Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Κανείς δεν τον ξέρει αλλά όλοι έχουμε κακή γνώμη μακάρι να μας βγει για το καλο της ομάδας όλα θα κριθούν στο χόρτο εύχομαι να μας κάνει να τον χειροκροτησουμε .....λένε ότι θα πάρουμε και άλλο σεντερ μπακ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 28 Ιουν 2016, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ακομανδεν πιστευω οτι θα παρουμε Κρεσπο
Οπως με βιτορ που τον είχαν σίγουρο ολοι οι ΑΡΔ ετσι και τωρα απλα δεν το πιστευω
Δε γινεται να παμε μετα απο τοσα χρονια προσπάθεια μετα απο τόσες πστιες Αλαφούζου να παμε επιτέλους προκριματικά και να παμε με Κρεσπο
Δεν μπορεί να ειναι αλήθεια μην αγχωνεσται αδέρφια
Οπως με βιτορ που τον είχαν σίγουρο ολοι οι ΑΡΔ ετσι και τωρα απλα δεν το πιστευω
Δε γινεται να παμε μετα απο τοσα χρονια προσπάθεια μετα απο τόσες πστιες Αλαφούζου να παμε επιτέλους προκριματικά και να παμε με Κρεσπο
Δεν μπορεί να ειναι αλήθεια μην αγχωνεσται αδέρφια
Κρεσπο για διαπραγματεύσεις, τφ ο Μπακάλης, στέλνει τον Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ στέλνει πισω τον Κρεσπο .
Όταν αγοραζεις τη λύρα δεν έχει όσο στην ισοτιμία. Αλλά όπως και να έχει κανονικά ειναι ελεύθερος. Έχεις δικαιο πάντως το φούσκωσα χωρίς να κάνω την πράξη. Το πολύ να πάει 650ευρώ με μετατροπή, αλλά αυτό δεν ειναι το point.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 28 Ιουν 2016, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να τος ο καλός ο Mod.pgetsos έγραψε:Παίδες, μόλις διάβασα δέκα σελίδες γκρίνια![]()
![]()
Ας τον δούμε σε 10 ματς και θα κρίνουμε όλοι μαζί
Και δε λέω μην πείτε Δεν τον πιστεύω η Ήθελα κάτι καλύτερο. Μιλάω ξεκάθαρα περί γκρίνιας για τη μεταγραφή
Έχοντας πει αυτά, δεν τον πιστεύω βλέποντας ηλικία και συμμετοχές, μα θα του δώσω χρόνο μερικά ματς

