Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Αν έχεις διαβάσει τα σχόλια μου έχω δείξει προτιμήσεις στα CB (Ντάγκλας- Βαρέλα) και συμφωνώ με πολλούς ότι δεν με τρελαίνει σαν επιλογή!
Αλλά αν αποκτούσες τους 3 παίχτες που πήρε η αεκ θα ήθελα να δω αντίδραση πολλών από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα στην εξίσωση!
Τώρα το ότι δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το χανούμι καλώς η κακώς είναι ανταγωνιστής σου και αθόρυβα έχεις κάνει μέχρι τώρα περισσότερες ποιοτικές κινήσεις και από τους 3 άλλους!
Επίσης έχουμε σήμερα 29 Ιουνίου και πιστεύω από τα λίγα που γνωρίζω είναι ότι οι παίχτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά δεν θα έρθουν στην μεγάλη Ελληνική Superleague τέλη Ιουνιου αλλά αν δεν βρουν ομάδα από κάποιο προηγμένο και ποιοτικότερο πρωτάθλημα και μείνουν στο περιμενε θα μπορείς να τους αποκτήσεις μέσα με τέλη Αυγούστου
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

@simba
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Τη χανουμισα τη κοροιδευες και περσι που εκανε μεταγραφες 200 χιλιαρικα αλλα το κυπελακι μια χαρα το πηρε.. και μη μου πεις εμεις βγηκαμε chl... γιατι με τετοια τακτικη παλι μεντο χανουμακι uefa θα ειμαστε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ilovegame27 φιλε μου δεν κρινω το γεγονος αν σου αρεσει ή οχι ο παιχτης...το ειπα αλλοι μπορουν να τον θεωρουν πουγιολ, αλλοι εναν φυσιολογικο αμυντικο και αλλοι να τον θεωρουν κνολ...αποψη μου προσωπικα ειναι οτι συνηθως αυτα που ακολουθουν τον παιχτη σε τετοια ηλικια ε δυσκολα αλλαζουν...

απλα το γεγονος οτι καποιος συμμετειχε στο πρωταθλημα της πρεμιερ λιγκ (ιδιως με τον τροπο που συμμετειχε ο κρεσπο) δε λεει κατι αυτο ηθελα να τονισω απο το ποστ σου...

τωρα οσον αφορα τα βαζελοχανουμα εγω σαν ΠΑΟΚ του σαββιδη θα επρεπε να τους ειχα αφησει χρονια πισω και οχι να ανταγωνιζομαι μαζι τους και να με αφηνουν και 10 ποντους πισω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια...

το θεμα του ΠΑΟΚ ειναι οτι στις 27 του μηνα ιουλη εχει ραντεβου με την ιστορια του...ξερουμε το ποσο σημαντικα οφελη θα εχει ο ΠΑΟΚ απο αυτη τη διοργανωση και ιδιως ποσο πολυ θα αποδυναμωσει τους ανταγωνιστες του...οποιος ειναι να βοηθησει εκεινη τη μερα θα πρεπει να εχει ερθει φυσιολογικα το αργοτερο μεσα στο επομενο 10ημερο...αυτο ειναι που μας καιει δυστυχως και μακαρι να ειχαμε ολο τον χρονο του κοσμου...

χρειαζομαστε καποιες ποιοτικες πινελιες οπως εχει δηλωθει και αυτες περιμενουμε να δουμε...και αν οχι ολες τουλαχιστον στην πλειοψηφια τους...αλλωστε αυτα ειπωθηκαν στη συνεντευξη τυπου οπως επισημανθηκε και απο τα παιδια...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

john4serres έγραψε:Προβλεψη:
Τον κραταμε ως τον γεναρη, τελικά δεν μας κανει.
Τον δανειζουμε σε ελληνικη ομαδα (πχ Παναιτωλικος) , η ομαδα του αγρινιου κανει 10 σερι ηττες και πεφτει.
Αλλος ενας υποβιβασμος για τον παικτη.
Xaxa κλαίω. Πολύ πετυχημένο, αλλά δυστυχώς πιθανο. Μας βλέπω να μην μπορούμε να το ξεφορτωθούμε το παλτό. Ένα άλλο καλό που διάβασα ήταν το "winter is coming" και χρειαζόμαστε 1 παλτό να ζεσταθούμε πολύ καλό και αυτό - γέλασα με τη ψυχή μου :lol: :lol: :lol:

