Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΟΥΛΕΚΑΦΙΩΤΗΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ΚΟΥΛΕΚΑΦΙΩΤΗΣ »

Καλησπέρα και απο μένα . Αν και μπαίνω καθημερινά στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο το 2010, (goran64, ΑποστόλησΑ και δύο τρείς ακομη να μπαίνουν περισσότερο) μόλις πριν λίγες μέρες αποφάσισα να γίνω μέλος.ΓΙΑΤΙ???????????? Γιατι απο φέτος θα ναι η χρονια της μεγαλουργείας του ΠΑΟΚ. Πάντα ήμουν αισιοδοξος (λόγω χαρακτήρα) αλλα φέτος το πιστεύω όσο ποτέ. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να πώ ονόματα ούτε απο που είμαι τόσο πεπεισμένος. κάντε 1 μήνα Υ Π Ο Μ Ο Ν Η (Ξέρω αυτη τη λέξη τη σιχαθηκαμε ) αλλα ρε παιδιά 1 μήνα. Ωχ κι αλλος ξερόλας μας προέκυψε θα πούνε πολλοί. δεν με ενοχλεί καθόλου. Μην ασχολείστε (μαλλον μην χαλιέστε) με λόγια του τύπου ποιος Κρέσπο ? καλύτερα Βίτορ , γιατί χάσαμε τον Ματέους, θα κλείσει ο Βαρέλας , τι ζουζούλια 14 κ.λ.π. Ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί οχι γιατί το θέλουμε εμείς (πάντα το θέλαμε) αλλα γιατί το αποφάσισε ο ΙΒΑΝ. ο άνθρωπος μας λύτρωσε απο τα χρέη, μας έδωσε οραμα με το νοικοκύρεμα και τώρα θα κάνει τον ΠΑΟΚ μας τεράστιο. και ούτε με νοιαζει αν αποτύχουμε να μπούμε φέτος στους ομίλους του τσ.λου. Ξέρω ότι θα το παλέψω και νομοτελειακά θα ανήκω σε λίγο στην ΕΛΙΤ της ευρώπης. επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα παραμιλάνε όλοι όχι πια για τους οπαδούς μας αλλα για την ομαδα μας.¨
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μπαφαλο κουβεντα κανουμε ρε,εννοειται φιλικα παντα.
niks

Δημοσίευση από niks »

Odi έγραψε:
Ποσώς με ενδιαφέρει τι θα τον κάνουν οι άλλες ομάδες.Στον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου δεν χωράει.
.
Για εμας μπορει να μην κανει, για τους αλλους ειναι υπερπολυτιμος. Ασε που ολοι αυτοι μας κανουν και ζημια σαν αντιπαλοι.
Γιατι να τους δινουμε τζαμπα;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

tolis14 έγραψε:Μακάρι να κάνω λάθος αλλα παίκτης με τέτοια φάτσα δύσκολα να είναι καλός....

Ρε συ Τολη ελεος.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Κρεσπο παντως απ τον Κοντρερας ψηλοτερος ειναι. :mrgreen:

Με Τζαβελλα διδυμο μονο αν παιζει ο Τζιωλης κ τερμας με καλες εξοδους.

Μπορει να ειναι η απαρχη πωλησης του Τζαβελλα, στο καλυτερο timing μεταπωλητικης του αξιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τρί 28 Ιουν 2016, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Odi έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Odi έγραψε:Ποιος Σκόνδρας είναι μια χαρά;Ο δικός μας;Μήπως μπερδεύεστε;
2 γκολ και 8 ασιστ ειχε προπερσι που πηρε συμμετοχες. ποιο αλλο μπακ εχει τετοια νουμερα? Για τσου λου ισως δεν κανει αλλα οι λοιποι στην σουπερλιγδα κολοτουμπες θα κανουν να τον παρουν αν τον αφησεις ελευθερο
Ποσώς με ενδιαφέρει τι θα τον κάνουν οι άλλες ομάδες.Στον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου δεν χωράει.

