Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Αμα κανεις σκρολ ντάουν τη σελιδα που το βγαλε θα δεις οτι έχει γράψει 20 διαφορετικές απόψεις. Μένει φεύγει μένει φεύγει μένει φεύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nothu την Τρί 28 Ιουν 2016, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
Πάτε και φέρτε τώρα το γομάρι το Σενεγαλεζικο που είναι ότι πρέπει και αφήστε τον μπακαλι να ονειρεύεται για 2 χαρτιά όταν σε λίγο θα τον χάνει τζάμπα.
- pagotatzis
Ο Ζοζουλια θα έρθει όπως ήρθε και ο Φορτουνης που τον ειχε βγάλει πάλι ο μπουζος στον αέρα κι έλεγε οτι τωρα σε λιγάκι κλείνουμε .

-
Προτιμώ να πάμε ως έχουμε στα προκριματικά με την προοπτική ότι θα γίνουν σοβαρές επενδύσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στις θέσεις του άξονα.(1,5,6,10,9).Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 5 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στις θέσεις αυτές για να φτιάξει μια ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα για τίτλο.Το να πάμε σε λύσεις τύπου Κρέσπο για να καλύψουμε κενά μπροστά σε ενδεχόμενο αποκλεισμό δε μου λέει τίποτα.Άλλωστε και με τους 5 παικταράδες να βρίσκονταν χθες στην ομάδα πάλι οι πιθανότητες για ομίλους CL δεν είναι με το μέρος μας.Το να φτιάξεις όμως φέτος ομάδα ανταγωνιστική που να διεκδικεί με πράξεις και όχι με λόγια τίτλους είναι ο απόλυτος στόχος που ελπίζω να συμμερίζονται και οι διοικούντες.
Ignore μην χαλιεσαι και τσαμπα.nothu έγραψε:Έχετε πάρει σβαρνα το τοπικ εσύ και δυο τρεις ακόμα και γράφετε τις ίδιες κλαψες συνέχεια. Αλλά μπαίνουμε να διαβάσουμε εδώ όχι τα αν δεν και αν δεν που γραφετε εσείς συνέχεια.
Σε άλλο τοπικ η κλαψα γιατί δε χαλιεμαι μονο εγώ. Μεταγραφές λέει εδώ όχι τα καπρίτσια του καθενός.
Παιδιά ύποπτες οι δηλώσεις ζοζούλια χτές, αν ισχύει και η τιμωρία δε νομίζω να τον πάρουμε. Επίσης, κάτι σημαντικό, δεν ξέρω πόσοι από σας διαβάσανε για τη στήριξη του παίκτη στον ουκρανικό στρατό κτλ. Πέρα του ότι πρόκειται για φασιστικό στρατό, πολεμά τους ρώσσους. Δε νομίζω ο Σαββίδης να συναινέσει στη μεταγραφή αυτού του παίκτη, για...ευνόητους λόγους. Για τον Πάπα Γκούε, ένα τέτοιο σέντερ μπακ θέλουμε, έμπειρο και παικταρά. Πάντως να φέρουν καλύτερο του Βίτορ, επιβάλλεται. Κατά τα άλλα το ρόστερ, εκτός δλδ του κεντρικού αμυντικού- θα με κράξετε αλλά αυτή είναι η άποψή μου- είναι υπερπλήρες, ποσοτικά και ποιοτικά. Στήριξη στον Ίβιτς, 4 ματς είναι για τους ομίλους, όλα μπορούν να γίνουν. Την καλησπέρα μου σε όλους
- GiorgosAtha
Josh... εγώ προσωπικά είμαι κατά του ignore γιατί θέλω να διαβάζω όλες τις απόψεις. Ακόμα και αυτές που διαφωνώ κάθετα.
Αλλά ρε συ το έχετε μαμήσει το θέμα.
Ντάξει, το είπατε μια, δυο, τρεις φορες... φτάνει.
Συμφωνώ, δεν συμφωνώ με αυτά που λέτε... αυτό που κάνετε κουράζει. Ο ορισμός της μίρλας είναι.
Αυτό ακριβώς...
Αλλά ρε συ το έχετε μαμήσει το θέμα.
Ντάξει, το είπατε μια, δυο, τρεις φορες... φτάνει.
Συμφωνώ, δεν συμφωνώ με αυτά που λέτε... αυτό που κάνετε κουράζει. Ο ορισμός της μίρλας είναι.
Αυτό ακριβώς...
nothu έγραψε:Μεταγραφές λέει εδώ όχι τα καπρίτσια του καθενός.
- Kostas_Peraia4
Ο Παπα Γκουε και ο Νταγκλας δεν ειναι εχουν κοινοτικο διαβατηριο,κατι που δυσκολευει την αποκτηση τους.Ειδικα αν οντως κλεισει ο Ζοζουλια.Πιστευω πως θα παμε για κοινοτικο σεντερ μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τρί 28 Ιουν 2016, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Νταξει ρε παιδια φορουμ ειναι. Δεν ειναι ειδησεογραφικο μεσο.
