Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Goran και πολιτισμένος διάλογος???? Οκ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:!: :!: :!: Εσύ??? :? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καταραμενη θέση το σέντερ μπακ στην ομάδα μας.
Έναν αμυντικο τύπου Ragnar Sigurdsson για 4ετια δεν μπορούμε να έχουμε;
Θέλουμε και ομίλους τρομάρα μας.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγω ηθελα στην αμυνα εναν μαχητη να μην καταλαβαινει τίποτα και εναν εγκεφαλικο να καταλαβαινει τα παντα.

Γνωμη μου ειναι πως αλλη μια χρονια με το ονειρο θα μεινω.

Ειπαμε ομως. Ολα στο χορταρι. Απο την αλλη ολοι θα κριθουν σαν παιχτες που σε ανεβαζουν επιπεδο. Το ιδιο και ο μιχελ για τις επιλογες του ως προς αυτο στο τελος της χρονιας ελπιζω (το ελπιζω πηγαινει στο "στο τελος της χρονιας").

Οι ομιλοι δεν πρεπει να ναι αυτοσκοπος. Με 50% στον πρωτο γυρο και 20% στο δευτερο...δυσκολα. Αυτο που πρεπει να ναι αυτοσκοπος ειναι να μη θελουμε καθε χρονο 5 παικτες που θα κανουν τη διαφορα (sic)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τρί 28 Ιουν 2016, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Πάντως αν έχεις προλάβει τον Μαριφαλίεφ,τον παίκτη που στη Νέα Σμύρνη έκανε σέντρα από το κόρνερ του αντιπάλου και η μπάλα πήγε στον τερματοφύλακα το....ΠΑΟΚ(χωρίς να φυσάει αέρας),τότε αυτοί αυτοί εδώ είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

john4serres έγραψε:Καταραμενη θέση το σέντερ μπακ στην ομάδα μας.
Έναν αμυντικο τύπου Ragnar Sigurdsson για 4ετια δεν μπορούμε να έχουμε;
Θέλουμε και ομίλους τρομάρα μας.
Δυο τινά παίζουν κατ' εμέ.
Ή έχεις λεφτά και αγοράζεις ακριβά (βλ. Κράσνονταρ που πήρε τον Σίγκουρντσον 4,25 μύρια) ή έχεις καλό δίκτυο scouting και αγοράζεις τους παίκτες πριν η τιμή τους ανέβει σε ύψη που δε φτάνεις.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@ ρον

Ελα ρε μαν, ποσταρεις τη χαζετα ως εγκυρη π κανει κρα να γραψει οτι ο ΠΑΟΚ εφαγε χυλοπιτα ακομα κ απτον Ζωγραφακη (π θυμηθηκε μια ψυχη)? :mrgreen:

Ολοι το ιδιο πιστευουμε φιλε, ολοι ελπιζουμε πως ειναι κινηση τακτικης, ολοι δν εχουμε προβλημα για 3ο-4ος και αυτο καταγραφουμε, παρα το οτι καποιοι με υπερβολές προσπαθουν ν δημιουργησουν εριδες..

Και ειναι ξεκάθαρα λογικη κ αναμενομενη οποια ανησυχια υπαρχει οτι μπορεί ναρχεται για βασικος (αποσα εχουν δει τα ματια μας τοσα χρονια), οταν ειπαν ξεκαθαρα 1 στοπερ και δη ποιοτικότερο του βιτορ, οταν γραφεται οτι αν ερθει θα παρει χρήματα η βιλα (κοντα σαυτα της 1ης προτασης για βαρελα, μην το ξεχναμε) και οταν δε φαινεται να θελουν νανεβουν πανω απο μυριο για Βαρελα.

Δν ξερω, "αυτοπαραμυθιασματα" του στυλ "κ γιατι ναναι τομοναδικο στοπερ π θα παρουμε" μου θυμιζουν τα περσινα καλοκαιρινά "δε γινεται να μην πάρουμε στοπερ" ή τα χειμερινα "περιμενετε, ακομα 29 γεναρη εχουμε, παλευουν για το δεκαρι, τα καλύτερα τελευταίες ωρες βγαινουν"..