To topic αν δεν το θέλει κανείς το ανοίγω εγώ και τον μεταμορφώνω στον Sergio Ramos των φτωχών.
Μηπως πουλάμε Τζαβέλλα και έρχεται ως αντι Τζαβέλλας
Ποσά σενάρια μπορω να σκεφτώ το μοναδικό που δεν μπορω να σκεφτώ ειναι οτι ο Κρεσπο θα ειναι το σεντερμπακ που μας έλεγαν στη στ Μιχελ και ιβιτς
Ποσά σενάρια μπορω να σκεφτώ το μοναδικό που δεν μπορω να σκεφτώ ειναι οτι ο Κρεσπο θα ειναι το σεντερμπακ που μας έλεγαν στη στ Μιχελ και ιβιτς
Γεβτιτς δεκάρι Σέρβος που λέει το 24 τον ξέρει κανείς ? Όχι όπως τον κρεσπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 28 Ιουν 2016, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
eorptol έγραψε:Γεβτιτς δεκάρι Σέρβος που λέει το 24 τον ξέρει κανείς ?
Εγω τον ξερω αλλα δεν μπορω να ασχοληθώ μετα τον Κρεσπο το χάος
- Dimitris_L4
Μετα την αμοιβαια μας καψουρα με τον πριγκιπα συμφωνουμε απολυτα κ σ αυτο...κ εγω το πιστευω πολύ...che4 έγραψε:Μηπως πουλάμε Τζαβέλλα και έρχεται ως αντι Τζαβέλλας
Γενικα απο καιρο εχω υποψία οτι θα αποχωρήσουν κπ απο πισω ...
Σκόνδρας μαλε τζαβε ;
Τεσπα θα δουμε
Μακαρι να μας βγει η εστω να ναι το παλτό που μας φορτώνει ο μανατζερ για να παρουμε καναν παικταρα
Νομιζω ο Ίνιγο έκλεισε πριν τον λουκας κπς ετσι
Σκόνδρας μαλε τζαβε ;
Τεσπα θα δουμε
Μακαρι να μας βγει η εστω να ναι το παλτό που μας φορτώνει ο μανατζερ για να παρουμε καναν παικταρα
Νομιζω ο Ίνιγο έκλεισε πριν τον λουκας κπς ετσι
- PaokPatraG4
Χωρις καμμια διαθεση γκρινιας μουρμουρας κτλ κτλ δεν τον ξερω τον Κρεσπο(ενας ηταν ο ΚΡΕΣΠΟ ο επιθετικος) ουτε θελω να δικαιολογησω τους συνοπαδους που γκρινιαζουν για την μεταγραφη αυτη αλλα...Οση στηριξη και εαν εχουν απο εμας Μιχελ-Ιβιτς και ομαδα εαν ο ιδιος που εχει την διαχειριση της ομαδας και δινει το χρημα για να λειτουργησει αυτη δεν την στηριζει τοτε οτι και να κανουμε εμεις η καταληξη θα ειναι η ιδια...Μιρλα,γκρινια,μουρμουρα κτλ κτλ...Φετος ηταν μια καλη ευκαιρια να στηριχτει ο Ιβιτς με μεταγραφες ουσιας για να κυνηγησουμε τις οποιες ελπιδες εχουμε για κατι καλο στα προκριματικα του Τσουλου...Αποψη μου;Εαν τελικα κλεισει η μεταγραφη αυτη και επειδη δεν πιστευω οτι ειναι εισηγηση Ιβιτς γιατι ακουγοταν απο περσι ειναι λαθος μεταγραφη...Μακαρι να μας διαψευσει βεβαια στο χορταρι....
-
Den exo dei vindeo? Please kapios? Kai thelo transfermark link I allios to full onoma tou. Tora pou upografei thelo na ton gnoriso
Το περνάω,αλλά να ξέρεις επόμενα σχόλια σε greeklish δεν θα περνάνε.Odi.
:Εντάξει

Το περνάω,αλλά να ξέρεις επόμενα σχόλια σε greeklish δεν θα περνάνε.Odi.
:Εντάξει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostaras78 την Τρί 28 Ιουν 2016, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
MANIAKOS έγραψε:Το πρωτο τοπικ που θα ανοίξει με κλήρωση

η απολυτα ξενερωμα μεταγραφη
μεχρι και ο αμπαλος ο παπαγιαννοπουλος ειχε μποι, κορμι για σεντερ μπακ
διαψευστε το ρε μαγκες στην παε να ησυχασουμε
- GiorgosAtha
Με bold κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες...Η απόκτηση του 29χρονου αμυντικού θεωρήθηκε επιβεβλημένη ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Βαρέλα καθώς θεωρείται καλύτερη περίπτωση από τον Βίτορ. Ο Ισπανός αμυντικός είναι πιο γρήγορος από τον Πορτογάλο ενώ έχει καλύτερη τακτική συμπεριφορά και θεωρείται σημαντική ενίσχυση για την ομάδα που θα αποδειχθεί στην πορεία όπως υποστηρίζουν στελέχη του Δικεφάλου.
Επιμένω... σε αυτό που πίστευα στην αρχή. Τα CB πρέπει να είναι 5. Αυτή την στιγμή έχουμε 3 Τζαβέλας, Χ'ψηλέας, Μαλεζάς.
Ο Πούγουρας θα ξαναπάει δανεικός (είπαμε η αρχική απόφαση είναι να γυρίσουν μόνο οι Γιαννούλης, Κουλούρης) γιατί το τεχνικό team δεν τον θεωρεί έτοιμο και ο Μαλεζάς είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Αν λες ότι θες να πρωταγωνιστησεις σε 3 διοργανώσεις (2 μέχρι τέλους και 1 όσο ψηλότερα γίνεται) χρειάζεσαι 5 CB.
ΥΣ. Ο Σκόνδρας όχι μόνο δεν λογίζεται ως CB... αλλά δεν ξέρω αν λογίζεται γενικά και πάει προς πώληση/δανεισμό.