Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Καλησπέρα παιδιά πιστεύω ότι ο Βαρέλα θα κλείσει αλλά θα μπορεί να πιάσουμε Αύγουστο μήνα καθώς οι Ρουμάνοι είναι φραγκοφονιάδες!
Καλή επιλογή θα είναι να πάρουμε τον Ντάγκλας (δεν ξέρω αν έχει κοινοτικό διαβατήριο) καθώς με τους παίχτες της Ντινπρο έχουμε κλείσει οι θέσεις των ξένων (ο Ζοζούλια τελικά έκλεισε γιατί κάπου έχω χαθεί) ενώ ο Κρέσπο δεν μου γεμίζει το μάτι γιατί φοβάμαι μην γίνει νεος Ινίγκο Λόπεθ!
Καλή επιλογή θα είναι να πάρουμε τον Ντάγκλας (δεν ξέρω αν έχει κοινοτικό διαβατήριο) καθώς με τους παίχτες της Ντινπρο έχουμε κλείσει οι θέσεις των ξένων (ο Ζοζούλια τελικά έκλεισε γιατί κάπου έχω χαθεί) ενώ ο Κρέσπο δεν μου γεμίζει το μάτι γιατί φοβάμαι μην γίνει νεος Ινίγκο Λόπεθ!
Για τον Βαρέλα βάζοντας στο google translate καταλαβαίνω ότι:
Η αρχική πρόταση ήταν 500Κ η οποία απορίφθηκε. Η επόμενη ήταν πρόταση 1εκ. Σε αυτήν αντιπρότεινε ο Μπακάλις 2εκ, λέγοντας επίσης ότι τον αγόρασε ακριβά. Με τα παραπάνω δεδομένα, αν αληθεύουν, λογικά ο Μπακάλις θα πει ναι σε πρόταση 1,5εκ, όπου θα νιώσει μια δικαίωση από τις σκληρές του διαπραγματεύσεις. Προφανώς ο ΠΑΟΚ δε θέλει να πληρώσει αυτό το εξτρά ποσό. Για μένα, όπως το έχω ξαναεί δε θα χάσουμε τίποτα αν προσεγγίσουμε την πλευρά του παίκτη, ώστε να καλύψει εκείνος το μεγαλύτερο μέρος τη διαφοράς μέσα σε 3ετές ή 4ετές συμβόλαιο, λαμβάνοντας υπόψην και την επίδραση του φόρου 45% επί των συμβολαίων, η μείωση στις αποδοχές του θα είναι πολύ μικρή. Συγκεκριμένα, αν πούμε ότι ο παίκτης θα καλύψει τις 360,000 και εμείς τις 140,000 σε 4ετές συμβόλαιο ο παίκτης θα πάρει λιγότερα κατά περίπου 50,000: (360Κ * 0,55)/4 = 49,500 πες 50Κ.
Άρα αν του υποσχεθήκαμε συμβόλαιο 500,000 και στη Στεάουα αμοίβεται με 180,000, δεν νομίζω ότι θα χαλαστεί να πάει στις 450,000 γνωρίζοντας σίγουρα ότι θα είναι στην ομάδα μας. Αν μείνει στη Στεάουα, θα κινδυνέψει με κρέμασμα δελτίου σε περίπτωση που δεν υπογράψει ανανέωση και λογικά ο Μπακάλι θα τον χρησιμοποιήσει για παραδειγματισμό τιμωρόντας τον για έλλειψη σεβασμου προς το σωματείο.
Πέρα από την υπόθεση Βαρέλα, νομίζω ότι και οι δύο Κ.Αμυντικοί της Ντνίπρο είναι πολύ ξιόλογες περιπτωσεις. Αν πάρουμε κάποιον από αυτούς, μπορουμε στα κρυφά να υπογράψουμε το Βαρέλα το Γενάρη και να ελπίσουμε να μη του κρεμάσει το δελτίο και χάσει τον αγωνιστικό του ρυθμό.