Μπορεί να φταιει οτι ο καμμένος φυσαει κ το γιαουρτι, τι να πω..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Που ειναι ο Κουμαλο,που ειναι ο Ματεους (Βιβιαν),που ειναι ο Λοπεζ,που ειναι ο Πουτσινι...Ολους οι ειδικοι τους φερανε,τι ξερουμε εμεις...(αυτα ακουγαμε και τοτε)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Σιμπα διαφωνω. Τι παει να πει 3ο4ος; 3ο4ος με μεταγραφη περι το μυσι μυριο; για ποιο λογο; 3ο4ο εχω. Το μαλεζα. 3ο4ο ειχα. Το βιτορ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

joshua έγραψε:Που ειναι ο Κουμαλο,που ειναι ο Ματεους (Βιβιαν),που ειναι ο Λοπεζ,που ειναι ο Πουτσινι...Ολους οι ειδικοι τους φερανε,τι ξερουμε εμεις...(αυτα ακουγαμε και τοτε)
Που ειμαι ο σαβινι αν θες να κανεις σοβαρη ριμα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

buffalobill4 έγραψε:
joshua έγραψε:Που ειναι ο Κουμαλο,που ειναι ο Ματεους (Βιβιαν),που ειναι ο Λοπεζ,που ειναι ο Πουτσινι...Ολους οι ειδικοι τους φερανε,τι ξερουμε εμεις...(αυτα ακουγαμε και τοτε)
Που ειμαι ο σαβινι αν θες να κανεις σοβαρη ριμα :opaokara:
Oxi Πουτσινι ρε συ.Φουτσινι λαιμαι
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Οι μεταγραφές που εξελίσσονται σε συνεχή επεισόδεια, όπως οι τηλεοπτικές σειρές με κουράζουν, ανεξαρτήτως εξέλιξης. Προτιμώ την περσυνή τακτική που μαθαίναμε για τις μεταγραφές λίγο πριν τις υπογραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος back in black την Τρί 28 Ιουν 2016, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μισο εκατομμυριο εδωσε και ο Βεζυρτζης για τον Χατζηισαια που ειναι 3ο-4ος αλλα εκει κανεις δεν λεει τιποτα. :mrgreen:

@Simba ειχαν και οι 24 ρεπορταζ αλλα δεν το βρισκω. Το γκαζετισιο :mrgreen: το εβαλα μονο και μονο για να δειξω οτι το ενδιαφερον υπαρχει εδω και 1 χρονο.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

tad έγραψε:
Sera4 έγραψε:
tad έγραψε: Εμένα η ξεκάθαρη γνώμη μου είναι μία
1ον "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ" ...
2ον ¨Φέρτε παίχτες με παραστάσεις και προσωπικότητα¨ και ας πληρώσετε και κάτι παραπάνω ...
αμην και ποτε αδερφε μου...αμην και ποτε :ugeek:
Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω εδώ μέσα πολλά μηνύματα θα σου πω φίλε την γνώμη μου για την μεταγραφική συνέχεια ...

Θέλουμε άλλες 4 μεταγραφές στον άξονα με παίχτες ποιότητας καλύτερους από αυτούς που έχουμε και σίγουρα ίδιας ποιότητας με τους καλούς του γαύρου ... τουλάχιστον τέτοιου επιπέδου ... με σειρά σημαντικότητας

Ένα επιθετικό χαφ
Ένα σέντερ μπακ
Ένα εξάρι
Έναν τερματά ...

εγώ προσωπικά αυτούς θα έπερνα ... και το λέμε καιρό τώρα ...

Η επόμενη κίνηση θα ήταν η εξής:

Ανανέωση σε όλα τα συμβόλαια των παιχτών κάτω των 25 που θα συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα ώστε να έχουν τουλάχιστον 2-4 χρόνια συμβόλαιο από το τέλος της χρονιάς και μετά ... Σε αυτούς μέσα και ο Μακ ο οποίος είναι πολύ δυνατό κεφάλαιο και δεν τον απαξιώνω σε καμία περίπτωση
swstos !
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ελπίζω να κλείσει γρήγορα ο κρεσπο κ ειδικα με 500 000 που ακούγεται κορόιδα τους πιάνουμε

Πριστ βλεπω η ΠΑΕ να δε τρώει τη δουλεια

Βαφτίζεται ο δούλος του θεού φακουντο εννιάρι κλάσης
Βαφτίζεται ο δούλος του θεού σαχοφ σε δεκαρ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”