Η ομάδα θέλει νικητές κακά τα ψέματα και όχι παίκτες με ρεκόρ αποτυχιών. Σε χαρακτηριστικά θέλουμε δύναμη επιτέλους. Σέβομαι που ο Βλάνταν μίλησε για ταχύτητα, αλλά το Ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ύψος και μυαλό, και έτσι εξηγώ την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του Μαλεζά όσο αγωνίζεται (2,17ΡΡΜ). Μας γλεντάνε όλοι στις στημένες φασεις και θα περιμένυμε πάλι τον Τζιώλη. Ίσως αν πουληθει Τζαβέλλας να τον προορίζουν γα αντι-Τζαβέλλα, αλλά ούτε για αυτό δεν κάνει. Στη συνέντευξη υποσχέθηκαν λίγες και ποιοτικές μεταγραφές βασικών που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Όσο περισσότερα μαθαίνω για αυτόν, τόσο περισσότερη η κατάθλιψη. Έχει και φλωρόφατσα αλλά Φιλομένο. Ακόμη και φορ να ήταν θα έλεγα: "τι φρούλης είναι αυτός?" Τώρα για Κ.Αμυντικό δε μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου. Με βλέπω να βλέπω εφιάλτες το βράδυ :(
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πάντως χαίρομαι που βρίσκουμε κάποια κοινά σημεία επαφής και όποια διαφωνία μας γίνεται σε κόσμιο επίπεδο
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Xαλαει του Ζοζουλια γραφει η αρενα σημερα και επισης λεει οτι προταθηκε ενας γεωργιανος
http://www.transfermarkt.co.uk/lasha-dv ... ler/222332
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ilovegame27 έγραψε:Πάντως χαίρομαι που βρίσκουμε κάποια κοινά σημεία επαφής και όποια διαφωνία μας γίνεται σε κόσμιο επίπεδο
δεν χωριζουμε κατι εδω μεσα φιλε μου ολοι στην ιδια πλευρα ειμαστε :ugeek:
curtis

Δημοσίευση από curtis »

εχω και εγω τις επιφυλαξεις μου αλλα που επαιζαν και σε τι κατασταση ηταν πριν ερθουν οι γκαρσια μουσλι κοντρερας σορλεν βιτολο .λυπαμαι αλλα ο παιχτης με τον μιζερο λαο που εχουμε οχι γενικα, εδω μεσα μιλαω δεν εχει μελλον.ολοι κριτικη πριν τον δουμε ρε τι μπαλα ξερετε μερικοι.......
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

curtis έγραψε:εχω και εγω τις επιφυλαξεις μου αλλα που επαιζαν και σε τι κατασταση ηταν πριν ερθουν οι γκαρσια μουσλι κοντρερας σορλεν βιτολο .λυπαμαι αλλα ο παιχτης με τον μιζερο λαο που εχουμε οχι γενικα, εδω μεσα μιλαω δεν εχει μελλον.ολοι κριτικη πριν τον δουμε ρε τι μπαλα ξερετε μερικοι.......

Συμφωνώ 100000000000% μαζί σου με κάλυψες όσο τίποτα ο κρεσπο θα είναι ο καλύτερος παίχτης μόνο και μόνο που τον κράζουν όλοι.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ψυχραιμία.
Λέτε μερικοί για το βιογραφικό του Κρεσπο. Τι βιογραφικό είχε ο Βιτορ; Πρώην ταλέντο της Πόρτο Β;
Ο δε Μαντουρο; Αγιαξ, Βαλενθια και δε συμμαζευεται.
Καθηστε να τον δούμε τρία ματς και μετά θα πούμε ΌΛΟΙ μαζί αν κάνει ή όχι.
Τον Ιλλιγο Λοπεθ από το δεύτερο ματς τον πήραμε χαμπαρι. Το ίδιο και τον Βιβιαν.
Γιαυτό μην βιαζεστε. Τα φιλικά ξεκινάνε σε δέκα μέρες.
Αν είναι τέτοιο παλτό πρώτος εγώ θα τον κραξω.

