Ποσες φορες θα παρω παλυ στοπερ,ωσπου να αρχισω πια να εμπιστευομαι,ωσπου να παψω να φοβαμαι!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Aπο Παυλο Παυλιδη εχει τιποτα το ρεπερτοριο?joshua έγραψε:Για να ολοκληρωσω το tribute στα διαφανα κρινα ( να ειναι καλα το παλικαρι που παλευει για τη ζωη του) παμε:
"Σβηνω τους παικτες απ'τα ονειρα μας,παραμιλαω με οτι ακουστει,εγινε η μετριοτητα συνηθεια μας,και το ΤσουΛου θα δω απ'την τιβι"
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- john4serres
ραπ ο ενας στον κοσμο αλλος κανεναςRizla έγραψε:Μια χαρα τα λεει ο Ραπτοπουλος,εχει αδικο; Φανατικος υποστηρικτης του μαζι με τον Καμορα προσπαθουν για το καλο της πολης και της ομαδας μας.efthimis_paok έγραψε:Ριζλα, βγάλε τον Ραπτόπουλο απο μέσα σου..
απο τα 100 που λεει συμφωνω στα 95 (μπαλα-πολιτικα-κοινωνικα)
Kostas_Peraia4 έγραψε:Μακαρι να τρολλαρες τοση ωρα για τον Biseswar,γιατι πραγματικα εκτιμω πολυ το ''πληκτρολογιο'' σουRizla έγραψε:Μια χαρα τα λεει ο Ραπτοπουλος,εχει αδικο; Φανατικος υποστηρικτης του μαζι με τον Καμορα προσπαθουν για το καλο της πολης και της ομαδας μας.efthimis_paok έγραψε:Ριζλα, βγάλε τον Ραπτόπουλο απο μέσα σου..
Κωστη η απαξιωση σε καποιον ειναι το ευκολοτερο πραγμα στο κοσμο. Αυτο ηθελα να δειξω.Οτι παλτο ειναι ο Κρεσπο ειναι ο Μπισεβαρ στα λογια.
για εξτρεμ τον πηραμε!ελεος με την γκρίνια !σκαριονε θα ειναι το 10αρι πιστευω..
Ο Πέλκας έχει χειρότερα???Mīngus έγραψε:1 ασσίστ ανά 5 ματς και ένα γκολ ανά 7 στο περίπου. Μέτρια στατιστικά είναι.Kostas_Peraia4 έγραψε:
Στην Τουρκια,σε 100 συμμετοχες ειχε 24 ασσιστ και 19 γκολ.Στην Ολλανδια σε 129 συμμετοχες ειχε 26 ασσιστ και 12 γκολ.Συνολικα σε 277 συμμετοχες 33 γκολ και 50 ασσιστ.Δεν τα λες και ασχημα στατιστικα.Θυμησε μου(χωρις να εχω επιθετικη διαθεση σε καμια περιπτωση),ποιο ηταν το τελευταιο δεκαρι μας με τετοιους αριθμους
Το ότι δεν έχουμε εδώ και χρόνια δεκάρι της προκοπής δε μεταμορφώνει τους αριθμούς.

Για δείτε ρε παιδιά που ΚΑΙ ο Ίβιτς τον πιστεύει τον Πέλκα και δεν θέλει πιθανά να τον κάψει πίσω από έναν λατίνο, πανάκριβο (ο οποίος το πιθανότερο να μας χυλοπίτιασε κιόλας ως Λίγδα) 10άραρο-φίρμα δίνοντας του την επόμενη σεζόν μόνο 10-15 παιχνίδια όλο κι όλο σε Κύπελλο και με τίποτα λιμά ή σαν αλλαγή τίποτα 20άλεπτα!!!!