Μάτος και Κωνσταντινίδης είναι πολύ καλύτεροι.Και ο Κίτσιου το ίδιο.
Ας μην πιάσουμε τι έχει ο καθείς στο νου του για τον ΠΑΟΚ. Και για μένα λχ ο Κίτσιου κατά βάση είναι ανεπαρκέστατος αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο να κάνουμε πράξη την αποχώρησή του χωρίς δεύτερη σκέψη!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πολυ χαλαροι ειναι παντως καποιοι ενοψει ενος προκριματικου γυρου ΤσΛου.Μονο εμενα με καιει τοσο και ακομα και τις ομαδες που συμμετεχουν σε αυτον τις βρισκω χρυση ευκαιρια εστω ρε φιλε για τον πρωτο γυρο που αυτοματα δινει καπου στα 6 μυρια ευρω.
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

mbison έγραψε:Ο Κρεσπο παντως απ τον Κοντρερας ψηλοτερος ειναι.

Με Τζαβελλα διδυμο μονο αν παιζει ο Τζιωλης κ τερμας με καλες εξοδους.

Μπορει να ειναι η απαρχη πωλησης του Τζαβελλα, στο καλυτερο timing μεταπωλητικης του αξιας
η πρωτη καλη ιδεα που ακουσα σημερα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τζος ο Βίτωρ επιθετικά ήταν καλός ψηλά, αλλά καμία σχέση αμυντικά. Βασικός συντελεστής του 1,08 γκολ/παιχνίδι παθητικό και της κακής λειτουργίας στις στημένες φάσεις.

Θα ήθελα πάντως να πω και 2 πράγματα για το Μαλεζά, γιατί βλέπω ότι αξιολογείται χαμηλότερα από την πραγματική του προσφορά στην ομάδα μας. Με Μαλεζά, άλλη ομαδα πίσω ο ΠΑΟΚ. Γενικά φάγαμε ελάχιστα γκολ, και η συγκομοιδή βαθμών αντίστοιχα πολύ μεγάλη.
http://www.transfermarkt.co.uk/stelios- ... eler/34285
Στο τράνσφερ έχει στην καρτέλα detailed performace data τη στήλη PPM που δείχνει πόσους βαθμούς ανά αγώνα πήρε η ομάδα με αυτόν στην 11άδα. Ο Μαλεζάς παρουσιάζει απίστευτη διαφορά από κάθε άλλο παίκτη που είναι γύρω στο 1,6 και ακολουθεί ο Κωσταντινίδης (με 2,11 PPM). 2,17 πόντοι/ανά αγώνα στους 12 πρωταθλήματος και 2/αγώνα στους 6 αγώνες πλέι οφ που είχαν και μεγάλη δυσκολία.

Αντίθετα ο Βίτωρ είχε: 1,61 σε 23 αγώνες πρωταθλήματος και 1,67 στους 3 των πλέι οφ.
http://www.transfermarkt.co.uk/miguel-v ... eler/57814
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 28 Ιουν 2016, 21:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Δεν μ ενδιαφέρει το όνομα, δε μ ενδιαφέρει η φάτσα, δε με ενδιαφ΄ρει που έπαιξε ή οχι όλα είναι παρελθόν

Να μπει μέσα και να δαγκωσει τους επιθετικούς θέλω...να μην αφήνει την μπάλα να περνάει

Εδώ είδαμε Ντόλμπεργκ Ζαβαντία δίδυμο τί λέτε τώρα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Γκουερινο έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:οι παίχτες που έχει ο μάνατζερ του Κρέσπο

http://www.transfermarkt.com/you-first- ... rater/1406
ετσι εξηγειται. οποτε η επομενη μεταγραφη μας θα ειναι ο Federico Fazio :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:D :D :D :D :D :D :D :D
άλλη μια χρονιά δανεισμού από την Τοτεναμ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

niks έγραψε:
Odi έγραψε:
.
Για εμας μπορει να μην κανει, για τους αλλους ειναι υπερπολυτιμος. Ασε που ολοι αυτοι μας κανουν και ζημια σαν αντιπαλοι.
Γιατι να τους δινουμε τζαμπα;
Δεν το αμφισβητώ αυτό.200.000 δεν θα δώσουν πάντως.Και ο Σκόνδρας μια χαρά δεν είναι.Μετριότατος είναι και δεν νομίζω πως θα έχει θέση στο ρόστερ.

Είναι κανείς που τον έχει δει αυτόν τον Κρέσπο;Να δώσει ένα αγωνιστικό προφίλ να τον μάθω κ εγώ;

Navi ο Κίτσιου είναι ανεπαρκής,αλλά είναι καλύτερος του Σκόνδρα,ο οποίος είναι και πάρα πολύ βαρύς.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Josh
Γενικα τοπα για τις συζητησεις μας, οχι για Κρεσπο, αυτον προσπαθώ να τον βγαλω απτο μυαλο :mrgreen:

Λεω να δοκιμασω να στρουνθοκαμηλισω κι εγω, γενικα να μπω σ'ενα πνεύμα μακαριοτητας του στυλ ολα καλα, ας τον δοκιμασουμε κ αυτον, δν πειραζει, σιγα για τοπ20 στην ευρωπη παμε η μηπως για Ch L κ πρωκτθλημα...

