Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:http://inpaok.com/310431/πέρασε-ιατρικά-ο-κρέσπο/

Οχι σε πστη μου δεν κόπηκε το λιμό
Che, αυτόν που είναι και γρήγορος σε συνιστώ να τον βαφτίσεις........................"τακατάκα"... :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. No offense, απ την χαρά μου τα λέω... :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

DimitrisS έγραψε:Ελα ρε Τσε τωρα λιμο. Λες και μιλας για κανα Κνολ.

Κατι μου λεει οτι θα κλεισει στοματα ο Κρεσπο.

Εγω δεν ανήκω στην κατηγορία γκρίνιες να ξέρεις

Γενικά δε μετράω σαύτα σαν απο η

Σκέψου οτι ελεγα λιμό το λουκας και τον λεω ακομα δηλαδη

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:

Che, αυτόν που είναι και γρήγορος σε συνιστώ να τον βαφτίσεις........................"τακατάκα"... :lol: :lol: :lol: :lol:

Εχω καλυτερο παρατσούκλι έτοιμο απλα δεν το βγάζω στη φορα λόγω γκρίνιας για την γκρίνια του φορουμ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οπως λεει και ο Ρειν. Αυτοι οι ποδοσφαιριστες που δεν ειναι οι λεγομενοι απο το πανω ραφι (του ΠΑΟΚ) χρειαζονται.

Πρεπει να πας σε τοπ επιλογη σεντερ μπακ, παντα στα μετρα του επιπεδου μας ετσι, βλεπε Βαρελα, Νταγκλας.

Τοπ επιλογη τερματοφυλακα για το επιπεδο μας, βλεπε Μποικο.

Και τοπ επιλογη για το επιπεδο μας σεντερ φορ, βλεπε Ζοζουλια.

Κατι που πιστευω και θελω να γινει. Οχι απαραιτητα με αυτα τα ονοματα, εννοειται.

Υ.Γ. Τον Κρεσπο τον πηραμε για να...σπασουμε λιγο την μαυριλα. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 29 Ιουν 2016, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

efthimis_paok έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:40 λεπτα εκατσε στην Τουμπα κι εφυγε
μπαμ μπαμ η συμφωνια?
Όχι, είδε την λαϊκή έξω απο την τούμπα, και λέει, "καλά ρε μ@λακεζ, που με φέρατε;"
και έφυγε.
Με 30+ Κελσίου και τα ψάρια 2 βήματα από τα γραφεία και πολύ έκατσε :D
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

zarathustra79 έγραψε:@γκουερίνο: o scarione ομως έχει κ 120 γκολ στα ματς αυτά... Η διαφορά βέβαια είναι οτι o scarione γράφεται οτι ζητάει 1,8Μ και λογικά δεν πέφτει αυτή τη στιγμή κάτω από το 1,5Μ, ενώ o biseswar πιστεύω οτι θα είναι στο ίδιο επίπεδο χρηματων που δώσαμε σε παίκτες ως τώρα.
Σαφως και τα εχει βαλει και ειναι και λιγο μεγαλυτερη η αξια του Σκαριονε. Αλλα παιζει ρολο και το σε ποια ομαδα παιζεις. φετος ο Σκαριονε με βαση γκολ και ασιστ συμμετειχε στο 25% των γκολ της ομαδας του και ο Μπισεβαρ στο 36%. Αν βαλουμε και το οτι ειναι πολυ πιο οικονομικος ειναι μικροτερος σε ηλικια και μπορεις να τον εχεις σε ολη την προετοιμασια τοτε νομιζω οτι ο Μπισεβαρ ειναι πολυ πιο χρησιμος αυτη την στιγμη στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Ρε τσακάλια μη φαγωνεστε ολα οκ νταξ ειναι λογικό ο καθε ενας να εχει μια αποψη κι απ τη στιγμή που την μοιράζεται να γινεται νταβαντουρι.τεσπα ποσους παιχτες περιμενουμε ακομα? μεχρι στιγμής εχουμε
Γλυκος
Ματος Κρεσπο Χατζη Λεοβατς
Χαρισης Κατσε (Τζιωλης)
Τζάλμα Ντιεγκο Μακ ( Γκαρυ)
Κλαους
αν φυγει το Κατσε και ο Μακ θελουμε 6 αρι ακομα ενα χαφ μαλλον στοπερ τερμα και ισως φορ? με δεδομενο οτι μενει ο φακουντο και ο κουλουρης.επισης ποτε θα πληρωθουμε και θα χουμε φορ να τριπλαρει απο τον Κλαους? :pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ας γραψω κι εγω την αποψη μου για τον Κρεσπο,οντας πιο ψυχραιμος σημερα

