Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
τα πραγματα δεν ειναι αισιοδοξα..πλην ματος,οι υπολοιπες μεταγραφές δεν εμπνεουν αισιοδοξια.το γεγονος μαλιστα οτι κατσε- μακ δεν θ παιξουν στο τσ.λ δειχνει πολλα!ΑΝ δεν παρθουν 5 μινιμουμ πιχτες αξιας πχ βαρελα/μποικο/κιντερος κτλ τοτε κ φετος το μαρτη θ ψαχνουμε προπονητη..
υ.γκρεσπο(μικρης αξιας παιχτης)-σακχοφ(λογιζεται ξενος ενω εχουμε πηθωρα 6-8αριων) ειναι κινησεις χωρις λογικη κ ουσια
υ.γκρεσπο(μικρης αξιας παιχτης)-σακχοφ(λογιζεται ξενος ενω εχουμε πηθωρα 6-8αριων) ειναι κινησεις χωρις λογικη κ ουσια
Μαλεζας κρεσπο θα ειναι η δυαδαdesperando έγραψε:Ok την ποιότητα του θα την δούμε στο γήπεδο και μπλα μπλα μπλα
Μπορεί να μου πει εμένα κάποιος τι δίδυμο αμυντικών μπορούν να συνθέσουν οι Τζαβέλας και κρεσπο;
Δεν είναι ότι είναι κοντοί μόνο (και ο βαρελα το ίδιο μπόι εχει) είναι οτι είναι κακιστοι στον ψηλό παιχνίδι.
Δεν ξέρω πραγματικά ειματπολυ μπερδεμένος
Σένα πρωτάθλημα όλου ή μπάλα περισσότερη ωραωειναι στον αέρα παρά στο χορτάρι εμείς θα έχουν αμυντικούς που δεν παίρνουν κεφάλια ούτε από τον νινιαδη
che το 2009 ειχε χτηματηστηριακη αξια στο σαιτ που παραθεσες 2.8 μυρια,ο Τζαβελλας εχει φτασει τα 3 τη χρονια του στην φρανκφουρτη.
Επιμενω, δεν ειναι τοσο κακος οσο τον παρουσιαζεται με τιποτα ομως.
- paokovios1974
Γιατι ρε παιδια αναπαραγεται και σεις οτι δεν θα παιξουν Μακ Κατσε.gergeo4 έγραψε:τα πραγματα δεν ειναι αισιοδοξα..πλην ματος,οι υπολοιπες μεταγραφές δεν εμπνεουν αισιοδοξια.το γεγονος μαλιστα οτι κατσε- μακ δεν θ παιξουν στο τσ.λ δειχνει πολλα!ΑΝ δεν παρθουν 5 μινιμουμ πιχτες αξιας πχ βαρελα/μποικο/κιντερος κτλ τοτε κ φετος το μαρτη θ ψαχνουμε προπονητη..
Ειναι δυνατον να εχεις στο ροστερσου τετοιους παικτες (ειδικα τον Μακ) και να λεμε ετσι απλα...ε τι να κανουμε δεν προλαβαινει να ειναι ετοιμος.
Να κοψει τον λωκο του και να ειναι ρε.
- painkiller4
Φερε αυτο το θεριο τον Σενεγαλεζο για να μην αρχισουμε αυτα

κι αυτα

κι αυτα

Δες στα διεθνή...Kostas_Peraia4 έγραψε:Οff-topic αλλα μολις εχθες γυρισε ο κολλητος μου με ανταποκριση μεσω Κωνσταντινουπολης,απο το Ντουμπαι και περασε οχι μονο απο το αεροδρομιο,αλλα και απο την πυλη 214 που εγινε η επιθεση και ειμαι σοκαρισμενος
SM-G935F
Θα παιξει ομως ο Τζαλμα.
Υ.γ.
Μεταγραφη πεζοδρομιου ηταν αυτη του Κρεσπο.
Δεν ειναι τυχαιο το bad carma του. Με το που πατησε εδω μαζευτηκε ολη η αρνητικη ενεργεια
Υ.γ.
Μεταγραφη πεζοδρομιου ηταν αυτη του Κρεσπο.
Δεν ειναι τυχαιο το bad carma του. Με το που πατησε εδω μαζευτηκε ολη η αρνητικη ενεργεια
- paokovios1974
obanebane έγραψε:che το 2009 ειχε χτηματηστηριακη αξια στο σαιτ που παραθεσες 2.8 μυρια,ο Τζαβελλας εχει φτασει τα 3 τη χρονια του στην φρανκφουρτη.
Ρε απ το 09 εχει παίξει 50 ματς ολα κι ολα
Τα έγραφε πριν ο παοκοβιος
Τέλος πάντων επειδή ειμαι ΠΑΟΚ θα το γυρίσω στα γούρια και ξέρεις οτι σε εχω για γουρλι ειναι το μοναδικό αισιόδοξο
Σκέψου η ομαδα σου να παίρνει σεντερμπακ για προκριματικά τσουλου και το πιο αισιόδοξο να ειναι τα γούρια μου ο μπανε κτλ
Μπορεί να ανεβασει κανεις τα στατιστικά του παίκτη από το Football manager, μπας και παρηγορηθουμε λίγο ? 