Για τις μεταγραφικές απορίες συνφορυμιτών, θα τους συμβουλέψω να ανατρέξουν στα επίσημα χείλη Ίβιτς - Μίχελ στη συνέντευξη τυπου που τα λένε ΠΟΛΥ ξεκάθαρα. Δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό το "μπέρδεμά" σας. Συγκεκριμένα για τη θέση 10 το είπανε ξεκάθαρα ότι θα πάρουμε και όχι μεσοβέζικες λύσεις που ανακαλύπτετε μόνοι σας από το μυαλό σας. Πέρυσι δεν είπαν επίσημα για 10άρι, αλλά για στήριξη Πέλκα. Φέτος είναι όλα ξεκάθαρα και πάνω σε αυτό ας δείξουμε μια εμπιστοσύνη. Ο Ματέους ήταν περίπτωση για εξτρέμ. Ο Φακουντο και ο Ζοζούλια που ακούγεται, είναι ο παικτης που παίζει ως φορ, αλλά μπορεί και ως 9άρι. Το είπανε ξεκάθαρα στη συνέντευξη ότι τέτοιον παίκτη θέλουν για επιθετικό που θα συμπληρώνει τις ανάγκες τις ομάδας. Προσωπικά πιστεύω ότι αν μείνει ο Φακ και έχει διάθεση, δεν χρειάζεται τεράστια σπατάλη σε αυτή τη θέση, αν υπάρχει οικονομικό θέμα ή FFP. Μίλησαν για 1-2 Κ.Αμυντικούς. Πήραμε το δειξί μπακ που δηλώσανε, το οκτάρι, το ένα εξτρεμ. Αν φύγει ο Μακ ειπανε ότι σίγουρα θα παρουμε εξτρέμ να τον αντικαταστήσει. Το μόνο που έμεινε αναπάντητο ήταν η θέση 6, όπου λογικά εξετάζεται σε περίπτωση πώλησης Κάτσε ή αν βρεθεί στην αγορά κάτι σούπερ!
Η αρχική πρόταση ήταν 500Κ η οποία απορίφθηκε. Η επόμενη ήταν πρόταση 1εκ. Σε αυτήν αντιπρότεινε ο Μπακάλις 2εκ, λέγοντας επίσης ότι τον αγόρασε ακριβά. Με τα παραπάνω δεδομένα, αν αληθεύουν, λογικά ο Μπακάλις θα πει ναι σε πρόταση 1,5εκ, όπου θα νιώσει μια δικαίωση από τις σκληρές του διαπραγματεύσεις. Προφανώς ο ΠΑΟΚ δε θέλει να πληρώσει αυτό το εξτρά ποσό. Για μένα, όπως το έχω ξαναεί δε θα χάσουμε τίποτα αν προσεγγίσουμε την πλευρά του παίκτη, ώστε να καλύψει εκείνος το μεγαλύτερο μέρος τη διαφοράς μέσα σε 3ετές ή 4ετές συμβόλαιο, λαμβάνοντας υπόψην και την επίδραση του φόρου 45% επί των συμβολαίων, η μείωση στις αποδοχές του θα είναι πολύ μικρή. Συγκεκριμένα, αν πούμε ότι ο παίκτης θα καλύψει τις 360,000 και εμείς τις 140,000 σε 4ετές συμβόλαιο ο παίκτης θα πάρει λιγότερα κατά περίπου 50,000: (360Κ * 0,55)/4 = 49,500 πες 50Κ.
Άρα αν του υποσχεθήκαμε συμβόλαιο 500,000 και στη Στεάουα αμοίβεται με 180,000, δεν νομίζω ότι θα χαλαστεί να πάει στις 450,000 γνωρίζοντας σίγουρα ότι θα είναι στην ομάδα μας. Αν μείνει στη Στεάουα, θα κινδυνέψει με κρέμασμα δελτίου σε περίπτωση που δεν υπογράψει ανανέωση και λογικά ο Μπακάλι θα τον χρησιμοποιήσει για παραδειγματισμό τιμωρόντας τον για έλλειψη σεβασμου προς το σωματείο.
Πέρα από την υπόθεση Βαρέλα, νομίζω ότι και οι δύο Κ.Αμυντικοί της Ντνίπρο είναι πολύ ξιόλογες περιπτωσεις. Αν πάρουμε κάποιον από αυτούς, μπορουμε στα κρυφά να υπογράψουμε το Βαρέλα το Γενάρη και να ελπίσουμε να μη του κρεμάσει το δελτίο και χάσει τον αγωνιστικό του ρυθμό.
