Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Μιλησε ο Χριστοπουλος,ο πρωην προπονητης του ΠΑΣ(που η αληθεια ειναι οτι τον εχω σε αρκετη εκτιμηση),σε ραδιοφωνο της πολης και ειπε πως ο Zozulya ειναι πολυτελια για το ελληνικο πρωταθλημα.Δεν ξερω γιατι,αλλα εχω ψηθει παρα πολυ με τον Ουκρανο
-
Έχεις αξιόπιστη πληροφόρηση και από που???makispaspartou έγραψε:Για να μην παρεξηγηθώ ότι γκρινιάζω τα γράφω αυτά επειδή φέτος βλέπω ότι στον τομέα της προεργασίας έχει γίνει καλή δουλειά,θεωρητικά πάντα υπάρχουν 2 άνθρωποι που εμπιστεύεται απόλυτα ο Ιβάν,όμως και πάλι κολλάνε μεταγραφές και μάλιστα κομβικές στα λεφτά....
Άγιο κουμπάκι το ignore. ΑΓΙΟ.GiorgosAtha έγραψε:Josh... εγώ προσωπικά είμαι κατά του ignore γιατί θέλω να διαβάζω όλες τις απόψεις. Ακόμα και αυτές που διαφωνώ κάθετα.
Αλλά ρε συ το έχετε μαμήσει το θέμα.
Ντάξει, το είπατε μια, δυο, τρεις φορες... φτάνει.
Συμφωνώ, δεν συμφωνώ με αυτά που λέτε... αυτό που κάνετε κουράζει. Ο ορισμός της μίρλας είναι.
Αυτό ακριβώς...nothu έγραψε:Μεταγραφές λέει εδώ όχι τα καπρίτσια του καθενός.

-
KOSTAS54 έγραψε:Έχεις αξιόπιστη πληροφόρηση και από που???makispaspartou έγραψε:Για να μην παρεξηγηθώ ότι γκρινιάζω τα γράφω αυτά επειδή φέτος βλέπω ότι στον τομέα της προεργασίας έχει γίνει καλή δουλειά,θεωρητικά πάντα υπάρχουν 2 άνθρωποι που εμπιστεύεται απόλυτα ο Ιβάν,όμως και πάλι κολλάνε μεταγραφές και μάλιστα κομβικές στα λεφτά....
Θεωρείς ότι για να καταθέσω αυτήν την άποψη χρειάζεται πληροφόρηση εκ των έσω??
Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι όχι,δεν έχω πληροφόρηση,απλά έχω κρίση και γνώμη και έτσι μεταφράζω τις κινήσεις που γίνονται και τις πληροφορούμαι κι εγώ από τα Μ.Μ.Ε. και από το internet.
- GiorgosAtha
Αν έχει όντως κλείσει ο Zozulya λογικά θα πάρει την θέση του Fac. Οπότε μια η άλλη στους μη κοινοτικούς. Λογικά θα φύγει και ο Golasa οπότε ανοίγει και άλλη θέση.
Shakhov, Matos, Jairo, Pereyra, Golasa να γίνουν Shakhov, Matos, Jairo, Zozulya, Μεταγραφή.
Από εκεί και πέρα παίζει με μπαλαντερ τον Jairo. Του οποίου η θέση του ρόστερ θα είναι συνδεδεμένη με την εθνικότητα επικείμενης μεταγραφής.
Απλά καταντάει κουραστικό -όσο χιουμοριστικό και να είναι, και όσο και αν συμφωνώ μαζί του- να μπαίνεις και να διαβάζεις 300 φορές το το "αν δεν πάρουμε 6αρι θα είναι καταστροφή". Οκ... το είπες, συμφωνώ, καταλαβαίνω την αγωνία του αλλά ΦΤΑΝΕΙ! ΕΛΕΟΣ! Πες κάτι άλλο... και αν δεν έχεις απλά μην λες. Η ανακύκλωση κατά την γνώμη μου είναι χειρότερο. Και κουράζει... και εκνευρίζει... και χάνεις το δίκιο -που έχεις-.
Shakhov, Matos, Jairo, Pereyra, Golasa να γίνουν Shakhov, Matos, Jairo, Zozulya, Μεταγραφή.