- Kostas_Peraia4
Μπρος στα ματια μου περνανε(τα δεκαρια ντε)φωσφοριζουνε και πανεjoshua έγραψε:Ποσες φορες θα παρω παλυ στοπερ,ωσπου να αρχισω πια να εμπιστευομαι,ωσπου να παψω να φοβαμαι!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Aπο Παυλο Παυλιδη εχει τιποτα το ρεπερτοριο?joshua έγραψε:Για να ολοκληρωσω το tribute στα διαφανα κρινα ( να ειναι καλα το παλικαρι που παλευει για τη ζωη του) παμε:
"Σβηνω τους παικτες απ'τα ονειρα μας,παραμιλαω με οτι ακουστει,εγινε η μετριοτητα συνηθεια μας,και το ΤσουΛου θα δω απ'την τιβι"
spyretto έγραψε:Δεν το ξέρω το παλικάρι, παίζει και να είναι ο Πελκας της Ολλανδίας γιατί τον βλέπω και πιο κοντό. Εντάξει, η ποιοτική προσθήκη που περιμέναμε δεν είναι, ελεύθερος από μια από τις χειρότερες ομάδες της Τουρκίας, αλλά να δούμε, τι να πω.
Εχουμε καεί με τους Ολλάνδους, ας ελπίσουμε ότι αυτός θα είναι καλύτερος. Πάντως σχετική απογοήτευση αν τελικά στις 2 κομβικές σου θέσεις που πονούσες φέρνεις Κρέσσπο και Μπισερβαρ.
Συμφωνω σε ολα αλλα δεν ειμαι απογοητευμενος,ευχομαι να πηραμε κανονικους ποδοσφαιριστες,δεν ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ οι πριμαντονες.
Τα καλυτερα νουμερα με τη φανελα μας τα εχει κανει ενας ποδοσφαιριστης που δε μπορουσε ουτε κοντρολ να κανει,θα δειξει το μελλον.
Εκτιμηστε τουλαχιστον οτι εχουμε και ασχολουμαστε.Τελικα το τριτο ονομα που ειπαν ποτε θα βγει, να ξερουμε να φαμε η να περιμενουμε
- Kostas_Peraia4
Ψηθηκα παρα πολυ και με Biseswar και με Gnjatic.Mακαρι να κλεισουν και οι 2.Τον Gnjatic τον θεωρω τον Tσιμιροτ του 2016/2017
Ειδα φάσεις απο 8-9 αγώνες στην Τουρκία,,, ομπαικτης ειναι πολύ δραστήριος με καλη ενέργεια και τριπλά και πάσες κάθετες και αλλαγές παιχνιδιού,. Στα περισσότερα ματς ξεκινούσε αριστερό εξτρεμ και εκλεινε στον άξονα είτε με κουβαλημα ,είτε με 1-2... Στα 2α ημίχρονα πήγαινε 10αρι... Είχε ευκαιρίες και ωραίες ενέργειες να κάνει κ αλλα γκολ...
-
Γνωμη μου ειναι οτι μερικοι πρέπει να ρίξουν λιγο τα στανταρτ τους9να το πω ευγενικά) και να καταλάβουν οτι δεν ειναι Football Manager ουτε PS η πραγματικότητα ,σε συνδυασμο με τα πεπραγμενα του γαυρου ,μια μουφα αναπτυξης και επιτυχίας στα χαρτια ,στην κυριολεξια στα χαρτια,με στημενους διαιτητες ,φραγκα απο μαυρες δραστηριοτητες και πρωταθληματα πετσινα. Η πραγματικοτητα χτιζω ομάδα επιπεδου, να μπορεις να παιξεις στους ομιλους, να διεκδικεις πρωταθλημα απεχει πολυ.