Για τις μεταγραφικές απορίες συνφορυμιτών, θα τους συμβουλέψω να ανατρέξουν στα επίσημα χείλη Ίβιτς - Μίχελ στη συνέντευξη τυπου που τα λένε ΠΟΛΥ ξεκάθαρα. Δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό το "μπέρδεμά" σας. Συγκεκριμένα για τη θέση 10 το είπανε ξεκάθαρα ότι θα πάρουμε και όχι μεσοβέζικες λύσεις που ανακαλύπτετε μόνοι σας από το μυαλό σας. Πέρυσι δεν είπαν επίσημα για 10άρι, αλλά για στήριξη Πέλκα. Φέτος είναι όλα ξεκάθαρα και πάνω σε αυτό ας δείξουμε μια εμπιστοσύνη. Ο Ματέους ήταν περίπτωση για εξτρέμ. Ο Φακουντο και ο Ζοζούλια που ακούγεται, είναι ο παικτης που παίζει ως φορ, αλλά μπορεί και ως 9άρι. Το είπανε ξεκάθαρα στη συνέντευξη ότι τέτοιον παίκτη θέλουν για επιθετικό που θα συμπληρώνει τις ανάγκες τις ομάδας. Προσωπικά πιστεύω ότι αν μείνει ο Φακ και έχει διάθεση, δεν χρειάζεται τεράστια σπατάλη σε αυτή τη θέση, αν υπάρχει οικονομικό θέμα ή FFP. Μίλησαν για 1-2 Κ.Αμυντικούς. Πήραμε το δειξί μπακ που δηλώσανε, το οκτάρι, το ένα εξτρεμ. Αν φύγει ο Μακ ειπανε ότι σίγουρα θα παρουμε εξτρέμ να τον αντικαταστήσει. Το μόνο που έμεινε αναπάντητο ήταν η θέση 6, όπου λογικά εξετάζεται σε περίπτωση πώλησης Κάτσε ή αν βρεθεί στην αγορά κάτι σούπερ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 28 Ιουν 2016, 14:36, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- ilovegame27
Επίσης ξενέρωσα λιγάκι σήμερα γιατί λένε ότι ενδιαφέρεται ο γαύρος για τον Πάμπλο Πιάτι (μεγάλο πουλέν)
- PaokPatraG4
Αμυντικός Κρεσπο γνώμη μου με βάσει τα παιχνίδια που έχει παίξει δεν υπάρχει....βέβαια χωρίς επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν μπορούμε να λέμε τίποτα....Αντε να δούμε....
-
ilovegame27 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά πιστεύω ότι ο Βαρέλα θα κλείσει αλλά θα μπορεί να πιάσουμε Αύγουστο μήνα καθώς οι Ρουμάνοι είναι φραγκοφονιάδες!
O Douglas ξεκάθαρα αποτελεί επιλογή που σε ανεβάζει επίπεδο στα μετόπισθεν.Θα έπρεπε να αποτελεί επιλογή ανεξάρτητα με την υπόθεση Varela.Πάντως ο συγκεκριμένος μάλλον κάπου έχει κλείσει.
Θα προτιμουσα Jairo γιατι νομιζω οτι το ταβανι του Φανουρη το ειδαμε ενω του Jairo οχι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεταξύ Fac και Jairo προτιμώ σαφώς τον πρώτο.
-
Φιλε αν κυκλοφορουσε βιντεο με αυτογκολ ,γκαφες θα τα βλέπαμε οπως υπηρχαν για τον Λοπεθ,οσο για τον Βιτορ οταν τον πηραμε δεν ειχε παιξει πουθενα στην ουσία, και αν ψαξεις στιγμιοτιπα του ΠΑΟΚ θα πεσεις σε 3-4 γκαφες του το χρονο που έκανε .Ησουν σιγουρος οτι με τον Βιτορ ,4 παιχνιδια τα ειχες χαμένα.Mīngus έγραψε:Ειδικά σέντερ μπακ από βίντεο με στιγμιότυπα δεν μπορείς να κρίνεις.panpangr77 έγραψε:Τον παίκτη θα τον δουμε στο χορτάρι ,εμενα απο τα βιντεο δεν μου δείχνει οτι λετε . Αντιθετα ο Σαμπο με τον εναν αγωνα που τον ειδα δεν μου εκανε απο την πρώτη στιγμη .