Από εκεί και πέρα παίζει με μπαλαντερ τον Jairo. Του οποίου η θέση του ρόστερ θα είναι συνδεδεμένη με την εθνικότητα επικείμενης μεταγραφής.
Maki... δεν είπε κανείς τι να γράφει και τι να μη γράφει. Ούτε ότι απαγορεύετε να γράφει την άποψη του.makispaspartou έγραψε:Το ίδιο κουραστικές είναι και οι παραινέσεις για το τι πρέπει να γράψει κάποιος ή σε ποιο θέμα.Ο Joshua απλά με χιουμοριστικό τρόπο καταθέτει άποψη.Θεωρεί ότι η απόκτηση αμυντικού μέσου και επιθετικού είναι εκ των ων ουκ άνευ για να δημιουργήσεις ομάδα.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να διαβάζω απόψεις ακόμη και αντικρουόμενες αλλά με επιχειρήματα παρά υποδείξεις.Νομίζω για το λόγο αυτό υπάρχουν οι mods.
Απλά καταντάει κουραστικό -όσο χιουμοριστικό και να είναι, και όσο και αν συμφωνώ μαζί του- να μπαίνεις και να διαβάζεις 300 φορές το το "αν δεν πάρουμε 6αρι θα είναι καταστροφή". Οκ... το είπες, συμφωνώ, καταλαβαίνω την αγωνία του αλλά ΦΤΑΝΕΙ! ΕΛΕΟΣ! Πες κάτι άλλο... και αν δεν έχεις απλά μην λες. Η ανακύκλωση κατά την γνώμη μου είναι χειρότερο. Και κουράζει... και εκνευρίζει... και χάνεις το δίκιο -που έχεις-.
-
Γιώργο συμφωνώ μαζί σου.Άλλωστε εσύ καταθέτεις απόψεις.Το σχόλιο πηγαίνει σε εκείνους που σε μία θεματική ενότητα δεν λένε άποψη απλά κάνουν παραινέσεις στους υπόλοιπους,άκομψες κατά τη γνώμη μου, υποκαθιστώντας τους mods.GiorgosAtha έγραψε:Αν έχει όντως κλείσει ο Zozulya λογικά θα πάρει την θέση του Fac. Οπότε μια η άλλη στους μη κοινοτικούς. Λογικά θα φύγει και ο Golasa οπότε ανοίγει και άλλη θέση.
Maki... δεν είπε κανείς τι να γράφει και τι να μη γράφει. Ούτε ότι απαγορεύετε να γράφει την άποψη του.makispaspartou έγραψε:Το ίδιο κουραστικές είναι και οι παραινέσεις για το τι πρέπει να γράψει κάποιος ή σε ποιο θέμα.Ο Joshua απλά με χιουμοριστικό τρόπο καταθέτει άποψη.Θεωρεί ότι η απόκτηση αμυντικού μέσου και επιθετικού είναι εκ των ων ουκ άνευ για να δημιουργήσεις ομάδα.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να διαβάζω απόψεις ακόμη και αντικρουόμενες αλλά με επιχειρήματα παρά υποδείξεις.Νομίζω για το λόγο αυτό υπάρχουν οι mods.
-
- Επικοινωνία:
[quote="GiorgosAtha"]Αν έχει όντως κλείσει ο Zozulya λογικά θα πάρει την θέση του Fac. Οπότε μια η άλλη στους μη κοινοτικούς. Λογικά θα φύγει και ο Golasa οπότε ανοίγει και άλλη θέση.
Γιώργο επισης συμφωνώ με την προσωπική σου γνώμη..
Εγω δεν ξέρω πεστο προαίσθημα θελω φυσικά όπως είπες να έπαιρνε ο ζοζουλια την θέση του περέυρα. (εγώ πάλι νομίζω οτι θα πάρει του γκολάσα κ ότι ο περευρα τον υπολογίζει σαν προσωπικότητα στυλ παιχνιδιού ο ίβιτς)
* Μακάρι να φύγει (να αδειάσει ακόμα μια θέση ξένου κ ας πάρουμε 10αρι ξένο (που λέει ο λόγος) απλά αναφέρω την γνώμη μου οπως το βλέπω το πράγμα.
Είδωμεν..
Γιώργο επισης συμφωνώ με την προσωπική σου γνώμη..
