Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Από πού πηγάζει η σιγουριά ότι έκλεισε; ᾽Προχωρημένες συζητήσεις᾽ έχουμε ακούσει για 20 άτομα μέχρι τώρα.
- Kostas_Peraia4
Και η γκρίνια δεύτερη μας φύση όλα μαζί πακέτοpaok87 έγραψε:και το δεκάρ, μια άγνωστη κραυγήjoshua έγραψε:Σε μια παραφραση απο διαφανα κρινα : "Εγινε η μετριοτητα,συνηθεια μας"
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε πεσμενη ομαδα της τουρκιας παιζει με τους υπερεκτιμημενους παιχτες...σαπακι ολκης.Mīngus έγραψε:Για Μπίσεσβαρ έχει κανείς άποψη;
- Kostas_Peraia4
- ilovegame27
Η φυσική θέση του Biseswar είναι δεκάρι απλά μπορεί να παίξει και σαν αριστερός εξτρεμ παρότι είναι δεξιοπόδαρος!
Πολύ καλή κίνηση αν ισχύσει ,όσο για τον βαλκάνιο του Πλατανιά δεν τον θυμάμαι αλλά χρειαζόμασταν ψηλό κεντρικό χαφ καθότι ο Τζιόλης δεν ξέρω αν μπορεί ακόμα
Πολύ καλή κίνηση αν ισχύσει ,όσο για τον βαλκάνιο του Πλατανιά δεν τον θυμάμαι αλλά χρειαζόμασταν ψηλό κεντρικό χαφ καθότι ο Τζιόλης δεν ξέρω αν μπορεί ακόμα
Moυ κανει εντυπωση που και για τον Βοσνιο και για Μπισεσβαρ γραφει μονο το inPAOK. Οι 24 ουτε φωνη ουτε ακροαση.
- Kostas_Peraia4
Ανεφεραν τωρα στην εκπομπη τους οτι εξεταζονται σοβαρα και οι 2 και ειπαν πως σε λιγο θα αναφερουν και μια ακομα περιπτωση.Εχουμε μεταγραφικο οργασμο λαιμαιDimitrisS έγραψε:Moυ κανει εντυπωση που και για τον Βοσνιο και για Μπισεσβαρ γραφει μονο το inPAOK. Οι 24 ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Μαλ@κίες μη λέμε, δεν τον έχω δει τον παίκτη. Τα στατιστικά του στην Τουρκία είναι σχετικά μέτρια. Δεν είναι πάντα ο καθρέφτης βέβαια.
Μένει να φανεί (αν έρθει) για ποια θέση προορίζεται.
Στο 10 προσωπικά έκανα άλλα όνειρα, για Latin America...
Μένει να φανεί (αν έρθει) για ποια θέση προορίζεται.
Στο 10 προσωπικά έκανα άλλα όνειρα, για Latin America...
- efthimis_paok
Φαίνεται οτι παλεύουν να "κλείσει" το ρόστερ πριν πετάξει για Ολλανδία, και σε συνδυασμό με την 30/6 εχει να γίνει χαμός σήμερα κ αύριο.
- zarathustra79
Εγώ σαν εξτρέμ τον ήξερα κ το transfermarkt δίνει οτι φέτος έκανε διπλάσιες συμμετοχές ως εξτρέμ παρά στον άξονα (23 με 12). Πάντως όσοι παίκτες ακούστηκαν για τη συγκεκριμένοι θέση είχαν στο ρεπερτόριο και τις δυο θέσεις. Είναι επιπέδου matos, shakhov κ djalma.
Moνο εμενα μου θυμιζει....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 29 Ιουν 2016, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να δούμε πάντως μαζί με κρεσπο άλλοι 2 από ότι φαίνεται πάνε ολανδια
- efthimis_paok
-
- Επικοινωνία:
Επειδη εχω αποψη στο συγκεκριμενο θέμα θα απανήσω για τον Biseswar.
Παλαιοτερα ηταν παιχταρας συμφωνω επαιζε δεξι εξτρεμ κ μετα 10αρι αυτο ψαχναμε 10ροεξτρεμ.