Αν φτιαχτεί κανένα tribute με τις καλές στιγμές του Βίτορ, θα νομίζουμε ότι είναι ο υπερπαίκτης.
- GiorgosAtha
vs40... Ο λόγος που ο Varela ψήνεται να έρθει είναι ότι του δίνουμε 500. Αν του δίναμε 450 μπορεί να μην ήθελε ειδικά από την στιγμή που μπορεί σε 6 μήνες να διαπραγματευτεί μόνος του και σαν ελεύθερος. Σιγά τα λεφτά που θα χάσει.
Offtopic: Και για το θέμα Matheus... ένα παράδειγμα τι εννοούμε ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις τους Κινεζους στα χρήματα... όταν γραφόντουσαν κάτι "δώσε ρε τσιγκούνη Ιβάν λεφτά αφού τον θες τόσο!".
Offtopic: Και για το θέμα Matheus... ένα παράδειγμα τι εννοούμε ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις τους Κινεζους στα χρήματα... όταν γραφόντουσαν κάτι "δώσε ρε τσιγκούνη Ιβάν λεφτά αφού τον θες τόσο!".
«Βόμβα» στο μεταγραφικό παζάρι από την Κίνα, η οποία για άλλα μια φορά τινάζει την μπάνκα στον αέρα! Η Σανγκάι SIPG συμφώνησε με τη Ζενίτ για την απόκτηση του Χουλκ και οι οικονομικοί όροι του deal προκαλούν ίλιγγο!
Η κινεζική ομάδα θα καταβάλει 55 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης για τον 30χρονο Βραζιλιάνο φορ, ο οποίος με τη σειρά του θα έχει ετήσιο συμβόλαιο 20 εκατ. ευρώ!
Ξεχνάς τα λεφτά της αγοράς από τη Βιλλα τα οποία σύμφωνα με κάποιους αρδ είναι γύρω στα 500χιλ.GiorgosAtha έγραψε:...Για Vitor κάπου πήρε το μάτι μου ότι ήθελε 500K για 3 χρόνια... αν πχ. ο Crespo κλείσει για 400K τα ίδια χρόνια δεν μιλάμε για μια διαφορά 50-100 αλλά για 300.
ΥΣ.1 Από που και ως που θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι χειρότερος από τον Vitor? Τον έχουμε δει σε ανάλογο αριθμό παιχνιδιών και με την αντίστοιχη προσοχή με τον Πορτογάλο ή στηριζόμαστε σε 2-3 video, το manager, το transfermarkt και την φάτσα του?
Δεν είναι δεδομένο πως είναι χειρότερος, έτσι κι αλλιώς όλοι στο γήπεδο κρίνονται αλλά λαμβάνοντας υπόψιν το βιογραφικό του και το ότι οι τρεις τελευταίες ομάδες που έπαιξε πέσαν κατηγορία και είχαν τη χειρότερη άμυνα είναι πολύ πιθανό να είναι χειρότερος από τον Βιτορ.
Ο Φακ είναι επιθτικός και secondary striker, ο Ζάιρο πλέον είναι εξτρέμ που μπορεί και secondary striker. Διαφορετικοί παίκτες. Ελπίζω πάντως να μην πάρουμε τον νέο Ίνιγο Λόπεζ. Τόσες αξιόλογες εναλλακτικές υπαρχουν.
-Σας παρακαλώ 11 θεοί του Ολύμπου, βοηθήστε να μην παρουμε τον κρεσπο
-Μα 12 ηταν οι θεοι!
-Ποιος τον γαμάει τον Άρη;

-Μα 12 ηταν οι θεοι!
