Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Εαν ισχύει αυτο π λεει ο μπανε τοτε ειναι εξαιρετικη επιλογη το βουνο..μακαρι να κλεισει...
Παιδια ο μπισεσβαρ ειναι παρα πολυ καλος παιχτης κ θα συμφωνησω μ αυτα π ειπε ενας αρδ που ασχολειται με στοιχημα..τον ειχα δει κ εγω σε πεντε εξι αγωνες και μου εβγαλε τα ματια..μπραβο στην ομαδα για να μην κραζουμε μονο...
Μακαρι να παρουμε λεφτα απο τζαβελλα σκονδρα γκολασα αμεσα...
Παιδια ο μπισεσβαρ ειναι παρα πολυ καλος παιχτης κ θα συμφωνησω μ αυτα π ειπε ενας αρδ που ασχολειται με στοιχημα..τον ειχα δει κ εγω σε πεντε εξι αγωνες και μου εβγαλε τα ματια..μπραβο στην ομαδα για να μην κραζουμε μονο...
Μακαρι να παρουμε λεφτα απο τζαβελλα σκονδρα γκολασα αμεσα...
Ο Μπίσεσβαρ έχει γραφτεί απ τους Ολλανδούς ΑΡΔ (" fr12.nl ") από τις.........6 Μαΐου...Magpies4 έγραψε:Ο Μίχελ κινείται αθόρυβα τελευταία, πχ τον Μπισεσβαρ τον πήραν χαμπάρι οι ΑΡΔ όταν αφίχθη Θεσνίκη. Η υπόθεση Βαρέλα τον έχει αφήσει ήσυχο να κυνηγήσει τον Παπα Γκουέ και ίσως καποιους άλλους που δεν ξέρουμε. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι πότε μένει ελεύθερος λόγω των προβλημάτων της Ντνιπρο. Ισως και αυτός να μένει ελεύθερος τώρα.obanebane έγραψε:Του Παπα Γκουε μολις εμαθα οτι δεν ειναι παπας.
Πιστευα οτι ειναι μανατζεροδουλεια τελικα ομως το παλευουμε πολυ.με την περιπτωση να ειναι δυσκολη.
Ενημερωση εκ των εσω,παλι απο το ιδιο μελος του φορουμ που μου ειχε πει για τη ρητρα του Ματεους πριν το βγαλουν οι αρδ.
Σα πολλοι μαζευοντε παντως δε νομιζεται;
Θα εχουμε αρκετες αποχωρησεις.

Μετά απλά οι δικοί μας τον.................."ξεχάσανε" (???)...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 29 Ιουν 2016, 16:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αυτος θα μπορουσε ευκολα να εχει παιξει σε μας. Απλα επρεπε να δωσουμε 400 χιλιαρικακια αλλα προτιμησαμε να τα δωσουμε στον αμπουμπακαρι εκεινη την χρονιαnothu έγραψε:Με ενα πρόχειρο ψάξιμο είδα οτι αυτός έχει πολύ καλά νούμερα:
http://www.transfermarkt.de/henrikh-mkh ... eler/55735
Τι λέτε;

Μεχρι να φυγει η ομαδα για την Ολλανδια παντως θα γινει ενας ψιλοχαμος κυριως με τις αποδσμευσεις τους δανεισμους και ας ελπισουμε και τις πωλησεις. Δεν γινεται να ταξιδεψουνε 30+ ποδοσφαιριστες πρακτικα, δεν θα γινεται σωστη προπονηση.
Οποτε περιμενουμε καμια 10αρια να μας κουνησουν μαντηλι ειτε οριστικα ειτε....δανεικα.
Ωραια εβδομαδα.
Οποτε περιμενουμε καμια 10αρια να μας κουνησουν μαντηλι ειτε οριστικα ειτε....δανεικα.
Ωραια εβδομαδα.
-
o Κρεσπο για μένα εχει ερθει για αντικαταστατης του Τζαβελα , θα παιξει και αριστερο μπακ αν υπαρχει προβλημα με τον Λεοβατς ή αναλογα τον αγώνα. Αν πουληθει ο Τζαβέλας γιατι βλέπω να παιρνουμε τρεις στοπερ ?