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επεξεργάστηκε ελαφρώς. Δεν μπορούσα να το αφήσω, ήταν κάπως...
Roman
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Μαντούρο ήρθε ψιλοκαμένος, δυο χρόνια είχε σχεδον να παίξει ποδόσφαιρο, τι να περιμενει κανείς; Ήταν ένα στοίχημα που δεν βγήκε.
Ο Μάρτενς ήταν η αρνητική εκπληξη αλλά τελικά το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν είναι κριτήριο, ο οποισδήποτε μπορεί να πάει και να παίξει εκεί. Ολη την καριέρα του την είχε σε μια ομάδα, αλλαξε για πρώτη φορά ομάδα και δεν προσαρμόστηκε. Μάλλον δεν είχε πια και τίποτα να δώσει....συμβαίνουν αυτά..
Ο Κρέσπο είναι άλλη περίπτωση. Τον βλέπουμε στα χαιλαιτ της Ράγιο και ο άνθρωπος δεν μαρκάρει, απλά περπατάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 29 Ιουν 2016, 02:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλά georgedoulk2008 έχεις πλάκα απαντάς μόνος σου :lol: :lol: :lol: ύπέρ αυτών που κατηγορείς δίνοντάς τους χρυσά επιχειρήματα :lol: :D :D .
Μαντούρο, Βίτορ, Βιβιβιάν και Λόπεθ. Ξέχασες τον Μάαρτενς απο τα παλτά :lol: :lol:
Οι σοβαροί άνθρωποι και ακόμη περισσότερο οι σοβαρές εταιρίες δεν έχουν ως μότο το "μαθαίνω από τα λάθη μου", αλλά το προλαμβάνω. Βέβαια εν προκειμένω θα έπρεπε να μάθουμε από τα παραπάνω λάθη :lol: :lol: . Εδώ στην Αγγλία ξοδεύονται πάρα πολλές εργατοώρες για risk mitigation, αλλά στην Ελλάδα είσαι κουλ να λες μαθαίνω από τα λάθη μου, και αναθεματίζω τους πάντες και αυτούς που ψήφισα σε άλλες περιπτώσεις, ενώ θα μπορούσε να είχε γίνει η πρόληψη. Αν έρθει ο κάθε παίκτης δε δικαιούσε να κράζεις παίχτες της ομάδας μας όπως κάνετε κάθε μέρα και όπως δεν εκτιμάτε το υπάρχων υλικό της ομάδας μέσα στη σεζόν.

Βλέπω ευτυχώς το διόρθωσες

Edit: Αν τον παίκτη τον έπαιρνε ο Βάζελος, ή η κούλα θα έκλαιγα από τα γέλια, πόσο μάλλον στα απίθανα ποσά που ακούγονται. Φυσικά αν τελικά γίνει η μεταγραφή μακάρι να πιάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 29 Ιουν 2016, 02:23, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Μάρτενς μετά τον ΠΑΟΚ σταμάτησε το ποδόσφαιρο , στα 31 του. Το Μάθημα, παθημα.
Δεν λέμε οτι δεν θα παίξει ο Κρέσπο, πολύ πιθανόν να παίξει, εδώ έπαιξαν ο Κουμάλο με τον Βιβιάν, απλά θεωρούμε ότι είναι πολύ χαμηλότερος των προσδοκιών.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

vs40 έγραψε:Καλά georgedoulk2008 έχεις πλάκα απαντάς μόνος σου :lol: :lol: :lol:
Μαντούρο, Βίτορ, Βιβιβιάν και Λόπεθ. Ξέχασες τον Μάαρτενς απο τα παλτά :lol: :lol:
Οι σοβαροί άνθρωποι και ακόμη περισσότερο οι σοβαρές εταιρίες δεν έχουν ως μότο το "μαθαίνω από τα λάθη μου", αλλά το προλαμβάνω. Βέβαια εν προκειμένω θα έπρεπε να μάθουμε από τα παραπάνω λάθη :lol: :lol: . Εδώ στην Αγγλία ξοδεύονται πάρα πολλές εργατοώρες για risk mitigation, αλλά στην Ελλάδα είσαι κουλ να λες μαθαίνω από τα λάθη μου, και αναθεματίζω τους πάντες και αυτούς που ψήφισα σε άλλες περιπτώσεις, ενώ θα μπορούσε να είχε γίνει η πρόληψη. Αν έρθει ο κάθε παίκτης δε δικαιούσε να κράζεις παίχτες της ομάδας μας όπως κάνετε κάθε μέρα και όπως δεν εκτιμάτε το υπάρχων υλικό της ομάδας μέσα στη σεζόν.

Βλέπω ευτυχώς το διόρθωσες

Edit: Αν τον παίκτη τον έπαιρνε ο Βάζελος, ή η κούλα θα έκλαιγα από τα γέλια, πόσο μάλλον στα απίθανα ποσά που ακούγονται. Φυσικά αν τελικά γίνει η μεταγραφή μακάρι να πιάσει.
Μεταφραση risk mitigation
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”