Εγω δεν ξέρω πεστο προαίσθημα θελω φυσικά όπως είπες να έπαιρνε ο ζοζουλια την θέση του περέυρα. (εγώ πάλι νομίζω οτι θα πάρει του γκολάσα κ ότι ο περευρα τον υπολογίζει σαν προσωπικότητα στυλ παιχνιδιού ο ίβιτς)
* Μακάρι να φύγει (να αδειάσει ακόμα μια θέση ξένου κ ας πάρουμε 10αρι ξένο (που λέει ο λόγος) απλά αναφέρω την γνώμη μου οπως το βλέπω το πράγμα.
Είδωμεν..
- ΑποστόληςΑ
-
Μπορείς ειδικά όταν κάνεις αντιπαράθεση να παραθέσεις και τη δική σου γνώμη.Γιατί ο τρόπος που κάνεις την υπόδειξη και χαρακτηρίζεις κλάψα τη γνώμη του άλλου δίνει το δικαίωμα σε αυτόν ή σε κάποιον τρίτο να πει ότι αυτό που κάνεις λέγεται μανούρα.Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σου περί μεταγραφών..Δε στο λέω με κακία.
-
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ με την προσωπική σου άποψη..ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεταξύ Fac και Jairo προτιμώ σαφώς τον πρώτο.
Εμενα πάλι ο jairo μ'αρεσει αν δεν είχε τραυματισμούς θα φαινόταν παραπάνω η αξία του..
Εγώ βλέπω πάντος η 5άδα απ θέσεις ξένου να είναι οι: Pereyra/Matos/Shakhov/Zozulya(αν τελικά έρθει)/10άρι(προφανώς ή Scarione ή Gaston Ramirez.
Κοίταξε πως κανουν μερικοί:
Γράφει το Α σάιτ άρθρο: Κοντά σε Κωλοτρυπιδη ο ΠΑΟΚ.
Σχόλιο β: Ρε μλκς αυτός κοντός είναι για cb.
Σχόλιο γ: Καλά cb απο κει θα παρουμε;
Σχόλιο δ: Αμα πάρουμε αυτον το διαρκειας μου στα σκουπίδια.
Σχόλιο ε: Μην πιστεύετε τους κωλοαρδ ρε.
Την αλλη μέρα το σάιτ Α γράφει: Χάλασε του Κωλοτρυπιδη στον ΠΑΟΚ.
Σχόλιο β: Ανίκανοι σχεδιασμος μηδέν.
Σχόλιο γ: Καλά ρε χωρίς cb θα πάμε στα προκριματικά;
Σχόλιο δ: Γηπεδο τέλος για μένα παλι τον Τζαβέλλα και το μαλεζα δεν πάω να βλέπω.
Σχόλιο ε: Τι; Δεν τον παίρνουμε; Αντε ξύπνα ρε Μίχελ.
Γράφει το Α σάιτ άρθρο: Κοντά σε Κωλοτρυπιδη ο ΠΑΟΚ.
Σχόλιο β: Ρε μλκς αυτός κοντός είναι για cb.
Σχόλιο γ: Καλά cb απο κει θα παρουμε;
Σχόλιο δ: Αμα πάρουμε αυτον το διαρκειας μου στα σκουπίδια.
Σχόλιο ε: Μην πιστεύετε τους κωλοαρδ ρε.
Την αλλη μέρα το σάιτ Α γράφει: Χάλασε του Κωλοτρυπιδη στον ΠΑΟΚ.
Σχόλιο β: Ανίκανοι σχεδιασμος μηδέν.
Σχόλιο γ: Καλά ρε χωρίς cb θα πάμε στα προκριματικά;
Σχόλιο δ: Γηπεδο τέλος για μένα παλι τον Τζαβέλλα και το μαλεζα δεν πάω να βλέπω.
Σχόλιο ε: Τι; Δεν τον παίρνουμε; Αντε ξύπνα ρε Μίχελ.
Θα γίνεις κακος σαν εμένα που με ανεχονται οι μοντςnothu έγραψε:Σε άλλο τοπικ η κλαψα γιατί δε χαλιεμαι μονο εγώ. Μεταγραφές λέει εδώ όχι τα καπρίτσια του καθενός.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 28 Ιουν 2016, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.