Λοιπον,εγω πιστευω πως ο Γιαννης ο Σκονδρας θα αποτελεσει παρελθον και ο Κρεσπο ερχεται σαν αντικαταστατης του.Ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει και στις 3 θεσεις της αμυνας.Δεν πιστευω οτι θα λογιζεται σαν βασικος,αλλα νομιζω οτι η πολυθεσια του λυνει τα χερια καθε προπονητη και ειναι χαρα να τον εχει στο ροστερ του,καθως μπορει να τον ξελασπωσει οποιαδηποτε στιγμη,επειδη δεν χρειαζεται να σκεφτει πολυ ποιους παικτες και σε τι θεση θα εχει στον παγκο του.Βλεπεις οτι δεν τραβαει το ενα απο τα δυο σου πλαγια μπακ?Βαζουμε τον Κρεσπο.Βλεπεις πως δεν τραβαει το ενα σεντερ μπακ?Βαζουμε τον Κρεσπο.

Οποτε εχω την εντυπωση πως ο Κρεσπο θα εχει τον ρολο του πασπαρτου στο ροστερ και δεν νομιζω να τον δουμε σε πολλα ματς βασικο.Αν ισχυει ο παραπανω συλλογισμος,ειμαι 1000% υπερ της μεταγραφης του
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

che4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Εχω καλυτερο παρατσούκλι έτοιμο απλα δεν το βγάζω στη φορα λόγω γκρίνιας για την γκρίνια του φορουμ
Αυτά κάνετε αντιγκρινιάρηδες και έχετε φιμώσει μέχρι και τον Τσε
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Mīngus έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol:
Με γονάτισες :lol:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε: το θεμα μου προσωπικα ειναι οτι για αλλη μια χρονια κινδυνευω να γεμισω με "καραβιες" καλων (το τονιζω αυτο γιατι δεν ειναι τοσο κακοι παιχτες ή σαπακια) παιχτων τους οποιους του χρονου θα ψαχνω να ξεφορτωθω....και ολα αυτα γιατι δεν καταφερνω να τους πλαισιωσω με την αναλογη ποιοτητα....κανουμε βαθος βαθος βαθος αλλα στην επιφανεια ειναι το προβλημα παντα...δηλαδη για παραδειγμα καλος ο τζιολης, καλος λογικα θα ειναι και ο βοσνιος του πλατανια, αλλα μεταξυ μας αν μας βαζανε να διαλεξουμε σχεδον ολοι τον παυλαρα θα προτιμουσαμε αγωνιστικα...δεν εχει ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη σημεια αναφορας στο παιχνιδι του να τον σηκωνουν στα δυσκολα...αυτο ειναι το μεγαλο μας προβλημα το ξερεις...θα το καλυψουμε αυτο?οψωμεθα...
έτσι ακριβώς είναι ... όλοι τον Παυλάρα θα διάλεγαν και μάλιστα χωρίς 2η σκέψη γιατί όσο έπαιζε όλοι οι συμπαίχτες αυτόν έψαχναν και από αυτόν ξεκινούσαν όλα τα καλά της ομάδας ...

2-3 τέτοιας ποιότητας παίχτες θα πάρουμε ? αυτό είναι το μέγα ερώτημα ...
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Ιατρικά και υπογράφει ο Μπίσεσβαρ!
29. Ιουνίου 2016 15:31 Νίκος Τοσκίτσης

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αμέσως μετά την επίσκεψη του στην Τούμπα κατευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Το γεγονός ότι ο Ολλανδός με το που πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη περνάει ιατρικές εξετάσεις είναι απόδειξη πως οι διαπραγματεύσεις έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και απομένουν τα τυπικά.

Νωρίτερα από ιατρικές εξετάσεις πέρασε και ο Άνχελ Κρέσπο και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στο να ανακοινώσει δύο μεταγραφές μέσα σε σύντομο διάστημα λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

προσωπικα βλεπω οτι παιρνουμε παιχτες ψαχνοντας ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ουτε νουμερα, ουτε εθνικοτητες ούτε χρωμα μαλλιών
ενα θα πω αν δεν κανω λάθος....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΥΓ: οσον αφορα το 10αρι παλιας κοπής που ονειρευεστε καποιοι σκεφτείτε πόσα τετοια βλεπετε σε ομαδες που παιζουν με εναν φορ....
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

με τον rain συμφωνω μεχρι τελειας..
εν αναμονη των δυνατων κινησεων
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Thracian έγραψε:προσωπικα βλεπω οτι παιρνουμε παιχτες ψαχνοντας ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ουτε νουμερα, ουτε εθνικοτητες ούτε χρωμα μαλλιών
ενα θα πω αν δεν κανω λάθος....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
AYTO... θέλω μια ομάδα γρήγορη, ψυχωμένη, δυνατή... ας παίζει ο Σκορδοπούτσογλου φορ, ο Τσουτσουνιάδης 10αρι και ο Juan Jose Dela Parton Kaikounatonores στα μπακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”