Θα υπαρξει και η γκρινια. Το θεμα ειναι να στοιχειοθετείται. Εγω ας πουμε εχω τετοια πρεμουρα μην τυχον και παρουμε τον κρεσπο που αν ηταν δυνατον θα το γραφα καθε τεταρτο.
Ισπανος φιλος τον οποιον ειχα ρωτησει για τον ινιγο μου ειπε "εχετε βαλθει να παρετε τους χειροτερους ισπανους σεντερ μπακ? Χειροτερος κ απ τον ινιγο"
Θα υπαρξει και η γκρινια. Το θεμα ειναι να στοιχειοθετείται. Εγω ας πουμε εχω τετοια πρεμουρα μην τυχον και παρουμε τον κρεσπο που αν ηταν δυνατον θα το γραφα καθε τεταρτο.
Ισπανος φιλος τον οποιον ειχα ρωτησει για τον ινιγο μου ειπε "εχετε βαλθει να παρετε τους χειροτερους ισπανους σεντερ μπακ? Χειροτερος κ απ τον ινιγο"
- zarathustra79
Καμιά φορά θα πρέπει να διαβάζουμε κ πίσω από τις δηλώσεις, όταν αυτές γίνονται πριν την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής. Πέρσι τέτοιο καιρό περίπου: Frank Arnesen 'δεν ενδιαφερόμαστε για τον cimirot'... Πριν λίγες μέρες: Zozulya 'έχω σχεδόν συμφωνήσει'... Σήμερα: μάνατζερ Varela 'ο παίκτης θα μείνει στη steaua'...
Όχι οτι αποκλείεται να πραγματοποιηθούν οι κατά καιρούς δηλώσεις, αλλά πολλές φορές είναι απλά mind games. Πχ ο becali θέλει να κρατήσει στην ομάδα του έναν δυσαρεστημένο παίκτη που εχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο;;; Εγώ στη θέση του varela μετά από τέτοια συμπεριφορά από τον πρόεδρο της ομάδας θα ήμουν εντελώς αδιάφορος και θα περίμενα να γράψει το ημερολόγιο 30 δεκεμβρίου για να υπογράψω σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος. Όσο ο ρουμάνος έχει στο χέρι του το χαρτί 'καιγόμαστε για να κλείσουμε κεντρικό αμυντικό', θα πουλήσει όσο θέλει. Αν όμως αρχίσει να του μπαίνει στο μυαλό η ιδέα οτι μπορεί να μείνει με ένα κακό χαρτί στο χέρι, θα αρχίσει να ψάχνει τρόπο για να το ξεφορτωθεί.
Για τους papa guaye και douglas αν ο λόγος για τον οποίο δε θα αποκτηθούν είναι γιατί πιάνουν θέση ξένου, θα είναι ένα τεράστιο λάθος. Αν και πιστεύω οτι το οικονομικό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από οτι αυτό...
Όχι οτι αποκλείεται να πραγματοποιηθούν οι κατά καιρούς δηλώσεις, αλλά πολλές φορές είναι απλά mind games. Πχ ο becali θέλει να κρατήσει στην ομάδα του έναν δυσαρεστημένο παίκτη που εχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο;;; Εγώ στη θέση του varela μετά από τέτοια συμπεριφορά από τον πρόεδρο της ομάδας θα ήμουν εντελώς αδιάφορος και θα περίμενα να γράψει το ημερολόγιο 30 δεκεμβρίου για να υπογράψω σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος. Όσο ο ρουμάνος έχει στο χέρι του το χαρτί 'καιγόμαστε για να κλείσουμε κεντρικό αμυντικό', θα πουλήσει όσο θέλει. Αν όμως αρχίσει να του μπαίνει στο μυαλό η ιδέα οτι μπορεί να μείνει με ένα κακό χαρτί στο χέρι, θα αρχίσει να ψάχνει τρόπο για να το ξεφορτωθεί.
Για τους papa guaye και douglas αν ο λόγος για τον οποίο δε θα αποκτηθούν είναι γιατί πιάνουν θέση ξένου, θα είναι ένα τεράστιο λάθος. Αν και πιστεύω οτι το οικονομικό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από οτι αυτό...
-
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ με την άποψη σου.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο Παπα Γκουε και ο Νταγκλας δεν ειναι εχουν κοινοτικο διαβατηριο,κατι που δυσκολευει την αποκτηση τους.Ειδια αν οντως κλεισει ο Ζοζουλια.Πιστευω πως θα παμε για κοινοτικο σεντερ μπακ
Προσωπική μου γνώμη είναι οτι ατος ο ζοζουλια θα κλείσει.. φεύγει ο γκολάσα (είναι θέμα χρόνου) αρα σαν ξένος πιάνεται ο ζοζουλιας.
Επίσης "γνώμη μου" είναι οτι το σεντερ μπακ επειδή ο μπακάλης την ειδε κ ζητάει 2εκ πιστεύω θα πάρουμε τον Κρέσπο. (ισπανός.