Ελπιζω να μην ισχυει για κρεσπο. Γενικα με τι μεταγραφες ως τωρα επιπεδο δεν αλλαζουμε. Παλι μας βλεπω του χρονου να παλευουμε με βαζελοχανουμια στα πο. Ισως εχουμε υπερεκτιμησει κ τις οικονομικες δυνατοτητες του ιβαν.
Βεβαια οι μεταγραφες δεν εχουν τελειωσει ακομη αλλα νομιζω την περσινη χρονια που ηταν χειροτερη και με την ψυχη στο στομα με αρνεσεν εγιναν καλυτερες μεταγραφες.
Βεβαια οι μεταγραφες δεν εχουν τελειωσει ακομη αλλα νομιζω την περσινη χρονια που ηταν χειροτερη και με την ψυχη στο στομα με αρνεσεν εγιναν καλυτερες μεταγραφες.
- Kostas_Peraia4
Ettien έγραψε:Μπορεί να ανεβασει κανεις τα στατιστικά του παίκτη από το Football manager, μπας και παρηγορηθουμε λίγο ?

Kostas_Peraia4 έγραψε:Απο εναν αλλο λογαριασμο που ασχολειται με την Aston Vlla
Verona 2013 - Relegated
Bologna 2014 - Relegated
Córdoba 2015 - Relegated
#AVFC & Rayo 2016 - Both Relegated
He's a curse!
Good luck PAOK
Ελπίζω πίσω από την κίνηση αυτή να υπάρχει σχέδιο για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Κάναμε και ντόρο, περιμένουμε τώρα σφήνα του χοντρού σε 3, 2 ....
ειδάλλως βλέπω να μην ξεκινάμε το πρωτάθλημα με όποιο κόστος

Απο την άλλη είναι και προσωπικά γκαντέμης με κάτι περίεργους τραυματισμούς, σπασίματα στο πρόσωπο κλπ. Λέτε να τον παίρνουμε για θλασσοκέραυνο και να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας με τους υπόλοιπους ;

Βάλε και το κόστος να του σπάσουμε κλασικά το συμβόλαιο του χρόνουtzoker έγραψε:Τελευταια ελπιδα να κοπει στα εργομετρικα, αν σκεφτεις οτι εχει να παιξει 2 χρονια δεν ειναι και απιθανο.Για πια υπερβολη μιλαμε ρε παιδια, η πιο ακριβη μεταγραφη μας ειναι ο λεοβατς με 1,3 και ο ερναν με 700.000 θα ειναι 4-5, δηλαδη ο πρωτος ποσο θα κανει

Κανονικά πάντως αυτός πρέπει να μας πληρώσει για να στρώσει το βιογραφικό του αφού θα έχει μαζί μας την ευκαιρία να αλλάξει το κακό του κάρμα.
Α, δεν με αναγνωρίζω με αυτά που γράφω, αλλά τα λέω μπας και αλλάξουν τα γούρια ώστε στην περίπτωση που έρθει πάρει δρόμο το κακό του κάρμα.
Γκαντέμηδες και όσοι τον παίξατε στον ξερόλα, έχει αρνητική βαθμολογία λόγω αρνητικού κλίματος

Πλάκα κάνω

-
Pablo garciapilotos έγραψε:Θυμίστε μου μια "μεταγραφή αεροδρομίου" που έπαιξε στον ΠΑΟΚ.
Υγ ούτε εμένα μου αρέσει το bio του Ισπανού, αλλά κι αυτών που μου άρεσαν...
SM-G935F
Παιζει να ειμαι ο μονος που πιστευω στην αξια του.
Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω,γιαυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ηταν στη λιστα Αρνεσεν και οτι περυσι φαγαμε πορτα απο δαυτον.
Εχετε διαβασει το ιστορικο του στο sdna;

Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω,γιαυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ηταν στη λιστα Αρνεσεν και οτι περυσι φαγαμε πορτα απο δαυτον.
Εχετε διαβασει το ιστορικο του στο sdna;