Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:Εγω οτι βγαζει το μετροκωλις δεν το πιστευω,ικανους τους εχω να μην ηταν ο Ζοζουλια αυτος που εδωσε τη συνεντευξη,και δεν αστειευομαι καθολου.
:lol: :lol:

για κατι κατακαθια τυπου μετρουλακη η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει πατος στο βαρελι της ντροπης οποτε ναι παιζει και τετοιο ενδεχομενο στην τελικη...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Sera4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγω οτι βγαζει το μετροκωλις δεν το πιστευω,ικανους τους εχω να μην ηταν ο Ζοζουλια αυτος που εδωσε τη συνεντευξη,και δεν αστειευομαι καθολου.
:lol: :lol:

για κατι κατακαθια τυπου μετρουλακη η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει πατος στο βαρελι της ντροπης οποτε ναι παιζει και τετοιο ενδεχομενο στην τελικη...
Sera για να είμαστε δίκαιοι ο Πετρουλάκης δεν ειναι στο Μετροπολις εδώ κ 3 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως Παπαγκουέ και Βαρέλα ή Σούνκε και Βαρέλα θα είναι καλή επιλογή για ζευγάρι σέντερ μπακ. Δεν ξέρω αν κάποιος από τους 2 ψηλούς μπορεί να παίξει αριστερό CB. Για επιθετικό μαζί με Κλάους χρειαζόμαστε έναν Bou. Ας γίνει γι αυτόν και για το 10άρι η υπέρβαση.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Με το ζόρι που φαίνεται ότι τραβάει ο Μιχελ μετά το ναυάγιο με τον Ματεους και χωρίς τις πωλήσεις Λουκας-Μακ-Κατσε δύσκολα βλέπω υπερβάσεις....Μακάρι να διαψευστω αλλά φαίνεται ότι το μεταγραφικό όσον αφορά CB και μέσοεπιθετικό να έχει κολλήσει....δεν είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε χρήμα σε ομάδα για CB...πόσο μάλλον πλέον στο Ρουμανοσκουληκο....
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα. Με το που ακουσα την συνεντευξη στο site τους κατευθειαν εψαξα βιντεο του Zozulya που να δινει συνεντευξη και να φαινεται η φατσα του, για να δω αν οντως μιλαει ο ιδιος. Τοσο τους εμπιστευομαι κι εγω. Κατα 99% ηταν αυτος παντως.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ron-swanson έγραψε:
Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα. Με το που ακουσα την συνεντευξη στο site τους κατευθειαν εψαξα βιντεο του Zozulya που να δινει συνεντευξη και να φαινεται η φατσα του, για να δω αν οντως μιλαει ο ιδιος. Τοσο τους εμπιστευομαι κι εγω. Κατα 99% ηταν αυτος παντως.
Csi miami o ron☺
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στόπερ είναι οι μόνες θέσεις που η Ελλάδα βγάζει παίκτες ποιότητας. Η δική μου πρόταση είναι: Χατζηισαΐας και Τζαβέλλας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πιες μια τζουρα καφε Αποστολη,δεν εχεις ξυπνησει. :mrgreen:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

ace79grpaok έγραψε:
ron-swanson έγραψε:
Csi miami o ron☺
Χαχαχαχα :lol:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στόπερ είναι οι μόνες θέσεις που η Ελλάδα βγάζει παίκτες ποιότητας. Η δική μου πρόταση είναι: Χατζηισαΐας και Τζαβέλλας.
To κακο ειναι οτι και οι δυο εχουν συμβολαιο θα πρεπει να πληρωσουμε και την ομαδα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως αν ανανεωσει ο Κατσε και δεν παρουμε 6ρι ειναι εγκλημα,αλωστε αληθεια τι ποσο περιμεναμε για τον Αλβανο,φανταζομαι κατι στο μυριο,ε αν τον ανανεωσουμε και ζητησει κανα 400ρι πιο πολλα θα μας κοστισει αν παραμεινει.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/reghe-p ... 82051.html

στο αρθρο αυτο που βγηκε πριν 10 λεπτα λεει οτι επειδη φευγει ο Βαρελα για ΠΑΟΚ ο προπονητης βγηκε απροσμενα τον αντικαταστατη του βαζοντας εναν πιτσιρικα επιθετικο στην θεση του αμυντικου.

στοιχημα οτι σε σε καμια ωρα θα βγουν παλι οι ρουμανοι ''2 εκ για Βαρελα ο Μπεκαλι''

κουρασαν αλλα αξιζει ο παιχτης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

20χρονος επιθετικος θα γινει κεντρικος αμυντικος ... ok

χαμος στο steauamania.ro
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

gvpaok89 έγραψε:http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/reghe-pregateste-o-surpriza-uriasa-antrenorul-stelei-a-gasit-un-inlocuitor-neasteptat-pentru-varela-482051.html

στο αρθρο αυτο που βγηκε πριν 10 λεπτα λεει οτι επειδη φευγει ο Βαρελα για ΠΑΟΚ ο προπονητης βγηκε απροσμενα τον αντικαταστατη του βαζοντας εναν πιτσιρικα επιθετικο στην θεση του αμυντικου.

στοιχημα οτι σε σε καμια ωρα θα βγουν παλι οι ρουμανοι ''2 εκ για Βαρελα ο Μπεκαλι''

κουρασαν αλλα αξιζει ο παιχτης
Αυτό έχει βγει από χτες και νομίζω αναπαράγεται. Ομως είναι γεγονός και φυσικά δεν σημαίνει ότι ο παίκτης έχει πουληθεί αλλά σημάδι ότι προς τα εκεί πάει η κατάσταση. Αν συμφωνηθεί ίσως να μη μάθουμε ποτέ το νούμερο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Με τον Ζουζουλια μαλλον κανουμε αλλα παιχνίδια ,δεν βλέπω να έρχεται. ο Βαρελα νομιζω 1 Ιουλιου θα ανακοινωθεί,πιστευω πως ο Μπεκαλι απλα κανει τον "δυσκολο" για εσωτερικους λόγους, ξεπουλάει αυτο τον καιρο ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”