- ace79grpaok
στα 2 που θελει ο μπακαλης εγω θα εφερνα γκουε και κρεσπο πακετο και ας μεινει με τον βαρελ στο χερι.Οσο για τον ζουζουλια να πως εχει το πραγμα.
Εισαι μανατζερ και μολις εχεις κανει δουλεια 2 φορες με μια ομαδα που ειναι φερεγγυα και πληρωνει καλα εχοντας ανοιξει φετος αυτη την πορτα .Θα εφερνες και τριτο αλλα ο ματεους αποφασησε να παει για τα φραγκα στην κινα ,βεβαια ο ΠΑΟΚ εχει 200000 ΡΗΤΡΑ που μπορει να παρει απο εσενα και να εχεις τον κινδυνο να μην ξανακανεις δουλεια μαζι του,τοτε για να μην φας το 200000 στο κεφαλια αλλα και να μην κλεισει αυτη η πορτα που με κοπο ανοιξες προτεινεις τον ζουζουλια με 1 χαρτι απο 2 που επαιρνε και μαλιστα ο παικτης κανει δηλωσεις οτι κλεινει αμεσα και ερχεται πρεπει να εισαι μεγαλο καρναβαλι σαν μανατζερ αν χαλασεις και αφησεις να χαλασει και αυτη η δουλεια,για αυτο πιστευω οτι θα κλεισει ο ζουζουλιας.
Εισαι μανατζερ και μολις εχεις κανει δουλεια 2 φορες με μια ομαδα που ειναι φερεγγυα και πληρωνει καλα εχοντας ανοιξει φετος αυτη την πορτα .Θα εφερνες και τριτο αλλα ο ματεους αποφασησε να παει για τα φραγκα στην κινα ,βεβαια ο ΠΑΟΚ εχει 200000 ΡΗΤΡΑ που μπορει να παρει απο εσενα και να εχεις τον κινδυνο να μην ξανακανεις δουλεια μαζι του,τοτε για να μην φας το 200000 στο κεφαλια αλλα και να μην κλεισει αυτη η πορτα που με κοπο ανοιξες προτεινεις τον ζουζουλια με 1 χαρτι απο 2 που επαιρνε και μαλιστα ο παικτης κανει δηλωσεις οτι κλεινει αμεσα και ερχεται πρεπει να εισαι μεγαλο καρναβαλι σαν μανατζερ αν χαλασεις και αφησεις να χαλασει και αυτη η δουλεια,για αυτο πιστευω οτι θα κλεισει ο ζουζουλιας.
-
Το ίδιο κουραστικές είναι και οι παραινέσεις για το τι πρέπει να γράψει κάποιος ή σε ποιο θέμα.Ο Joshua απλά με χιουμοριστικό τρόπο καταθέτει άποψη.Θεωρεί ότι η απόκτηση αμυντικού μέσου και επιθετικού είναι εκ των ων ουκ άνευ για να δημιουργήσεις ομάδα.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να διαβάζω απόψεις ακόμη και αντικρουόμενες αλλά με επιχειρήματα παρά υποδείξεις.Νομίζω για το λόγο αυτό υπάρχουν οι mods.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να διαβάζω απόψεις ακόμη και αντικρουόμενες αλλά με επιχειρήματα παρά υποδείξεις.Νομίζω για το λόγο αυτό υπάρχουν οι mods.
Για τον στοπερ συμφωνω.Αλλα 2 εκ αστειο ποσο για τον Μποικο? τον εχεις δει σε αγωνα? Κανει μεγαλες αποκρουσεις αλλα κανει και τις διπλασιες γκαφες απο τον Ολσενmakispaspartou έγραψε:Επειδή κούρασε ο Μπεκάλι, αν όντως υπάρχει το μπακίρι, κλείνεις παικταρά αμυντικό άλλον και τον Βαρέλα αν ισχύει ότι τα έχεις βρει, τον ανακοινώνεις 01/01/2017 για σπάσιμο στον Ρουμάνο. Κλείσε τον Douglas π.χ. για τώρα ή τον Hubocan..Παίκτες υπάρχουν
Αν δεν κάνουμε υπερβάσεις μετά ας μη μας φταίει το κατεστημένο πάλι της Ε.Π.Ο. και μπλα μπλα...
Αν δεν έχεις ομαδάρα κοινά αποδεκτή ότι είναι άξια για πρωτάθλημα δε σε παίρνουν στα σοβαρά οι υπόλοιποι.
Υπερβάσεις λοιπόν, για μένα στον στόπερ, στον τερματοφύλακα, στο 10 και στο 9...
2 μύρια για τερματά της αξίας Μπόικο είναι αστείο ποσό.
Χτύπα Bou και Lucas Silva στο 9 και στο 10 και μετά θα δω το κατεστημένο πόσο θα σε χτυπήσει.
Τέσπα, αν υπάρχουν τα λεφτά όπως λέγεται τότε πρέπει να επενδυθούν φέτος.