Τα διακοσια αν τα κυνηγησουμε να τα δωσουμε για κοινωνικη εταιρικη ευθυνη μανιMANIAKOS έγραψε:Τα διάκοσια να τα δώσουμε στον μπεκαλι
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Αριστερα καμια αλλη μεταγγραφη μια χαρα με λεο , ματος κ γιαννουλη
Ειχε ακουστει ο Πελε για μας πριν φυγει για Feyenord??omerta76 έγραψε:Καποιοι που λέγαν για σιγα τον παίχτη τον Γκρατσιανο Πελέ σήμερα τι έχουν να πουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 27 Ιουν 2016, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδη με τα λεφτα που θα κοστισει θεωρητικα ο Βαρελα,δεν ξερω ποσο κοστολογειται το πριξιμο του Μπεκαλι και τα λεφτα που γραφονται αριστερα δεξια για Κρεσπο (εφιαλτης μου εχει γινει),δεν παιρνουμε Νταγκλας και ΠαπαΓκουε,το αμυντικο διδυμο της Ντνιπρο που ειναι και ελευθεροι?
- teo4giannitsa
Θα μας μισήσουν όπως λέει και ο Μανιακ
Εγώ θέλω τουλάχιστον 1 απο Ντνιπρο γιατί ο μπακάλης τέτοιος που είναι μπορεί να το τραβήξει μέχρι τέλους..

Εγώ θέλω τουλάχιστον 1 απο Ντνιπρο γιατί ο μπακάλης τέτοιος που είναι μπορεί να το τραβήξει μέχρι τέλους..
Τζος απο που προκύπτει οτι μαΙ λευτεροι ; Εχουν συμβολαιο βλεπω
Παντως με τη συχνότητα που κοιτάμε απο κει ...
Σιγουρα θα υπαρχει σκέψη αν ... Έρχονται
Παντως με τη συχνότητα που κοιτάμε απο κει ...
Σιγουρα θα υπαρχει σκέψη αν ... Έρχονται
Δωστου του μπακαλη 300 παραπανω μιας και σε καιει αμεσα η θεση,
αλλιως γινεσαι εσυ μπακαλης..
αλλιως γινεσαι εσυ μπακαλης..

Πάντως Τζόσουα αν τελικά πάρουμε τον Κρεσπο σε βλέπω να παθαίνεις κατάθλιψη 

- teo4giannitsa

Θα του πάρουν ένα βαρβάτο δεκάρι για να ισορροπήσουν ( πιθανόν όμως να μη πάρουν

Τουλαχιστον να κυκλοφορει με τη μασκα του οριτζιναλ κρεσπο (οπως το στελεχος της St.Pauli) για να μετριαστει η καταθλιψη μας 

- zarathustra79
Tον gueye τον εχουμε δει τον ξερουμε. Βουνο που ξερει ομως που να κινηθει, τι να κανει τη μπαλα... Τι να πω, τοτε σε εκεινα τα παιχνιδια με την Metalist τον εβλεπα κ μελαγχολουσα πιστευοντας οτι δε θα μπορεσουμε ποτε να εχουμε τετοιον αμυντικο. Για τον douglas δεν εχω αποψη, λογικα έχει μεγαλύτερη αξια λογω ηλικίας. Έχουν συμβόλαιο αυτη τη στιγμή, όπως όμως είχε κ ο leo matos που του χρωστούσαν πολλά κ έτσι κέρδισε την ελευθέρας του. Έτσι ανα πάσα στιγμή μπορεί να μείνει ελεύθερος ο zozulya, το ίδιο μπορεί κάποια στιγμή να γίνει κ με οποιονδήποτε άλλο παίκτη της dnipro.
Για την περίπτωση varela, το να θες να παρεις παραπάνω χρήματα από όσα έδωσες για να τον αγοράσεις για έναν 29χρονο που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και πιέζει ο ίδιος για να πουληθεί, ειναι απλά τρέλα. Τα 2Μ νομίζω είναι η τρελίτσα που πουλάει ο becali για να πουλήσει ακριβότερα, το ζήτημα είναι να ανέβει η προσφορά μας.
Για την περίπτωση varela, το να θες να παρεις παραπάνω χρήματα από όσα έδωσες για να τον αγοράσεις για έναν 29χρονο που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και πιέζει ο ίδιος για να πουληθεί, ειναι απλά τρέλα. Τα 2Μ νομίζω είναι η τρελίτσα που πουλάει ο becali για να πουλήσει ακριβότερα, το ζήτημα είναι να ανέβει η προσφορά μας.
Καλα αν παρουν Κρεσπο και δεν παρουν και επιτελικο...εχε γεια καημενε κοσμε...
Σαχοφ κ φακ καλύπτουν κ θεςη επιτελικού... Οποτε δεκαρ δεν αναζητείται