Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Όπως ήταν αναμενόμενο πετάει ο φακ στις προπονήσεις ....
Αποστολη φυσικα κ θα παρεις ... Το θεμα ειναι ν ξερεις τι παίρνεις
Πραγματικά θα μας μένει ονπρηξαρχιδις ο μπεκαλι να παρακαλάμε να παρουμε κρεσπο στο τελος
- painkiller4
+++++ABALAEA2 έγραψε:Με αυτό το μαλάκα δεν ξέρω αν θα βγεί άκρη με Βαρέλα. Κλασσικός καραγκιόζης. Μου θυμίζει πρόεδρο του Σκουλικιού...
Ελπίζω εναλλακτική να έχουν παίκτη τύπου Papa Gueye και όχι Crespo...
Υ.Γ. Τοσκιτσή που είναι ο Βαρέλα?? Εσείς που τον απωθεώνετε εδώ μέσα... Τόσο καιρό απορώ τι έχει αυτό το inpaok και το αποθεώνουν κάποιοι...
Δεν είπα ότι είναι λάθος που ψωνίζουμε από dnipro .. Αυτό που εννοώ είναι το εξής:
Λέμε ότι θα πάρουμε Ματέους ο οποίος είναι παικταράς γιατί έχει τα χ,y, z χαρακτηριστικά .
Δεν μας κάθεται ..! Αντί να αναζητήσουμε παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά, λέμε :
-ΟΚ τι άλλο καλό έχεις μάστορα για ξεπούλημα να παίζει μπροστά?
- Έχω Ζουζούλια θές.?
- Βάλε ένα κιλό
Λέμε ότι θα πάρουμε Ματέους ο οποίος είναι παικταράς γιατί έχει τα χ,y, z χαρακτηριστικά .
Δεν μας κάθεται ..! Αντί να αναζητήσουμε παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά, λέμε :
- Έχω Ζουζούλια θές.?
- Βάλε ένα κιλό
MANIAKOS έγραψε:Όπως ήταν αναμενόμενο πετάει ο φακ στις προπονήσεις ....
Ναι πετάει και τα αρδακια γράφουν για νεα μεταγραφη που μπορεί να παίξει και εξτρεμ και δεκαράκι και δεύτερος φορ και μόνος φορ και και και
Τι μου θυμίζει αυτη η ανάλυση τι μου θυμίζει ρε γμωτο
Δε μου έρχεται μηπως μπορεί κανεις να βοηθήσει
Αναλογκ δεν ξερουμε σε ποια θεςη θα παιζε ο ματεους αν κ πιστευω φορ κ δαν παικτες οντως δεν εχουν καμια σχέση ..
Παιρνουμε παίχτες σε τιμή ευκαιρίας και παλι βρίσκουμε λόγο για γκρίνια....Αν τους έπαιρναν άλλοι, θα λέγαμε όπως τότε με την Μεταλιστ
"τα δικά μας τα στραβάδια τι κάνουν"
" άντε εκεί στην ΠΑΕ κοιμάστε"
"τα ζώα μας αργά κτλ.........
Υ.Γ. Καποιοι που λέγαν για σιγα τον παίχτη τον Γκρατσιανο Πελέ σήμερα τι έχουν να πουν;
Γενικά απο 1 μονο παιχνίδι ειναι εύκολο να βγάλεις σαπάκι κάποιον η να τον αποθέωσε ις...
"τα δικά μας τα στραβάδια τι κάνουν"
" άντε εκεί στην ΠΑΕ κοιμάστε"
"τα ζώα μας αργά κτλ.........
Υ.Γ. Καποιοι που λέγαν για σιγα τον παίχτη τον Γκρατσιανο Πελέ σήμερα τι έχουν να πουν;
Γενικά απο 1 μονο παιχνίδι ειναι εύκολο να βγάλεις σαπάκι κάποιον η να τον αποθέωσε ις...
