου (Λάκης και Παντελής δεν...) Μποστά Κλάους και Μπάκα. Για να σπάσεις την άμυνα του αστερία θες ταχύτητα και ο Αναστασάκος περπατάει.
Νομίζω ότι με τον αστερία πιο πολύ ανησυχεί πως θα βάλει γκολ παρά στην άμυνα.
Καλός ο αστερίας αλλά όχι και να τρελαθούμε κιόλας.
Παιδιά την Κυριακή θα έρθουν τα 2 ανηψάκια μου από την Αθήνα και θέλω να τα πάω στην Τούμπα. Είναι 6 και 7 χρονών. Ξέρει κανείς αν πρέπει να κόψω εισιτήρια ή μπορώ να τα βάλω δωρεάν; Η μητέρα τους (η αδελφή μου) είναι ΠΑΟΚ, αλλά ο μπαμπάς ΑΕΚ και πρέπει να προπαθήσω να τα κάνω ΠΑΟΚτσάκια. Είναι ιερός σκοπός
Νέο πρόβλημα με Ίβιτς, την Τρίτη η συν. Τύπου του «Τεό»
Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτόν τον καιρό ο Φερνάντο Σάντος. Το τελευταίο από αυτά αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς που αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στην μέση και θα μπει στις προπονήσεις την Πέμπτη.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Σέρβος χαφ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που έπεται στο πρόγραμμα. Νοκ άουτ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν ήδη τεθεί οι τιμωρημένοι Γκαρσία και Βερόν και οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια και Κοντρέρας. Η μισή ομάδα, δηλαδή...Στην προπόνηση της Τρίτης, ατομικά πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς και Βαγγελής.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=82987
Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτόν τον καιρό ο Φερνάντο Σάντος. Το τελευταίο από αυτά αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς που αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στην μέση και θα μπει στις προπονήσεις την Πέμπτη.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Σέρβος χαφ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που έπεται στο πρόγραμμα. Νοκ άουτ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν ήδη τεθεί οι τιμωρημένοι Γκαρσία και Βερόν και οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια και Κοντρέρας. Η μισή ομάδα, δηλαδή...Στην προπόνηση της Τρίτης, ατομικά πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς και Βαγγελής.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=82987
- PABLO GARCIA2
Συμφωνώ ότι ο Λάκης μοιάζει πλέον με συνταξιούχο και απορώ που είδαν την βελτίωση στη Φυλή. 2 φορές βγήκε μόνος του σε αντεπίθεση(στο 0-1) και τράκαρε πάνω στο μπακ του βούλη.Χωρίς ψυχολογία,χωρίς πάθος,μοιάζει σαν χαμένος μέσα στο γήπεδο.
Πάντως από 2 δικά του(καλοχτυπημένα) κόρνερ βάλαμε 2 γκολ με τυρί και βούλη.Ισως η μοναδική του προσφορά.
Πάντως από 2 δικά του(καλοχτυπημένα) κόρνερ βάλαμε 2 γκολ με τυρί και βούλη.Ισως η μοναδική του προσφορά.