-Ποιος τον γαμάει τον Άρη;

GiorgosAtha: Όντως για τα λεφτά ψήθηκε, αλλά 450Κ με 500Κ πολύ μικρη διαφορά. Αν πάρει το ρίσκο να παραμείνει στη Στεάουα, μπορεί ο Μπακάλης να τον εκβιάσει και να του πει: Ή υπογράφεις με 300Κ σε μένα ή σου κρεμάω το δελτίο. Ουσιαστικά αν του κρεμάσει το δελτίο, λίγες ομάδες θα του δώσουν κασέ πάνω από 450,000 και θα υπομείνει και το ψυχολογικό βασανιστήριο μιας χρονιάς. Δε νομίζω να αξίζει μια τέτοια περιπέτεια για 50Κ διαφοράς στο μισθό. Εγώ στη θέση του Βαρέλα θα έκανα την υποχώρηση αυτή χωρίς 2η σκέψη και θα ήταν και ένα δείγμα του πόσο θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ, αλλά και να κερδίσω τους φιλάθλους του πριν καν πατήσω το πόδι μου 
Υγ: Επιπλέον, αν μείνει στη Στεάουα, θα χασει για τη φετινή χρονιά 450Κ - 180Κ = 270Κ, που ουσιαστικά είναι περισσότερα από τα 50Κ * 4έτη που θα πάρει λιγότερα σε εμάς. Άρα για να κάνει κάτι καλύτερο για τον εαυτό του ως ελεύθερος σε διαπραγμάτευση, θα είναι απολαβές στα 550+, πράγμα δύσκολο για παίκτη χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.

Υγ: Επιπλέον, αν μείνει στη Στεάουα, θα χασει για τη φετινή χρονιά 450Κ - 180Κ = 270Κ, που ουσιαστικά είναι περισσότερα από τα 50Κ * 4έτη που θα πάρει λιγότερα σε εμάς. Άρα για να κάνει κάτι καλύτερο για τον εαυτό του ως ελεύθερος σε διαπραγμάτευση, θα είναι απολαβές στα 550+, πράγμα δύσκολο για παίκτη χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 28 Ιουν 2016, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Μόνος του ήταν στην άμυνα?nico4 έγραψε: οι τρεις τελευταίες ομάδες που έπαιξε πέσαν κατηγορία και είχαν τη χειρότερη άμυνα

Τεσπα... δεν έχει νόημα.
Ούτε εγώ -χωρίς να τον έχω δει ή να έχω άποψη... μόνο και μόνο από το βιογραφικό- τον θεωρώ σοβαρή λύση για βασικό στόπερ.
Για 3ο-4ος δεν με χαλάει αρκεί να έρθει ένας βασικός όπως ο Varela.
Άσχετο...Δηλαδή λίγοι παίχτες μπαίνουν την 1η Ιουλίου στο τελευταίο 6άμηνο των συμβολαίων τους???
Μην αντιπαρατίθεστε μόνο και μόνο για την αντιπαράθεση σας παρακαλώ, ειδικά δε, όσοι δεν συμφωνείτε σχεδόν ποτέ με κανέναν, ανακυκλώνοντας πολλές φορές σωστές απόψεις άλλων σαν να μην τις έχετε διαβάσει καν...

Μην αντιπαρατίθεστε μόνο και μόνο για την αντιπαράθεση σας παρακαλώ, ειδικά δε, όσοι δεν συμφωνείτε σχεδόν ποτέ με κανέναν, ανακυκλώνοντας πολλές φορές σωστές απόψεις άλλων σαν να μην τις έχετε διαβάσει καν...

[/quote]GiorgosAtha έγραψε:vs40... Ο λόγος που ο Varela ψήνεται να έρθει είναι ότι του δίνουμε 500. Αν του δίναμε 450 μπορεί να μην ήθελε ειδικά από την στιγμή που μπορεί σε 6 μήνες να διαπραγματευτεί μόνος του και σαν ελεύθερος. Σιγά τα λεφτά που θα χάσει.
Στην Στεαουα γραφτηκα οτι παιρνει 180. οποτε 450-180 θα χασει 270 για φετος. του χρονου λοιπον που θα ειναι πλεον και 30αρης για να παρει αυτα τα λεφτα πρεπει να βρει τριετες με 450+90 = 540 τον χρονο
Δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρει αυτα τα λεφτα στην Ευρωπη. Μονο αν παει Κινα η Αραβια