Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

buffalobill4 έγραψε:Σιμπα διαφωνω. Τι παει να πει 3ο4ος; 3ο4ος με μεταγραφη περι το μυσι μυριο; για ποιο λογο; 3ο4ο εχω. Το μαλεζα. 3ο4ο ειχα. Το βιτορ.
Συμφωνω απολυτα. Οταν εχεις τον Βιτορ ακομα και για τριτοτεταρτος να ερθει ειναι παραξενη η αποκτηση του, ασε που θα σου στοιχισει και πιο πολλα αν δωσεις λεφτα και στην Α. Βιλλα.
Βασικα τσαμπα το συζηταμε νομιζω γιατι δεν προκειται να ερθει (ετσι θελω να ελπιζω :lol: :lol: :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Χα χα χα χα
Κάτσε μανιακος. Έχει πολλά ακόμα να διαβάσουμε.
Το περιβόητο " εκπλήσσει τους πάντες στην προετοιμασία ο..." ή " βγάζει μάτια στην νέα του θέση ο... "
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πάντως όλα τα αγγλικά σαιτ λένε ότι έκλεισε ο κρεσπο και έρχεται μες την εβδομάδα για υπογραφές.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Πάντως οι Προπονητές στον ΠΑΟΚ "υπονομεύονται" απο το καλοκαίρι.

Υπονομεύονται οταν αλλάζουν τα 3/4 του ρόστερ, όταν όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται, όταν χάνεις τους κύριους μεταγραφικούς σου στόχους και μετά στοχεύεις σε συμβιβασμούς, μετά δίνεις στον Προπονητή διορία να δημιουργήσει ομάδα απο αυτό το τσούρμο μέσα σε 3-4 μήνες και τελικά τον διώχνεις πριν τελειώσει η σεζόν. Αυτά φυσικά δεν συμβαίνουν ΠΟΥΘΕΝΑ. Οι καινούργιες ομάδες χτίζονται σε βάθος 2-3 χρόνων, διαφορετικά κάνεις κάθε χρόνο λίγες και εξαρετικές/ακριβές μεταγραφές που σε ανεβάζουν επίπεδο.

Εμείς ρίχνουμε κάθε καλοκαίρι το επίπεδο στο μηδέν και αρχίζουμε τα βρισίδια στον προπονητή και στον τεχνικό σύμβουλο απο τον Οκτώβριο επειδή δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόμαχη ομάδα με 10 νέους παίκτες.

Ελπίζω να μη δούμε το ίδιο έργο και φέτος.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ron-swanson έγραψε:Μισο εκατομμυριο εδωσε και ο Βεζυρτζης για τον Χατζηισαια που ειναι 3ο-4ος αλλα εκει κανεις δεν λεει τιποτα. :mrgreen:

.
Τετοια 500αρικα επρεπε να εχουμε δωσει πολλα. αν παρεις δεκα 22χρονους ο ενας να σου βγει εχεις βγαλει τα διπλασια σε κερδος
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πω ρε πστη μου δεν αντεχεστε.
Τι γκρινια ειναι αυτη.
Ενταξει δεν θα κανουμε ομαδα ουτε και φετος εσεις τα λεγατε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως σαν σαββιδης αν θες να κρίνεις τα στελέχη σου απο τη μερα 1 τοτε δινεις ενα κ γι Βαρέλα , δινεις τρια για μποικο κλπ κλπ
Αν περιμένεις ..... Κ Μέτε μετεγγραφες πρεπει να δώσεις κ πίστωση χρονου

Εμενα με νοιάζουν να ρθουν καλοι οχι τοτ ποτε τοςο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και του χρόνου και τον άλλον χρόνο θα σας τα ξαναματαπουμε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

paokovios1974 έγραψε:Πω ρε πστη μου δεν αντεχεστε.
Τι γκρινια ειναι αυτη.
Το πρόβλημα είναι οτι εσύ θα είσαι απο τους πρώτους που θα γράφεις σεντόνια για τον Ίβιτς απο τον Οκτώβριο.

Εγώ σπάνια γράφω για οτιδήποτε εκτός απο το βόλευ.