Οι ομάδες χτιζονται με πολυ κόπο ,αλλες φορες με πολλα λεφτα και καταληγει φουσκα και αλλες με πολυ κόπο,χρημα και χρόνο ,βλεπε Αγιαξ,Σεβιλλη,Ατλετικο. Δεν μπορω να γινω με τιποτα Τσελσι,Μαντσεστερ,Ρεαλ ,Γιουβεντους ,δεν εχω εσοδα απο τα τηλεοπτικα ,δεν ειμαι μεγαλη αγορα,αλλα μπορω να διαλεγω ελευθερους παικτες ,να παιρνω ταλεντα απο τριτες χώρες Βαλκανια,Ανατολικη Ευρωπη,να βγαζω παικτες απο την ακαδημια και σιγα σιγα να μεγαλώνω.
Εγω θα απογοητευτω και θα πω κριμα ,αν πεσουμε με την Αντερλεχτ στην πρώτη κληρωση και στην δευτερη με καμια Βιγιαρεαλ ,που ειναι σπουδαια ομαδα δουλεμενη ,με ταχυτητα,δεμενη ομάδα. Το χρημα δεν θα σου εξασφαλίσει την προκριση. Η ομάδα πρέπει να ειναι πολυ δεμενη για να περασει στους ομιλους,δεν εχει την δυνατοτητα καμια ελληνικη ομαδα να περασει απο τα προκριματικα CHL γιατι πασχουν απο προγραμματισμο.
Φαινεται οτι φέτος τα πάμε καλα , θα εξαρτηθει η επιτυχία μας απο τις ικανοτητες όλων .
Οι ομάδες χτιζονται με πολυ κόπο ,αλλες φορες με πολλα λεφτα και καταληγει φουσκα και αλλες με πολυ κόπο,χρημα και χρόνο ,βλεπε Αγιαξ,Σεβιλλη,Ατλετικο. Δεν μπορω να γινω με τιποτα Τσελσι,Μαντσεστερ,Ρεαλ ,Γιουβεντους ,δεν εχω εσοδα απο τα τηλεοπτικα ,δεν ειμαι μεγαλη αγορα,αλλα μπορω να διαλεγω ελευθερους παικτες ,να παιρνω ταλεντα απο τριτες χώρες Βαλκανια,Ανατολικη Ευρωπη,να βγαζω παικτες απο την ακαδημια και σιγα σιγα να μεγαλώνω.
Εγω θα απογοητευτω και θα πω κριμα ,αν πεσουμε με την Αντερλεχτ στην πρώτη κληρωση και στην δευτερη με καμια Βιγιαρεαλ ,που ειναι σπουδαια ομαδα δουλεμενη ,με ταχυτητα,δεμενη ομάδα. Το χρημα δεν θα σου εξασφαλίσει την προκριση. Η ομάδα πρέπει να ειναι πολυ δεμενη για να περασει στους ομιλους,δεν εχει την δυνατοτητα καμια ελληνικη ομαδα να περασει απο τα προκριματικα CHL γιατι πασχουν απο προγραμματισμο.
Φαινεται οτι φέτος τα πάμε καλα , θα εξαρτηθει η επιτυχία μας απο τις ικανοτητες όλων .
κρεσπο-ματος
γκνιατιτς-σακχοφ
μπισεσβαρ-τζαλμα
+
μποικο-βαρελα-ζοζουλια-σκαριονε-γκουεγε και ιιιιιιισως 6αρι
Ετσι ναι ειμαστε τελεια
γκνιατιτς-σακχοφ
μπισεσβαρ-τζαλμα
+
μποικο-βαρελα-ζοζουλια-σκαριονε-γκουεγε και ιιιιιιισως 6αρι
Ετσι ναι ειμαστε τελεια
-
- Επικοινωνία:

Aρα το -8- θα πάρει (είμαι σίγουρος)

Ααααχχχχάάάά...Σε Volvo (την έχουν αγοράσει Κινέζοι, φαντάζομαι το ξέρετε) μπαίνει ο κοντο-αφάνας???Kostas_Peraia4 έγραψε:Nα τος ο Boney M

Τελικά υποπτεύομαι ότι την ρήτρα 200.000 του Ματέους την πληρώσανε ήδη οι Κινέζοι............σε είδος!!!!

Πόσα τέτοια Volvo παίζει να μας στείλανε άραγε???

- ace79grpaok
καλα ρε πατε καλα μεχρι την τραπεζα πηγα και κλεισατε 2 παικτες?τον βοσνιο δεν τον ξερω ουτε και τον ολλανδο μακαρι να να μας βγουν,κλεινεις και τον παπα γκουεεεεεεεεεεεεεεε και εισαι κομπλεδουρα πισω