1) Biseswar - http://www.transfermarkt.com/diego-bise ... eler/35884Magpies4 έγραψε:Ξέρει κανείς ποιοί απο αυτούς που μιλάμε μένουν ελεύθεροι 1 Ιουλίου;
1 ασσίστ ανά 5 ματς και ένα γκολ ανά 7 στο περίπου. Μέτρια στατιστικά είναι.Kostas_Peraia4 έγραψε:Στην Τουρκια,σε 100 συμμετοχες ειχε 24 ασσιστ και 19 γκολ.Στην Ολλανδια σε 129 συμμετοχες ειχε 26 ασσιστ και 12 γκολ.Συνολικα σε 277 συμμετοχες 33 γκολ και 50 ασσιστ.Δεν τα λες και ασχημα στατιστικα.Θυμησε μου(χωρις να εχω επιθετικη διαθεση σε καμια περιπτωση),ποιο ηταν το τελευταιο δεκαρι μας με τετοιους αριθμουςRizla έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:E οχι και σαπακι ο Biseswar.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα
Σαπακι,ακου που σου λεω...δες τα στατιστικα του...δεκαρι με 18 ασιστ σε 150 πιχνιδια...τι να λεμε τωρα.
Ποιος Μπισεβατς...Γελαει ο Κρεσπο....
Ο ΜαρτενςKostas_Peraia4 έγραψε:Στην Τουρκια,σε 100 συμμετοχες ειχε 24 ασσιστ και 19 γκολ.Στην Ολλανδια σε 129 συμμετοχες ειχε 26 ασσιστ και 12 γκολ.Συνολικα σε 277 συμμετοχες 33 γκολ και 50 ασσιστ.Δεν τα λες και ασχημα στατιστικα.Θυμησε μου(χωρις να εχω επιθετικη διαθεση σε καμια περιπτωση),ποιο ηταν το τελευταιο δεκαρι μας με τετοιους αριθμουςRizla έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:E οχι και σαπακι ο Biseswar.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα
Σαπακι,ακου που σου λεω...δες τα στατιστικα του...δεκαρι με 18 ασιστ σε 150 πιχνιδια...τι να λεμε τωρα.
Ποιος Μπισεβατς...Γελαει ο Κρεσπο....
Gospi έγραψε:ειλικρινα ρε παλικαρια δεν σας πιανει κανεις απο πουθενα...
εξηγουμαι...
αν εφερνε τον μπισεσβαρ ο βαζελος ή η κουλα θα διαβαζαμε εδω μεσα σχολια τοτ στυλ "καλα εμεις τι κανου.ε και χανουμε τετοιους παιχτες ελευθερους απο το ΠΟΚ" και "στο τελος θα μεινουμε χωρις δεκαρι ενω οι αλλοι κλεινουν παιχταρες" κλπ....
οπως ακριβως εγινε και με τον Ιμπαρμπο, ο οποιος ειχε τραγικα νουμερα αλλα εκθειαστηκε απο μερικους εδω μεσα!
ας χαλαρωσουμε λπιπον κι ας απολαυσουμε το πρωτο καλοκαιρι που θα δουμε φιλικα προετοιμασιας της κανονικης μας ομαδας και οχι της Κ20! μπορει να μας βγει σε καλο στο χορταρι!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
άσε φίλε... δεν έχουμε γιατρειά...Gospi έγραψε:ειλικρινα ρε παλικαρια δεν σας πιανει κανεις απο πουθενα...
εξηγουμαι...
αν εφερνε τον μπισεσβαρ ο βαζελος ή η κουλα θα διαβαζαμε εδω μεσα σχολια τοτ στυλ "καλα εμεις τι κανου.ε και χανουμε τετοιους παιχτες ελευθερους απο το ΠΟΚ" και "στο τελος θα μεινουμε χωρις δεκαρι ενω οι αλλοι κλεινουν παιχταρες" κλπ....
οπως ακριβως εγινε και με τον Ιμπαρμπο, ο οποιος ειχε τραγικα νουμερα αλλα εκθειαστηκε απο μερικους εδω μεσα!
ας χαλαρωσουμε λπιπον κι ας απολαυσουμε το πρωτο καλοκαιρι που θα δουμε φιλικα προετοιμασιας της κανονικης μας ομαδας και οχι της Κ20! μπορει να μας βγει σε καλο στο χορταρι!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οντι στις αλλες ομαδες δεν εχουν, αν ερθουν σε εμας εχουν,στα εξηγω ωραια;Odi έγραψε:Συγνώμη αλλα μπορει καποιος να μου πει 5 παίκτες που θα ήθελε για να παίξουμε τσου λου;
Δηλαδή πείτε ότι κληρωνοναστε στα πλέι πω με την Σίτιση.Ποιον στόπερ θα θέλατε για να περιορίσει τον Αγουερο;
Ποιον Σέντερ φορ για να κανει πλάκα στον Κομπανι;
Ποιο 6αρι να περιορίσει τον Ντε Μπρουινε;
Και ολοι αυτοί φυσικά να μην παίζουν στο γιουρο,να ειναι πρόθυμοι να ερθουν στην Ελλαδα απο τέλη Ιουνίου και να κανουν προετοιμασία για να δεθούν με τν ομάδα;
Δεν κανω πλακα.Περιμενω ονόματα.
Και τελικά αποφασίστε:Παίζουν ρόλο τα στατιστικά η οχι;Γιατι απο ότι διαβαζω για τον Ιμπαρμπο δεν είχαν σημασία,για τον Μπισεβαρ έχουν.Κατασταλαξτε.