Τα Off topic φταινεGiorgosAtha έγραψε:Το topic έγινε τρομερά κουραστικό... και δεν μιλάω για τις μεταγραφές ή αιτιολογημένες απόψεις.

Rizla

Τα Off topic φταινεGiorgosAtha έγραψε:Το topic έγινε τρομερά κουραστικό... και δεν μιλάω για τις μεταγραφές ή αιτιολογημένες απόψεις.
obanebane έγραψε:Eλπιζω να βρηκαμε τον μαυρο Φανροι.
kataramenos5 έγραψε:Τα Off topic φταινεGiorgosAtha έγραψε:Το topic έγινε τρομερά κουραστικό... και δεν μιλάω για τις μεταγραφές ή αιτιολογημένες απόψεις.![]()
Rizla![]()
Μου θυμίζει η άποψη περί γκρίνιας, τις γυναίκες που αφού σου κάνουν τα π@π@ρια ΝΑ , και αρχίζεις τα καντήλια , μετά διαμαρτύρονται ότι φωνάζεις. Ε ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣ ρε κοπέλα μου.thanos-xanthi έγραψε:μακαρι να παρθει και ενα καλο σεντερ μπακ, βασικοτατη θεση, το ξερει και ο Βλανταν απο τον δασκαλο του
μαγκες πιο κουραστικοι ειναι χωρις πλακα, αυτοι που γκρινιαζουν οτι οι υπολοιποι γκρινιαζουν, παρα αυτοι που εκδηλωνουν απλα την ανησυχια ,τον προβληματισμο, η οτι περιμεναν κατι αλλο
τον Μπισεσβαρ που να τον δει ο οποιοσδηποτε στην Τουρκια?? αρα αποψη δε μπορουμε να εχουμε για την τελευταια 4ετια
μονο τ απογευμα αν παω σε κανα καφενειο πομακων, να ρωτησω, αυτοι παρακολουθουν φανατικα ολα τα ματς στα τουρκικα καναλια
tad συμφωνω απολυτα με το πρωτο σκελος σου και τα συζητουσαμε και χθες...tad έγραψε:Οι παίχτες που έρχονται τις τελευταίες ώρες σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένουμε από άποψη ποιότητας και παραστάσεων ... λίγο ξενέρωμα είναι η όλη φάση και λόγω εμπειρίας δύσκολο να κάνουμε λάθος ...
από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι είτε σε αυτούς τους παίχτες είτε σε καλύτερους είναι πολύ σημαντικό το θέμα του προσωπικού κινήτρου και φιλοδοξίας ενός παίχτη ... π.χ. από έναν παίχτη πχ Ματέους 33 ετών που θέλει μόνο φράγκα προτιμώ τον Μπίσεσβαρ των 29 ετών εάν είναι ορεξάτος και φιλόδοξος ότι δεν έχει εκπληρώσει τις προδιαγραφές που είχε παλιότερα ... αυτό όμως είναι θέμα σκάουτινκ ... Σκαουτινγκ ... έχουμε τέτοιο ? ή ακόμα αγοράζουμε από βίντεο και γνωριμίες ... ???
τέλος πάντων ας δούμε ποιος τελικά θα υπογράψει και βλέπουμε ...
Όχι, είδε την λαϊκή έξω απο την τούμπα, και λέει, "καλά ρε μ@λακεζ, που με φέρατε;"thanos-xanthi έγραψε:40 λεπτα εκατσε στην Τουμπα κι εφυγε
μπαμ μπαμ η συμφωνια?
Βρε μήπως έφερε κι αυτός καμιά πρόταση από... χουαβουέι?thanos-xanthi έγραψε:40 λεπτα εκατσε στην Τουμπα κι εφυγε
μπαμ μπαμ η συμφωνια?