Αλλη μια πληροφορία ειναι οτι η Μακαμπι πουλησε τον Ζαχαβι σε ομάδα της Κινας ,μπορουν να πάρουν τον Γκολασα με 200.000 ευρω.
Αλλη μια πληροφορία ειναι οτι η Μακαμπι πουλησε τον Ζαχαβι σε ομάδα της Κινας ,μπορουν να πάρουν τον Γκολασα με 200.000 ευρω.
Το ῾έχει προταθεί᾽ δεν το μετράω.goran 64 έγραψε:Ο Μπίσεβαρ έχει γραφτεί απ τους ΑΡΔ από τις.........6 Μαΐου...Magpies4 έγραψε:Ο Μίχελ κινείται αθόρυβα τελευταία, πχ τον Μπισεσβαρ τον πήραν χαμπάρι οι ΑΡΔ όταν αφίχθη Θεσνίκη. Η υπόθεση Βαρέλα τον έχει αφήσει ήσυχο να κυνηγήσει τον Παπα Γκουέ και ίσως καποιους άλλους που δεν ξέρουμε. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι πότε μένει ελεύθερος λόγω των προβλημάτων της Ντνιπρο. Ισως και αυτός να μένει ελεύθερος τώρα.obanebane έγραψε:Του Παπα Γκουε μολις εμαθα οτι δεν ειναι παπας.
Πιστευα οτι ειναι μανατζεροδουλεια τελικα ομως το παλευουμε πολυ.με την περιπτωση να ειναι δυσκολη.
Ενημερωση εκ των εσω,παλι απο το ιδιο μελος του φορουμ που μου ειχε πει για τη ρητρα του Ματεους πριν το βγαλουν οι αρδ.
Σα πολλοι μαζευοντε παντως δε νομιζεται;
Θα εχουμε αρκετες αποχωρησεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά απλά τον "ξεχάσανε" (???)...![]()
...
![]()
Κι ομως με τον Μπισεβαρ δεν σταματησε να ασχολειται ο PNG, ισα ισα εγραφε συνεχως οτι συνεχιζει να αποτελει ενναλακτικη λυση στο μυαλο του Μιχελ.
Παει σας λεω χαλασε ο κοσμος.
Παει σας λεω χαλασε ο κοσμος.
Είχε γραφτεί ο Μπίσεσβαρ για τον Π.Α.Ο.Κ. από Ολλανδούς ξαναλέω..." fr12.nl "...6/5/2016...
- Kostas_Peraia4
Συμφωνα με τα τουρκικα μεσα,ο Biseswar εχει ηδη υπογραψει συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ
Kayserispor 'un sözleşme uzatmak istemediği Biseswar,Yunan Paok takımıyla anlaştı.
με μεταφραση στα αγγλικα
Biseswar does not want to extend the contract, signed with the Greek team Paok.
Kayserispor 'un sözleşme uzatmak istemediği Biseswar,Yunan Paok takımıyla anlaştı.
με μεταφραση στα αγγλικα
Biseswar does not want to extend the contract, signed with the Greek team Paok.
-
- Επικοινωνία:
+μφωνω με την άποψη σου.DimitrisS έγραψε:Μεχρι να φυγει η ομαδα για την Ολλανδια παντως θα γινει ενας ψιλοχαμος κυριως με τις αποδσμευσεις τους δανεισμους και ας ελπισουμε και τις πωλησεις. Δεν γινεται να ταξιδεψουνε 30+ ποδοσφαιριστες πρακτικα, δεν θα γινεται σωστη προπονηση.
Ωραια εβδομαδα.
Εγω "πιστεύω" θα φύγουν οι:
1. Golasa 2. Sabo (αποδεσμεύσεις)
και βλέπω εκτός από πωλήσεις: 1. Mak / 2. Kace (ισως) 3. Tzavellas
αρκετούς δανεικούς - Yποψήφιοι είναι οι: Poungouras / Korovesis / Giannoulis (αν μείνει ο Skondras) / Pozoglou / Savvidis (ίσως κ ελεύθερος) / Deligiannidis βλέπω κ τον: Konstantinidi (λόγω κουτσολιάκου manager που εχει δανεικο σε καμια στ εξωτερικό να παρει παιχνίδια 50%/50%)
Αποδεσμεύσεις βέβαια θα έχουμε κ απο u20 που σίγουροι είναι οι: Popovic / Qose / Panagiotoudis / V. Papadopoulos
- Αρα θα έχουμε αρκετους δανεισμούς 'βλέπω' κ αποδεσμεύσεις + πωλήσεις στο ροστερ μας.