Πλεονεκτήματα: Την ξέρει την θέση 10. (όπως κ του δεξί/αριστερού εξτρέμ) winger που λεμε.
Ελεύθερος είναι με κασε νορμαλ..
Μειονεκτήμτα: Επειδή έπαιζε απο το 2012- στην Kayserispor τι πάει να πει; Αν τον ικανοποιούσαν τα φράγκα..
κ ο Dominguez έπαιζε στην Rubin Kazan (που είχε πάρει ο gay) κ στελνόταν δανεικός απ δώ κ απ εκεί..
και βγήκε στον gay.
Η ρούμπικ καζάν αν δεν ειχε κανα 2-3 ακόμα χειρότερες θα έπεφτε εδω αφηνει κατι wakaso (για τον βαζελο ελευθερους κ κανα 2-3 ακόμα.
ΜΗΝ τους απαξιώνουμε όλους στο χορτάρι θα δείξει..
Αν ΔΕΝ πέρναμε θα λέγαμε γιατί ΔΕΝ πήραμε.. (Τώρα που βρήκαμε λέμε "σαπάκι γιατι δεν πήραμε άλλο)
Αυτό νομιζω μόνο εμείς το κάνουμε πρίν έρθει κάποιος γιατί τον πήραμε.. (step by step) Μπορεί να μας χυλοπίτιασαν άλλοι..
(Ολα κρίνονται στο χορτάρει τον 10αρο εξτρεμ απ ότι λένε σήμερα για αυτόν κ εγω προτιμούσα να πέρναμε άλλο σαν πσοσωπική μου γνώμη αλλα ας στηρίξουμε την ομάδα μας κ να είμαστε λίγο θετικοί ακόμα κ αυτοίο που ήρθαν μετά το ναυάγιο του ματέους εδώ τόστες μέρες σαν την Μεγάλη Παρασκεύη κάναμε)
Anyway..
ΠΑΟΚ είσαι ΔΕΝ φοβάσαι τίποτα..
Παλαιοτερα ηταν παιχταρας συμφωνω επαιζε δεξι εξτρεμ κ μετα 10αρι αυτο ψαχναμε 10ροεξτρεμ.
Πλεονεκτήματα: Την ξέρει την θέση 10. (όπως κ του δεξί/αριστερού εξτρέμ) winger που λεμε.
Ελεύθερος είναι με κασε νορμαλ..
Μειονεκτήμτα: Επειδή έπαιζε απο το 2012- στην Kayserispor τι πάει να πει; Αν τον ικανοποιούσαν τα φράγκα..
κ ο Dominguez έπαιζε στην Rubin Kazan (που είχε πάρει ο gay) κ στελνόταν δανεικός απ δώ κ απ εκεί..
και βγήκε στον gay.
Η ρούμπικ καζάν αν δεν ειχε κανα 2-3 ακόμα χειρότερες θα έπεφτε εδω αφηνει κατι wakaso (για τον βαζελο ελευθερους κ κανα 2-3 ακόμα.
ΜΗΝ τους απαξιώνουμε όλους στο χορτάρι θα δείξει..
Αν ΔΕΝ πέρναμε θα λέγαμε γιατί ΔΕΝ πήραμε.. (Τώρα που βρήκαμε λέμε "σαπάκι γιατι δεν πήραμε άλλο)
Αυτό νομιζω μόνο εμείς το κάνουμε πρίν έρθει κάποιος γιατί τον πήραμε.. (step by step) Μπορεί να μας χυλοπίτιασαν άλλοι..
(Ολα κρίνονται στο χορτάρει τον 10αρο εξτρεμ απ ότι λένε σήμερα για αυτόν κ εγω προτιμούσα να πέρναμε άλλο σαν πσοσωπική μου γνώμη αλλα ας στηρίξουμε την ομάδα μας κ να είμαστε λίγο θετικοί ακόμα κ αυτοίο που ήρθαν μετά το ναυάγιο του ματέους εδώ τόστες μέρες σαν την Μεγάλη Παρασκεύη κάναμε)
Anyway..
ΠΑΟΚ είσαι ΔΕΝ φοβάσαι τίποτα..