- Δημητρης17
Τερμα ρε Μανιακε με τον Ματεους... ολους μας πειραξε, αλλα τερμα!!! Παμε παρακατω!!! Ο Ζοζουλια -αν ερθει, γιατι δεν ανηκει στο ραφι στο οποιο με ευκολια απλωνουμε το χερι μας- θα κριθει στο χορταρι. Εκει δηλαδη που θα κρινοταν κι ο Ματεους αν δεν ειχε στο μυαλο του μια καλη συνταξη, οπως αποδειχθηκε. Και την ρητρα των 2000.000 €, αν υπαρχει, να την ενεργοποιησουμε. Τι θα πει πρεστιζ και πρασινα αλογα. Θεμα πρεστιζ οπως το βλεπω εγω, ειναι να δειξεις οτι δεν παιζει κανεις μαζι μας. Γιατι δεν ειμαστε μπατήρια πλεον και με τον παρά μου γ@μω και την κυρα μου, οπως λεει κι η παροιμια.MANIAKOS έγραψε: Κρίμα για ματεους ....κρίμα με πείραξε ...αλλα εχει το μυαλό στα λεφτα οποτε ...
- buffalobill4
Αναλογικε Αν το θετεις ετσι αλλαζει το πραμα.
Μενει να φανει αν ο ζοζουλια (αν τελικα ερθει) ειναι αυτο που οντως θελαμε
Μενει να φανει αν ο ζοζουλια (αν τελικα ερθει) ειναι αυτο που οντως θελαμε
Ο Ματεους προοριζοταν μαλλον για ψευτοεπιτελικος (ευτυχως δεν ηρθε), ο Ζοζουλια παει για επιθεση,που ψαχναμε παικτη ανεξαρτητως Ματεους, δεν συνδεεται φανταζομαι η μια περιπτωση με την αλλη.
- john4serres
Θα συμφωνησω με τον αναλογικό εδώ.analog έγραψε:Δεν είπα ότι είναι λάθος που ψωνίζουμε από dnipro .. Αυτό που εννοώ είναι το εξής:
- Έχω Ζουζούλια θές.?
- Βάλε ένα κιλό
- buffalobill4
Το σκονδρα. Σε καθε προετοιμασια ειναι ο καλυτεροςche4 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Όπως ήταν αναμενόμενο πετάει ο φακ στις προπονήσεις ....
Ναι πετάει και τα αρδακια γράφουν για νεα μεταγραφη που μπορεί να παίξει και εξτρεμ και δεκαράκι και δεύτερος φορ και μόνος φορ και και και
Τι μου θυμίζει αυτη η ανάλυση τι μου θυμίζει ρε γμωτο
Δε μου έρχεται μηπως μπορεί κανεις να βοηθήσει
- teo4giannitsa
Γιατί να είναι όμως ο Ζοζού ο αντι-Ματέους. Προσωπικά δεν το πιστεύω. Αν φύγει ο Μακ τότε θα κινηθούν και για εξτρεμ. Να έρθει με το καλό ο Ουκρανός και πιστεύω θα παίζει είτε κορυφή είτε δεύτερος - κρυφός.
Πρέπει να πάρουμε άμεσα κεντρικό αμυντικό. Θα ήθελα και τον επιτελικό από τώρα αλλά μπορεί να αργήσει ( βασικά ας έρθει ένας επιτελικός και ας αργήσει και λίγο ).
Πρέπει να πάρουμε άμεσα κεντρικό αμυντικό. Θα ήθελα και τον επιτελικό από τώρα αλλά μπορεί να αργήσει ( βασικά ας έρθει ένας επιτελικός και ας αργήσει και λίγο ).
Αυτό λέω ότι προβληματίζει ο τρόπος που κινούμαστε ..
Κινούμαστε βάσει πλάνου ή βάσει ευκαιριών..
Καλές οι ευκαιρίες αλλά πρώτα πρέπει να καλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και μετά να δεις άμα σου κάτσει κ το λαχείο..
Κινούμαστε βάσει πλάνου ή βάσει ευκαιριών..
Καλές οι ευκαιρίες αλλά πρώτα πρέπει να καλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και μετά να δεις άμα σου κάτσει κ το λαχείο..