Θεωρώ ότι δεν έπαιξε ποτέ δυνατά του Μπίσεσβαρ, όπως του Ματέους που μας πρήζανε επί βδομάδες ότι κλείνει ή θα κλείσει. Αυτό λέω. Φυσικά και για τον Παπα Γκουέ έχει ακουστεί αλλά επίσης περνάει στα ψιλά (αν το συγκρίνουμε με τον Βαρέλα και τον Μπακάλη κλπ που μας έχουν φλομώσει).goran 64 έγραψε:Είχε γραφτεί ο Μπίσεσβαρ για τον Π.Α.Ο.Κ. από Ολλανδούς ξαναλέω..." fr12.nl "...6/5/2016...
-
- Επικοινωνία:
Ερώτηση;
Ξέρει κανείς φίλος αν αυριο λήγει το συμβόλαιο του Melissa;
http://www.transfermarkt.com/nikolaos-m ... ler/199179
Το λέω για Μήπως προορίζεται για 3ος τερματάς ο Σιαμπάνης απ u20 κ στο τέλος ΔΕΝ πάρουμε τερματα κ μείνουμε χωρίς τερματα με τον Γλύκο κ τον Βελλίδη.
Ξέρει κανείς φίλος αν αυριο λήγει το συμβόλαιο του Melissa;
http://www.transfermarkt.com/nikolaos-m ... ler/199179
Το λέω για Μήπως προορίζεται για 3ος τερματάς ο Σιαμπάνης απ u20 κ στο τέλος ΔΕΝ πάρουμε τερματα κ μείνουμε χωρίς τερματα με τον Γλύκο κ τον Βελλίδη.
Λογικα ναι, τελειωνει το συμβολαιο του Μελισσα.
Παντως για τους "εχει" ανοιξει διαυλος επικοινωνιας με τον Αιγινιακο. Ηδη ο Πατραλης ανηκει στον Αιγινιακο ενω σημερα φαινεται οτι θα τον ακολουθησει και ο....Εμινεμ Ρανγκελοφ. Οι 24 λενε οτι δεν αποκλειεται να πανε κι αλλοι μικροι προς τα εκει.
Παντως για τους "εχει" ανοιξει διαυλος επικοινωνιας με τον Αιγινιακο. Ηδη ο Πατραλης ανηκει στον Αιγινιακο ενω σημερα φαινεται οτι θα τον ακολουθησει και ο....Εμινεμ Ρανγκελοφ. Οι 24 λενε οτι δεν αποκλειεται να πανε κι αλλοι μικροι προς τα εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 29 Ιουν 2016, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λήγει αλλά δεν λήγει απ αυτό που είπε ο Μίχελ στην συνέντευξη...Συμπέρασμα δεν έβγαλα προσωπικά... 
Δεν ξέρω γιατί, αλλά "έβλεπα" καμιά τράμπα Μελίσσα+Σκόνδρα με...Γκουρμπούνοφ, τερματά του Σπανού!!!!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά "έβλεπα" καμιά τράμπα Μελίσσα+Σκόνδρα με...Γκουρμπούνοφ, τερματά του Σπανού!!!!

Mīngus έγραψε:Αυτά κάνετε αντιγκρινιάρηδες και έχετε φιμώσει μέχρι και τον Τσεche4 έγραψε:Εχω καλυτερο παρατσούκλι έτοιμο απλα δεν το βγάζω στη φορα λόγω γκρίνιας για την γκρίνια του φορουμgoran 64 έγραψε:
Che, αυτόν που είναι και γρήγορος σε συνιστώ να τον βαφτίσεις................"τακατάκα"...![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. No offense, απ την χαρά μου τα λέω...
Che4.....................go Couba my man!!!!