Για να το κανουν καποιοι κ ναναι ηρεμοι μετα απο τοσα χρονια (εκτος κ αν ειδαν κανα πρωταθληματακι κ τωρα απλα περνουν το χρόνο τους), κ να βρισκουν κ δυναμη κιολας για ειρωνειες ενω λιγο απεχουμε να κάνουμε τατου την μετριοτητα, μάλλον δουλευει...

Πως τοπε ο φιλος απτην Πατρα?
Οση στηριξη και εαν εχουν απο εμας Μιχελ-Ιβιτς και ομαδα, εαν ο ιδιος που εχει την διαχειριση της ομαδας και δινει το χρημα για να λειτουργησει αυτη δεν την στηριζει τοτε οτι και να κανουμε εμεις η καταληξη θα ειναι η ιδια...Μιρλα,γκρινια,μουρμουρα κτλ κτλ...Φετος ηταν μια καλη ευκαιρια να στηριχτει ο Ιβιτς με μεταγραφες ουσιας για να κυνηγησουμε τις οποιες ελπιδες εχουμε για κατι καλο στα προκριματικα του Τσουλου...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

η φατσα δεν ειναι προβλημα
το βιογραφικο του ειναι που ειναι τρισαθλιο

οταν ακους πως πληρωσαν και ενα πολυ σεβαστο ποσο
δεν αναρωτιεσαι εκπλησσεσαι!

προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ενας προπονητης π.χ μπερετα να φευγει με την προετοιμασια μετα απο ενα φιλικο
και ο τεχνικος διευθυντης που ειχε τοσους μηνες να προετοιμαστει
σε λιγο ξεκινα το βασικο σταδιο προετοιμασιας
και δεν εχει κλεισει,ουτε στοπερ επιπεδου,ουτε αμυντικο χαφ,ουτε τερμα,ουτε φορ,ουτε δεκαρι
να παραμενει!
μακαρι στο μελλον να παει καλα,μεχρι τωρα δεν παιρνει καλο βαθμο
οτι κενα ειχαμε τα εχουμε,αντε ενα δεξι μπακ που βρηκε και εκλεισε..αυτο

αν τελικα ειναι θεμα προεδρου ο οποιος δεν δινει λεφτα,τοτε παλι θα επρεπε να παραιτηθει ή να βγει και να δηλωσει πως ειναι ανεφικτες οι προσδοκιες για ομιλους ή τιτλο φετος

αν συνεχισουν με αυτα τα μυαλα διοικηση τεχνικος διευθυντης μετα μην περιμενουμε θαυματα στα προκριματικα
διοτι ξαναλεω με κλανιες αυγα δεν βαφονται
για προπονητη δεν λεω γιατι προφανως οτι και αν του φερουν ειναι σε τοπ θεση και σιγα μην βγει να πει κακο λογο

ακου κρεσπο! :lol:
μακαρι να βγει λαβρακι,αλλα ως τετοιο υποθετω τον πηρανε

επισης οπως ακου την κανουν με ψηλα μακ και κατσε
οποτε μη τυχον στο τελος βγουμε και αποδυναμωμενοι!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 28 Ιουν 2016, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Δεν είναι λογικό να περιμένουμε κι άλλο κεντρικό μπακ μετά τον Κρέσπο. Ίσως τον Αύγουστο βρεθεί κάποια ευκαιρία αλλά δε νομίζω να υπάρχει κι άλλος στόπερ για τώρα στον προγραμματισμό. Αν δεν τους κάλυπτε για βασικός θα έδιναν 200-300 από τα 600 που θα πάρει η Βίλα και θα έκλειναν τον Βαρέλα που μάλλον ήταν βασικός στόχος. Φαίνεται πως υπάρχει ταβάνι στις μεταγραφές γύρω στο εκατομμύριο.
Δεν βλέπω τον Κρέσπο σαν πιθανό αντικαταστάτη Τζαβέλα γιατί νομίζω ότι δεν είναι αριστεροπόδαρος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”