Δεν με νοιάζει και πολύ αν ο αμυντικός θα λέγεται βαρέλα η Πο*τσελα. Εγώ απλά προτιμώ να μην καταστραφεί ακόμη μια σεζόν και να μην απολυθεί ένας προπονητής που τον θεωρώ αξιόλογο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Simba... δεν μπορώ να κάνω σωστό διάλογο για τις "νεκραναστάσεις" τώρα γιατί είμαι από κινητό. Χώρια ότι θα πάμε offtopic.
Όπως προείπα... δεν μου γεμίζει το μάτι ο Crespo για βασικός. Αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας αν τον φέρνουν ως 3ο4η λύση (πράγμα που σημαίνει ότι ο προπονητής τον θέλει, τον χρειάζεται και τον θεωρεί καλύτερη λύση από τις υπάρχουσες εναλλακτικές... άρα δεν μας πέφτει λόγος). Υπομονή και ταμείο όταν θα έρθει η ώρα.

ΥΣ. Ελπίζω το ΥΣ να μην είναι ειρωνικό και μπηχτη γιατί πολύ απλά πέφτεις στο επίπεδο αυτών που λες ότι ειρωνευονται όσους έχουν αντιθετη άποψη.
"Ειδικούς" και "Αλέφαντους" λέω αυτούς που δεν δέχονται καμία άλλη άποψη και θεωρούν απόλυτα σωστή την δικία τους λες και είναι ο Πάπας. Και -δυστυχώς- είναι πολλοί εδώ μεσα... και από τις δύο πλευρές.
Όσοι δεν είναι έτσι μπορούν κάλλιστα να καταλάβουν ότι δεν απευθύνεται σε αυτούς.
Δεν χρειάζεται να βάζω ονόματα από κάτω και να κάνω επεξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Suleymanoglu έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Πω ρε πστη μου δεν αντεχεστε.
Τι γκρινια ειναι αυτη.
Το πρόβλημα είναι οτι εσύ θα είσαι απο τους πρώτους που θα γράφεις σεντόνια για τον Ίβιτς απο τον Οκτώβριο.

Εγώ σπάνια γράφω για οτιδήποτε εκτός απο το βόλευ.

Δεν με νοιάζει και πολύ αν ο αμυντικός θα λέγεται βαρέλα η Πο*τσελα. Εγώ απλά προτιμώ να μην καταστραφεί ακόμη μια σεζόν και να μην απολυθεί ένας προπονητής που τον θεωρώ αξιόλογο.
Δεν ξερω με ποιον με μπερδευεις ειλικρινα.
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Ο μονος λογος που ερχομαι πια στο φορουμ ειναι να δω αν ποσταρε κανεις κανα νεο για καμια μεταγραφη, δεν μπορω καθολου να διαβασω τα σχολια σας.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

500 χιλιαδες λιρες,δηλαδη 600 χιλιαρικα ευρω λενε οι Αγγλοι οτι θα δωσουμε στην Αστον Βιλα για τον Κρεσπο :o :o :o
Οσο δηλαδη η αρχικη μας προταση για τον Βαρελα

Αρα,ο Κρεσπο ειναι ο αντικαταστατης του Βαρελα!?!?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τρί 28 Ιουν 2016, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αντε αργεί ο κρεσπο
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Κάποιοι ξεχάσαν ότι πριν μια δεκαετία ο ΠΑΟΚ έφερνε τον Κουκιέλκα, ανανέωνε τον Κούτση, έφερνε τον Λαμπάκη 4 τερματοφύλακα και έκλεινε τον Μάρκο τελευταιο δευτερόλεπτο της μεταγραφικής περιόδου.

Τώρα μας έχει φέρει ο άνθρωπος 2 παίκτες της εθνικής ουκρανίας, ένα βραζιλιάνο με πολύ καλά προσόντα και παζαρεύει να φέρει και ένα ακόμα διεθνή τον Βαρέλα. Που στο καλό γίνεται να ξέρετε όλοι εδω μέσα όλους αυτούς τους παίκτες και να τους κρίνεται άμεσα και ακόμα και να τους απορρίπτεται.

Ειδικά αυτός ο Μανιακός, γιατί δεν πάει να κάνει μόνος του τις μεταγραφές να τελειώνουμε. Μα ούτε για ένα παίκτη δε λέει καλή κουβέντα...και στην τελική που τους ξέρεις, στην Ουκρανία μένεις ή όλη μέρα βλέπεις Ουκρανικό ποδόσφαιρο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”