Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Να' σαι καλά φίλε μου.
Νουμερα οπως 12 μαρκ., 12 κεφ., 12 τάκλ, είναι για αμυντικο χαφ, όχι για στοπερ.
Εκεινο πάλι το η αξία του εκτιμάται σε 4,7 μυρια μου ψιλοέβγαλε το μάτι.
Ας τον βαλουμε να παιξει αμυντικο χαφ. Μαλλον θα ειναι το 6αρι που περιεγραψε ο Ιβιτς
δεν κανω καμια αναλυση
υποθεσεις και λογικες εικασιες κανω
το βασικο σταδιο προετοιμασιας ξεκιναει σε λιγο
τα δε ματς στις 27 δεν ξεκιναν;
Ποιο ομορφα;;εδω και ποση ωρα ειρωνευεσαι,μηδενιζεις και επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια.εικασια δεν ειναι οτι σου ειπαν κατι για το ζοζουλια και λες οτι δεν ψαχνουμε τετοιον.επιπλεον το θεμα κρεσπο παιζει πολυ καιρο,δεν καταλαβαινω πως το συνδυαζεις με του ματεους.προφανως ο παιχτης ηταν στοχος.
desperando έγραψε:Ok την ποιότητα του θα την δούμε στο γήπεδο και μπλα μπλα μπλα
Μπορεί να μου πει εμένα κάποιος τι δίδυμο αμυντικών μπορούν να συνθέσουν οι Τζαβέλας και κρεσπο;
Δεν είναι ότι είναι κοντοί μόνο (και ο βαρελα το ίδιο μπόι εχει) είναι οτι είναι κακιστοι στον ψηλό παιχνίδι.
Δεν ξέρω πραγματικά ειματπολυ μπερδεμένος
Σένα πρωτάθλημα όλου ή μπάλα περισσότερη ωραωειναι στον αέρα παρά στο χορτάρι εμείς θα έχουν αμυντικούς που δεν παίρνουν κεφάλια ούτε από τον νινιαδη
john4serres έγραψε:Λιγο οφφτοπικ αλλα βλέπω:
δανεικος ο Ντουμπιά στην Βασιλεία (με ενοικιο 1,5εκ)
Θα τον ηθελα παρα πολυ για φορ στον ΠΑΟΚ μας.
Η Βασιλεια ομως πουλησε 25 μυρια τον Εμπολο στη Σαλκε,γιαυτο πηρε τον παιχταρα τον Ντουμπια.
Γιαυτο φωναζει και ο Μανιακος για πωλησεις,αν δεν ξεκινησει να γινεται αυτο και στον ΠΑΟΚ μη περιμενετε πολλα πολλα.
Σας το λεω για να μην απογοητευοσαστε τσαμπα.
Παλαιολόγος έγραψε:επισης δεν εβγαλα κανεναν αχρηστο,το ζουζουνιααπο οσα διαβαζω και λενε δεν εχει χαρακτηριστικα παιχτη που ψαχνουμε στην θεση αυτη,δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος
ο δε κρεσπο,το βιογραφικο του δεν βλεπω να διαφερει απο του λοπεθ,αλλα μακαρι να βγει καλυτερος απο αυτον
εσεις που τον εχετε δει στην κορντομπα τοσα ματς κατι παραπανω ομως θα ξερετε για να στηριζετε
μακαρι να ειναι ο παιχτης που θα κανει την διαφορα στην αμυνα!αν οχι μακαρι να πανε σε αλλον εστω αργοτερα,οπως υποθετω σκεφτονται,εχω την αισθηση πως δεν τον προοριζον για βασικο
Οταν δεν εχω δει κατι δεν μπορω να κρινω...εγω δεν τον εβγαλα παιχταρα, ειπα να τον δουμε.
bane εχεις δικιο αλλα μ ενα μεγαλο αλλα...
οι προσδοκιες και η μετεπειτα απογοητευση ερχονται και απο τις εξαγγελιες
και καλως η κακως φετος μιλησαν ο προπονητης με τον τεχνικο διευθυντη...
μια χαρα ειπα την αποψη μου ,λογικη ειναι,εσυ εισαι που ειρωνευεσαι τον συνομιλητη σου και δεν το κανεις πρωτη φορα
αν εχεις επιχειρηματα να τα ακουσουμε,εγω ανεφερα αυτα που ανεφερα
επισης ποιο ειναι το προβλημα οταν στην ιδια προταση μπαινει ο ματεους με τον κρεσπο; χρειαζεται αναλυση;
ενα δεδομενο ανεφερα πως κλεισανε τον ματεους,ενθουσιαστηκαμε για εναν καλο παιχτη βασει βιογραφικου και ηρθε η ψυχρολουσια(Χωρις φυσικα οπως εχω ηδη αναφερει να θεωρω πως εχει ευθυνη εδω η παε,αφου η κινα ειναι κινα,αλλα και η ψυχρολουσια ψυχρολουσια,αν και τωρα που το σκεφτομαι ισως θα μπορουσαν να αποσπασουντ ην υπογραφη του εξ αρχης,ομως την υποθεση δεν την ξερουμε,ποιος καθυστερουσε ή τι οποτε πασο) και τωρ αο κρεσπο,περιμεναμε παιχτη με προδιαγραφες που θα αλλαξει επιπεδο και τα μετοπισθεν,αλλωστε γι αυτο διωξαμε τον βιτορ
και φερνουμε κρεσπο με το βιογραφικο του τελευταιου
μακαρι να βγει οπως ειπα λαβρακι,αλλα ειναι δεδομενο πως ειναι ρισκο,αφου δεν εμπνεει αυτο που διαβαζουμε ως βιογραφικο
απο την αλλη εχω την αισθηση πως ή κλεινουν μια τρυπα αρον αρον,για την προετοιμασια και τα ματς και οτι κατσει αργοτερα ή και τις επομενες μερες με καποιον στοπερ που οντως θελουν για πρωτη επιλογη
ή οντως ο ενας κατα δηλωση τους στοπερ που ψαχναν ειναι αυτος και απλα ελπιζουμε να βγει καλυτερος
john4serres έγραψε:Λιγο οφφτοπικ αλλα βλέπω:
δανεικος ο Ντουμπιά στην Βασιλεία (με ενοικιο 1,5εκ)
Θα τον ηθελα παρα πολυ για φορ στον ΠΑΟΚ μας.
Η Βασιλεια ομως πουλησε 25 μυρια τον Εμπολο στη Σαλκε,γιαυτο πηρε τον παιχταρα τον Ντουμπια.
Γιαυτο φωναζει και ο Μανιακος για πωλησεις,αν δεν ξεκινησει να γινεται αυτο και στον ΠΑΟΚ μη περιμενετε πολλα πολλα.
Σας το λεω για να μην απογοητευοσαστε τσαμπα.
Η Βασιλεια πουλαει γιατι κανει σε ολους 5ετη συμβολαια. Ο ΠΑΟΚ με τα 3ετη τι να προλαβει να πουλησει? με το που δειχνουν κατι οι παικτες πανε στον τελευταιο χρονο συμβολαιου και φευγουν με ψιχουλα